8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant

Configuratie
Vorm
Uitrusting
Kamergrootte
Kleur
Streaming-Dienste
willekeurig
Alle producten: 16 Producten
Filter
Bestseller
Prijs oplopend Prijs aflopend Sale Nieuw

Draadloze luidsprekers van Raumfeld by Teufel – elegant en sexy

Het tijdloze design van de draadloze luidsprekers van Raumfeld by Teufel is verkrijgbaar in zwarte of witte mat lak. Hierdoor hebben de speakers een eigenzinnige, sterke en sexy uitstraling. De aantrekkelijke look van de speaker wordt versterkt door het innerlijk van de wifi box – de krachtige sound en het strakke design gaan hand in hand.

De hifi componenten

De kwaliteit van de geluidsweergave is het resultaat van een optimale afstemming van hoogwaardige componenten die vanwege de meer dan 30 jaar ervaring, wordt gerealiseerd door Teufel Audio. De wireless speakers van Raumfeld creëren de perfecte balans tussen overtuigende prestaties en grenzeloze mogelijkheden.

Draadloze luidsprekers van Raumfeld by Teufel – ervaar de flexibele mogelijkheden

Draadloze luidsprekers van Raumfeld by Teufel hebben geen audiokabels nodig die normaal gesproken tussen de speakers en stereo-installatie wordt aangelegd. De master wifi box staat in verbinding via het lokale draadloze wifi netwerk. Je moet alleen de master luidspreker aan sluiten op het stopcontact. De slave luidspreker heeft geen extra stroomkabel nodig. De slave speaker staat met de master speaker met een audiokabel in verbinding. De wifi speakers van Raumfeld by Teufel worden met een extra luidsprekerkabel en een stroomkabel geleverd zodat je meteen kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst van Teufel Audio. Je kunt de speakers van Raumfeld met je eigen muziekserver of NAS verbinden of direct muziek streamen vanaf het internet.

Je kunt met Raumfeld ook meerdere kamers vullen met muziek. Het is eenvoudig om de Raumfeld speakers uit te breiden met meerdere wifi luidsprekers van Raumfeld waardoor je overal - over dezelfde media center - in het hele huis muziek kunt luisteren. Met deze zogenaamde multiroom oplossing heb je overal in huis muziek m.b.v. het lokale draadloze wifi netwerk. Je hebt te allen tijde controle over jouw tracks en playlist met de Raumfeld Controller of met jouw iPhone of Android telefoon. Voor de iPhone en Android telefoon is namelijk een speciale applicatie ontwikkeld, waarmee je het systeem makkelijk en snel bedient.