8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant
Wunderbar

Raumfeld Soundbar

Speelklare, draadloze soundbar + subwoofer
11 reviews
€ 1.399,99 € 999,99
Kleur: wit
Prijzen incl. BTW plus Verzendkosten € 29,99
Binnen 1 werkdag verzendklaar.   Levertermijn
Tijdelijk: € 400,- korting
Black
Friday
Presale
Beperkte Black Friday voorraad! Op = Op
 • 8 weken retourrecht
 • Niet goed, geld terug!
 • Direct bij de fabrikant

Highlights

Mogen we voorstellen
Een home cinema of muziek systeem? Wifi of hifi? Een keuze die je met de introductie van de Raumfeld Soundbar in het vervolg niet meer hoeft te maken. Het innovatieve en stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige streaming audio technologie van de Raumfeld Soundbar zorgen er namelijk voor dat je het beste van twee werelden in huis haalt.
Alle specs en features op een rij
 • Speelklare, draadloze soundbar + subwoofer
 • Bijzonder realistische virtual surround weergave
 • Zowel geschikt voor films en games als het luisteren van muziek
 • Platte en draadloze subwoofer, onzichtbaar onder een bank of tafel te plaatsen
 • Via HDMI-kabel aan te sluiten op een HD TV
 • Te koppelen aan bestaande Raumfeld systemen en netwerken
 • Gratis Raumfeld Controller App voor het streamen van je volledige muziekbibliotheek
 • Snelkeuze toetsen voor het eenvoudig en snel beluisteren van je favoriete muziek
Dit vinden andere van ons
(4.64 van 5 bij 11 reviews)
Alle reviews
Raumfeld Soundbar review of Power Unlimited
"Met pijn in m'n hart stuur ik 'm weer terug naar Teufel"
Power Unlimited10|2017
Alle recencies
Met de Raumfeld Soundbar waan je je met één streaming audio systeem meester van twee werelden. De innovatieve en bijzonder stijlvolle wifi soundbar zorgt er namelijk voor dat zowel liefhebbers van muziek als film middels een indrukwekkende geluidsweergave op hun wenken worden bediend. Achter de hoogwaardige behuizing van geborsteld aluminium en een duurzame finish lak schuilt namelijk een geïntegreerde Sonic Emotion™ technologie die ervoor zorgt dat iedere woonkamer met een warm, krachtig en gedetailleerd tv- en filmgeluid wordt gevuld.

Ongeacht waar je je in de ruimte bevindt, het geluid dat door de 6 high end breedband drivers van de Raumfeld Soundbar wordt weergegeven is vanuit iedere luisterpositie overweldigend. En zoals Batman niet zonder Robin kan, zo klinkt de Raumfeld Soundbar het best met de draadloze actieve flat-subwoofer aan zijn zijde: een 200 Watt Class D versterker die het basgeluid in muziek, films en ook games voorziet van een extra punch.

Het aansturen van de Raumfeld Soundbar gebeurt aan de hand van geïntegreerde wifi streaming technologie, waarbij het mogelijk is een verscheidenheid en veelvoud aan digitale muziekbestanden in de woonkamer tot leven te laten komen. Dit alles zonder kwaliteitsverlies en in een high fidelity weergave. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de gratis Raumfeld Controller App, die er samen met de snelkeuze toetsen op de soundbar voor zorgt dat je je favoriete artiest, album of radiozender op ieder moment binnen handbereik hebt.

Het is eveneens mogelijk de Raumfeld Soundbar aan reeds bestaande Raumfeld systemen of netwerken te koppelen, waarmee de ultieme streaming multiroom weergave wordt gecreëerd.

De Raumfeld Soundbar + Subwoofer: stijlvol geluid in perfecte harmonie

De kracht van de Raumfeld Soundbar zit hem mede in de gebalanceerde afstemming van het geluid. Daarbij geldt de in de soundbar geïntegreerde Class D versterker als geluidsbron voor 6 x 70 mm drivers met een maximaal vermogen van 180 Watt. Ook is de Raumfeld Soundbar voorzien van geavanceerde Sonic Emotion™ technologie. Door het gebruik van deze technologie in de soundbar, ervaar je uit slechts één luidsprekersysteem een virtuele surround weergave - ongeacht de luisterpositie - in de hele woonkamer.

