8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media
 • Concept E 300 Digital Media

Concept E 300 Digital Media

5.1 surround systeem inclusief multimediaplayer
Complete 5.1 set incl. mediaplayer /DVB-T-ontvanger
Concept E 450 Digital "5.1-Set"
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Alle specs en features op een rij
 • Complete 5.1 set incl. mediaplayer /DVB-T-ontvanger
 • Aansturingsapparaat met Dolby/DTS-decoder en 8 ingangen
 • 300 Watt subwoofer met 250 mm woofer
 • 5x 2-kanaals satellieten op voetstuk
 • Inclusief passende kabelset
 • Geschikt voor ruimtes tot 25 m²
Features

Onze technologieën op een rij

PC Gaming
PC/Multimedia
dts Digital Entertainment
Dolby

De Concept E 300 Digital Media vormt een perfect op elkaar afgestemde multimedia-centrale. Dit bundelpakket omvat luidsprekers, subwoofer, aansturingsapparaat, mediaspeler en kabels. Eenmaal aansluiten, alles genieten.

300 Watt puur vermogen
De in de subwoofer geïntegreerde versterker voedt de vijf 2-kanaals satellieten en de 250 mm woofer met 300 Watt vermogen voor een kristalheldere en krachtige sound. Beleef een dynamische, indrukwekkend geluid in ruimtes tot 25 m².

Je nieuwe showmaster: de MediaStation 6
Met de MediaStation 6 speel je muziek en video-data in HD af, kijk je naar tv-uitzendingen via de ingebouwde DVB-T ontvanger of neem je deze op. Bovendien geniet je van het grote aanbod van internetradio of speel je je digitale foto's af. Handig vanaf de bank en zonder pc. Installeer makkelijk en comfortabel je eigen SATA harde schijf. De MediaStation 6 Basic is geschikt voor alle gangbare 3,5 inch SATA harde schijven tot 2 TB.

Je nieuwe centrale: de DecoderStation 5
Of je nu een spelcomputer, tv, computer, iPod-dock, MP3-speler, dj-mixer, cd-speler, Blu-ray-speler, dvd-recorder of HD-receiver wilt aansluiten – alles past aan de DecoderStation 5. De vindingrijke beheerder is met zijn acht ingangen universeel inzetbaar en beschikt bovendien over slimme aansturingsmogelijkheden incl. afstandsbediening.

Onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding

De perfect op elkaar afgestemde componenten vormen een makkelijk te bedienen, omvattende en universele complete multimedia oplossing. Of het nu om veeleisende muziek, brutaal game-effecten of meeslepend filmgeluid is: de Concept E 300 Digital Media biedt dit alles voor een aantrekkelijke prijs.

Decoderstation 5

Je hebt een actieve 5.1 speakerset in huis die je momenteel alleen voor je pc, of bij je tv gebruikt. Je bent heel blij met het geluid dat uit die speakers komt en houdt van de surround sound die de set produceert. Het is alleen jammer,  dat je het geluid uit andere apparaten  – zoals een Blu-ray speler, een Xbox of een cd-speler – niet via jouw speakers kunt horen. Nog niet. Echter, met de Decoderstation 5 haal je een klein, maar machtig kastje in huis, dat 5.1 sound voor al je apparaten kan weergeven!

Slim: Probeer Teufel 8 weken thuis uit en weet zeker dat het daar goed klinkt! >
Geen gedoe: Toch liever iets anders? We halen het product gratis bij je op. >

Complete multimediacentrale

Op een goedkope manier meer uit je 5.1 set halen? Met de Decoderstation 5 ben je wel heel slim bezig. Voor slechts € 180 heb je een apparaat waaraan je al je geluidsbronnen kunt koppelen. Tot wel 8 verschillende apparaten kun je in de Decoderstation pluggen. Of het nu je Xbox, PlayStation, Wii, Blu-ray speler, cd-speler, MP3 speler, je Mac, iPhone dock of nog anders is... Je kunt het allemaal aansluiten. Vanaf nu doet je speakerset niet alleen dienst bij je computer, maar krijgt hij ineens een centrale rol in de woonkamer toebedeeld.
Met de meegeleverde afstandsbediening kun je bovendien alles vanaf de bank aansturen. Je kiest simpelweg het kanaal dat de Decoderstation moet weergeven via jouw speakerset en klaar!

