Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

Cinebar 21 Set

Virtual surround sound met krachtige bas

(44)
Kleur: Zwart

CINEBAR DUETT Power Edition "2.1-Set"

Bekijk een soortgelijk product.

Soundbar Cinebar Duett Schwarz von Teufel

Highlights

Cinebar 21

Mogen we voorstellen

Elegant, decent, maar vol qua geluid. Dat is de Cinebar 21. Gun je flatscreen een hoogwaardig geluid.

Alle specs en features op een rij

  • Krachtige speakerbar voor virtuele surround sound
  • Compleet en direct speelklaar
  • Kristalheldere tonen en duidelijke spraakweergave
  • Surround sound zonder kabelsalade
  • Eenvoudige installatie
  • Bespaart ruimte en geld
Testbericht - hifitest.de - Cinebar 21 Mittelklasse
'Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding'
hifitest.de
05/2012
Alle recensies
(4.5 van 5 bij 44 beoordelingen)
Alle reviews

Virtual surround sound met krachtige bas

Je ultra dunne flatscreen hangt aan de muur of staat op een passende tv meubel en je bent super tevreden over de scherpe Full HD-beelden. Nu wordt het echter tijd om je flatscreen te upgraden met een dikke sound. Je weet dat het geluid uit je flatscreen zo plat als de vorm van je tv is, maar misschien wist je nog niet dat je met slechts één luidspreker en subwoofer een echte home cinema ervaring beleeft. Nu wel! Teufel presenteert met de Cinebar 21 namelijk een complete home cinema set voor spectaculaire virtuele surround weergave en dat uit slechts één luidsprekerbar plus passende sub voor extra baspower.

Compleet en direct speelklaar

Omdat de Cinebar 21 een actief systeem is, heb je geen extra versterker of AV-receiver nodig. De set is compleet en direct speelklaar en biedt zowel digitale als ook analoge aansluitingen aan, zodat je je tv, gameconsole, CD-speler of MP3-speler eenvoudig en snel kunt aansluiten en direct geniet van je nieuwe sound. Meer heb je niet nodig!

Kristalheldere tonen
De Cinebar 21 produceert – door de optimaal afgestemd hoogwaardige tweeter en mid-range driver – kristalheldere tonen, voor duidelijke spraakweergave en indrukwekkende dynamiek bij filmgeluid. De krachtige subwoofer met maar liefst 120 Watt vermogen aan boord, produceert imponerende lage tonen.

Surround sound zonder kabelsalade
Met de Cinebar 21 beschik je over een surround-systeem zonder dat er in elke hoek van je kamer speakers moeten worden geïnstalleerd, waardoor er geen kabels meer door je kamer lopen. De Cinebar 21 is geschikt om op de tv meubel te plaatsen of aan de muur direct onder de tv te bevestigen m.b.v. het handige ophangsysteem aan de achterkant van de set. De subwoofer met strak afgewerkte hoogglanslak is dankzij zijn compacte afmetingen makkelijk te plaatsen en past door zijn compacte formaat in iedere woonkamer. Hij is maar 31 cm hoog!

De Cinebar 21 overtuigd
Als je je kamer niet vol met speakers wilt en een systeem wilt die optisch en akoestisch past bij jouw flatscreen, dan hoef je niet langer te zoeken. Met de Cinebar 21 haal je niet alleen een krachtige virtuele surround sound in huis, je bespaart ook nog eens veel ruimte en geld omdat je geen extra AV-receiver nodig hebt. Niet alleen wij zijn overtuigd van de Cinebar 21. Het Duitse vakblad AV Magazin testte de set en beoordeelde de Cinebar 21 als 'erg goed': 'Dankzij Dolby Virtual Speaker-techniek biedt de compacte soundbar een indrukwekkend ruimtelijk geluid, wat het plezier bij films en tv kijken duidelijk verhoogd.'

Ontdek alle highlights

Technische details

Cinebar 21

Soundbar Cinebar 21

Meer dan wat het lijkt. Dit slanke geluidswonder is zowel luidspreker als decoder als versterker. De Cinebar 21 soundbar is uitgerust als 2-kanaalsopbouw met twee tweeters en vier midrange drivers. De ingebouwde versterker heeft 2x 40 Watt vermogen. Twee digitale ingangen (optisch/coax) en een extra analoge ingang zijn beschikbaar voor weergave apparaten.

De decoder verwerkt Dolby Digital/dts signalen van binnenkomende signaalbronnen. Ze schakelt deze voor weergave op een stereo-apparaat om en genereert middels Dolby Virtual Speaker-technologie een virtueel surround effect. Drie verschillende weergave modi worden aangeboden: stereo – wide- reference. Een Lip Snyc funtie zorgt ervoor dat geluid en beeld tegelijk worden weergegeven.

