8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant

Aansluitmogelijkheid
Uitrusting
Kamergrootte
Kleur
willekeurig
Stereo: 2 Producten
Filter
Bestseller
Prijs oplopend Prijs aflopend Sale Nieuw

PC speakers 2.1 – het beste geluid voor op het bureau

Moderne pc’s of laptops zijn nog steeds niet optimaal om een ideale geluidsoverdracht te kunnen leveren. Dit is frustrerend, maar voor dit probleem bieden 2.1 pc speakers een perfecte oplossing. 2.1 systemen zijn ideaal, omdat ze weinig ruimte op het bureau in beslag nemen, maar toch een gedetailleerd en harmonisch geluid weergeven.

De reden hiervoor is heel simpel: er zijn verschillende componenten die verantwoordelijk zijn voor een foutloze geluidsweergave. Op het bureaublad staan de twee (relatief) kleine speaker boxen die voor de hoge en midden tonen zorgen. Daarnaast zorgt de grotere subwoofer voor de lage tonen. De subwoofer is normaal gesproken ook de versterker voor alle audiokanalen. De opstelling van de subwoofer is niet het belangrijkste. De subwoofer kan naast, onder of achter het bureau worden geplaatst zonder dat het een negatieve invloed heeft op het geluid. In elk geval kan het grootste deel (de subwoofer) van de set worden verstopt waardoor het systeem niet op hoeft te vallen.

In vergelijking met de geïntegreerde speakers in laptops of pc-monitoren, is het 2.1 systeem van Teufel een absolute vooruitgang. Luidsprekers in notebooks kunnen bijvoorbeeld sommige bastonen of drums van een muziekstuk niet of nauwelijks produceren. Daarbij worden door notebookspeakers hoge frequenties, die in soundeffecten in games en films vaak voorkomen, slecht weergegeven. Probeer pc speakers uit om het verschil te ervaren, test de 2.1 pc speakers van Teufel met jouw favoriete games, films en muziekstukken.

PC speakers 2.1 – Concept en Motiv

PC speakers 2.1 vind je bij Teufel in twee verschillende series namelijk de Concept en de Motiv serie. Beide series hebben naast een goed geluid een elegant design. Binnen beide series zijn ook draadloze systeme en een systeem met een geïntegreerde geluidskaart (vooral aan te beleven voor laptop gebruikers). Een ding is zeker, dankzij directe verkoop, kan Teufel Audio een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Mochten de speakers je niet bevallen, heb je bij Teufel Audio bovendien het recht om de speakers na acht weken terug te sturen.

Gerelateerde artikelen: