8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B
 • Motiv B

Motiv B

Groots geluid, compact formaat!
Zuiver en krachtig geluid
(12)
Concept C
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Fraai ontworpen en krachtige actieve speakers met: 48 Watt Class D versterker voor hoge volumes zonder vervorming, innovatief basreflex-systeem voor een grensfrequentie van 65 (-3dB) Hz, Bluetooth met aptx codec voor draadloze muziekoverdracht zonder kwaliteitsverlies.
Alle specs en features op een rij
 • Zuiver en krachtig geluid
 • Solide constructie
 • Krachtige volle basweergave
 • Bluetooth 3.0 met aptx-codec
 • Speelt muziek van Spotify, iTunes, Youtube, etc.
 • Analoge 3,5 mm jack ingang
 • Eenvoudig te plaatsen
Dit vinden andere van ons
(4.75 van 5 bij 12 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Bluetooth aptX
plug & play

Ben je op zoek naar een simpele oplossing voor een geweldige geluidsverbetering van je pc, laptop, tablet of smartphone? De Motiv B is dankzij de ingebouwde versterker direct speelklaar aan te sluiten. Dankzij de Bluetooth 3.0 verbinding blijf je met je laptop, smartphone of tablet altijd mobiel. Gebruik de set in de boekenkast in de woonkamer, op het bureau naast je laptop of plaats ze op een plank in de keuken. De Motiv B vult alle kamers met een geweldig vol geluid. 

Draadloze muziekweergave met Bluetooth

Dankzij de moderne aptX codec, wordt muziek nauwkeurig en zonder kwaliteitsverlies overgedragen. De aansluiting is kinderspel: Bluetooth activeren en alles wat je op je smartphone / tablet / pc of Mac afspeelt, wordt draadloos over de Motiv B weergegeven. Dit werkt bijvoorbeeld met Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, Apps, Games en natuurlijk alle muziek die je op je apparaat hebt opgeslagen. Bovendien garandeert Bluetooth 3.0 een draadloze muziekoverdracht over een afstand van ca. 10 meter!

Nadat de smartphone of tablet voor de eerste keer met de Motiv B is verbonden, maakt de Motiv B voor toekomstig gebruik middels Bluetooth Auto Pairing automatisch contact. De Motiv B kan tot zes Bluetooth-apparaten opslaan in het geheugen. Het volume en equalizer bedien je heel eenvoudig, direct vanaf je afspeelapparaat.

Analoge 3,5 mm jack ingang Voor alle niet-Bluetooth-apparaten, is er aan de achterkant een AUX-ingang. Dus wie zijn muziek op zijn smartphone, laptop of andere apparaten heeft opgeslagen, kan het afspeelapparaat super eenvoudig aansluiten via de mini-jack-ingang aan de achterkant.

Stroom en geld besparend

De Motiv B schakelt zichzelf automatisch uit wanneer er geen muziek meer wordt afgespeeld. Dit bespaart stroom en geld.

De Motiv B is alles wat je nodig hebt voor een geweldige geluidsverbetering in een handig, compact formaat!

Beoordelingen


Op Kieskeurig.nl schreef C L een uitgebreide gebruikersreview, gaf de Motiv B een 9 en schreef o.a. het volgende over deze Bluetooth speakers: 'Wat een power uit zo'n klein setje, de balans tussen de lage en de hoge tonen is echt goed. Helder geluid dus ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit. De Motiv B blijft je device herkennen dus de bluetooth verbinding is telkens zo gepiept.'

GadgetGear deed een uitgebreide test en kwam tot een zeer positieve conclusie: 'De Teufel Motiv B is de eerste speakerset waar ik een beetje verliefd op werd toen ik hem mocht uitpakken. Het gewicht, het design, de speaker drivers, alles straalt kwaliteit uit. Als mobiele speaker mis je natuurlijk ondersteuning voor een accu, maar is het de enige die echt een stereobeleving neerzet. Als PC speaker is het de set met het beste geluid wat ik dit jaar heb mogen ervaren. Zeker tegen de adviesprijs van €249,99.'