Klein kastje dat veel kan

Voor de duidelijkheid: de Decoderstation 5 is geen receiver. Het is wel een aansturingsapparaat dat de signalen van de aangesloten apparaten aan je surround set doorstuurt. De Decoderstation 5 is bedoeld voor een actief speaker systeem met ingebouwde versterker unit of voor analoge signalen van een pc-geluidskaart (bijv. die van het merk Creative).
In de Decoderstation 5 is een Dolby/dts-decoder ingebouwd. Deze maakt het uiteindelijk mogelijk om een originele surround sound weer te geven. Je kunt ook stereosignalen met bijv. Dolby Prologic tot surround sound opwaarderen. Alle vijf boxen, plus de subwoofer, geven dan het geluid weer.
Dat we dit allemaal in dat kleine kastje hebben kunnen inbouwen, verbaast ons ook. Tegelijkertijd zijn we zeker genoeg van onszelf en weten we dat we hier iets moois gemaakt hebben. Dat zegt ook het Duitse Techreview: 'De verwerking en materiaalkeuze is, zoals niet anders van Teufel is te verwachten, zeer hoogwaardig.' De Duitse variant van de Consumentenbond, Stiftung Warentest is ook enthousiast: 'Wie een mogelijkheid zoekt om meerdere geluidsbronnen met een compact actief luidsprekersysteem te verbinden en daarvoor weinig geld wil uitgeven, is met de Decoderstation 5 op de juiste plek.'

Volgens ons is de Decoderstation de ideale uitbreiding voor de Concept E en de Motiv pc boxen van Teufel. Uiteraard kun je je 5.1 set van een ander merk ook upgraden met de Decoderstation 5. Het belangrijkste is in ieder geval dat je het maximale uit je geluidssysteem haalt. Met de Decoderstation 5 kan dat!

Inhoud levering

 • Satelliet CE 20 FCR
 • Voetstuk CE 20 TP
 • 5.1-subwoofer CE 300 SW
 • Decoderstation 5
 • Afstandsbediening Decoderstation 5
 • 30 m luidsprekerkabels AC 1030 CS
 • 1,5 m stereo-cinch-kabel AC 7015 CA
 • 30m luidsprekerkabel 1.0 mm2 - C1030S
 • Stereo-Cinch-Kabel 3.0m - C7030A

Technische details

Decoderstation 5
Decoderstation 5
Aansturingsapparaat voor actieve 5.1 multimedia luidsprekersets. Geïntegreerde Dolby/dts-decoder. Ingangen voor acht apparaten. Afstandsbediening.
Decoderstation 5
Aansluitingen
Digitale ingang coax 2
Digitale ingang optisch 2
Cinch-ingang stereo 3
Cinch-ingang 5.1 1
Weergave
Dolby Digital Ja
DTS Ja
Dolby Pro Logic Ja
Elektronica
Display Ja
Kleur display Blauw
En verder... Display: 32 tekens - 2 regels
Geïntegreerde DSP Ja
En verder... Basmanagement (groot/klein, Subwoofer ja/nee)
Stereo Modi: Stereo
Geïntegreerde DD/dts/PLII-decoder Ja
Afstandsbediening Infrarood
Afmetingen
Diepte 13,50 cm
Breedte 23,50 cm
Hoogte 5,50 cm
Gewicht 1 kg
5.1-subwoofer CE 300 SW
5.1-subwoofer CE 300 SW
De Concept E 300 SW komt in de Concept E-serie na de 200 SW. De technische basis van beide modellen is identiek. Toch is de CE 300 SW zorgvuldig op het samenspel met de hoogwaardige 2-kanaals-satellieten van de Concept E 300 set geoptimaliseerd. Verder geldt ook hier dat de Concept E 300 SW met 300 Watt vermogen op zes kanalen tot de absolute topklasse van de multimedia subwoofers behoort.