Dankzij een handzame ergonomische afstandsbedieing is een makkelijke aansturing van de belangrijkste functies gewaarborgd. De huidige status is makkelijk af te lezen van het grote, dimbare display. De Cinebar 21 soundbar is direct aan de muur te monteren. Voor de positionering op een tv-meubel of in de kast is een extra voetstuk bij levering bijgesloten.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 91,85 cm
    Hoogte 11,53 cm
    Diepte 11,33 cm
    Gewicht 7,6 kg
  • Beschrijving Artikel
    Cinch-ingang stereo 1
    Digitale coaxiale ingang 1
    Digitale ingang optisch 1
  • Beschrijving Artikel
    Dolby Digital Ja
    Dolby Pro Logic II Ja
    DTS Digital Surround Ja
    Dolby Virtual Speaker Ja
  • Beschrijving Artikel
    Geïntegreerde DSP Ja
    Display Ja
    Spanning 220 - 240 V
    Maximaal verbruik 100 W
    Stroomkabel netbus Ja
    Beschermingsgraad 2
    Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
    Standby-functie Ja
    Standy verbruik 0,5 W
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 50 W
    Versterker-configuratie Class D
    Versterkerkanalen 2
    Audio digitaal-analoog-omzetter 192kHz / 24 Bit
    Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 40 W
  • Beschrijving Artikel
    Materiaal behuizing ABS Kunststof
    Netto volume 8,2 L
    Tweeter (aantal per speaker) 2
    Tweeter (diameter) 20 mm
    Tweeter (materiaal) Cellulose
    Mid range (aantal per speaker) 4
    Mid range (diameter) 80 mm
    Mid range (materiaal) Cellulose
    Opbouw behuizing gesloten
  • Beschrijving Artikel
    Afstandsbediening Infrarood
Cinebar 21 - US 5106/1 SW

Actieve subwoofer CB 50 SW

Klein, compact, krachtig. De met de Klippel meetmethode geoptimaliseerde 160 mm elastische woofer produceert in een adequaat gemidensioneerde reflex behuizing dankzij een versterker met 120 Watt vermogen een ongeloofelijke basweergave die tot 45 Hz gaat. De interne limiter beschermt de subwoofer voor overbelasting en verstoringen.

Een schakelaar aan de voorkant maakt het mogelijk het apparaat direct in gebruik te nemen. De gevoeligheid van de standby modus is aan de achterkant in te stellen. Vier resonantiedempers waarborgen een stabiele positionering en een ontkoppeling van de vloer.

De US 5106/SW met zwart glanzende voorkant is niet los verkrijgbaar.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 23,8 cm
    Hoogte 31 cm
    Diepte 30,8 cm
    Gewicht 16,2 kg
  • Beschrijving Artikel
    Volumeregelaar Ja
    Phaseregelaar Ja
    Versterkervermogen subwooferkanaal 120 W
    Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 130 W
  • Beschrijving Artikel
    Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 45 Hz
    Materiaal behuizing MDF
    Afwerking behuizing Zwart, hoogglans
    Magnetische afscherming Ja
    Statief geïntegreerd Ja
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 160 mm
    Woofer (materiaal) Cellulose
    Opbouw behuizing Basreflex