In zowel de breedte als diepte van het geluid wordt de Raumfeld Soundbar ondersteund door een bijzonder krachtige en compacte draadloze flat-subwoofer. Evenals de soundbar is de subwoofer ook uitgerust met een Class D versterker waarmee diens drie bas drivers van 200 Watt worden aangedreven. De lage tonen hebben een bereik van 35 Hz, waardoor je de effecten van films en games niet alleen hoort, maar ook zeker in de onderbuik zult voelen.

Naast het indrukwekkende basgeluid blinkt de subwoofer ook uit in zijn praktische en compacte vorm. Zo kan deze met alle gemak horizontaal onder een bank of tafel worden geplaatst, zonder daarbij aan baskracht te verliezen.

De woonkamer van de toekomst. Sluit je Raumfeld Soundbar aan op een HD TV!

Gezien zijn smalle en compacte vorm is de Raumfeld Soundbar uitstekend geschikt voor een woonkamer die te weinig ruimte biedt aan meer traditionele 5.1 home cinema systemen of waar een meer subtiele setup is gewenst. De soundbar is door middel van een enkele HDMI-kabel eenvoudig en snel op een HD TV aan te sluiten. Er is geen aanvullende versterker of A/V receiver meer nodig. Ook de draadloze subwoofer schikt zich met zijn platte vormgeving naar zijn omgeving, waardoor deze met gemak onder een bank of tafel is te plaatsen.

De Raumfeld Soundbar komt het best tot zijn recht als deze in het midden onder / voor de tv wordt geplaatst, hiervoor is een voorgemonteerde standaard bijgesloten.

Multi compatible: van HDMI met ARC/CEC tot digitaal en stereo RCA

Bij het ontwikkelen van de Raumfeld Soundbar is er gestreefd naar een multi compatible systeem. De soundbar beschikt daardoor dan ook over diverse aansluitmogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een HDMI 1.4 verbinding met Audio Return Channel (ARC) ondersteuning. Dit houdt in dat het kanaal zowel voor input als output kan worden gebruikt, afhankelijk van het gekoppelde apparaat. Daarnaast wordt ook een CEC aansluiting ondersteund – een vaak toegepaste standaard verbinding voor het centraal bedienen van meerdere systemen. Indien de HD TV over deze aansluiting beschikt is het eveneens mogelijk om de Raumfeld Soundbar met de afstandsbediening van de tv aan te sturen.

De Soundbar kan alleen via de HDMI-ARC/CEC op de tv aangesloten worden wanneer de tv dit formaat (HDMI 1.4 met ARC) ondersteunt. Het is ook mogelijk om de tv via een digitaal optische aansluiting aan de Soundbar te koppelen.

Uiteraard wordt de soundbar zelf ook met een bijzonder stijlvolle aluminium afstandsbediening geleverd, waarmee het systeem tot een afstand van maar liefst 10 meter kan worden bediend.

380 Watt aan totaalvermogen

Versterker, tuner, cd speler en luidsprekers: de Raumfeld Soundbar maakt al deze losse apparaten overbodig. Met de Raumfeld Soundbar en subwoofer haal je namelijk een alles-in-een systeem in huis. Daarbij zorgt maar liefst 380 Watt aan gebundeld totaalvermogen ervoor dat zelfs grotere woonkamers met gemak kunnen worden gevuld en dat je overal in de ruimte kunt genieten van een heldere sound bij het luisteren naar muziek en overdonderende geluidseffecten bij het kijken naar films.

Je favoriete artiest, album of radiozender altijd binnen handbereik

Met de gratis Raumfeld Controller App voor Android en iOS smartphones kun je op ieder moment je favoriete artiest, album of radiozender naar de Raumfeld Soundbar streamen. Ook is het via de App mogelijk om meerdere Raumfeld systemen te benaderen en deze individueel aan verschillende luisterruimtes te koppelen. Het bedienen van het volume en de equalizer, het creëren van playlists en het browsen door je muziekbibliotheek gaat eveneens eenvoudig en snel via de Raumfeld Controller App.

En voor het geval je het allemaal even niet meer weet, beschikt de Raumfeld Soundbar over een aantal snelkeuze toetsen waarmee je je opgeslagen favorieten met een simpele druk op de knop kunt benaderen.

Specificaties

 • Direct speelklare wifi soundbar met draadloze actieve flat-subwoofer
 • Geïntegreerde Sonic Emotion™ technologie voor een indrukwekkende virtuele surround weergave vanuit iedere luisterpositie
 • 6 high end drivers voor een krachtig en bijzonder gedetailleerd geluid
 • Subwoofer met 200 Watt Class D versterker
 • Gratis Raumfeld Controller App voor het direct en zonder kwaliteitsverlies streamen van muziek en radio van het internet
 • Eenvoudig en snel te installeren via één enkele HDMI-kabel

High Fidelity Streaming

Met Raumfeld wifi-speakers krijg je toegang tot miljoenen songs en geniet je van een hifi-geluidskwaliteit. De speakers met geïntegreerde versterker garanderen een lossless geluidsoverdracht. Raumfeld’s high-end design, inhouse in Berlijn ontwikkeld, krijgt regelmatig lovende recensies in de vakpers.