Via de regelaars aan de voorkant van de subwoofer zijn de belangrijkste aspecten (volume, bas, power) te regelen. De aan de achterkant aanwezige 5.1 cinch-aansluitingen zijn te verbinden met surround-geluidskaarten of alle mogelijke stereobronnen.

De ook hier aan de zijkant gemonteerde woofer heeft een diameter van 250 mm, wat een belangrijk aandeel aan het volle geluid van deze basmeester heeft. Een basreflexafstemming heeft in combinatie met de ruim gedimensioneerde behuizing haar aandeel in het totaalgeluid. Geen wonder, de onderste grensfrequentie ligt bij 36 Hz (– 3dB). Daarbij wordt zelfs menig home cinema-woofer bleek.
5.1-subwoofer CE 300 SW
Luidsprekers
Woofer (aantal per speaker) 1
Woofer (doorsnede) 250,00 mm
Woofer (materiaal) Cellulose
Opbouw behuizing Basreflex
Materiaal behuizing MDF
Afwerking behuizing Hoogglans (voor), folie (behuizing)
Compensatieopeningen 1
Compensatieopeningen (positie) Voor
Netto volume 39 Liter
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingsklemmen Luidsprekerkabelklemmen
Aansluitingen
Cinch-ingang 5.1 1
Elektronica
Laagste grensfrequentie (-3 dB) 36 Hz
Bass boost/EQ Basreglaar
Volumeregelaar Yes
Versterker - technologie Class AB, IC Type
Versterker-configuratie 5.1
Versterkerkanalen 6
Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 30 W
Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 150 W
Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 20 W
Versterkervermogen subwooferkanaal 100 W
Spanning 220 - 240 Volt
Standby-functie Ja
Standby-functie Yes
Standy verbruik 1,90 Watt
Maximaal verbruik 450 Watt
Stroomkabel netbus Ja
Beschermingsgraad 2
Veiligheid T3.15AL250V
Afmetingen
Diepte 46,80 cm
Breedte 24,00 cm
Hoogte 50,20 cm
Gewicht 17 kg
Satelliet CE 20 FCR
Satelliet CE 20 FCR
De compacte satelliet CE 20 FCR iseen prestatiegerichte multimedia-luidspreker. Alhoewel hij klein is, blinkt de micro-luidspreker uit door een omvattende, heldere en krachtige weergave van alle midden- en hoge frequenties. In de 9x12,5 cm grote behuizing verstopt zich achter een afneembaar, zwevend gemonteerd voorzetje, een volwassen 2-kanaalssysteem met 80 mm midrange chassis en 19 mm tweeter. Een zorgvuldig aangepaste frequentietak zorgt voor een stemmig samenspel van deze componenten. De gebogen voorkant heeft ten opzichte van conventionele constructies een beter afstraalvermogen.

Aangesloten met de actieve filtering door de meerkanaals-versterker van de subwoofer wordt een uitzonderlijk lineair frequentieverloop bereikt, dat nieuwe standaards in het bereik van de multimedia-luidsprekers markeert.

De CE 20 FCR heeft een passend voetstuk dat bij levering is inbegrepen, maar kan ook met de optioneel te verkrijgen wandbeugel Shortlock aan de muur worden bevestigd en dan horizontaal of verticaal worden gedraaid. Alternatief is het extra verkrijgbare statief M 50 P.

