Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

Raumfeld Stereo Cubes

Vrije radicalen

(146)
Kleur: Zwart

STEREO M 2

Bekijk een soortgelijk product.

STEREO M 2

Highlights

Raumfeld Cubes - Set

Mogen we voorstellen

Krachtige wifi streaming speakers met ingebouwde 90 Watt! Bi-Amping versterker en met de beste streaming technologie, zodat je jouw muziek in de hoogste kwaliteit draadloos af speelt.

Alle specs en features op een rij

  • Wifi stereo speakers met strak design.
  • Uniek design
  • Overal en altijd jouw muziek
  • Geluidsweergave zonder compromissen
  • Volledige controle met de gratis Raumfeld App
  • Bevrijd je smartphone en tablet
  • Energiebesparende en milieuvriendelijke standby-modus met minder dan 1 watt
Logo - home cinema magazine
"een zeer goede en brede stereoweergave"
home cinema magazine
28.04.2016
Alle recensies
(4.32 van 5 bij 146 beoordelingen)
Alle reviews

Reviews

Logo - home cinema magazine
"een zeer goede en brede stereoweergave"
home cinema magazine
28.04.2016
Meer...
Logo - home cinema magazine
De Raumfeld Stereo Cubes hebben we bewaard voor de slaapkamer, met name omdat we daar een stereo-opstelling zochten voor op de wandplanken tegenover het bed. We luisteren daar regelmatig wat rustige muziek en wilden daarvoor een boven gemiddeld goede kwaliteit. Gelukkig is dat ook wat we Stereo Cubes bieden. De kwaliteit doet echter niet heel veel onder voor de One-speakers, afgezien van het feit dat ze vanzelfsprekend een duidelijker stereobeeld bieden. De Stereo Cubes gaan iets beter om met lage tonen; deze klinken schoner en meer gecontroleerd, maar voor de rest komen de eigenschappen veel overeen. De speakers leveren helderen en warme klanten qua zang en laten de hoge tonen met voldoende detail en dynamiek horen. Ze creëren een breed en zeer open beeld, iets dat de hele slaapkamer vult. In het geluidsveld zijn instrumenten goed te onderscheiden en subtiele details zijn in de meeste gevallen duidelijk waarneembaar. Vooral het feit dat de lage tonen schoner en beter gecontroleerd zijn staat ons aan; het geluid komt hierdoor gebalanceerd en strak over. (...)  bieden de Stereo Cubes een boven gemiddeld goede audiokwaliteit ..."    
Logo - FHM
"FHM gaat los met de nieuwe Raumfeld speakers en streamt een paar dikke beats"
FHM
28.10.2015
Meer...
Logo - FHM
"Met dank aan alle draadloze netwerkspeakers ben je tegenwoordig de dj van je eigen woon-, slaap- of badkamer. Zet deze speakers door je huis, gooi ze op je wifi netwerk en gebruik je smartphone of tablet om door het hele huis je favoriete beats te knallen...[T]oen we de Raumfeld One M uit de doos haalde viel meteen het design op. Een strakke, moderne en elegante speaker die met zijn glanzende witte kleur niet misstaat in je woonkamer. De knoppen voor het volume en de bediening zijn gemaakt van geborsteld aluminium en maken deze stijlvolle speaker helemaal af. Aan de onderkant zit een flinke subwoofer voor de bass, dus dat belooft veel goeds voor het betere stampwerk. De Raumfeld Stereo Cubes heeft dezelfde stijl en uiterlijk, maar het belangrijkste is dat het twee afzonderlijke speakers zijn en dat is iets dat we niet vaak zien bij netwerkspeakers..."
ICREATE
"Raumfeld: stream al je muziek in hifi-kwaliteit"
iCreate
14.10.2015
Meer...
ICREATE
Raumfeld: stream al je muziek in hifi-kwaliteitDe producten van het Duitse merk Raumfeld zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Raumfeld is een leverancier van audiosystemen waarmee je muziek eenvoudig streamt naar alle kamers in je huis, draadloos en zonder kwaliteitsverlies. Of je nu in de huiskamer zit of nog lekker in bed ligt: in alle ruimtes waar je de speakers hebt staan, geniet je van audio in hifi-kwaliteit.

Meerdere luisterzones in huisJe kunt de Raumfeldsystemen opstellen in verschillende kamers en zo een of meer zogenaamde luisterzones creëren. Je digitale muziekbibliotheek, internetradiostations of streaming muziekdiensten als Spotify of Apple Music: alles stream je naar de Raumfeld-speakers overal in je huis. Je kunt ervoor kiezen om overal in huis hetzelfde muziekje te draaien: wel zo fijn als je door je huis loopt. Maar het is ook mogelijk om in verschillende ruimtes verschillende nummers af te spelen. Dat is echt een uitkomst als je gezinsleden heel verschillende muziekvoorkeuren hebben.

