8 weken retourrecht
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22
 • Kombo 22

Kombo 22

Feestbeest
Stereo hifi installatie met Bluetooth
(420)
Kombo 11
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.
Alle specs en features op een rij
 • Stereo hifi installatie met Bluetooth
 • Flexibel, compact, maximale techniek
 • Compacte en krachtige stereoweergave
 • Plaats boxen op statief of in de kast
 • Geïntegreerde CD-speler
 • Extra USB-poort voor MP3 weergave
Dit vinden andere van ons
(4.61 van 5 bij 420 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Bluetooth
plug & play
FM Radio
USB
Kombo 22

De compacte stereo installatie Kombo 22 van Teufel is een compleet systeem dat muziekweergave op echt hifi-niveau garandeert. De Kombo 22 is, qua design en akoestische performance, optimaal voor de kleinere ruimte en is de perfecte stereo installatie voor iedereen die wil investeren in een goede sound, ongeacht de geringe grootte van de ruimte.

Beoordelingen

De Nederlandse website StyleCowboys.nl testte de twee luidsprekers VT 11 en concludeerde: 'Een geweldig ruim geluid uit deze ‘bookshelf’ speakers van Teufel'. Ook de testers bij FOK.nl zijn enthousiast over het geluid dat uit de VT 11 komt: 'Wat opviel is een mooi, helder en transparant geluid; de midden- en hoge tonen worden tot op hoog volume uitstekend weergegeven.'

Alles wat je nodig hebt!

Naast de compacte afmeting voor flexibele integratie, is het systeem voor meerdere afspeelbronnen geschikt. Zo kun je heel eenvoudig muziek m.b.v. elk willekeurig Bluetooth-apparaat draadloos afspelen, MP3's beluisteren via USB-stick, CD's met audio en andere formaten (MP3 en WMA) afspelen, muziek via pc of laptop beluisteren m.b.v. de stereo ingang of wakker worden met jouw favoriete radioshow. Alles wat je nodig hebt!

Compact formaat voor flexibele integratie in het interieur

Dankzij het compacte formaat van de Kombo 22, kan de Kombo 22 eenvoudig in het interieur worden geïntegreerd. Je stelt de twee compacte speakers in of op de boekenkast of je brengt ze aan op een statief of muurbeugel, de receiver plaats je op de boekenplank naast je CD-verzameling, naast je bed of op je bureau naast je pc of laptop. Zo zie je maar! Met de Kombo 22 ben je flexibel en hoef je dus niet heel je kamer opnieuw in te richten. Bovendien kan de Kombo 22 met de meegeleverde afstandsbediening overal in de ruimte worden bediend.

Inhoud levering

 • CD-receiver KB 22 CR
 • Afstandsbediening KB 22 RC
 • Netspanning kabel KB 22 CR
 • Draadantenne voor FM voor KB 22 CR
 • Luidsprekerkabel voor KB 22 CR
 • Stereo luidspreker VT 11
Maximale hoogte
26,00 cm

Technische details

Stereo luidspreker VT 11
Stereo luidspreker VT 11
Teufel-geluid in de kast, aan de muur of op statief. Goede basweergave dankzij 130 midrange woofer. 2-kanaals opbouw met 25 mm tweeter. Hoog belastbaar vermogen van 80 Watt.
Stereo luidspreker VT 11
Luidsprekers
Akoestisch principe 2-kanaals
Opbouw behuizing bassreflex
max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 50 Watt
max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 80 Watt
Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 85 dB
Impedantie 4 - 8 Ohm
Frequentiebereik van/tot 80 - 20000 Hz
Scheidingsfrequentie tot woofer (aanbevolen) 80 - 100 Hz
Tweeter (aantal per speaker) 1
Tweeter (doorsnede) 25,00 mm
Tweeter (materiaal) Stof
Mid range woofer (aantal per speaker) 1
Mid range woofer (doorsnede) 130,00 mm
Materiaal behuizing MDF
Afwerking behuizing Folie, matt
Compensatieopeningen 1
Compensatieopeningen (positie) Achter
Voorzet afneembaar Ja
Diameter statiefbevestiging 6,00 mm
Aansluitingsklemmen Poolklemmen, verguld
Geschikt voor bananenstekker Ja
Maximale doorsnede kabel 4,00 mm
Geschikt voor AV-receiver Ja
Afmetingen
Diepte 20,00 cm
Breedte 15,60 cm
Hoogte 26,00 cm
Gewicht 2,80 kg
CD-receiver KB 22 CR
CD-receiver KB 22 CR
Deze ultra compacte CD-receiver heeft genoeg vermogen dankzij een efficiënte Class-D versterker met een capaciteit van 60 watt maximaal vermogen. De uitgebreide lijst met  diverse functies omvat: Bluetooth-technologie, een USB-poort (MP3, WMA), klok, alarm, 20 voorkeuzestations, RDS, en een stereo-ingang.
CD-receiver KB 22 CR
Aansluitingen
Bluetooth Ja
Bluetooth Versie 2.1 + EDR
Cinch-ingang stereo 1
High Level luidspreker-uitgangen 2
USB 2.0 Ja
Weergave
MP3 Ja
WMA Ja
WAV Ja
CD-Audio Ja
En verder... CD-RW, CD-R
Radio
Radio aanwezig Ja
Aantal op te slagen zenders - FM 20
RDS Ja
FM - UKW Ja
Alarmfunctie Ja
Elektronica
Equalizer Ja
Versterker - technologie Class-D
Versterker-configuratie 2.0
Versterkerkanalen 2
Spanning 230 Volt
Standby-functie Ja
Standy verbruik 0,40 Watt
Maximaal verbruik 60 Watt
Beschermingsgraad 2
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Display Ja
Afmetingen
Diepte 28,00 cm
Breedte 15,90 cm
Hoogte 7,80 cm
Gewicht 1,53 kg

Recensies & reviews

Kombo 22 review of Allround-PC
Kombo 22 review of Allround-PC
"Heel mooi geluid"
Allround-PC 11/2011
Opmerking: deze recensie heeft betrekking op de voorganger.