Muziek van iedere geluidsbron

Met Raumfeld luister je naar streamingdiensten of je eigen muziekverzameling – alle gangbare audioformaten worden ondersteund. Je kunt er zelfs je platenspeler op aansluiten om zo je albums naar al je Raumfeld speakers te streamen.

Multiroom en multimusic

Luister naar dezelfde of verschillende songs op een of meerdere speakers. Met de Raumfeld Connector netwerkplayer is het zelfs mogelijk om je muziek via je stereo-installatie te streamen. Alle Raumfeld speakers communiceren draadloos met elkaar.
Teufel Streaming WiFi Raumfeld WLAN Multiroom 1

De Raumfeld app

Blader door je muziekbibliotheek, regel het volume voor de verschillende luisterzones, maak een playlist of stel de tijd in van de sleeptimer. Het kan allemaal met de app. Teufel Streaming WiFi Raumfeld App

Setup

De in-app setup assistent helpt je snel en gemakkelijk door het installatieproces. Wat je nodig hebt, is een iOS (vanaf versie 9) of Android apparaat, een wifi-router plus eventuele wifi-acces points bij een zwak wifi-netwerkwerk.

  Aansluiten
  Download app
  Streamen
Note: In order to use the Soundbar via the HDMI-ARC / CEC connection, make sure that your TV supports this standard (HDMI 1.4 with ARC). Alternatively, you can connect the TV via a digital-audio cable.

Test the Raumfeld Wi-Fi soundbar for up to 8 weeks.

By the way: the Raumfeld Soundbar may be occasionally referred to as Onebar. The official name, however, is Raumfeld Soundbar.

Inhoud levering

 • Raumfeld Soundbar Single
 • 2,0m C7 stroomkabel voor Raumfeld Soundbar Single
 • Sokkel voor Raumfeld Soundbar Single
 • Wandbeugel voor Raumfeld Soundbar single
 • 1,5m HDMI-kabel voor Raumfeld Sounddeck
 • Afstandsbediening RFRC1
 • Raumfeld Subwoofer
 • 1,8m haakse stroomkabel voor Raumfeld Subwoofer
Maximale hoogte
12,00 cm
Download informatie als PDF