Raumfeld stelt hoge kwaliteitseisenRaumfeld werd in 2008 door twee audiofielen opgericht, toen al met de overtuiging dat streaming de toekomst is voor muziek. Maar dan zonder consessies te willen doen aan de kwaliteit ervan. ’Ons systeem speelt muziek af met een geluidskwaliteit die even transparant, dynamisch en meeslepend is als die van een traditioneel bekabeld hifi-systeem’, zegt Clemens Rumpf, Product Manager bij Teufel & Raumfeld. Niet alleen aan de geluidskwaliteit stelt Raumfeld hoge eisen, ook aan het totaalplaatje is gedacht: de luidsprekers zijn elegant vormgegeven en vormen een aanvulling op je interieur.

Eenvoudig te bedienen met de Raumfeld-appDe systemen kunnen centraal worden bediend vanaf je iPhone of iPad: je hoeft alleen maar de gratis app van Raumfeld te downloaden in de App Store. De app werkt als een digitale afstandsbediening.

 

Logo - Bright
"Strakke, fraaie understated speakers die vrijwel nergens misstaan"
Bright
04.07.2015
Meer...
Logo - Bright
"Net als Teufel-speakers bieden ook de luidsprekers van Raumfeld uitstekend geluid. Zo zijn de twee Stereo Cubes ruim voldoende om een huiskamer met muziek te vullen. Zoals de naam al aangeeft zijn de Cubes uit elkaar te plaatsen voor een prettig stereo-geluid. De speakers klinken vol, maar wel neutraal. Dat maakt de luidsprekers prima geschikt voor het luisteren van tal van genres.""De Raumfeld-speakers zijn allemaal ontworpen naar Bauhaus-stijl. Dat levert strakke, fraaie understated speakers op die vrijwel nergens misstaan. Onopvallend zijn de speakers niet, maar schreeuwerig evenmin. Dat maakt het ontwerp van de Raumfeld-speakers wellicht wat aantrekkelijker dan bijvoorbeeld die van Sonos, die met een herkenbaar rondhoekig ontwerp niet overal even goed staan.""De gebruikte materialen van de Raumfeld-speakers zijn eigenlijk overal prettig. Geborsteld stalen knoppen en afwerking op een kast van gelakt mdf. De dikke rubberen zolen van de speakers zorgen dat ze nooit trillen, prettig als het volume omhoog gaat.

"Conclusie

"De verschillende speakers van Raumfeld klinken goed en vol, en hebben een strak en aantrekkelijk ontwerp. De bijbehorende app volstaat, maar is wel de zwakste schakel van het geheel. Dat is overkomelijk; gebruik je een streamingdienst zul je vooral de app van die dienst gebruiken." 

