8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant

Configuratie
Vorm
Categorie
Uitrusting
Kamergrootte
Kleur
willekeurig
Wifi speakers: 16 Producten
Filter
Bestseller
Prijs oplopend Prijs aflopend Sale Nieuw

Wifi speakers van Teufel voor hoge kwaliteit muziekstreaming

Met Raumfeld biedt Teufel hoogwaardige wifi speakers, die muziek in hoge kwaliteit streamen. Het moderne design en de innovatieve techniek van de wifi speakers van Raumfeld zorgen voor een perfecte integratie in het interieur en voor hoge kwaliteit muziekweergave zoals je gewend bent van CD en vinyl.

Wifi speakers van Teufel spelen vele audioformaten af: MP3,  WMA , WAV, AAC, OGG en FLAC. Dankzij de High End Cirrus Logic DAC speel je bijvoorbeeld FLAC formaten met high-end geluidsweergave (24 Bit, 192 kHz) draadloos af. Jouw digitale muziekbestanden kun je onder andere met behulp van je Android smartphone/tablet of iOS smartphone/tablet afspelen. Voor deze apparaten is een speciale Raumfeld App ontwikkeld die je gratis kunt downloaden in de Google Play Store of in iTunes de App Store.

Het is ook mogelijk om via een NAS een eigen muzieknetwerk te creëren, die door Raumfeld speakers draadloos via het eigen wifi netwerk kunnen worden afgespeeld. De muziekbestanden in de NAS kun je vervolgens met behulp van de Raumfeld APP afspelen over de wifi speakers.

Bovendien kun je met deze draadloze speakers net als met een wifi radio - m.b.v. TuneIn - naar bijna alle radio stations en internetradio zenders luisteren.