Specificaties
 • 48 Watt Class D versterker: Voor hoge volumes, zonder vervorming, minimale ruis en hoog rendement.
 • Bi-amping technologie: Elke speaker beschikt over een tweeter en een mid-bas driver - elk met een eigen DSP-gecontroleerde Class D versterker aangestuurd. Hierdoor wordt onder andere niet-lineaire vervorming verminderd, waardoor klanken zeer nauwkeurig worden weergegeven.
 • 2-kanaals systeem: De tweeter en de mid-bas driver geven geluid weer in het optimale frequentiebereik. Stemmen en instrumenten worden duidelijk weergegeven. Individuele instrumenten kunnen in het stereobeeld goed worden gelokaliseerd.
 • Innovatief basreflexsysteem: Een brede basreflexbuis voor lagere bassen - voor een grensfrequentie van 65 (-3dB) Hz
 • Mid-bass driver met grote membraanophanging: Voor betere beheersing van de conusuitslag en minimale vervorming bij lage tonen
 • Eenvoudig te plaatsen: Dankzij de twee meegeleverde voetjes kunnen de speakers direct op de plank, op tafel of in de boekenkast geplaatst worden en op meerdere manieren worden gepositioneerd voor perfecte weergave in de betreffende luisterpositie.
?

Inhoud levering

 • Stroomkabel voor Motiv B
 • 3,0 m luidsprekerrkabel voor Motiv B
 • Voetstuk Motiv B
 • Motiv B actieve luidspreker
 • Motiv B passieve luidspreker

Technische details

Motiv B actieve luidspreker
Motiv B actieve luidspreker
De actieve luidspreker bevat een actieve Bi-Amping versterker unit. Een 3-m luidsprekerkabel (meegeleverd) verbindt de actieve speaker met de passieve speaker.
Motiv B actieve luidspreker
Luidsprekers
SPL 98 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 65 - 22000 Hz
Tweeter (aantal per speaker) 1
Tweeter (doorsnede) 22,00 mm
Tweeter (materiaal) Stof
Woofer (aantal per speaker) 1
Woofer (doorsnede) 70,00 mm
Woofer (materiaal) Polypropyleen
Akoestisch principe 2-kanaals
Opbouw behuizing Basreflex
Materiaal behuizing MDF
Afwerking behuizing Lak, mat
Compensatieopeningen 1
Compensatieopeningen (positie) voor
Statief geïntegreerd Ja
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingen
Bluetooth aptX Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth 3.0 met aptX-Codec
Minijack ingang 3,5 mm 1
High Level luidspreker-uitgangen 1
Elektronica
Versterker - technologie Class-D
Versterker-configuratie 2.0
Versterkerkanalen 2
Maximaal vermogen output tweeter-kanaal 18 Watt
Maximaal vermogen output woofer-kanaal 30 Watt
Maximaal sinusvermogen tweeter-kanaal 15 Watt
Maximaal sinusvermogen woofer-kanaal 25 Watt
Bi-amping Ja
Spanning 230 Volt
Standby-functie Ja
Standy verbruik 0,40 Watt
Maximaal verbruik 65 Watt
Beschermingsgraad 2
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Afmetingen
Diepte 14,60 cm
Breedte 13,00 cm
Hoogte 18,00 cm
Gewicht 1,70 kg
Motiv B passieve luidspreker
Motiv B passieve luidspreker
De passieve speaker beschikt niet over een eigen versterkereenheid, maar wordt gevoed door de actieve speaker.
Motiv B passieve luidspreker
Luidsprekers
SPL 98 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 65 - 22000 Hz
Tweeter (aantal per speaker) 1
Tweeter (doorsnede) 22,00 mm
Tweeter (materiaal) Stof
Woofer (aantal per speaker) 1
Woofer (doorsnede) 70,00 mm
Woofer (materiaal) Polypropyleen
Akoestisch principe 2-kanaals
Opbouw behuizing Basreflex
Materiaal behuizing MDF
Afwerking behuizing Lak, mat
Compensatieopeningen 1
Compensatieopeningen (positie) Voor
Statief geïntegreerd Ja
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingen
High Level luidsprekeringangen 1
Afmetingen
Diepte 14,60 cm
Breedte 13,00 cm
Hoogte 18,00 cm
Gewicht 1,60 kg

Recensies & reviews

Motiv B review of Besteproduct.nl
Motiv B review of Besteproduct.nl
"Een mooi wit luidsprekerduo dat niet alleen geschikt is voor de pc maar voor ook voor een stuk muziekbeleving in de woonkamer"
Besteproduct.nl 01/2015
"Teufel Motiv B is een mooi wit luidsprekerduo dat niet alleen geschikt is voor de pc maar voor ook voor een stuk muziekbeleving in de woonkamer. Ze zien er mooi en ze zijn klein genoeg om onopvallend hun werk te doen. Aansluiten is een makkie, ze voelen robuust aan en klinken voor hun formaat volwassen genoeg."

Design / vormgeving

"Een rode doos met handvat waar de twee luidsprekers uit komen. Alles is goed verpakt, alle ruimte is benut. Kortom: daar lijkt over nagedacht te zijn. Dan het in de hand hebben van de luidspreker, wat voelt dit degelijk en zwaar voor het formaat. De luidspreker units zien er mooi uit en zitten mooi verzonken in de luidsprekerkast."

Aansluiting

"Het aansluiten is een fluitje van een cent. Ik lees meestal geen gebruiksaanwijzing, maar volg mijn logica. Bij de Motiv B gaat het als vanzelf en binnen een paar tellen speelt de muziek vanaf mijn telefoon via de luidsprekers. Ook mijn laptop heeft snel verbinding met de speakers, die mijn favoriete deuntjes vanuit iTunes afspelen."

Geluidskwaliteit

"Met de Motiv B krijg je de beschikking over een lekkere sound, voor de grootte van het systeem is het geluid volwassen te noemen. Het laag is wat aangedikt, maar dit stoort niet. Er is een mooie stereospreiding waar te nemen waarbij het toch als een geheel klinkt. Ik heb het systeem in mijn woonkamer gehad waarbij het op de keukentafel stond en richting de woonkamer speelde. Het vult de ruimte niet zoals een volwassen hifi systeem dat doet, maar je zou er op een feestje toch voor de nodige muzikale ondersteuning kunnen zorgen."


Lees hier het hele testbericht >
Motiv B review of Alpha Audio
Motiv B review of Alpha Audio
"Grootse weergave uit een kleine desktopspeaker"
Alpha Audio 12/2014
(H)eerlijke spreiding

"De Motiv B is uitgerust met Bluetooth 3.0, aptX-codec en kan tot 6 apparaten in het geheugen opslaan. Er is ook een analoge 3,5 mm jack ingang aanwezig, maar het binnenkomende Bluetooth-signaal krijgt altijd voorrang. Een echte Blauwtand dus."

"De combinatie van 70 mm woofer met bassreflex-spleet aan de voorzijde zou goed moeten zijn voor een diepgang tot 65 Hz @ -3dB. Door de Motiv B te vergelijken met fors grotere Dynaudio desktops lijkt het zowaar haalbaar. Daarbij komen we nogmaals terug op de semi-transparante frontjes, want die zorgen voor een opvallend goede afstraling, een (h)eerlijke spreiding van het midden/laag en maken dat de speakers veel grootser klinken dan ze feitelijk zijn. De weergave valt in de categorie warm-neutraal en is prima in balans."

Conclusie:

"Teufel is er inderdaad in geslaagd om een grootse weergave uit een kleine desktopspeaker te toveren. Fraai ook dat de muziek daadwerkelijk helemaal los van de Motiv B's kan komen. Dat het hoog te scherp wordt als het volume flink omhoog gaat moeten we deze kleintjes maar vergeven. Een tip voor de opstelling; maak deze niet te breed, want dan wordt de weergave gatenkaas. Kortom; het zijn leuke, compacte en handige desktop speakers, die daadwerkelijk groter klinken dan de afmetingen doen vermoeden. What you see is wat you get? Nee, in dit geval dus niet. Maar het kan soms heel fijn zijn om verrast te worden en veel meer te krijgen dan dat je er in eerste instantie aan afziet."
Lees hier het hele testbericht
Motiv B review of WANT.NL
Motiv B review of WANT.NL
"Stijlvolle speakers van Teufel zorgen voor een overduidelijke geluidsverbetering"
WANT.NL 11/2014
Soms, of zeg maar gerust altijd, wil je dat er net wat beter geluid uit je pc, laptop, tablet of smartphone komt, right?! De ingebouwde speakers zijn nou eenmaal niet serieus te nemen en om écht van onze muziek te genieten willen we meer. Zo werkt het. Wij testen dan ook maar al te graag goede speakers die ons daarmee helpen en ideaal voor op het bureau, op een plank in de keuken of in de boekenkast in de woonkamer zijn. Deze week mochten wij van Teufel Audio de stijlvolle Motiv B uitproberen. Waar jij overigens als WANT-lezer vijftig euro korting voor krijgt als je de actiecode WANT-MOTIVB gebruikt. Check it out en ontdek of deze stijlvolle compacte speakers jouw geluiden naar een hoger niveau tillen.'

