8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
Teufel in je mailbox en ook nog eens een shoptegoed van € 20*.
Vul hier je e-mail adres in:
Ik ga akkoord met de ontvangst van de nieuwsbrief van Teufel en het verwerken van mijn e-mailadres door de dienstverlener Emarsys eMarketing Systems AG. De nieuwsbrief verschijnt wekelijks en bevat productaanbevelingen, tips en enquêtes. Ik ga er tevens mee akkoord, dat naar aanleiding van mijn gedrag binnen de nieuwsbrief (bijvoorbeeld het openen van de e-mail, het klikken op links) en het koopgedrag op de website (bijvoorbeeld productweergaven, gekochte artikelen) een persoonlijk profiel wordt gemaakt, gekoppeld aan mijn e-mailadres, en dat wordt opgeslagen om aanbiedingen in de nieuwsbrief beter op mij af te stemmen. Mijn toestemming kan ik op elk gewenst moment herroepen. Dit kan in de nieuwsbrief zelf of via unsubscribe@teufelaudio.nl.

Dit kun je verwachten:

  • spannende productnieuwkomers
  • speciale aanbiedingen en kortingen
  • kortingscodes voor je nieuwe Teufel
  • leuke winacties
  • verjaardagskadootje
  • zelf bepalen hoe vaak je van ons hoort
  • de laatste tips, trends & events

Je wilt meer weten?

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?
Je vult je e-mailadres in, gaat akkoord met het versturen van de nieuwsbrief en klikt op "Nu aanmelden". Een ogenblik later krijg je van ons een mail waarin je bevestigt dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Nu ben je aangemeld en krijg je een mail met je welkomstkado; in een tweede mail stellen we ons voor.
Hierna ontvang je onze wekelijkse Teufel nieuwsbrief.
Waarom moet ik m'n aanmelding bevestigen?
Dit doen we voor jouw veiligheid: we willen zeker weten dat jij het bent die zich voor onze nieuwsbrief heeft aangemeld en niet iemand anders. Daarom sturen we je een e-mail met daarin een bevestigingslink.
Wanneer krijg ik mijn welkomstkado?
Nadat je op de link in de mail hebt geklikt en bij ons bent aangemeld, krijg je doorgaans binnen een uur een mail met je welkomstkado. Soms kan het iets langer duren of de e-mail is in je spam-map geland. Heb je ons e-mailadres niet opgeslagen in je contacten, dan kan het zijn dat de mail niet in je inbox ligt, maar in je spam map ligt. Dit ligt dan aan je e-mailprovider.
NB De voorwaarden van de voucher vind je de e-mail. De code is 30 dagen lang geldig.
Wat zijn de voordelen van de nieuwsbrief?
Als abonnee krijg je regelmatig spannende content en exclusieve deals.

Je ervaart als eerste over komende events, winacties en het laatste Teufel nieuws. Je ontvangt exclusieve aanbiedingen die alleen voor nieuwsbriefabonnees en WhatsApp lezers gelden. We kunnen echter geen informatie geven over de komende acties. Ook vragen we je om de aanbiedingen uit de nieuwsbrief niet te verspreiden – alleen zo kunnen we echt bijzondere kortingen aanbieden. En vergeet niet je geboortedatum te vermelden zodat we je een verjaardagskadootje kunnen geven.

Blijf op up-to-date met de nieuwsbrief en kijk uit naar leuke aanbiedingen en Teufel news.
Waarom vragen jullie mijn persoonsgegevens?
Alle informatie die je invult, is vrijwillig. Met jouw gegevens kunnen we de inhoud van de nieuwsbrief beter aanpassen aan jouw smaak en wensen. Vul je jouw geboortedatum in, dan krijg je ook een verjaardagskadootje van ons.
Hoeveel nieuwsbrieven krijg ik?
Je krijgt 1-2 nieuwsbrieven per week met actuele aanbiedingen en Teufel news. Verder krijg je regelmatig mailings met een speciaal thema – denk aan productnieuwkomers of speciale acties in onze webshop.
Welke content kan ik verwachten?
In onze wekelijkse nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, acties en Teufel news. Je leest er onafhankelijke productrecensies die je helpen bij het maken van een keuze. Je kunt meedoen aan enquêtes en zo je mening over onze producten en service geven. Ook hebben we regelmatig leuke winacties waar je kans kunt maken op een Teufel prijs.
Kan ik antwoorden op de nieuwsbrief wanneer ik een vraag heb?
Het afzenderadres van de nieuwsbrief is niet bedoeld voor supportvragen. Mails die je aan dit adres verstuurt, worden doorgestuurd aan de betreffende afdelingen, waardoor het langer kan duren voordat je een antwoord krijgt.

