8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck
 • Mediadeck

Mediadeck

Computer love
Krachtige 2.1 sounddeck voor laptop, monitor of kleine tv met veel gadgets
(10)
Cinebar One+
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Wat de sounddeck voor de televisie is, is de Mediadeck voor de computer. De audio upgrade voor onder de monitor of een coole docking station voor je laptop. Een ijzersterke sound op kantoor of thuiswerkplek is gegarandeerd.
Alle specs en features op een rij
 • Krachtige 2.1 sounddeck voor laptop, monitor of kleine tv met veel gadgets
 • Meteen speelklaar: monitor erop, stekker erin en laat maar knallen
 • 2-kanaals systeem met gedetailleerde stereosound dankzij aan de buitenkant geplaatste tweeters
 • Geïntegreerde subwoofer garandeert een krachtige basperformance
 • Stabiele en hoogwaardige behuizing van geanodiseerd aluminium
 • Decente LED-verlichting toont het volume & geïntegreerde USB geluidskaart
 • Automatisch inschakelen van Mediadeck bij start computer
 • Features: 3-poorts USB-hub, koptelefoonaansluiting aan voorpaneel, aansluiting voor headset, 3,5 mm jack ingang (AUX, line-in)
Dit vinden andere van ons
(4.7 van 5 bij 10 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

2.1 USB Sound
plug & play
PC Gaming
PC/Multimedia
USB
Arbeidsvitaminen voor op je bureau, thuis of op kantoor

Flexibel werken, thuiswerken – het aantal mensen dat een gedeelte van hun werkweek thuis uitvoert, groeit. Om je werkplek thuis of op kantoor zo optimaal mogelijk in te richten en van alle gemakken te voorzien, hebben onze soundengineers een sounddeck voor pc of laptop ontworpen.

De Mediadeck is een compacte sounddeck met een krachtige sound en veel gebruiksmogelijkheden. Van achtergrondmuziek bij geconcentreerde werkzaamheden tot lekker hard wanneer je met een game van je verdiende pauze geniet.

Multimedia PC Mediadeck Teufel null
2-kanaals stereo met breed geluidsbeeld

De Mediadeck is per kanaal met een tweeter en een midrange driver uitgerust. De tweeters zijn aan de ver aan de zijkant geplaatst voor een brede, ruimtelijke klank.

Geïntegreerde subwoofer

Een extra subwoofer met 2 basreflexpoorten aan de achterkant zorgen voor een diepe bas. De Teufel bas zorgt bij films, games en muziek voor een krachtige basis.

Krachtig van binnen, stevig van buiten

De behuizing van de Mediadeck is van robuust geanodiseerd aluminium gemaakt – hierdoor is het mogelijk om ook grotere monitors een stevige basis te bieden, zonder dat je last hebt van vibraties. Bovendien zorgt het metaal voor een goede warmteafvoer.

Multimedia PC Mediadeck Teufel
Alles binnen handbereik

Meteen als je de Mediadeck aanzet via de volumeknop in het midden, merk je al dat je hem ook in het donker of met een VR-bril op je neus kunt bedienen. Het zachte klikken signaleert dat de Mediadeck speelklaar is. De indirecte LED verlichting laat zien hoe hard het volume staat.

Multimedia PC Mediadeck Teufel
Een opgeruimde werkplek en in een mum van tijd startklaar

De Mediadeck is net als ieder ander sounddeck gemakkelijk in gebruik te nemen: uitpakken, monitor erop, met 1 kabel verbinden aan en de stekker in het stopcontact – een kind kan de was doen!

Multimedia PC Mediadeck Teufel
Smart: direct speelklaar met automatische on/off

Handig: de automatische on/off past zich aan de audiobron aan. Is je laptop, computer of tv uit, dan is de Mediadeck in standby modus. Zet je de computer of de laptop aan, dan staat de sounddeck ook meteen weer in de startblokken.

Features voor het dagelijks gebruik

Met de sounddeck krijg je niet alleen een ijzersterke sound maar ook comfortabele features die op je werkplek goed van pas komen. 3 USB-HUB’s plus een headset aansluiting die aan de voorkant geïntegreerd is.