Belofte

'Teufel is kort doch krachtig over de Motiv B. De speakers vullen met een geweldig vol geluid alle kamers. Dit gaat gepaard met een krachtige basweergave en bespaar je stroom en geld doordat de Motiv B zichzelf automatisch uitschakelt als er geen muziek meer wordt afgespeeld. Kortom, het is alles wat je nodig hebt voor een geweldige geluidsverbetering in een handig, compact formaat.'

Geluid

'Om te testen of de Motiv B op verschillende plekken in ons huis een toevoeging is hebben we ‘m in de werkkamer, de woonkamer en keuken geplaatst. De woonkamer was in dit geval de grootste ruimte met een afmeting zo’n vijftig vierkante meter. Maar zo’n grote ruimte maakt blijkbaar niets uit. Teufel maakt haar belofte meer dan waar. Er komt een zuiver doch vol geluid uit de twee compacte speakers. We zijn serieus verbaasd over hoe de speakers met zo’n kleine afmeting een krachtig stereogeluid door de volledige ruimte produceren. Je kunt je dus voorstellen dat dit voor de werkkamer en keuken niet anders was. Ook bij een hoog volume horen wij geen vervorming en ondervinden we weinig ruis. Dat hebben we met verschillende muziekgenre’s getest, want we snappen dat niet iedereen naar een aantal ruige rappers luistert.'

Conclusie

'Geconcludeerd heeft Teufel het met de Motiv B voor elkaar te krijgen om twee compacte elegante speakers te ontwerpen die praktisch op elke positie in het huis van toevoeging zijn. Zowel als volwaardig geluidssysteem in de woonkamer als een versterking voor je computer in de werkkamer. Dankzij de Bluetooth-koppeling kun je draadloos naar je Spotify-afspeellijsten, iTunes of YouTube luisteren en bedien je het volume en equalizer eenvoudig vanaf de muziekspeler. Het stereogeluid wordt lekker vol getoond en komen de bassen subtiel naar voren.'


Lees hier het hele testbericht >
Motiv B review of Auto review
Motiv B review of Auto review
"Deze speakers van de Duitse audiospecialist Teufel zijn een aanwinst voor je werkkamer, keuken of slaapkamer"
Auto review 11/2014
Je zou er hebberig van worden. Deze speakers – met de naam Motiv B – van de Duitse audiospecialist Teufel zijn een aanwinst voor je werkkamer, keuken of slaapkamer. Allereerst door hun fraaie uiterlijk; ze zijn stijlvol, licht en compact. Een groot voordeel van deze set is bovendien dat je niet vastzit aan zo'n onhandige subwoofer (die krengen staan altijd in de weg). Dankzij de meegeleverde voetjes kunnen de speakers op verschillende manieren worden gepositioneerd. Daardoor haal je altijd het optimale geluid uit de set. Niet alleen voor kleine ruimtes zijn de luidsprekers trouwens geschikt, zelfs in grotere kamers komen ze nog prima tot hun recht. Het volume is hoog genoeg en de geluidskwaliteit is uitstekend, zowel de hoge als de lage tonen klinken uitstekend. De boxen beschikken over een ingebouwde versterker en zijn direct aan te sluiten op laptop, tablet of smartphone. Dat kan zowel via Bluetooth 3.0 als via de aux-aansluiting aan de achterkant. De Motiv B schakelt zichzelf automatisch uit wanneer er geen muziek meer wordt afgespeeld. Reuze handig.
Motiv B review of Connected
Motiv B review of Connected
Kleine speakers, groots geluid
Connected 10/2014
Bluetooth
'Het systeem pair je met een druk op de knop zoals je smartphone of notebook. De speakers ondersteunen auto-pairing dus het bluetoothproces hoef je alleen de eerste keer te doorlopen. Gebruik je liever een ouderwetse jackplug,dan kan dat ook. Verder heb je aan de achterkant een handige modusknop waarmee je je speakers in de slaapstand kunt zetten om stroom te besparen. Om ze uit de slaapstand te halen hoef je enkel een audiosignaal uit te sturen.'

