Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

Concept D 500 THX certificaat

De echte pc gamer kan niet zonder. Winnen klonk nog nooit zo goed!

(14)
Kleur: Zwart

CONSONO 25 CONCEPT 2.1 set

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Concept D 500 THX

Alle specs en features op een rij

  • Gold Award
  • Indrukwekkend geluid
  • Stoer design
  • Realistische scenario's
  • Spannende games
  • Computer Totaal: 'Geluid klinkt erg zuiver'
Logo - Technieuws
Beter dan Logitech
Technieuws
01/2013
Alle recensies
(4.86 van 5 bij 14 beoordelingen)
Alle reviews
  • Stoer zwartwit design met subwoofer die je pc-toren in de schaduw zet.
  • Indrukwekkend pc-geluid dat makkelijk andere pc speakers overtreft
  • Benut het potentiële geluid van games, films en muziek volledig
  • Is zijn geld meer dan waard! De Gold Award van Hardwareinfo.nl onderstreept dit.
  • Laat je niet meer verrassen door die sluipschutter achter je!

Speel jij veel computergames op je kamer? Denk jij ook dat je nog hogere scores maakt, wanneer je beter hoort wanneer de vijand je besluipt? Wij weten het wel zeker en de pc-set Concept D 500 THX is precies wat je nodig hebt voor een overtuigende overwinning!

Mis geen enkel geluid meer

Jij weet ook wel dat de ingebouwde boxen van je computer geen volwaardige weergave geven van het geluid. Je ontkomt er niet aan om je set-up uit te breiden met extra boxen. Pas wanneer je extra speakers hebt aangesloten, weet je wat je al die tijd hebt gemist: bijvoorbeeld de stevige bas in een film als Tron. Je hoort nu ineens de ademhaling van een zanger of het verschuiven van de hand op een gitaarhals bij het nemen van een nieuw akkoord. Het zachte gefluister in een romantische film valt op en je hoort de regendruppels die op een raam tikken. Je ziet niet alleen jouw slidings op het voetbalveld in een FIFA-game, maar je hoort ze ook. Zo uitgebreid en precies klonk het nooit uit jouw ingebouwde pc-speakers. Dat kan ook helemaal niet!

Waarom de Concept D 500?

Zelfs wanneer je al externe boxen aan je computer hebt aangesloten, is de kans groot dat een gedeelte van het geluid compleet aan je voorbij gaat. Wanneer je twee kleine boxen, links en rechts naast het beeldscherm hebt opgesteld, is dat een goede eerste stap. Je weet nu dat meer mogelijk is. Maar weet je ook dat het nóg beter kan?
Met de Concept D 500 THX heb je niet alleen die twee boxen voor op je bureau, maar zorgt een aparte subwoofer voor de nodige portie extra bas. Misschien vraag je je af of je dat wel nodig hebt? Het antwoord is eenvoudig:
Wanneer het geen Youtube filmpjes meer zijn die je op je pc kijkt, maar complete films: dan heb je dit nodig!
Wanneer je jouw muziek niet via een aparte muziekinstallatie afspeelt, maar de computer jouw muziekinstallatie is: dan heb je dit nodig!
Wanneer je serieuzer gamet dan wat zich op spelen.nl afspeelt: dan heb je dit nodig!

In een actiefilm als Mission Impossible krijg je vaak in slechts een paar seconden nogal wat geluiden voorgeschoteld. Een stevige bas voor de lage tonen en groot dynamisch vermogen is gevraagd! En daar komt de Concept D 500 THX in beeld, want dit is een krachtige pc-set, met een hoog duurvolume, een intensieve dynamiek en een diepe bas. Al die power moet natuurlijk wel ergens vandaan komen. De 300 Watt versterker die in de subwoofer is ingebouwd is hier de weldoener. En hij kan van jou zijn!


De Concept D 500 THX wint het van Logitech en Creative

We maken het je meteen makkelijk. De Concept D 500 THX is namelijk winnaar van een Gold Award, uitgereikt door Hardware.info. Die Gold Award vinden we leuk, maar nog leuker vinden we, dat we – volgens Hardware.info – o.a. Logitech en Creative hebben verslagen! Het gebruikte materiaal (de behuizing van de subwoofer is van hout en niet van plastic) en de sound ('klinkt als een klok') geven de doorslag.
En Hardware.info staat niet alleen. Want ook klanten die de Concept D 500 THX reeds in huis hebben, zijn meer dan tevreden. De blijkt wel uit quotes als 'De set is echt zijn geld waard', 'Klinkt erg helder en zuiver' en 'De set klinkt net zo goed als je verwacht'.