Geluidskwaliteit

"Allereerst speelt de kleine set erg netjes voor wat betreft het beschikbare volume van de beide VT 11 luidsprekers. Op middelhoog volume presenteert de compacte set een zeer uitgebalanceerd geluid, dat met behulp van de equalizer instellingen naar eigen wens kan worden aangepast. Voor iets meer ‘gewicht’ in het onderste frequentiebereik is een sub-bas-functie beschikbaar, welke het desbetreffende bereik nog iets benadrukt en versterkt. Hierdoor heb je ook met tracks met veel bas een goed geluid."

Conclusie

"De Teufel Kombo 20 is een zeer interessante hifi set, als het gaat om het spelen van veel geluid op een klein oppervlak. [...] Dit betekent in geen geval dat de geluidskwaliteit niet goed is. Voorzover men niet te veel eist van de receiver, creëren de beide boekenplankluidsprekers in combinatie met de receiver een zeer mooie geluidsweergave, wat ook voor het aandachtig luisteren naar muziek – en niet alleen als achtergrondgeluid – geldt. Verder is de zeer goede afwerking en het totaal van de levering als ook de eenvoudige montage ons erg goed bevallen. Adviezen voor de juiste positionering van de luidsprekers vinden kopers in de handleiding."
(Vertaald vanuit het Duits)

Lees de hele recensie op: allround-pc
Kombo 22 review of Area DVD
Kombo 22 review of Area DVD
"Kombo 22 klinkt prettig volwassen en volwaardig"
Area DVD 02/2014
“Teufel verwerkt puntgave stereo kwaliteit in een compacte behuizing en voegt Bluetooth als extra ingrediënt toe – klaar is de Kombo 22 micro-hifi-set met 60 watt CD/MP3-receiver, USB-poort en een levendig geluid uit de twee-weg-boekenplankluidspreker VT11, voor slechts 250 euro.”

Kan de Kombo 22 in de luistertest overtuigen?

“Om te beginnen, maken we verbinding met Bluetooth via onze Apple iPhone 5s. Deze functioneert via de Pairing-knop op de afstandsbediening en via de gekozen “BT” ingang erg eenvoudig. We starten direct met de 2014 Bodybangers remix van Dr. Alban’s Eurodance remix “It’s My Life”: het helpt om direct over te schakelen naar de S-Bass functie, dan wordt de bas krachtiger, harder – maar niet wazig of onnauwkeurig. Duidelijk is de scheiding tussen vocalen en instrumentale stukken, feilloos de level stabiliteit.  [...]”

“[...] De weergave via de Kombo 22 is helder, divers en doorgaans dynamisch. Een goed resultaat voor zo’n kleine set. Vooral in het vakantiehuis, de slaapkamer of de werkkamer komt het systeem goed tot zijn recht, en presenteert het zich als een volwaardige set en niet als akoestische tussenoplossing.“
Conclusie

“Teufel heeft met de Kombo 22 een aangenaam geluidskrachtige kleine stereo set in het assortiment, welke met een stabiel volume, dynamische weergave en een natuurlijke akoestiek volledig overtuigend is. Door de geïntegreerde Bluetooth-functie en de USB-aansluiting worden ook de moderne media toepassingen niet over het hoofd gezien. De kleine set kent een solide afwerking en een zeer redelijke prijs – zoals we dat van Teufel zijn gewend. [...] ”

“Stabiel volume, dynamische weergave en een natuurlijke akoestiek"
(Vertaald vanuit het Duits)

Lees de hele recensie op: areadvd.de
Kombo 22 review of vergleich.org
Kombo 22 review of vergleich.org
"overtuigt met een betoverende sound..."
vergleich.org 31.08.2015
"Kleine, compacte stereo die overtuigt met een betoverende sound in het hoog en laag. Gemakkeijk mp-3 luisterplezier  via USB-aansluiting of bluetooth en dat voor een faire prijs."
Lees de hele recensie op: vergleich.org
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Mijn bluetooth speaker van Teufel klinkt minder goed op mijn Windows-pc/laptop.
Waarschijnlijk is de speaker gekoppeld als "apparaat met handsfree functie". Ga naar Instellingen>apparaten en printer> jee bleutooth speaker. Klik rechts op het apparaat en verwijder het haakje bij "Handsfree functie".
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Die automatische Übernahme der RDS-Zeit durch Kombo 22 funktioniert nicht wie in der Bedienungsanleitung beschrieben. Was ist zu tun?
Für die RDS-Zeit Erfassung stellen Sie Kombo 22 auf Radiowiedergabe via UKW/FM. Wählen Sie jetzt einen Radiosender, welcher via RDS ein Zeitsignal mitsendet. Bitte beachten Sie: Das Anzeigen der Uhrzeit kann leicht verzögert beginnen. Wenn die RDS-Zeit angezeigt wird, drücken und halten Sie die Taste "Display" bis "CT-Sync" im Display erscheint. Die RDS-Zeit wird nun übernommen. Achtung: Die Uhr wird nur dann angezeigt, wenn bei Kombo 22 der ECO-Modus deaktiviert ist (vgl. Bedienungsanleitung Seite 11).
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.