Hoog volume
'Het geluid voor zo’n kleine set is enorm goed. Het volume kan behoorlijk opgeschroefd worden terwijlje ook dan niets merkt van vervorming. Daarmee is het systeem ook geschikt voor grotere ruimtes. Opvallend is dat zelfs met extra bass via de interne equalizer op de door ons gebruikte mediaspeler van oversturing geen sprake is. Het geluid blijft helder en goed van kwaliteit, wat best uniek is voor een dergelijk handzaam speakersysteem. '

Conclusie
'Hoewel de Motiv B met €249,99 aan de dure kant is, krijg je hier ook een hoop kwaliteit voor terug. Daarnaast passen de speakers in elke ruimte dankzij het formaat maar ook dankzij het sobere maar stijlvolle Teufel-design. Aanrader als je in de markt bent voor een draadloos speakersysteem. ' 
Motiv B review of Lust For Life
Motiv B review of Lust For Life
Prima in balans en klinken lekker helder
Lust For Life 10/2014
Wat een schattige luidsprekers! Inderdaad. Deze Teufel Motiv B ziet er met zijn compacte vorm, transparante matte frontplaat en vriendelijk kijkende speakers erg aaibaar uit. Maar laat je vooral niet foppen, er komt een flink geluid uit!’

Waarvoor zijn ze geschikt? De Motiv B is een set bluetooth-speakers, waar je dus met verschillende apparaten draadloos muziek naartoe kunt streamen. Vanaf je smartphone bijvoorbeeld, of je tablet. Maar het wordt pas écht leuk als je een computer hebt die bluetooth ondersteunt.’

Vertel. Steeds meer mensen gebruiken hun pc of laptop als voorname muziekbron. iTunes, Spotify en youTube worden immers steeds belangrijker voor de muziekfanaat. Meestal ontberen de luidsprekers van die apparaten een goede sound en klinkt alles blikkerig. Nu zijn er genoeg luidsprekers die je muziek laten streamen naar je woonkamer (de Sonossen en bluesounds van deze wereld), maar als je vaak achter je bureau zit, is een goede set pc-speakers net zo handig. Je zou de Motiv B van Teufel onder die noemer kunnen scharen, al zetten wij er dan wel graag een plusje achter. Doordat je met de bluetooth-verbinding ook gemakkelijk je draagbare muziekspeler eraan
kunt koppelen, wordt dit setje ineens multifunctioneel.’

En als ik nou geen bluetooth-apparaten heb? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar goed: er is een aux-ingang, dus je kunt de luidsprekers ook met een kabeltje verbinden. Bluetooth dus. Ik heb gehoord dat zo’n verbinding nog wel eens hapert. Klopt, maar daar hebben we bij deze set totaal geen last van gehad. Sowieso zijn deze luidsprekers erg gebruiksvriendelijk. Zonder het boekje erbij te pakken, hadden we de set zo aangesloten en knalde binnen een minuut Led Zeppelin over de redactievloer.’

Klinkt dat ook een beetje? We zijn aangenaam verrast door de sound van de Motiv B. Dat zit vooral in de hoge en middentonen. Die zijn prima in balans en klinken lekker helder. De bas is wat minder zwaar dan we gewend zijn, maar als rock- of popliefhebber zal dat niet irriteren. Daarvoor klinken deze Teufels vol genoeg. En ook fijn: ze kunnen hard zonder dat het geluid vervormt. Als gevolg daarvan heeft de halve redactie van LFL een suis in de oren, maar je moet wat over hebben voor
een goed geluid.’
Motiv B review of Chip
Motiv B review of Chip
De Motiv B is, zeker voor deze prijs, een prima set
Chip 09/2014
Geluid

‘Het geluid is verrassend goed. Het geluidsvolume dat de Motiv B produceert, is zeer hoog voor de afmetingen. Ook de bassen zijn opmerkelijk diep.’

Conclusie


‘De Motiv B is, zeker voor deze prijs, een prima set. Als je een goed klinkend en compact stereosysteem zoekt dat grote ruimtes aankan, is dit een prima keuze.’


