8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant

Teufel voordelen

Waarom Teufel? 8 goede redenen!

Directe verkoop

eenvoudig, snel en voordelig: direct bij de fabrikant bestellen
Met een bezoek aan de webshop van Teufel bespaar je niet alleen op je uitgaven, ook voor wat betreft tijdsbesteding ben je gezond bezig. Waar je voorheen naar de winkel moest om nog onbekende luidsprekers in een vreemde luisterruimte te testen en verkopers je met lastige vragen te woord stonden, doen we het bij Teufel helemaal anders. Bij Teufel bestel je namelijk eenvoudig en comfortabel vanuit huis. Daarbij heb je alle tijd om ons uitgebreide assortiment op je in te laten werken om zo het luidsprekersysteem te kiezen dat het beste bij jouw wensen past. En heb je je keuze eenmaal gemaakt? Dan haal je je favoriete luidsprekerset of audiosysteem met een simpele klik in huis.

Prijsvoordeel

meer geluid voor minder geld
Doordat Teufel zowel fabrikant als distributeur is van luidsprekers, worden de kosten die je normaal maakt bij het bestellen via de tussenhandel overgeslagen. Teufel kun je dan ook alleen bij Teufel kopen. Hierdoor vervalt ook de marge die standaard vanuit de tussenhandel aan de verkoopprijs wordt toegevoegd. Door het kiezen van deze opzet, kunnen we je meer geluid voor minder geld bieden en profiteer jij, als klant, van duidelijk lagere prijzen.

Klant is koning

service en gebruiksgemak op maat
Bij Teufel staat niet alleen de kwaliteit van onze producten voorop, ook laten we ons qua service en gebruiksgemak van onze beste kant zien. Zo streven we ernaar onze webshop zo laagdrempelig mogelijk in te richten, zodat je met gemak de weg naar het door jou gewenste luidsprekerset of audiosysteem kunt vinden.

Kom je er via de webshop niet uit? In dat geval kun je je voor persoonlijk advies ook wenden tot onze klantenservice. De Teufel-experts, stuk voor stuk medewerkers met hart voor en verstand van het Teufel assortiment, zijn 8 uur per dag, 5 dagen per week bereikbaar. Daarnaast zijn al onze luidsprekers en audiosystemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwikkeld, waarbij een duidelijke handleiding ervoor zorgt dat je eenvoudig en snel van het kwaliteitsgeluid van Teufel kunt genieten.  

Nu al vragen of opmerkingen? Neem in dat geval gratis contact met ons op via
0031-208083195 of service@teufelaudio.nl.

Alleen het beste telt

een streven naar perfectie
Bij Teufel worden we gedreven door ambitie en passie voor audio. De ambitie om de beste luidsprekers en systemen met het beste geluid te ontwikkelen én de ambitie om onze klanten van het beste geluid – als ook een glimlach op het gezicht – te voorzien. Je zou het een streven naar perfectie kunnen noemen, waarbij de hoge kwaliteit van onze producten voorop staat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het integreren van de nieuwste Class-D technologie van Texas Instruments in onze versterkers of het toevoegen van een THX-certificaat aan onze home cinema systemen. Daarnaast worden al onze subwoofers geoptimaliseerd met een professionele Klippel-meettechniek, waardoor een sublieme geluidskwaliteit nog eens extra wordt gewaarborgd.

Kortom: wat we bij Teufel doen, willen we simpelweg zo goed mogelijk doen. Omdat voor ons alleen het beste resultaat telt.

Altijd kritisch

jouw mening is belangrijk
Ondanks het gegeven dat wij bij Teufel streven naar perfectie en dat we achter de hoogwaardige kwaliteit van onze producten staan, kunnen we het ons voorstellen dat een objectieve mening hierin eveneens belangrijk is. Wij laten onze luidsprekers en audiosystemen dan ook regelmatig testen door review websites, audiomagazines en professionals. De feedback die wij hierop ontvangen delen wij vervolgens binnen onze wereld, om je bij twijfel te laten overtuigen door de mening van andere liefhebbers. En uiteraard zien we daarin ook jouw mening niet over het hoofd: heb je een vraag, opmerking, wens of een mindere ervaring ten aanzien van onze producten? Dan horen wij het graag, zodat we nog sterker in kunnen zetten op het bieden van het beste geluid voor de beste prijs.

Retourrecht

8 weken lang thuis proberen
Heb je je favoriete Teufel luidspreker of audiosysteem in onze webshop gevonden? Dan is het slechts een kwestie van dagen dat je na je bestelling thuis kunt gaan genieten van de typische Teufel sound met het beste geluid, de diepste bassen, ongelooflijke dynamiek en een indrukwekkend muzieklandschap.

Is dat wat je hoort toch niet naar je smaak? Dan stuur je de luidsprekerset of het audiosysteem gewoon weer terug. Wanneer je de kartonnen dozen bewaart en je bestelling weer zo goed als origineel verpakt, is de retourzending binnen de eerste 14 dagen na ontvangst kosteloos! Heb je langer nodig om je oordeel te vormen, dan kan dat ook. Je hebt namelijk tot 8 weken volledig retourrecht. Bij een retourzending ontvang je uiterlijk binnen 30 dagen het geld terug op je rekening.