Multimedia PC Mediadeck Teufel Kopfhörer Anschluss

Inhoud levering

 • Mediadeck
 • Voeding
 • Soundkarten USB Anschlusskabel
 • 1,8 m USB-kabel AC 7018 CD
Maximale hoogte
9,30 cm

Technische details

Mediadeck
Mediadeck
Krachtige sounddeck voor monitore, laptops en kleine tv's. Met extra's als USB hubs en koptelefoon aansluitingen.
Mediadeck
Luidsprekers
Tweeter (aantal per speaker) 2
Tweeter (doorsnede) 20,00 mm
Mid range (aantal per speaker) 2
Mid range (doorsnede) 76,00 mm
Woofer (aantal per speaker) 1
Woofer (doorsnede) 100,00 mm
Akoestisch principe 2..1
Materiaal behuizing Aluminium
Afwerking behuizing Mat, geanodiseerd
Compensatieopeningen 2
Compensatieopeningen (positie) Achterkant
Statief geïntegreerd Ja
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingen
2.1 USB-geluidskaart Ja
Bluetooth uitbreiding mogelijk
En verder... Geïntegreerde 2.0 USB geluidskaart
Analoge ingangen 2
Minijack ingang 3,5 mm 1
Microfooningang 3,5 mm 1
En verder... Koptelefoonaansluiting aan de achterkant
USB 2.0 3
Aansluitingen USB poort
En verder... 3 x 2.0 USB poorten
Elektronica
Versterker - technologie Class D
Versterker-configuratie 2.1
Versterkerkanalen 3
Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 10 W
Vermogen versterker: satellieten 20 W
Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 30 W
Vermogen versterker: subwoofer 30 W
Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 6 W
Versterkervermogen subwooferkanaal 16 W
Spanning 230 Volt
Standby-functie Ja
Standy verbruik 0,50 Watt
Maximaal verbruik 50 Watt
Beschermingsgraad 2
Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Geïntegreerde DSP Ja
Afmetingen
Diepte 32,60 cm
Breedte 41,50 cm
Hoogte 9,30 cm
Gewicht 11 kg

Recensies & reviews

Mediadeck review of Telegraaf
Mediadeck review of Telegraaf
"Het geluid klinkt warm en helder met een mooie diepe bas."
Telegraaf 02/2017

Uiterlijk

De Mediadeck is een opvallende verschijning, niet zozeer vanwege het minimalistisch design maar door de grootte. Zo in de doos lijkt het een gevaarte en het weegt 6,7 kilo. Maar zodra je de Mediadeck op het bureau plaatst en het beeldscherm erop zet, valt het allemaal wel mee. De meeste schermen zijn niet hoog genoeg en staan daarom op een standaard of een pak printpapier. Met deze speaker zijn deze overbodig. Een handig extraatje.

(...) Van Teufel zijn we gewend dat ze hoogwaardige materialen gebruiken voor hun speakers en ook de Mediadeck is voorzien van een robuuste aluminium kast. Het gewicht van een groot scherm of iMac kan die probleemloos aan. Met zijn strakke uiterlijk misstaat het apparaat niet.

Gebruik

Het aansluiten van de Mediadeck werkt heel simpel. In de doos wordt naast de stroomkabel ook een (ietwat korte) usb-kabel meegeleverd. Die laatste moet worden aangesloten op de usb-ingang aan de achterkant van het apparaat. Daar vind je ook een USB-hub met drie poorten (handig om het toetsenbord en muis op aan te sluiten), een usb-poort voor het opladen van een mobiele apparaten en drie 3,5 mm jacks (voor de microfoon, koptelefoon en een analoge audiokabel). (...) 

Op de voorkant zit een draaiknop om de Mediadeck aan te zetten en het volume te regelen. Rode led-lampjes geven aan hoe hoog je het geluid zet. Linksvoor zit ook nog een aansluiting voor de koptelefoon. Het geluid van de speaker wordt daarbij uitgezet. Het is natuurlijk zonde om veel de koptelefoon te gebruiken, omdat je hierdoor juist de toegevoegde waarde van het 2.1 geluidsysteem mist.