De CE 20 FCR is alleen als onderdeel van een set verkrijgbaar.
Satelliet CE 20 FCR
Luidsprekers
Akoestisch principe 2-kanaals
Opbouw behuizing Gesloten
max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 60 Watt
max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 100 Watt
Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 84 dB
Impedantie 4 - 8 Ohm
Frequentiebereik van/tot 150 - 20.000 Hz
En verder... Lineair frequentieverloop dankzij actieve filtering in subwoofer
Tweeter (aantal per speaker) 1
Tweeter (doorsnede) 19,00 mm
Tweeter (materiaal) Stof
Mid range (aantal per speaker) 1
Mid range (doorsnede) 80,00 mm
Mid range (materiaal) Cellulose
Materiaal behuizing ABS kunststof
Afwerking behuizing Lak, hoogglans
Voorzet afneembaar Ja
Netto volume 0,70 Liter
Statief geïntegreerd Ja
Diameter statiefbevestiging 6,00 mm
Bevestiging wandbeugel Ja
Aansluitingsklemmen Luidsprekerkabelklemmen
Maximale doorsnede kabel 2,00 mm
Geschikt voor AV-receiver Ja
Afmetingen
Diepte 9,80 cm
Breedte 9,00 cm
Hoogte 12,50 cm
Gewicht 0,53 kg

Recensies & reviews

Concept E 300 Digital Media review of SFT
Concept E 300 Digital Media review of SFT
'Duivelse kist'
SFT 06/2009
'Klein, praktische, voordelig geprijsd:
Wie een mogelijkheid zoekt om meerdere geluidsbronnen met een compact actief luidsprekersysteem te verbinden en daarvoor weinig geld wil uitgeven, is met de Decoderstation 5 op de juiste plek.'

+ rijk aansluitingspaneel
+ heldere verwerking
+ makkelijke bediening

Oordeel: goed
Concept E 300 Digital Media review of hardware-infos.de
Concept E 300 Digital Media review of hardware-infos.de
'Aanrader!'
hardware-infos.de 03/2011
'Een rondom geslaagde totaalindruk levert voor ons de Teufel Concept E 300. Of het nu muziek, games of films zijn: het geluid overtuigt en de bas reageert krachtig zonder daarbij opdringend te zijn. Qua gewicht is het niet iets om mee te nemen, maar daar krijg je wel genoeg vermogen voor terug.'
Concept E 300 Digital Media review of Tech-Review
Decoderstation 5
Concept E 300 Digital Media review of Tech-Review
'Heus multitalent'
Tech-Review 10/2009
'De Decoderstation 5 maakt van haar Teufel-systeem een heus multitalent. Nu kunnen meerdere geluidsapparaten worden aangesloten. Of het nu een dvd-speler, een iPod of een PC is. Met de afstandsbediening wordt je filmavond op de bank nog makkelijker en de voorgeprogrammeerde instellingen van de geluidsmodi laten je nooit in de steek. De verwerking en materiaalkeuze is, zoals niet anders van Teufel is te verwachten, zeer hoogwaardig.'

+ Veelvoudige aansluitingsmogelijkheden
+ Mooie optiek (past bij de Concept E-serie)
+ Afstandsbediening

Lees hier het complete (originele) testbericht!
Concept E 300 Digital Media review of PC Pro
Decoderstation 5
Concept E 300 Digital Media review of PC Pro
"Decoderstation 5."
PC Pro 05/2009
'De DecoderStation 5 is een apparaat zeer betaalbaar apparaat. Zeker wanneer je je bedenkt wat de prijs ervan is. Al je apparaat en je sound system kunnen aan deze decoder worden aangesloten. Zo bespaar je op een dure, onhandige home cinema versterker!'

Dit testbericht heeft betrekking op de voorganger van de Decoderstation 5 Mk2
Concept E 300 Digital Media review of Computer Active
Decoderstation 5
Concept E 300 Digital Media review of Computer Active
'Werkt geweldig!'
Computer Active 06/2009
'Veel mensen hebben thuis meerdere surround systemen. Eentje voor de spelcomputer, een andere voor de Blu.ray speler of de computer. Wil men zich echter beperken tot een enkel systeem is het vaak moeilijk om alle apparaten aan dat ene systeem aan te sluiten. Een home cinema versterker is dan nodig, maar die zijn vaak duur. De Teufel DecoderStation 5 is anders: hij beschikt over 4 digitale surround aansluitingen (2 optische en 2 coax), 3 stereo aansluitingen en een analoge 6-kanaals surround aansluiting. De DecoderStation is met een standaard luidsprekerset verbonden en maakt het het mogelijk om tussen de kanalen te kiezen. Bovendien is de DecoderStation erg compact. De decoder beschikt over Dolby Digital en kan een stereo signaal via alle 6 luidsprekers afspelen.'

