Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

Mediadeck

Computer love

(10)
Kleur: Zwart

CINEBAR ONE+

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Mediadeck - black - Set

Mogen we voorstellen

Wat de sounddeck voor de televisie is, is de Mediadeck voor de computer. De audio upgrade voor onder de monitor of een coole docking station voor je laptop. Een ijzersterke sound op kantoor of thuiswerkplek is gegarandeerd.

Alle specs en features op een rij

  • Krachtige 2.1 sounddeck voor laptop, monitor of kleine tv met veel gadgets
  • Meteen speelklaar: monitor erop, stekker erin en laat maar knallen
  • 2-kanaals systeem met gedetailleerde stereosound dankzij aan de buitenkant geplaatste tweeters
  • Geïntegreerde subwoofer garandeert een krachtige basperformance
  • Stabiele en hoogwaardige behuizing van geanodiseerd aluminium
  • Decente LED-verlichting toont het volume & geïntegreerde USB geluidskaart
  • Automatisch inschakelen van Mediadeck bij start computer
  • Features: 3-poorts USB-hub, koptelefoonaansluiting aan voorpaneel, aansluiting voor headset, 3,5 mm jack ingang (AUX, line-in)
Logo - Telegraaf
"Het geluid klinkt warm en helder met een mooie diepe bas."
Telegraaf
02/2017
Alle recensies
(4.7 van 5 bij 10 beoordelingen)
Alle reviews

Arbeidsvitaminen voor op je bureau, thuis of op kantoor

Testbericht - Tech Awards - Hotlist
Ausgezeichnet
Flexibel werken, thuiswerken – het aantal mensen dat een gedeelte van hun werkweek thuis uitvoert, groeit. Om je werkplek thuis of op kantoor zo optimaal mogelijk in te richten en van alle gemakken te voorzien, hebben onze soundengineers een sounddeck voor pc of laptop ontworpen.

De Mediadeck is een compacte sounddeck met een krachtige sound en veel gebruiksmogelijkheden. Van achtergrondmuziek bij geconcentreerde werkzaamheden tot lekker hard wanneer je met een game van je verdiende pauze geniet.

Multimedia PC Mediadeck Teufel null

2-kanaals stereo met breed geluidsbeeld

De Mediadeck is per kanaal met een tweeter en een midrange driver uitgerust. De tweeters zijn aan de ver aan de zijkant geplaatst voor een brede, ruimtelijke klank.

Geïntegreerde subwoofer

Een extra subwoofer met 2 basreflexpoorten aan de achterkant zorgen voor een diepe bas. De Teufel bas zorgt bij films, games en muziek voor een krachtige basis.

Krachtig van binnen, stevig van buiten

De behuizing van de Mediadeck is van robuust geanodiseerd aluminium gemaakt – hierdoor is het mogelijk om ook grotere monitors een stevige basis te bieden, zonder dat je last hebt van vibraties. Bovendien zorgt het metaal voor een goede warmteafvoer.

Multimedia PC Mediadeck Teufel

Alles binnen handbereik

Meteen als je de Mediadeck aanzet via de volumeknop in het midden, merk je al dat je hem ook in het donker of met een VR-bril op je neus kunt bedienen. Het zachte klikken signaleert dat de Mediadeck speelklaar is. De indirecte LED verlichting laat zien hoe hard het volume staat.

Multimedia PC Mediadeck Teufel

Een opgeruimde werkplek en in een mum van tijd startklaar

De Mediadeck is net als ieder ander sounddeck gemakkelijk in gebruik te nemen: uitpakken, monitor erop, met 1 kabel verbinden aan en de stekker in het stopcontact – een kind kan de was doen!

Multimedia PC Mediadeck Teufel

Smart: direct speelklaar met automatische on/off

Handig: de automatische on/off past zich aan de audiobron aan. Is je laptop, computer of tv uit, dan is de Mediadeck in standby modus. Zet je de computer of de laptop aan, dan staat de sounddeck ook meteen weer in de startblokken.