"Bovendien zijn de verschillende speakers duidelijk in de taak die ze willen vervullen. De Stereo Cubes voor de muziekluisteraar, de One M voor meer veelzijdige gebruiker. Als een Sonos je net een tikje te doorsnee is en je eisen aan design en geluid stelt, is Raumfeld een goeie aanwinst."
Trusted Reviews Recommended
“Wireless technology meets stark German design in Raumfeld’s impressive streaming system”
Trusted Reviews
15.04.2015
Meer...
TrustedReviews Trusted Reviews Recommended
Logo - leuke suggesties
Een geweldige verdeling van bas, middentonen en hoge tonen
leukesuggesties.nl
20.11.2014
Meer...
Logo - leuke suggesties
Het aansluiten van de Raumfeld Cube gaat eenvoudig. Stekker in het stopcontact, Raumfeld-app op je smartphone of tablet aansluiten en je bent klaar. Hoewel: eerst moet je de Cube laten kennismaken met jouw netwerk. Daarvoor moet je hem eerst met een ethernetkabel aan je router hangen. Dat is niet altijd even makkelijk. Maar heb je ‘m eenmaal geïnstalleerd, dan kun je de speakers overal neerzetten waar je maar een stopcontact in de buurt hebt en bedien je hem helemaal op afstand met je smartphone of tablet.Het afspelen van de muziek is niet alleen eenvoudig, maar ook een feest voor je oren. De muziek klinkt helder en open, en heeft een geweldige verdeling van bas, middentonen en hoge tonen. Zelfs bij lage volumes klinkt de muziek nog open en kun je kleine details waarnemen. Erg prettig! Hoewel de Raumfeld-serie dus een paar beperkingen kent is Teufel nog steeds een geweldige fabrikant als het aankomt op geluidsapparatuur. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, ze klinken ook zo!'
Testbericht - HiFi Digital - Raumfeld Stereo Cubes Preis/Leistung sehr gut
‘Intuïtieve streaming speaker met een evenwichtig en ruimtelijk geluid’
HifiDigital
04/2014
Meer...
Komplettanlage Digital Testbericht - HiFi Digital - Raumfeld Stereo Cubes Preis/Leistung sehr gut
‘De Raumfeld Cubes overtuigde ons in onze luisterruimte voornamelijk door zijn goede ruimtelijke geluidsweergave. Voor zijn sierlijke verschijning, klinken de Cubes verbazingwekkend krachtig. Zelfs de basweergave wordt stevig weergegeven. In kleine tot middelgrote kamers kunnen de handige Cubus soms tot echte disco taferelen zorgen.Bij het opzetten van onze testset in twee luisterruimtes en kantoor, hebben we opnieuw beseft hoe doordacht en volwassen Raumfeld’s concept werkt: doorspekt met vele intelligente details en een zelf verklarende opstelling hadden we het systeem snel in gebruik. Dit systeem biedt niet alleen een fantastisch geluid, maar is zeer gebruiksvriendelijk.’Conclusie‘Intuïtieve streaming speaker met een evenwichtig en ruimtelijk geluid. Dankzij de open systeemarchitectuur kunnen de Cubes vrijwel in elk netwerk worden gebruikt.’
Logo - infogadgets
Het geluid doet zeker niet onder voor een set grote stereospeakers met versterker
infogadgets.nl
14.04.2014
Meer...
Logo - infogadgets
'Deze prachtig vormgegeven set zou het goed doen in elk huishouden qua vormgeving, maar zeker ook qua geluid. Het geluid doet zeker niet onder voor een set grote stereospeakers met versterker! Iedereen heeft altijd wel plaats voor deze mooie compacte speakers die je ook in de boekenkast kwijt zou kunnen. Ook het makkelijk kunnen uitbreiden van deze set met de multiroom-functie door het hele huis is een groot pluspunt. Dat je de hele set via één simpele app kunt bedienen is alleen maar handig. Ook leuk dat je vanuit de slaapkamer de Cube beneden kunt bedienen en dus het volume op kunt schroeven terwijl je partner hier net in alle rust een boek zit te lezen…;-) Dus zoek je een kwalitatief goede speakerset waarmee je optimaal gebruik kunt maken van streamen zonder al te veel poespas dan is de Raumfeld Cube zeker een goede optie.'
Logo - de tijd
‘Een puike draadloze muziekinstallatie met een geslaagd minimalistisch design
de tijd
01.02.2014
Meer...
Logo - de tijd
Unplugged met kabelEenmaal alles is geïnstalleerd, blijkt de Controller-app gelukkig best gebruiksvriendelijk. De tabletversie geniet onze voorkeur, omdat die je muziekcollectie het meest overzichtelijk presenteert. De app zit wat ons betreft logischer in elkaar dan die van Sonos. Belangrijke onderdelen als Mijn muziek, Line-in (voor een extra muziekbron via de lijningang), TuneIn (internetradio) en Instellingen zijn immers allemaal direct bereikbaar vanaf het hoofdscherm.Cd-kwaliteit ‘Prettig is dat de set – naast mp3 en aac – ook muziekbestanden in hoge resolutie aan kan, zoals flac, wav en Apple Lossless. Deze bestanden zijn niet tot nauwelijks gecomprimeerd en bieden bijgevolg dezelfde geluidskwaliteit als een cd.Uiteraard hoor je dat alleen op luidsprekers die zelf ook van een prima kwaliteit zijn, en dat is bij de Raumfeld Cube zonder meer het geval. De hoge en middentonen zijn mooi uitgebalanceerd, en de basweergave is opvallend diep en warm voor zo’n compacte set. Het Double-BassReflex-systeem van de Cube zit daar ongetwijfeld voor iets tussen.’ Conclusie‘Een puike draadloze muziekinstallatie met een geslaagd minimalistisch design, die wel nog een beetje moet groeien. En dan doelen we niet op het compacte formaat van deze set, maar wel op het gebrek aan streaming-muziekdiensten en de slordigheden in de app. Kinderziekten die Raumfeld met een paar software-updates in principe makkelijk moet kunnen oplossen.’ + Geluidskwaliteit. Die is opvallend goed voor zo’n compact speakerduo, met een speciale vermelding voor de mooie basweergave. De set speelt ook muziek in flac- en wav-formaat af, wat veel beter klinkt dan mp3.+ De vormgeving. Het eigenzinnige design bevalt ons wel. Dat de kubussen vlot in een boekenkast passen, is een bijkomend esthetisch pluspunt.+ Flexibel. Het multiroom-muzieksysteem van Raumfeld laat zich moeiteloos uitbreiden naar andere kamers, waar je dan zowel dezelfde als verschillende muziek ten gehore kan brengen.

Inhoud levering

Raumfeld Stereo Cubes
  • 1 × Raumfeld Stereo Cube - Slave – Zwart
  • 1 × Stroomkabel voor Raumfeld Cubes – Zwart
  • 1 × Luidsprekerkabel (2m) voor Raumfeld Cube – Zwart
  • 1 × Rubberen dopjes voor Raumfeld Stereo Cubes
  • 1 × Raumfeld Stereo Cube - Master – Zwart
Raumfeld Stereo Cubes - Outline [SVG]