Dit testbericht heeft betrekking op de voorganger van de Decoderstation 5 Mk2

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Welke kabels heb ik nodig voor een Teufel luidsprekerset voor de aansluiting met de AV-receiver?
Een home cinema-systeem benodigd luidsprekerkabels voor de aansluiting van de satellieten met de receiver en een NF-mono-cinch-kabel voor de verbinding van de actieve subwoofer met de Sub-Out-stekker van de AV-receiver.
De satellieten kraken.
Verbreek de kabelverbinding van het Teufel luidsprekersysteem met je PC of andere verbonden apparaten en luister of het kraken nog steeds daar is. Probeer de set in een andere stroombron / in een andere ruimte (gebruik een verlengsnoer). Is het kraken nog steeds te horen, wissel dan de satellieten met elkaar uit om te achterhalen of het de satellieten zijn of de elektronica van de subwoofer die het probleem veroorzaakt. Gaat het kraken met de luidspreker mee, is deze waarschijnlijk verantwoordelijk voor het kraken. Blijft het kraken steeds bij hetzelfde kanaal is waarschijnlijk de elektronica van de subwoofer hiervoor verantwoordelijk.
Mijn Concept E gaat vaak in de standby/spaarstroom-modus, alhoewel het systeem nog steeds met audiodata wordt gevoed.
Hier wordt de standby-functie van de Concept E-serie actief, omdat de subwoofer de audiodata niet meer waarneemt, wanneer de geluidsbronnen (bijv. PC, dvd-speler of decoderstation) te lage volumes leveren. Daardoor schakelt het systeem na een bepaalde tijd zich automatisch uit, alhoewel een – in dit geval te zacht – geluid klinkt.

We raden aan het volume van de bron, dat met de Concept E is verbonden, te verhogen en gelijktijdig het volume op de Concept E te verlagen. Nu moet het systeem optimaal functioneren.
Bei Stereoquellen wie z.B. der Wiedergabe von Musik-CDs (am PC/am DVD-Player) spielt der Subwoofer nicht
Das PC-Lautsprecher-Set selbst ist ein reines Wiedergabe-System – es hat keinerlei eingebaute Decoderfunktion. Deswegen ist es in der Verteilung der Signale von den Zuweisungen des externen Decoders „abhängig“. Dieser Decoder ist Bestandteil der Software von Soundkarte oder DVD-Player.
Wenn also das Signal im Stereobetrieb z.B. nur auf zwei Satelliten spielt, ist die korrekte Zuweisung in der Software von Soundkarte/DVD-Player entweder nicht möglich oder nicht korrekt eingestellt.
Das Concept E Magnum ist „schuldlos“ - es gibt nur das wieder, was es an Signalen bekommt (und eben das nicht, was es nicht bekommt).
Also muss die korrekte Zuweisung in der Software von Soundkarte/DVD-Player erfolgen.
Bitte kontakten Sie den Support des Soundkarten/DVD-Player-Herstellers.
Der Subwoofer spielt nicht – was kann ich tun?
1. Falls die Power-Diode nicht leuchtet:
Tauschen Sie die neben dem Netzschalter befindliche Sicherung aus. Falls die Power-Diode danach nicht leuchtet, wenden Sie sich bitte an unseren Service. Falls die Power-Diode danach leuchtet, aber kein Ton zu vernehmen ist, verfahren Sie bitte wie unter Punkt 2. beschrieben.

2. Falls die Power-Diode leuchtet:
Drehen Sie den Pegelregler Level am Subwoofer auf »Minimum«, ziehen das Subwoofer-Cinchkabel am Verstärker ab, drehen Level vorsichtig hoch und berühren den Cinch-Heißleiter des Cinch-Kabels (innen) mit dem Finger. Ist nun ein Brummen oder Knacken zu hören, liegt der Fehler beim Receiver oder seinen Einstellungen. Bleibt der Subwoofer stumm, wenden Sie sich bitte an unseren Service.
Mijn subwoofer bromt, wat kan ik doen?
Is de bromtoon vanaf een afstand van meer dan 1 meter goed te horen en/of ook uit de satellieten te horen, is er mogelijk een defect. De bromtoon kan ook door een aangesloten apparaat of storingen in de stroomvoorziening worden veroorzaakt. Doe de volgende test om de oorzaak van de bromtoon te kunnen vinden.