Op supportpagina vind je nuttige artikelen en oplossingen bij kleine vragen: https://www.teufelaudio.nl/klantenservice.html

Wil je liever persoonlijk contact, schrijf dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op: Contact
Wat gebeurt met mijn gegevens?
We gebruiken je e-mailadres in eerste instantie om je de nieuwsbrief te versturen. Indien je in de webshop onder hetzelfde e-mailadres hebt gewinkeld, krijg je aanvullende informatie m.b.t. je aankoop. Als je persoonlijke informatie in je profiel opslaat, dan gebruiken we die informatie om de nieuwsbrief beter op je af te stemmen en passende aanbiedingen te sturen. Met dit doel analyseren we ook je gebruiksgedrag in onze nieuwsbrief en je koopgedrag in onze webshop. Je gegevens worden uitsluitend conform de wettelijke bepalingen en in het bijzonder de Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de nationale wetgeving op het gebied van gegevensbesccherming. Uitgebreide informatie vind je in ons privacybeleid. Je toestemming voor de ontvangst van de nieuwsbrief en de gegevensverwerking kun je te allen tijde herroepen. Dit kan via de link in de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar: unsubscribe@teufelaudio.nl.
Hoe kan ik me afmelden?
Onderaan de nieuwsbrief vind je de link "Uitschrijven nieuwsbrief". Dit is de makkelijkste manier om je af te melden. lukt dit niet, stuur dan een mail naar: unsubscribe@teufelaudio.nl.
Waarom doet de uitschrijven-link het niet?
Het kan soms gebeuren dat het niet lukt om je vanuit het buitenland af te melden. Stuur in dit geval een e-mail naar: unsubscribe@teufelaudio.nl.
Ik heb een nieuw e-mailadres.
Meld je met je nieuwe e-mailadres opnieuw voor de nieuwsbrief aan. Vergeet niet om je oude e-mailadres af te melden. Dit kan onderaan de nieuwsbrief via de link "Uitschrijven nieuwsbrief" of door een e-mail te sturen naar: unsubscribe@teufelaudio.nl.
Om er zeker van te zijn dat je nieuwe e-mailadres geactiveerd is en je de nieuwsbrief ook op dit adres wilt ontvangen, veranderen we het e-mailadres niet handmatig.
* De kortingscode van € 20 voor nieuwe abonnees is geldig vanaf een aanschafwaarde van € 199 (met uitzondering van tweede keus producten, special editions, kadobonnen en nieuwkomers). De kortingscode wordt per e-mail verstuurd en is tot 30 dagen na ontvangst geldig.

*Voorwaarden voor deelname winactie

De deelname aan de nieuwsbrief winactie van Teufel is gebonden aan de volgende voorwaarden:

§ 1 Winactie

Winacties worden door Lautsprecher Teufel GmbH, Budapester Str. 44, 10787 Berlin uitgevoerd. De te winnen prijzen voor de winacties worden door Teufel beschikbaar gesteld.

§ 2 Deelname

(1) Deelnemen via teufelaudio.nl kan iedereen van achttien jaar en ouder met een geldig woonadres in Nederland. Deelname via teufelaudio.be kan iedereen van achttien jaar en ouder met een geldig woonadres in België.

(2) De deelname aan de winactie is alleen mogelijk op eigen naam. De deelname in naam van een derde is niet toegestaan.

(3) Een persoon neemt aan een winactie deel, door zijn gegevens in het daarvoor bestemde formulier in te vullen en zich tegelijkertijd in te schrijven voor de nieuwsbrief en de inschrijving te bevestigen. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor het correct invullen van hun gegevens, in het bijzonder het e-mailadres.