De Mediadeck is per kanaal uitgerust met een tweeter en een midrange driver. De tweeters zijn aan de zijkanten geplaatst voor een zo breed mogelijk geluid. De geïntegreerde subwoofer met 2 basreflexpoorten aan de achterkant van het 2.1 geluidsysteem zijn verantwoordelijk voor de bas.

Geluid

Over de geluidskwaliteit van de Mediadeck heb je niets te klagen. Het geluid klinkt warm en helder met een mooie diepe bas. De speaker kan prima alle soorten muziek aan. Ook wanneer het volume flink hoog gezet wordt, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Al begint het bureau wel een beetje mee te trillen.

Conclusie

(...), maar de Mediadeck is geen overbodige luxe voor gamers of filmliefhebbers die menig uur achter de pc doorbrengen. De speaker ziet er strak uit qua design, is robuust door zijn aluminium kast en geeft een heel mooi geluid.Lees de hele review op: Telegraaf
Mediadeck review of Computer Easy
Mediadeck review of Computer Easy
"uitstekend geluid"
Computer Easy 31.12.2016
"De Mediadeck MD 16 van Teufel laat duidelijk horen dat de luidsprekers van je monitor eigenlijk maar belabberd zijn. De enigszins futuristische Mediadeck is met zijn gewicht van bijna zeven kilo een stabiele ondergrond voor je monitor. Door zijn behuizing van geanodiseerd aluminium kun je er ook een kleine tv op kwijt, maar aangezien de aansluitingsmogelijkheden is hij toch meer voor pc-gebruik bedoeld.

Het 2.1-audiosysteem wordt door Windows automatisch herkend als USB Advance Audio Device en heeft de volledige funtionaliteiten van een usb-geluidskaart. De Mediadeck heeft een tweeter en een mid-driver per kanal en een subwoofer. De tweeters zitten zo ver mogelijk naar buiten voor een goed stereobeeld. Er worden (gelukkig) geen trucs als faseverschuiving toegepast, dus heeft het stereobeeld door de breedte van 41,5 cm wel een maximum.

Geluidskwaliteit
De MD16 klinkt an ook eerlijk: de bassen zijn strak en blijven in proportie, ook op hogere volumes. Het hoog en midhoog klinkt zowel op lage als op hoge volumes lekker helder. Er is genoeg headroom en ook op maximaal volume is er geen hoorbare vervorming, al gaat je bureau dan wel meetrillen.

De prijs van de Teufel Mediadeck MD16 is stevig, maar daar krijg je aardig wat mogelijkheden voor terug. En wat belangrijker is: een uitstekend geluid."
Mediadeck review of Techzine.nl
Mediadeck review of Techzine.nl
"Man, wat kan dat ding knallen!"
Techzine.nl 12/2016
"Sinds een paar jaar wordt ook in ons land de aanwezigheid van de Duitse duiveltjes opgemerkt; een knappe prestatie als je je bedenkt dat in het retail landschap in Nederland al zoveel aanbieders actief zijn. Belangrijker, Nederland kent een ‘prijsmarkt’. Dit wil niet veel anders zeggen dan dat we het liefst gaan voor een goedkope wegwerpoplossing uit het verre Oosten, dan dat we kiezen voor een product met een degelijke kwaliteit. En dat is juist hetgeen Teufel biedt: kwaliteit. (...)

Wanneer we de MD16 nader onderzoeken moeten we de fabrikant complimenteren. Alles aan de unit voelt stevig en robuust zoals we dit in deze prijsklasse mogen verwachten. Aan de voorzijde van de behuizing vinden we een enkele draaiknop waarmee we de unit – als we de knop met de klok meedraaien – met een voelbare ‘klik’ kunnen aanschakelen en het volume kunnen regelen. Hoe harder het volume wordt ingesteld, des te meer rode led’s er achter het metalen rooster oplichten. In het donker geeft dit een sinistere gloed in de behuizing; het heeft wel iets vinden we. In de linkeronderhoek vinden we een 3,5 mm jackaansluiting voor gebruik van een hoofdtelefoon en natuurlijk worden de speakers automatisch uitgeschakeld wanneer we de hoofdtelefoon inpluggen. Keurig. (...)