Waar wacht je nog op? Beter dan met dit systeem kun je je computer (en jezelf!) niet verwennen.

Technische data Concept D 500 THX
  • Kwaliteitsreferentie THX-label: evenwichtig frequentieverloop, geen vervorming, hoog volumebereik
  • 300 Watt Class D subwoofer met 2 x 165 mm woofers die tot 35 Hz diep gaat
  • 2x 2-kanaals satellieten met Waveguide
  • Afstandsbediening met snoer voor micro en koptelefoon
  • Geschikt voor ruimtes tot 30 m²

Concept G 850

Ben je op zoek naar een 5.1 systeem met THX certificaat voor je pc ? Bekijk dan de Concept G 850
Ontdek alle highlights

Technische details

Concept D 500 THX - CG 80 FCR

Satelliet CG 80 FCR

De 2-kanaals luidspreker van de D 500 THX straalt een extreme hoogwaardigheid uit, die in PC/multimedia-gebied niet dagelijks voorkomt. De ingebouwde tweeters en mid range luidsprekers zijn met de Klippel-meetmethode geoptimaliseerd om zo aan de extreme THX-eisen te kunnen voldoen.

Door het gebruik van Waveguides en lage overnamefrequenties ontstaat op korte, aan de Pc-werkplek gebruikelijke hoorafstanden, een optimaal rond en compleet geluid.

Het meegeleverde metalen voetstuk garandeert een perfecte plaatsing in de buurt van de computer.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 11,5 cm
    Hoogte 27,5 cm
    Diepte 24 cm
    Gewicht 2,5 kg
  • Beschrijving Artikel
    Aansluitingsklemmen Schroefklemmen, verguld
  • Beschrijving Artikel
    Geschikt voor bananenstekker Ja
    Maximale diameter kabel 4 mm
    Materiaal behuizing ABS Kunststof
    Afwerking behuizing Hoogglans (voorkant), folie (overige behuizing)
    Magnetische afscherming Ja
    Netto volume 3,8 L
    Sleutelgatophanging Ja
    Statief geïntegreerd Ja
    Wandbeugel bevestiging Ja
    Tweeter (aantal per speaker) 1
    Tweeter (diameter) 19 mm
    Tweeter (materiaal) Geweven textiel
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 100 mm
    Woofer (materiaal) Cellulose
    max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 60 W
    Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 88 dB
    Frequentiebereik van/tot 135 - 22000 Hz
    max. belastbaarheid (IEC - short term) 90 W
    Maximale geluidsdruk 103 dB/1m
    Impedantie 4 - 8 Ohm
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten
    Crossover frequentie interne crossover 2000 Hz

Reviews

Logo - Technieuws
Beter dan Logitech
Technieuws
01/2013
Meer...
Logo - Technieuws
Deze Teufel Concept D 500 speaker set is de top onder de 2.1 computer speakers. Als geld geen probleem is kunnen wij iedereen de Teufel Concept D 500 speakers aanraden. De bouwkwalieit van de speakers zijn erg goed en het design ziet er goed uit. Het belangrijkste van een speakerset is het geluid, en dat is bij deze speaker set prima in orde.

Deze set is een prima 2.1 set welke perfect geplaats kan worden op je bureau of zelfs in de woonkamer waar deze set prima voor zal dienen. Voor kwaliteit moet je dan ook wel een redelijk bedrag neer leggen, aangezien de speakers een adviesprijs hebben van 499,99 exclusief kabels(momenteel 399,99 euro bij Teufel)  is deze set niet goedkoop, maar wil je kwaliteit en een prima performance en een mooi design dan zijn deze speakers echt perfect. Persoonlijk vinden wij het geluid van deze set beter in vergelijking met andere pc geluids setjes van bijvoorbeeld Logitech.'

Sterke punten:

Erg mooi designGoed afgewerkt/ materiaalGoed geluidKrachtige basBereikbaarheid

Logo - Techzine.nl
Geluidsweergave is gewoon fantastisch
Techzine.nl
11/2012
Meer...
Logo - Techzine.nl
Als geld geen probleem is, kunnen wij met een gerust hart iedereen de Teufel Concept D 500 aanraden. De bouwkwaliteit is uitstekend, het design is top. Maar het belangrijkste: de geluidsweergave is gewoon fantastisch. Of het nu gaat om films, muziek of games. De Teufel Concept D 500 stelt nimmer teleur.Enige kanttekening hierbij is het niet meeleveren van speakerdraad en een aansluitkabel. Het ontbreken van een optische ingang is eveneens een gemis.De fanatieke gamer zit inderdaad goed met de Concept D 500. Alleen een surround 5.1 set zou de ervaring nog kunnen verbeteren. Wij kunnen dus niet wachten totdat Teufel een 5.1-set uitbrengt gericht op de PC-gamer.Alles bij elkaar genomen is de Teufel Concept D 500 een van de beste PC-speakers die wij tot nu toe hebben gehoord. Ondanks de hoge prijs van de Teufel Concept D 500 THX zijn wij zeer goed te spreken over deze geluidsset en daarom kennen wij dan ook een zilveren medaille toe. Het gemis van bekabeling en een optische ingang zorgen er voor dat de gouden medaille net buiten het bereik blijft.'Pluspunten    Perfecte weergave van geluid in hoog, midden en laag;    Ook op zeer hoog volume geen resonantie;    Afstandsbediening voor volume en bass;    Zorgt voor een extra dimensie in games;    Prachtig ontwerp en goede bouwkwaliteit;
Goede balans tussen kwaliteit en prijs
Ron's Audio Blog
10/2011
Meer...
Voor een pc luidsprekerset komt er een geweldige sound uit. Redelijk plezierig om naar muziek te luisteren zonder dat de 'filmeffecten'  van een AV-receiver dit teniet doen. Maar het beste komt deze set zoz zijn recht als je via de pc, met bijvoorbeeld Media Center of iTunes (muziek, film, video) media afspeelt.'Uit de satelliet luidsprekers komt een zuiver geluid, maar de subwoofer is krachtig. Wat zeg ik, echt KRACHTIG en gaat hard. Zo hard dat het heel erg moeilijk is af te regelen op muziek. Met games en films komt deze subwoofer veel meer tot z#n recht. Het is geen straf om naar muziek te luisteren, integendeel! Echter, de subwoofer heeft de overhand.Het is dan ook maar gelukkig dat de hoeveelheid bas met de afstandsbediening is te regelen en de zuiverheid van de satellieten doen ook veel goed.''Het merk Teufel weet me telkens weer te verbazen met de goede balans tussen kwaliteit en prijs.
PC Advisor
'Indrukwekkend pc-geluid'
PC Advisor
08/2011
Meer...
PC Advisor
'De Concept D 500 THX levert indrukwekkende pc sound dat makkelijk andere pc speakers overtreft.'
Hardware.info
Goud voor Teufel
Hardware.info
07/2011
Meer...
Hardware.info
De Concept D 500 THX vertegenwoordigt zo'n beetje de top van wat het kan leveren op PC-speakergebied in de 2.1 klasse. De subwoofer oogt imposant, met een verticale oriëntatie waarin twee forse woofers boven elkaar zijn geplaatst. de satellieten zijn met afstand de grootste in de test en herbergen een tweeter en mid-range driver. De Concept D 500 klinkt als een klok. Meer dan welke set in deze test ook bieden deze speakers een gebalanceerde verhouding tussen hoog, laag en midden. De bas is aanwezig, maar overheerst zelden - een draai aan de knop op de bedrade afstandsbedieningen herstelt de balans waar nodig.''Goud is er voor Teufel: de Concept D 500 THX is ijzingwekkend duur en goed. Een voorbeeld voor de rest van de markt: kwaliteit mag best iets kosten; de doelgroep is misschien kleiner, maar ga die uitdaging aan, zouden we de fabrikanten willen toevertrouwen.
Computer Totaal
'Geluid klinkt erg zuiver'
Computer Totaal
04/2011
Meer...
Computer Totaal