Ontdek alle highlights

Technische details

Mediadeck - black - Set

Mediadeck

Krachtige sounddeck voor monitore, laptops en kleine tv's. Met extra's als USB hubs en koptelefoon aansluitingen.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 41,5 cm
    Hoogte 9,3 cm
    Diepte 32,6 cm
    Gewicht 11 kg
  • Beschrijving Artikel
    Analoge ingangen 2
    Minijack ingang 3,5mm 1
    Bluetooth Ja
    USB 2.0 Ja
    Microfoon-ingang 3,5 mm 1
    2.1 USB-geluidskaart Ja
    Aansluitingen - charging station Ja
  • Beschrijving Artikel
    Geïntegreerde DSP Ja
    Spanning 230 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Maximaal verbruik 50 W
    Beschermingsgraad 2
    Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
    Standby-functie Ja
    Standy verbruik 0,5 W
    Versterkervermogen subwooferkanaal 16 W
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 10 W
    Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 30 W
    Vermogen versterker: satellieten 20 W
    Versterker-configuratie 2.1
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 3
    Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 6 W
    Vermogen versterker: subwoofer 30 W
  • Beschrijving Artikel
    Compensatieopeningen (positie) Achterkant
    Compensatieopeningen 2
    Materiaal behuizing Aluminium
    Afwerking behuizing Mat, geanodiseerd
    Magnetische afscherming Ja
    Statief geïntegreerd Ja
    Tweeter (aantal per speaker) 2
    Tweeter (diameter) 20 mm
    Mid range (aantal per speaker) 2
    Mid range (diameter) 76 mm
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 100 mm
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem

Reviews

Logo - Telegraaf
"Het geluid klinkt warm en helder met een mooie diepe bas."
Telegraaf
02/2017
Meer...
Logo - Telegraaf

Uiterlijk

De Mediadeck is een opvallende verschijning, niet zozeer vanwege het minimalistisch design maar door de grootte. Zo in de doos lijkt het een gevaarte en het weegt 6,7 kilo. Maar zodra je de Mediadeck op het bureau plaatst en het beeldscherm erop zet, valt het allemaal wel mee. De meeste schermen zijn niet hoog genoeg en staan daarom op een standaard of een pak printpapier. Met deze speaker zijn deze overbodig. Een handig extraatje.

(...) Van Teufel zijn we gewend dat ze hoogwaardige materialen gebruiken voor hun speakers en ook de Mediadeck is voorzien van een robuuste aluminium kast. Het gewicht van een groot scherm of iMac kan die probleemloos aan. Met zijn strakke uiterlijk misstaat het apparaat niet.

Gebruik

Het aansluiten van de Mediadeck werkt heel simpel. In de doos wordt naast de stroomkabel ook een (ietwat korte) usb-kabel meegeleverd. Die laatste moet worden aangesloten op de usb-ingang aan de achterkant van het apparaat. Daar vind je ook een USB-hub met drie poorten (handig om het toetsenbord en muis op aan te sluiten), een usb-poort voor het opladen van een mobiele apparaten en drie 3,5 mm jacks (voor de microfoon, koptelefoon en een analoge audiokabel). (...) 

Op de voorkant zit een draaiknop om de Mediadeck aan te zetten en het volume te regelen. Rode led-lampjes geven aan hoe hoog je het geluid zet. Linksvoor zit ook nog een aansluiting voor de koptelefoon. Het geluid van de speaker wordt daarbij uitgezet. Het is natuurlijk zonde om veel de koptelefoon te gebruiken, omdat je hierdoor juist de toegevoegde waarde van het 2.1 geluidsysteem mist.

De Mediadeck is per kanaal uitgerust met een tweeter en een midrange driver. De tweeters zijn aan de zijkanten geplaatst voor een zo breed mogelijk geluid. De geïntegreerde subwoofer met 2 basreflexpoorten aan de achterkant van het 2.1 geluidsysteem zijn verantwoordelijk voor de bas.

Geluid

Over de geluidskwaliteit van de Mediadeck heb je niets te klagen. Het geluid klinkt warm en helder met een mooie diepe bas. De speaker kan prima alle soorten muziek aan. Ook wanneer het volume flink hoog gezet wordt, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Al begint het bureau wel een beetje mee te trillen.

Conclusie

(...), maar de Mediadeck is geen overbodige luxe voor gamers of filmliefhebbers die menig uur achter de pc doorbrengen. De speaker ziet er strak uit qua design, is robuust door zijn aluminium kast en geeft een heel mooi geluid.