De Teufel heeft een verpletterende indruk op de redactie achtergelaten. Wat kan dat ding een ongelofelijke partij lawaai produceren zeg! Zelfs de redactiekat zoekt haar heil vandaag liever buiten in de regen. Voor liefhebbers van first person shooters lijkt dit de ultieme oplossing om granaten te kunnen voelen inslaan in je bureau. De behuizing maakt de beleving hierbij compleet; deze lijkt direct afkomstig uit een Duitse Leopard Tank."
Lees de hele review op: techzine
Mediadeck review of Computer totaal
Mediadeck review of Computer totaal
"het geluid is fe – no – me –naal!"
Computer totaal 12/2016

Het Teufel Mediadeck, tomorrowland op het werk

"Een voorpoefje op Sinterklaas, zo kan je het best omschrijven hoe het voelt om te wachten op mijn Mediadeck van Teufel. Elke dag zit je te kijken of de postbode reeds langskwam met het pakketje. En plots de verlossing! Niets toffer dan op kantoor een grote bruine doos met het gekende logo terug te vinden midden je bureau, beter kan je dag niet beginnen.

Strak design

Bij het uitpakken van het Mediadeck valt direct de kwalitatieve afwerking op. Een stevige zwarte tijdloze aluminium behuizing. Ik hou van het minimalistisch design, het Mediadeck van Teufel doet mij bij momenten denken aan dat andere merk met het appeltje die bekendstaat voor zijn strak design.

Ready, set … go

Het aansluiten van het Mediadeck verloopt zeer intuïtief. Scherm opheffen, Mediadeck plaatsen, de meegeleverde stroom- en USB kabel aansluiten en hop klaar is kees (of in dit geval Bert)! Er zitten uiteraard extra aansluitingen achteraan om je computer uit te breiden met maar liefst 3 USB poorten. Een ingang voor een micro voor als je het meezingen niet kan laten en 2 hoofdtelefoon uitgangen( 1 vooraan en 1 achteraan). Er is zelf een aparte usb aansluiting om je smartphone op te laden.

Verbluffend geluid

Eindelijk aangesloten, tijd voor een streepje muziek! Ik vermeld er even bij dat ik per dag 8 a 10 uur achter mijn computer zit en de muziek staat altijd aan. Wat een verschil! De warmte van het geluid, de diepte van de lage tonen het is verbluffend. En ik moet zeggen het Mediadeck van Teufel klinkt bij elk genre puur. Of je nu naar Dimitri Vegas en Like Mike luistert of 1 van de zeven symfonieën, het geluid is fe – no – me –naal! Zelf het bekijken van films kan het Mediadeck moeiteloos aan met zijn 2.1 speakers.

Het Mediadeck van Teufel is zijn prijs zeker meer dan waard, als ik er dan echt iets negatief over moet vermelden. Ik begrijp niet waarom er een hoofdtelefoon ingang op zit, je wil toch volop van dit geluid genieten!"


Lees de hele review op: Computer Totaal
Mediadeck review of c't
Mediadeck review of c't
"de bassen zijn strak en blijven in proportie, ook op hogere volumes"
c't 11/2016
"De Mediadeck MD16 van Teufel laat duidelijk horen dat de luidsprekers van je monitor eigenlijk maar belabberd zijn.