Technische details

Raumfeld Soundbar Single
Raumfeld Soundbar Single
Een geïntegreerde Class D versterker voorziet zes 70 mm full-range drivers van 180 Watt aan geluidskracht voor een bereik tot 102 dB (op 1 meter afstand).
Raumfeld Soundbar Single
Luidsprekers
SPL 102 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 160 - 20000 Hz
Breedbandluidspreker (aantal per speaker) 6
Breedbandluidspreker (doorsnede) 70,00 mm
Breedbandluidspreker (materiaal) Cellulose
Akoestisch principe 1-kanaals
Opbouw behuizing Gesloten
Materiaal behuizing MDF, gelakt
Sleutelgatophanging Ja
Schroefgat diameter 5,00 mm
Aansluitingen
Audio-ingangen HDMI Ja
Audio-ingangen HDMI 1
HDMI-versie 1.4b
En verder... Inclusief een draadloze module (voor draadloze signaaloverdracht met de subwoofer)
Digitale ingang optisch 1
En verder... CEC/ARC
Cinch-ingang stereo 1
Subwoofer uitgang 1
USB 2.0 1
LAN 1
Weergave
ASF Ja
MP3 Ja
WMA Ja
WAV Ja
AAC Ja
FLAC Ja
OGG Ja
Apple Lossless Ja
Elektronica
Versterker - technologie Class-D
Versterker-configuratie 6.0
Versterkerkanalen 6
Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 180 W
Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 150 W
Spanning 110-240 Volt
Standby-functie Ja
Standby-functie Ja
Standy verbruik 2 Watt
Maximaal verbruik 200 Watt
Stroomkabel netbus Ja
Beschermingsgraad 2
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Draadloze afstandsbediening Ja
Stroomvoorziening Knoopcelbatterij
Materiaal Aluminium
Miscellaneous Batterij bij de levering inbegrepen
Wandbeugel
En verder... Wandbeugel bij de levering inbegrepen
Statief
En verder... Voorgemonteerd voet
Afmetingen
Diepte 11,00 cm
Breedte 99,00 cm
Hoogte 10,00 cm
Gewicht 8,60 kg
Anders 11,3 cm hoog gepositioneerd op de voorgemonteerde voet
Raumfeld Subwoofer
Raumfeld Subwoofer
De actieve flat-subwoofer wordt aangedreven door een geïntegreerde Class D versterker van 240 Watt. De drie bas drivers van de subwoofer zorgen ervoor dat de lage tonen een bereik hebben van 35 Hz, waardoor de home cinema ervaring simpelweg geweldig is.
Raumfeld Subwoofer
Luidsprekers
SPL 102 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 35-200 Hz
Woofer (aantal per speaker) 3
Woofer (doorsnede) 130,00 mm
Woofer (materiaal) Cellulose, gelaagd
En verder... High excursion drivers
Akoestisch principe Basreflex, DPU
Opbouw behuizing Open
Materiaal behuizing MDF
Afwerking behuizing Lak
Statief geïntegreerd Ja
Geschikt voor AV-receiver Ja
Aansluitingen
En verder... Draadloos (Sub Connect)
Cinch-ingang 1
Cinch-ingang 1
Elektronica
Laagste grensfrequentie (-3 dB) 35 Hz
Ingangsvolumeregelaar Ja
Frequentieregelaar (bereik) Ja (Hz) Hz
Phaseregelaar Yes
Versterker - technologie Class D
Versterker-configuratie 1.0
Versterkerkanalen 1
Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 240 W
En verder... DSP van analoge apparaten
Spanning 230 Volt
Standy verbruik 0,40 Watt
Stroomkabel netbus Ja
Beschermingsgraad 2
Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Afmetingen
Diepte 33,00 cm
Breedte 95,50 cm
Hoogte 12,00 cm
Gewicht 14 kg

Accessoires

Accessoires en bundels zijn voor dit product op dit moment helaas niet beschikbaar.

Recensies & reviews

Recencies
Raumfeld Soundbar review of Power Unlimited
"Met pijn in m'n hart stuur ik 'm weer terug naar Teufel"
Power Unlimited10|2017
Raumfeld Soundbar review of Media Totaal
"kwalitatief hoogwaardig product"
Media Totaal12|2016
Raumfeld Soundbar review of C'T
"levendig geluid"
C'T07|2017
Lezen
Raumfeld Soundbar review of AVF
"Raumfeld scoort op alle vlakken hoger dan Sonos"
AVF5/2016
Lezen
Raumfeld Soundbar review of Quote
"Lekker ding: Raumfeld Soundbase, knallen met je tv"
Quote20.05.2016
Lezen
  Dit zeggen onze klanten over het product:
  (4.64 van 5 bij 11 reviews)
  5
   
  7
  4
   
  4
  3
   
  0
  2
   
  0
  1
   
  0
  Tiziano E. / 06-08-2017
  Soundbar + Subwoofer*Ongelooflijke sound *Mooi design (wel zwaarder als ik dacht) *Klein minpuntje: geen uitgebreide gebruiksaanwijzing aanwezig *Super-product
  Sander v. / 24-05-2017
  Kwaliteit en service hand in hand Na veel systemen te hebben beluisterd, Sonos, Denon Heos en Bose ben ik uitgegaan van de goede recensies over de kwaliteit, service en garanties van Teufel en dus dan ook de keuze gemaakt voor de Raumfeld soundbar met...Meer
  Christian  S. / 04-05-2017
  Berlijnse SuperSound"Geweldig! Gemakkelijke installatie. Easy setup via de app. Een halve ster minder omdat AirPlay ook fijn zou zijn geweest." (Vertaald vanuit het Duits)
  Cornelis62 . / 24-02-2017
  Gebruikersreview vanuit Kieskeurig.nl:Ik heb lang gezocht en het is bijna niet te bevatten maar wat een super geluid. Had een 7.1 installatie en wilde minder speakers maar wel iets wat enigszins vergelijkbaar was. Ben echt overal gaan luisteren en...Meer
  Jan v. / 29-01-2017
  Mooie kwaliteit uitvoeringHet online bestellen van mijn Raumfeld Soundbar ging comfortabel en makkelijk. Afgaande op de vele reviews over soundbar's kwam deze Teufel voor mij als meest interessante voor mijn toepassing, zijnde: mooi geluid op...Meer

   Gerelateerde producten