Recensies & reviews

Testbericht - hifitest.de - Cinebar 21 Mittelklasse
'Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding'
hifitest.de
05/2012
Meer...
Logo - hifitest.de Testbericht - hifitest.de - Cinebar 21 Mittelklasse Testbericht - Hifi Test - Cinebar 21 - sehr gut Testbericht - Hifi Test - Cinebar 21 - Preistipp
'De nieuwe Cinebar 21 - van home cinema specialist Teufel - is een virtual-surround-systeem en is in het bezit van de bekende Dolby-Virtual-Technology. In de soundbar - van ongeveer 92 cm lang - worden twee 2-kanaalsopbouw systemen gebruikt, om de toeschouwer te omhullen met surround sound.` In totaal: 4 midrange woofers met een doorsnede van 80 mm en twee tweeters met een doorsnede van 20 mm, die door een 2 x 40 Watt versterker worden aangedreven. Informatie over de actieve input en de weergave modus wordt d.m.v. het display aan de voorkant weergegeven. Voor de bediening heeft Teufel een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke afstandbediening gemaakt.' 'De Cinebar 21 set van Teufel met compacte luidsprekers geeft een zeer goede surround sound weer, en dat voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding'
Testbericht - Heimkino - Cinebar 21 - Preistipp
'Zeer goede surround-sound'
Heimkino
05/2012
Meer...
Heimkino Testbericht - Heimkino - Cinebar 21 - Preistipp Testbericht - Heimkino - Cinebar 21 - Ausgezeichnet
'Indrukwekkend, zo krachtig en effectief als deze set optreedt. Of het nu om aarbevingen gaat zoals in '2012' of de dialogen tussen Vin Diesel en Brian O'Conner in 'Fast Five'; de Cinebar 21 produceert steeds zuivere en effectvol meerkanaals-geluid. De 120 Watt eindversterker in de subwoofer levert daarbij een stevige basfundering, dat ook in ruimtes tot 25 m² voor voelbare home cinema beleving zorgt. Aantrekkelijk en dynamisch is de 2-kanaals muziekweergave van Thomas Dolbys 'Pulp Culture'. Hetzelfde nummer met de aangeschakelde wide-modus klinkt vol effect en nog spectaculairder.'Conclusie'De Cinebar 21 van Teufel biedt een zeer goede surround-sound uit compacte luidsprekers voor een absoluut faire prijs-kwaliteitverhouding.'
Testbericht - AV-Magazin - Cinebar 21 - Sehr gut
'Verhoogd plezier van film en tv kijken'
AV-Magazin
04/2012
Meer...
Testbericht - AV-Magazin - Cinebar 21 - Sehr gut
'De Cinebar 21 van Teufel biedt behoorlijke geluidskwaliteit voor een redelijke prijs. Daarmee is de slechte geluidskwaliteit van moderne flatscreens te verbeteren en wordt de portemonnee ontzien. Dankzij Dolby Virtual Speaker-techniek biedt de compacte soundbar een indrukwekkend ruimtelijk geluid, wat het plezier bij films en tv kijken duidelijk verhoogd.'
Testbericht - Player - Preistipp
'Zeer goede surround sound'
Player
03/2012
Meer...
Logo - Player Highlight Testbericht - Player - Preistipp Testbericht - Player - Cinebar 21 sehr gut 1,3 03/2012
'Indrukwekkend, zo krachtig en effectief als de compacte set is. Of het nu om aardbevingen in '2012' gaat of de dialogen tussen Vin Diesel en Brian O'Conner tijdens de actie in hoofdstuk 15 van 'Fast Five', ... Het systeem produceert steeds zuivere en effectieve meerkanaalssound. De 120 Watt eindversterker in de subwoofer levert daarbij een goede basfundering die ook in ruimtes tot 25 m² voor voelbare home cinema beleving en speelplezier zorgt. De ruimtelijke weergave is zeer geslaagd, zodat ook games als Ghost Recon zeer goed zijn te spelen.'Conclusie'De Cinebar 21 set van Teufel biedt zeer goede surround sound uit compacte luidsprekers voor een absoluut faire prijs-kwaliteitverhouding.'
Area DVD
'Hoogwaardig alternatief voor bij de flatscreen'
Area DVD
02/2012
Meer...
Area DVD
'De Cinebar 21 als compleet 2.1 systeem overtuigt als makkelijk en snel te installeren, voordelig geprijsd en qua geluid hoogwaardig alternatief voor het gebruik van luidsprekers bij de flatscreen. Jammer genoeg heeft de soundbar geen HDMI-aansluitingen. Voor de rest laat de set weinig te wensen over. Het grote display is goed leesbaar, ook op grote afstand. Bij de weergave van filmgeluid is de Dolby Virtual Speaker een zeer goede ondersteuning voor meer effecten bij de totale ruimtelijkheid. De geluidsbeleving verkrijgt meer breedte en diepte. Bij het luisteren naar muziek raden we echter aan om de functie Dolby Virtual Speaker uit te schakelen. In normale weergave wordt dan een eerlijke, heldere, neutrale akoestiek aangeboden met goede weergave van zang en instrumenten.'+ Zeer goede ruimtelijkheid bij actieve Dolby Virutal Speaker functie+ Stabiel+ Actieve subwoofer met goed volume en kracht+ Zonder Dolby Virtual Speaker een neutraal en authentiek geluid bij de muziekweergave+ Zorgvuldige verwerking + Snelle installatie

Inhoud levering

Cinebar 21 Set
  • 1 × Soundbar Cinebar 21 – Zwart
    • 1 × 3,0 m Mono Cinch-Subwoofer-Kabel für Cinebar 21
    • 1 × Afstandsbediening CB 21 SB
  • 1 × Actieve subwoofer CB 50 SW – Zwart