De enigszins futuristische Mediadeck is door zijn gewicht een stabiele ondergrond voor je monitor. Door zijn behuizing van geanodiseerd aluminium kun je er ook een tv op kwijt, maar gezien de aansluitmogelijkheden
is hij toch meer voor pc-gebruik bedoeld. Het 2.1-audiosysteem wordt door Windows automatisch herkend en heeft de volledige functionaliteiten van een usb-geluidskaart. De Mediadeck heeft een tweeter
en mid-driver per kanaal en een subwoofer. De tweeters zitten zo ver mogelijk naar buiten voor een goed stereobeeld. Er worden geen trucs als faseverschuiving toegepast, dus heeft het stereobeeld door de breedte
van 41,5 cm wel een maximum. De MD16 klinkt dan ook eerlijk: de bassen zijn strak en blijven in proportie, ook op hogere volumes. Het hoog en midhoog klinkt zowel op lage als op hoge volumes helder. Er is genoeg headroom en ook op maximaal volume is er geen hoorbare vervorming, al gaat je bureau dan wel meetrillen. De usb-hub achterop is handig, maar levert niet meer dan 500mA leveren. Dat is genoeg voor een toetsenbord en muis. De aparte usb-aansluiting om een mobiel apparaat op te laden is handig, maar eigenlijk hadden we hem liever aan de voorkant gehad. De prijs van de Teufel Mediadeck MD16
is stevig, maar daar krijg je aardig wat mogelijkheden voor terug, en wat belangrijker is: een uitstekend geluid."

Mediadeck review of SFT
Mediadeck review of SFT
"geniet van een krachtige bas en een open, breed middenbereik"
SFT 09/2016
Niet je tv, maar de monitor of de laptop komt op de stabiele metalen kast en krijgt een soundupgrade, die nauwelijks plaats op je bureau inneemt. De bediening is simpel: aan de voorkant is een volumeknop, herkenbaar aan een duidelijk herkenbare, rode LED-ring. Wat betreft het aansluitpaneel is de Mediadeck goed uitgerust. De soundbase wordt via USB of jack aangesloten. Aan de achterkant staat bovendien een 3-voudige USB-hub klaar voor randapparatuur als muis, keyboard of headset. Deze kunnen ook via kabels aan de mediadeck worden gekoppeld.”

“In de soundcheck is de Mediadeck een uiterst krachtige speaker. Het systeem heeft een hoog maximaal volume (…)”
“(…) je geniet van een krachtige bas en een open, breed middenbereik.”
 
Vertaald uit het Duits

Lees de hele review op www.pcgames.de/Technik/
Mediadeck review of MacFan
Mediadeck review of MacFan
"Teufel maakt mooie spullen"
MacFan 12/2016

"Teufel maakt mooie spullen, dat blijkt meteen als we de MD16 onder het beeldscherm van een Mac mini plaatsen. Via een usb-kabel verbinden we het mediadeck met de Mac. In de instellingen van de Mac selecteren we 'USB Advanced Audio Device en laten ons dan verrassen door het geluid. (...)

Draaiknop
Eerst het apparaat aanzetten. De MD16 heeft precies één knop, aan de voorzijde van het apparaat. Mooi in het midden. Een ouderwetse draaiknop waarmee het volume regelt én het mediadeck aanzet. Je voelt een nostalgisch klikje als je het apparaat inschakelt. Vervolgens zie je iets fraais: een rood streepje ledlicht verschijnt achter de gaatjes van de speaker. (...) Als je aan de volumeknop draait wordt het streepje licht breder als je het geluid opschroeft, en smaller als je het volume terugdraait. Fraai. (...)
De volumeknop is een genot: doordat de speaker onder je beeldscherm staat, en je toetsenbord waarschijnlijk altijd ervoor, ben je met je hand nooit weg van ver weg van de draaiknop. Dankzij het rode ledlichtje, vind je de knop ook in een donker ruimte met gemak. (...)

Mediadeck review of mod-your-case
Mediadeck review of mod-your-case
"een heel mooi en genuanceerd geluidsbeeld"
mod-your-case 17.10.2016
“Vanaf de eerste toon van onze test wist de Mediadeck in het middenbereik en in het hoog te overtuigen. De hoge tonen werden ook bij meer volume heel helder weergegeven. De midrange drivers zorgen eveneens voor een heel mooi en genuanceerd geluidsbeeld, waardoor de Mediadeck in staat is om voor een aangenaam muziekgenot te zorgen.”

“Ook wanneer je een track eens flink hard zet, klinkt het geluid nog goed.”
 
Vertaald uit het Duits
Lees de hele review op: www.mod-your-case.de
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.