Logo - Computer Easy
"uitstekend geluid"
Computer Easy
31.12.2016
Meer...
Logo - Computer Easy
"De Mediadeck MD 16 van Teufel laat duidelijk horen dat de luidsprekers van je monitor eigenlijk maar belabberd zijn. De enigszins futuristische Mediadeck is met zijn gewicht van bijna zeven kilo een stabiele ondergrond voor je monitor. Door zijn behuizing van geanodiseerd aluminium kun je er ook een kleine tv op kwijt, maar aangezien de aansluitingsmogelijkheden is hij toch meer voor pc-gebruik bedoeld.Het 2.1-audiosysteem wordt door Windows automatisch herkend als USB Advance Audio Device en heeft de volledige funtionaliteiten van een usb-geluidskaart. De Mediadeck heeft een tweeter en een mid-driver per kanal en een subwoofer. De tweeters zitten zo ver mogelijk naar buiten voor een goed stereobeeld. Er worden (gelukkig) geen trucs als faseverschuiving toegepast, dus heeft het stereobeeld door de breedte van 41,5 cm wel een maximum. GeluidskwaliteitDe MD16 klinkt an ook eerlijk: de bassen zijn strak en blijven in proportie, ook op hogere volumes. Het hoog en midhoog klinkt zowel op lage als op hoge volumes lekker helder. Er is genoeg headroom en ook op maximaal volume is er geen hoorbare vervorming, al gaat je bureau dan wel meetrillen. De prijs van de Teufel Mediadeck MD16 is stevig, maar daar krijg je aardig wat mogelijkheden voor terug. En wat belangrijker is: een uitstekend geluid."
Logo - Techzine.nl
"Man, wat kan dat ding knallen!"
Techzine.nl
12/2016
Meer...
Logo - Techzine.nl
"Sinds een paar jaar wordt ook in ons land de aanwezigheid van de Duitse duiveltjes opgemerkt; een knappe prestatie als je je bedenkt dat in het retail landschap in Nederland al zoveel aanbieders actief zijn. Belangrijker, Nederland kent een ‘prijsmarkt’. Dit wil niet veel anders zeggen dan dat we het liefst gaan voor een goedkope wegwerpoplossing uit het verre Oosten, dan dat we kiezen voor een product met een degelijke kwaliteit. En dat is juist hetgeen Teufel biedt: kwaliteit. (...)Wanneer we de MD16 nader onderzoeken moeten we de fabrikant complimenteren. Alles aan de unit voelt stevig en robuust zoals we dit in deze prijsklasse mogen verwachten. Aan de voorzijde van de behuizing vinden we een enkele draaiknop waarmee we de unit – als we de knop met de klok meedraaien – met een voelbare ‘klik’ kunnen aanschakelen en het volume kunnen regelen. Hoe harder het volume wordt ingesteld, des te meer rode led’s er achter het metalen rooster oplichten. In het donker geeft dit een sinistere gloed in de behuizing; het heeft wel iets vinden we. In de linkeronderhoek vinden we een 3,5 mm jackaansluiting voor gebruik van een hoofdtelefoon en natuurlijk worden de speakers automatisch uitgeschakeld wanneer we de hoofdtelefoon inpluggen. Keurig. (...)De Teufel heeft een verpletterende indruk op de redactie achtergelaten. Wat kan dat ding een ongelofelijke partij lawaai produceren zeg! Zelfs de redactiekat zoekt haar heil vandaag liever buiten in de regen. Voor liefhebbers van first person shooters lijkt dit de ultieme oplossing om granaten te kunnen voelen inslaan in je bureau. De behuizing maakt de beleving hierbij compleet; deze lijkt direct afkomstig uit een Duitse Leopard Tank."
Computer Totaal
"het geluid is fe – no – me –naal!"
Computer totaal
12/2016
Meer...
Computer Totaal
Het Teufel Mediadeck, tomorrowland op het werk

"Een voorpoefje op Sinterklaas, zo kan je het best omschrijven hoe het voelt om te wachten op mijn Mediadeck van Teufel. Elke dag zit je te kijken of de postbode reeds langskwam met het pakketje. En plots de verlossing! Niets toffer dan op kantoor een grote bruine doos met het gekende logo terug te vinden midden je bureau, beter kan je dag niet beginnen.

Strak design

Bij het uitpakken van het Mediadeck valt direct de kwalitatieve afwerking op. Een stevige zwarte tijdloze aluminium behuizing. Ik hou van het minimalistisch design, het Mediadeck van Teufel doet mij bij momenten denken aan dat andere merk met het appeltje die bekendstaat voor zijn strak design.