De Teufel Concept D 500 THX wordt geleverd in een enorme doos en ook uitgepakt ziet de set er indrukwekkend uit. De satellieten wegen 1,9 kilogram per stuk en ook de subwoofer is - zeker voor pc-begrippen - met een gewicht van 12,9 kilogram en afmetingen van 47,5 x 21 x 45,5 centimeter een flinke jongen. De afwerking is, zoals we van een set van 499 euro mogen verwachten, gelukkig fraai. De satellieten komen inclusief metalen voeten die voor een optimale hoek op het bureau zorgen.''Over de geluidskwaliteit kunnen we kort zijn: die is indrukwekkend. Geluid klinkt erg zuiver en zowel de weergave van hoge als midden als lage tonen klinkt prima. De set heeft bovendien genoeg vermogen om ook op hogere volumes goed uit de voeten te kunnen. Voor zowel spellen als films als muziek is dit een goede luidsprekerset, wel zo prettig op een pc waarop u waarschijnlijk meerdere dingen zult doen. Ook voor wie op zoek is naar een stereosysteem om zijn televisie van beter geluid te voorzien, is bij de Concept D 500 THX aan het goede adres, al is het dan niet zo handig dat de volumebediening is uitgevoerd met een kabeltje. Wie op zoek is naar een erg goede 2.1 geluidsset voor bij de pc en daar flink voor in de buidel will tasten, zal aan de Concept D 500 THX zeker geen miskoop doen. De geluidskwaliteit is uitstekend en zowel de subwoofer als de luidsprekers zijn qua materiaal fraai afgewerkt.
Logo - Lust for Life
Krachtige, accurate weergave
Lust for Life
03/2011
Meer...
Logo - Lust for Life
Teufel introduceert middels de Concept D 500 THX een 2.1 pc-speakerset voor de echte audiofiel. Het optische en akoestische middelpunt is de 300 watt sterke subwoofer van bijna een halve meter hoog. Uitgerust met niet een, maar twee 165mm basdrivers, levert deze subwoofer een enorme hoeveelheid geluid. In combinatie met twee 2-wegs satellietspeakers met Waveguide-ontwerp, leidt dit tot een krachtige en zeer accurate geluidsweergave.
Logo - ALPHA-AUDIO
'Vol... heel vol'
ALPHA-AUDIO
03/2011
Meer...
Logo - ALPHA-AUDIO
'Goed, hoe klinkt de Concept D500? Vol... heel vol. De sub kan echt ongelooflijk hard. Leuk voor oorlogsfilms, maar niet echt leuk voor muziek. Wij moeten hem bijna op minimaal zetten om een neutraal klankbeeld te krijgen. Dat is niet erg, immers: er is een regeling mogelijk, maar het valt op. De satellieten sluiten mooi aan bij de sub die vanaf ongeveer 150 Hz oppakt. De satellieten pakken vanaf 150 Hz op en lopen tot 20 KHz door. De crossover in de satellieten ligt op 2 KHz.''De diverse genres die we spelen: house, rock, metal, singer/songwriter en ballade klinken uitstekend. De D500 is detailrijk, luchtig en strak. Het hoog is ietwat prominent, maar zeker niet vervelend. Het geeft wel een frisse 'kijk' op muziek.'
Komplettanlage Digital
'Een prettig en gedetailleerd klankbeeld'
Digital Movie
03/2011
Meer...
Komplettanlage Digital
'Het is niet helemaal duidelijk op basis waarvan de THX-certificering aan het luidsprekersysteem Concept D 500 is toegekend, maar wat ons betreft is dat zeker terecht. Het begint allemaal bij de omvangrijke baskast, maar die kan gemakkelijk onder het bureau. Die kast legt wel de basis voor een prettig en gedetailleerd klankbeeld, zodat deze set van Teufel zich uitstekend laat gebruiken voor het beoordelen van het geluid bij het monteren van videobeelden.'
Testbericht - Allround-PC - Concept D 500 THX 12/2010
'Aanrader'
Allround-PC
01/2011
Meer...
Logo - Allround-PC [NL] Testbericht - Allround-PC - Concept D 500 THX 12/2010
'Positieve feedback is niet moeilijk voor dit 2.1-systeem. We hebben in de afwerking en ook qua klank niet één gebrek kunnen vinden. De afmetingen van de set zijn rijk, maar Teufel weet het in een elegant en modern design te pakken. Zwarte, glanzende fronten vormen een optimale omgeving voor de drivers, die een geluidsbeeld geven dat in geen ander 2.1 pc-systeem te vinden is. De THX-afstemming zorgt voor overweldigend hoog en laag. Een echte aanrader voor diegenen die een onvergetelijke geluidsbelevenis willen.'+ Sound+ Design+ Afwerking+ Afstandsbediening+ Prijs-kwaliteitverhouding
Area DVD
'Enorm krachtig klinkende, ruimtelijk spelende en luxueuze pc-oplossing met edele afwerking'
Area DVD
12/2010
Meer...
Area DVD
'De Teufel Concept D 500 met THX-multimedia certificaat klinkt vol en geweldig, en het is makkelijk in staat de kamer te vullen. Dit wordt gecombineerd met een zeer degelijke afwerking. De koopprijs van deze set is absoluut terecht. De meegeleverde kabel-afstandsbediening is handig, biedt extra aansluitmogelijkheden en ziet er goed uit.'+ enorm krachtige subwoofer voor uitstekend laag+ kan erg hard zondervervorming+ volle, ruimtelijke klank in kamers tot ietsgroter dan 25 m²+ erg degelijke optiek en afwerking

Inhoud levering

Concept D 500 THX certificaat
  • 1 × Afstandsbediening CD 500 RC – Zwart
  • 2 × Tischfuß CG 80 TP – Zwart
  • 1 × Actieve subwoofer CD 500 SW – Zwart
  • 2 × Satelliet CG 80 FCR – Zwart