Twijfel je over een luidspreker of audiosysteem en wil je graag wat anders proberen? In dat geval stuurt Teufel je graag een alternatief toe, om zo samen met jou op zoek te gaan naar het geluid dat bij je past.

Geen zorgen

tot max. 12 jaar garantie
Wist je dat je met het bestellen van een luidspreker of audiosysteem ook daadwerkelijk investeert in kwaliteitsgeluid op de lange termijn? Teufel biedt namelijk naast de wettelijke 2 jaar garantie, 12 jaar garantie op luidsprekers vanaf het moment van levering en 24 maanden voor versterkers en elektronica vanaf aankoopdatum. De garantie heeft betrekking op gebreken en beschadigingen (uitgesloten zijn beschadigingen die door het gebruik of door elektrische en mechanische overbelasting zijn ontstaan). Kopen bij Teufel is dus luisteren, ervaren en vooral genieten zonder zorgen.

Geschiedenis

meer dan 35 jaar ervaring in kwaliteitsgeluid
Teufel is Europa's nummer 1 webwinkel van luidsprekersystemen. Het bedrijf werd in 1979 in Berlijn opgericht en ontving al snel het etiket van 'uiterst succesvolle starter onder de Duitse luidsprekerspecialisten'.

In verloop van tijd heeft Teufel veel kwalitatief hoogwaardige audioproducten ontwikkeld en op de markt gebracht. Inmiddels wordt de fabrikant dan ook geroemd vanwege zijn ‘typische Teufel sound’. Het assortiment van Teufel omvat naast home cinema luidsprekers ook multimedia en pc-systemen en streaming speakers.

Met name op het vak van subwoofer/satelliet combinaties maakt Teufel furore onder de liefhebbers. Zo introduceerde Teufel zowel de eerste home cinema set als ook het eerste THX systeem in Duitsland. Daarnaast liep Teufel voorop in het presenteren van de eerste high fidelity PC speakers. Innovatie en kwaliteitsgeluid is waar Teufel voor staat, een lijn die we tot het einde van het audio-tijdperk verder door zullen blijven trekken.

Teufel Vorteile
Klinkt goed

De beste audiosystemen voor de beste prijzen

 

Beste prijs

Koop je bij Teufel, dan kies je voor directe verkoop, zonder tussenpersonen of magazijnen. Zo besparen we flink op de kosten en betaal jij stukken minder voor je speakers dan in een reguliere winkel.

 

Beste garantie

Teufel staat al meer dan 30 jaar voor kwaliteit. Daarom mag je onze audiosystemen 8 weken lang gratis proefluisteren en geven we tot 12 jaar garantie.

 

Beste reviews

Teufel Audio krijgt keer op keer lovende expertreviews & gebruikersreviews en is een van de meest gerenommeerde audiomerken in Duitsland.

 

Superior online shopping experience

Teufel's online shop satisfies the most stringent criteria in terms of user friendliness, data security and innovation.


 

Beste service

Een betere klantenservice als die van Teufel vind je niet snel. Vakkundig, vriendelijk en snel helpen onze medewerkers je direct vanuit ons hoofdkantoor in Berlijn.

Klinkt veruit het beste: direct van de fabrikant
 
Sound voor een faire prijs
  • zonder tussenpersonen
  • prijsvoordeel ten opzichte van reguliere winkels
  • de beste prijs-kwaliteitsverhouding
 
Sound gemakkelijk online bestellen
  • Geen overvolle winkels
  • Geen zoektocht naar een parkeerplaats
  • Geen zware dozen tillen
 
Sound die bij je past
  • Test hoe de speakers bij jou thuis klinken
  • Probeer ze thuis met je favoriete muziek
  • 8 proefluisteren om de juiste keuze te maken
Typisch Teufel
Unique product portfolio Einzigartige Technologien
It’s in our DNA: Innovative audio technology
BOOMSTER XL

Music set free

Definion 5

High-end audio

Raumfeld Soundbar

The WiFi soundbar with the best sound

T 4000

The invisible subwoofer with colossal bass

MUTE BT

Real time noise control

System 4 THX

The smallest THX home cinema set

Ultima 40

Teufel’s most popular tower speaker

Stereo M

The first WiFi bookshelf speaker with a 3-way driver arrangement

LT 5 Atmos

The first column set with Dolby Atmos

Move BT

Teufel sound to go

Ontwikkeld in Berlijn – dit vind je alleen bij Teufel
 
Teufel SCA (Synchronised Coaxial Acoustics) Technology
De door Teufel gepatenteerde driver met SCA-technologie is speciaal voor stereo speakers ontwikkeld. De SCA-technologie is geïntegreerd in een zogenaamde coaxiale driver. Dit is een driver waarbij de midrange driver en tweeter in een component worden gebouwd. Een coaxiale driver heeft twee grote voordelen. Ten eerste worden hoge tonen uit de tweeter en de midden tonen uit de midrange driver homogeen en in hetzelfde akoestische centra weergegeven. Hierdoor ontstaat er een geluidsbeeld zonder fasevervorming. Het tweede voordeel van een coaxiale driver is dat er een zeer stabiel en gelijkmatig afstraalpatroon wordt gegarandeerd. Dit betekent dat er geen verschil meer bestaat tussen de horizontale en verticale afstraling van de klanken. De geluidsweergave is hierdoor zeer gedetailleerd en uiterst natuurlijk.