Motiv B review of gadgetgear.nl
Motiv B review of gadgetgear.nl
De eerste speakerset waar ik een beetje verliefd op werd toen ik hem mocht uitpakken
gadgetgear.nl 09/2014
Geluid

'Dat Teufel voor een basreflex heeft gekozen is geen gekke gedachte. Hoewel je de fijnafstemming in het bass gebiedt een beetje mist, heb je geen enorme derde kast en een tweede stopcontact voor de lage tonen nodig.'

Conclusie

'De Teufel Motiv B is de eerste speakerset waar ik een beetje verliefd op werd toen ik hem mocht uitpakken. Het gewicht, het design, de speaker drivers, alles straalt kwaliteit uit. Als mobiele speaker mis je natuurlijk ondersteuning voor een accu, maar is het de enige die echt een stereobeleving neerzet. Als PC speaker is het de set met het beste geluid wat ik dit jaar heb mogen ervaren. Zeker tegen de adviesprijs van €249,99.'


Lees hier het hele testbericht >
Motiv B review of SFT
Motiv B review of SFT
‘Draadloos gelukkig’
SFT 08/2014
‘Met de Motiv B presenteert Teufel een compacte speakerset. Dankzij de aux-ingang, 3,5 mm-jack en Bluetooth kun je muziek vanaf mobiele telefoons, tablets en computers direct afspelen.

Het design van dit geluids-duo wordt gekenmerkt door het minimalistische ontwerp. Het volumineuze geluid wordt door de geïntegreerde versterker geproduceerd.

Handig: de Motiv B wordt automatisch geactiveerd zodra er een signaal wordt ontvangen en schakelt zichzelf in de energie sparende standby-modus zodra er na 20 seconden geen data meer wordt ontvangen.’
Motiv B review of GAME ZOOM
Motiv B review of GAME ZOOM
‘Zelfs zeer kritische luisteraars zullen zich vermaken met deze Teufel set’
GAME ZOOM 08/2014
Verwerking

‘Op het ontwerp is er niets aan te merken. De matte witte speakers maken een zeer goede indruk.’

Technologie

‘We waren erg tevreden over de nauwkeurigheid van ons testsysteem: zelfs bij 90 procent van het maximale volume, hebben we geen distorsie waargenomen.’

Geluid

‘Vooral in zeer zware bas-situaties, staat de Motiv B zijn mannetje. Maar ook de hoge en midden tonen worden nauwkeurig weergegeven door deze 2.0-set. Kortom: zelfs zeer kritische luisteraars zullen zich vermaken met deze Teufel set.’

Conclusie

‘De 2.0-set scoort hoog met haar hoogwaardige afwerking, feilloze techniek, heldere hoge tonen en de krachtige basweergave. Ook heeft de eenvoudige inbedrijfstelling en hoge SPL ons positief verrast. Het tijdloze 'Black-and-White’ design en de praktische standby—modus ronden het geheeld perfect af.’


Lees hier het gehele testbericht (Duits)
Motiv B review of Computer Totaal
Motiv B review of Computer Totaal
Indrukwekkend om te zien welke audiokwaliteit Teufel uit zulke kleine speakers weet te persen
Computer Totaal 07/2014
De bouwkwaliteit van de Motiv B is uitstekend. Je betaalt dan misschien 250 euro voor het systeem, je haalt ook wel echt een massief en stevig setje in huis. De witte behuizing is van hard plastic, met een transparante voorkant waar de tweeters en woofers in verzonken liggen. Onder de tweeters zit nog een onopvallende klankgleuf. Het design van de Motiv B is minimalistisch, en zo zien we dat natuurlijk graag.'

Conclusie

'Teufel heeft met de Motiv B een prima speakersetje afgeleverd. Een zeer compact systeem dat ideaal is wanneer je jouw muziek wilt streamen via een smartphone of tablet. Het is indrukwekkend om te zien welke audiokwaliteit Teufel uit zulke kleine speakers weet te persen. En ben je bang dat dit setje je huiskamer of kantoor niet kan vullen met geluid? Geen zorgen. De Motiv B kan je audio er op een belachelijk hoog volume uitspugen.'


Lees hier het hele testbericht >
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Mijn bluetooth speaker van Teufel klinkt minder goed op mijn Windows-pc/laptop.
Waarschijnlijk is de speaker gekoppeld als "apparaat met handsfree functie". Ga naar Instellingen>apparaten en printer> jee bleutooth speaker. Klik rechts op het apparaat en verwijder het haakje bij "Handsfree functie".
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.