(4) De winactie loopt van 02.10.2019 t/m 30.11.2019, 23:59 uur. Het tijdstip van overhandiging van de deelnemergegevens is doorslaggevend.

(5) Voor deelname aan de winactie is het noodzakelijk dat alle persoonsgegevens op waarheid zijn berust. Wanneer dit niet het geval is, kan uitsluitsel - zie §3 (4) - volgen.

§ 3 Uitsluitsel van deelname

(1) Medewerkers van Teufel, de betrokken samenwerkingspartner en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

(2) Bij een overtreding van de voorwaarden behoudt Teufel zich het recht voor om personen van deelname uit te sluiten.

(3) Uitgesloten worden ook personen die ongeoorloofde hulpmiddelen gebruiken of op een andere manier middels manipulatie voordelen creëren. Eventueel kunnen in dit geval ook na de verloting prijzen weer in beslag worden genomen.

(4) Degene die foutieve gegevens omtrent persoonlijke gegevens invult, kan van deelname worden uitgesloten. Degene die geen juiste gegevens opgeeft, kan van de winactie worden uitgesloten.

§ 4 Uitvoering en afwikkeling

(1) Onder de inzenders van de winactie (§1) worden in totaal twee “Teufel AIRY” koptelefoons verloot.

(2) De winnaar wordt door Teufel op de eerste werkdag van de week per lot getrokken.

(3) De winnaar wordt schriftelijk per e-mail geïnformeerd en moet zich minstens binnen 14 dagen bij Teufel omtrent de toezending van de prijs melden. Meldt een uitverkoren winnaar zich niet binnen dit tijdsbestek, vervalt de aanspraak op de prijs. In dit geval wordt een nieuwe winnaar gekozen.

(4) Een contante uitbetaling van de prijs is nooit mogelijk.

(5) De gewonnen prijs kan niet aan derden worden doorgegeven of overgedragen.

(6) Teufel behoudt zich het recht voor om de winactie op elk moment zonder vooraankondiging en zonder opgaaf van reden af te breken of te beëindigen. Wanneer om technische redenen (bijv. virus in het computersysteem, manipulatie of fouten in de hard- en/of software) of om wettelijke redenen een goede uitvoering van de winactie niet kan worden gewaarborgd, kan Teufel de winactie voortijdig beëindigen. Wanneer een dergelijk beëindiging wordt veroorzaakt door een deelnemer, kan Teufel om schadevergoeding van deze persoon eisen.

(7) Lautsprecher Teufel GmbH draagt de verzendkosten voor de bezorging van de prijs binnen Nederland en België op een door de winnaar op te geven leveradres.

(8) Wordt de levering door een expeditiebedrijf uitgevoerd, dan neemt het bedrijf contact op met de winnaar om een leveringstermijn af te spreken. De winnaar dient in het geval van afwezigheid een evt. alternatief adres in zijn directe omgeving op te geven, zodat de prijs in geval van zijn afwezigheid hier kan worden afgegeven. Als het op beide adressen niet mogelijk is om de prijs op het afgesproken tijdstip te overhandigen, draagt de winnaar de kosten van een hernieuwde aanlevering.

(9) De winnaar is uitgesloten van het 8 weken retourrecht. De winnaar heeft wel aanspraak op garantie.

§ 5 Privacybeleid

(1) Om aan de winactie mee te kunnen doen moet je je registreren en je deelname bevestigen omdat we anders geen contact met je kunnen opnemen. De registratie voor de nieuwsbrief van Teufel verloopt automatisch na je double opt-in bevestiging. Natuurlijk kun je je ten alle tijde weer van de nieuwsbrief afmelden. De kans om te winnen wordt daardoor niet beïnvloed.

(2) Teufel Audio is verplicht om steeds de wettelijke richtlijnen omtrent privacybeleid te volgen. Kijk voor het algemene privacybeleid hier.

§ 6 Aansprakelijkheid

(1) Teufel is niet verantwoordelijk voor manipulatie of ingrijpen in het verloop van de actie.

(2) Een gerechtelijke weg is uitgesloten.

(3) Mocht een van deze voorwaarden ongeldig zijn of worden, blijven de andere voorwaarden nog steeds geldig.

Stand: 30.09.2019
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.