1. Trek alle cinch-kabels uit de ingangen van de subwoofer. Wanneer de bromtoon nu niet meer optreedt, ga dan verder met punt B.
A. Sluit de stekker van de subwoofer in een andere stopcontact (bijv. badkamer, keuken, slaapkamer).
Blijft de subwoofer brommen, neem dan contact op met onze service-afdeling.

Is het brommen gestopt, is er sprake van een storing in de stroomvoorziening, die door dimmers of oplaadapparaten kan worden veroorzaakt. Om de storingsbron te vinden, trek je een voor een alle apparaten uit het stopcontact. Wanneer het brommen gestopt is, heb je ook de veroorzaker gevonden.

B. In dit geval is een 'bromlus'. voor de storing verantwoordelijk. Doorloop de volgende stappen om de bron van het probleem te vinden.

Verbreek de verbinding van de kabel- of satellietaansluiting van de tv-receiver en luister of het brommen verdwenen is. Wanneer dat is, gebruik je voor de kabelaansluiting een mantelstroomfilter om de lus te doorbreken. Bijv. mantelstroomfilter coax AC 9022 ED. Heb je een satellietaansluiting, verbind dan de satellietontvanger met een optische kabel met de eventuele aangesloten decoderstation.

Blijft het brommen aanwezig, meld je dan bij onze serviceafdeling, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.
The satellites "hiss"
In principle the Concept F is a very low-noise system. In the high range area, very high-resolution quality speaker systems can 'expose' the defective quality of a signal source (e.g. from MP3 files or analogue cassette recordings) that is hardly noticeable on lower quality speakers.
You can check the basic noise level by connecting a signal, via a cinch cable, from an external source that is guaranteed to be good quality – such as a music CD e.g. on a portable CD player – to the Aux L/R input on the subwoofer. If all of the satellites are now playing noise-free, it is because they weren't receiving the right signal before. Either the cinch cable is defective (try swapping them around) or the output of your source appliance is not producing an adequate signal.

However, if you continue to hear increased noise on this channel there is possibly a fault in the Concept F. Please check which satellites are affected by changing the satellites around and to find out whether the satellite or the subwoofer electronics are producing excessive noise. If the fault "moves" with the satellite the satellite is the problem. On the other hand, if the hissing remains on the same channel, the subwoofer amplifier electronics are the cause.
Beim Einschalten oder Ausschalten des PC ist ein starkes Knallen oder Knacken zu hören.
Das Lautsprechersystem gibt jede Art von akustischen Signalen wieder, die es von der Signal-Quelle zugewiesen bekommt; es kann nicht zwischen Nutz- und Stör-Signal unterscheiden. Wenn die Soundkarte des PCs die Ein- und Ausschaltimpulse an das Boxenset überträgt, wird der Lautsprecher diese wiedergeben. Sie schaden unseren Boxen in der Regel nicht. Dennoch empfehlen wir, die Lautstärke in der Software des PC vor dem Ausschalten zu minimieren, um diese starken Impulse einzuschränken.
Ik ontvang radio-storingssignalen.
Het ontvangen van ongewenste radiofrequenties kan zeer zelden voorkomen. Dit is afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden. Trek alle cinch-kabels uit de product en test of de storingssignalen ook dan nog optreden. We raden, kortere, andere, dan wel hoogwaardigere beschermde cinch-verbindingskabels aan.
Heb ik een adapter en wandbeugel nodig?
De satellieten van de Concept worden met bijpassende voetstuk geleverd. Ze kunnen met de optionele wandbeugel Shortlock ook aan de muur worden bevestigd. De luidsprekers zijn ook op het apart verkrijgbare statief M 50 P te bevestigen.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.