De door Teufel zelf ontwikkelde SCA-technologie in deze coaxiale driver biedt, naast de voordelen van een coaxiale driver, nog twee andere akoestische voordelen: net zoals in de realiteit wordt de geluidsweergave als één complete geluidsbron richting het oor overgedragen. Het speciaal ontworpen platte membraam in deze driver heeft als akoestisch voordeel dat de afstraling van de hoge tonen, die door de in het midden gepositioneerde tweeter worden weergegeven, geen negatieve invloed heeft op de afstraling van het middenbereik. Tevens worden door de speciale bouw van deze coaxiale driver met SCA-technologie, storende interferenties vermeden. Deze SCA-technologie vind je alleen bij Teufel.
 
Teufel dipool speakers
Teufel was een van de eerste bedrijven die de dipool-technologie gebruikte in home cinema systemen en verder perfectioneerde. De dipool luidsprekers van Teufel behoren tot de absolute top. Bij het afmixen van soundtracks bij films gaat de geluidstechnicus ervan uit dat het geluid in de bioscoopzaal door meerdere aan de muur bevestigde speakers wordt weergegeven. Hierdoor is de geluidsbron voor de toeschouwer moeilijk te bepalen – er ontstaat een diffuus geluidsveld dat ervoor zorgt dat de toeschouwer niet door het geluid wordt afgeleid.
Een opstelling zoals in de bioscoop is thuis niet mogelijk. De oplossing: dipool luidsprekers van Teufel. Dit zijn speciale speakers die het geluid niet alleen direct naar voren weergeven, maar ook fase-verschoven naar voren en achteren. Dat betekent dat, als je op een as tussen de boxen zit, het directe geluid van de voor- en achterkant uitdooft. Je hoort dan vooral ruimtelijke weerkaatsing en dit geeft het geluid thuis bioscoopallure. Teufel dipool speakers zijn alleen verkrijgbaar bij Teufel.
 
Teufel DPU-basreflex techniek
Bij een reguliere subwoofer met basreflex techniek heb je een basreflexbuis waardoor de lucht naar binnen en buiten kan stromen. Omdat door de resonantiefrequentie van de basreflexbehuizing de lucht vrij snel door de buizen naar buiten stroomt, kunnen er stromingsgeluiden optreden, die de muziek of het filmgeluid kunnen storen. Daarom hebben de Teufel soundengineers in Berlijn ervoor gekozen om bij een aantal van onze subwoofers de buis door een sleuf in de behuizing te vervangen. Deze sleuf heeft een grotere diameter dan een buis, waardoor er minder stromingsgeluiden optreden. Pluspunt: ook bij een hoger volume hoor je een diepe, precieze bas – niet meer, niet minder. De Teufel DPU-subwoofer is alleen verkrijgbaar bij Teufel.
 
Teufel Dynamore®-technologie
De Teufel Dynamore technologie creëert een breed maar authentiek stereobeeld bij kleine portable speakers. De Dynamore technologie past de identieke stereo signalen in het linker- en rechterkanaal van een stereo signaal zo aan dat het waargenomen stereopanorama veel breder wordt. Maar ook de innovatief ingestelde cross-correlation filters laten kleine speakers net zo weids klinken als twee compacte boekenplankspeakers samen. Onze soundengineers hebben er bovendien voor gezorgd dat negatieve klankverkleuringen, zoals die nog weleens kunnen optreden bij een conventionele stereoverbreding, geen kans hebben. Pluspunt: een meeslepende sound in een klein formaat, waar zelfs meer dan één luisteraar volop van kan genieten. De Teufel Dynamore technologie vind je alleen bij Teufel.
 
Teufel lineaire-HD-drivers
De lineaire HD-drivers van Teufel zijn geïntegreerd in verschillende Teufel koptelefoons. De uiterst gebalanceerde afstemming, het lichte membraan en de neodymium magneten garanderen een brede overgangsfrequentie, een hoge impulsrespons en een zuiver geluid, ook bij een hoog volume. Pluspunt: de beste sound – ook bij high-res audiomateriaal. De Teufel lineiare HD-drivers vind je alleen bij Teufel.
 
Teufel jet-engine subwoofer
De jet-engine subwoofers van Teufel zijn ‘lange slag’ bas drivers met een hoog vermogen en zijn in de behuizing verwerkt. Deze subwoofer vind je bijvoorbeeld bij de sounddeck Cinebase. Deze technologie maakt het mogelijk om een lage bas te produceren die net zo indrukwekkend klinkt als bij een soundbar met losse subwoofer.