Ready, set … go

Het aansluiten van het Mediadeck verloopt zeer intuïtief. Scherm opheffen, Mediadeck plaatsen, de meegeleverde stroom- en USB kabel aansluiten en hop klaar is kees (of in dit geval Bert)! Er zitten uiteraard extra aansluitingen achteraan om je computer uit te breiden met maar liefst 3 USB poorten. Een ingang voor een micro voor als je het meezingen niet kan laten en 2 hoofdtelefoon uitgangen( 1 vooraan en 1 achteraan). Er is zelf een aparte usb aansluiting om je smartphone op te laden.

Verbluffend geluid

Eindelijk aangesloten, tijd voor een streepje muziek! Ik vermeld er even bij dat ik per dag 8 a 10 uur achter mijn computer zit en de muziek staat altijd aan. Wat een verschil! De warmte van het geluid, de diepte van de lage tonen het is verbluffend. En ik moet zeggen het Mediadeck van Teufel klinkt bij elk genre puur. Of je nu naar Dimitri Vegas en Like Mike luistert of 1 van de zeven symfonieën, het geluid is fe – no – me –naal! Zelf het bekijken van films kan het Mediadeck moeiteloos aan met zijn 2.1 speakers.

Het Mediadeck van Teufel is zijn prijs zeker meer dan waard, als ik er dan echt iets negatief over moet vermelden. Ik begrijp niet waarom er een hoofdtelefoon ingang op zit, je wil toch volop van dit geluid genieten!"

Logo - MacFan
"Teufel maakt mooie spullen"
MacFan
12/2016
Meer...
Logo - MacFan
Logo - c't
"de bassen zijn strak en blijven in proportie, ook op hogere volumes"
c't
11/2016
Meer...
Logo - c't
"De Mediadeck MD16 van Teufel laat duidelijk horen dat de luidsprekers van je monitor eigenlijk maar belabberd zijn.

De enigszins futuristische Mediadeck is door zijn gewicht een stabiele ondergrond voor je monitor. Door zijn behuizing van geanodiseerd aluminium kun je er ook een tv op kwijt, maar gezien de aansluitmogelijkhedenis hij toch meer voor pc-gebruik bedoeld. Het 2.1-audiosysteem wordt door Windows automatisch herkend en heeft de volledige functionaliteiten van een usb-geluidskaart. De Mediadeck heeft een tweeteren mid-driver per kanaal en een subwoofer. De tweeters zitten zo ver mogelijk naar buiten voor een goed stereobeeld. Er worden geen trucs als faseverschuiving toegepast, dus heeft het stereobeeld door de breedtevan 41,5 cm wel een maximum. De MD16 klinkt dan ook eerlijk: de bassen zijn strak en blijven in proportie, ook op hogere volumes. Het hoog en midhoog klinkt zowel op lage als op hoge volumes helder. Er is genoeg headroom en ook op maximaal volume is er geen hoorbare vervorming, al gaat je bureau dan wel meetrillen. De usb-hub achterop is handig, maar levert niet meer dan 500mA leveren. Dat is genoeg voor een toetsenbord en muis. De aparte usb-aansluiting om een mobiel apparaat op te laden is handig, maar eigenlijk hadden we hem liever aan de voorkant gehad. De prijs van de Teufel Mediadeck MD16is stevig, maar daar krijg je aardig wat mogelijkheden voor terug, en wat belangrijker is: een uitstekend geluid."

Testbericht - mod-your-case - Gold
"een heel mooi en genuanceerd geluidsbeeld"
mod-your-case
17.10.2016
Meer...
Logo - mod-your-case Testbericht - mod-your-case - Gold
“Vanaf de eerste toon van onze test wist de Mediadeck in het middenbereik en in het hoog te overtuigen. De hoge tonen werden ook bij meer volume heel helder weergegeven. De midrange drivers zorgen eveneens voor een heel mooi en genuanceerd geluidsbeeld, waardoor de Mediadeck in staat is om voor een aangenaam muziekgenot te zorgen.” “Ook wanneer je een track eens flink hard zet, klinkt het geluid nog goed.”  Vertaald uit het Duits

Inhoud levering

Mediadeck
  • 1 × 1,8 m USB-kabel AC 7018 CD
  • 1 × Soundkarten USB Anschlusskabel
  • 1 × Voeding – Zwart
Mediadeck - Outline [SVG]