Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

MOVE PRO

Go like a pro

(656) € 129,99 € 79,00 Incl. btw
39% korting
Kleur: Silver
  • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
  • € 3,99 verzendkosten
  • 8 weken proefluisteren
  • Laagste prijs in de laatste 30 dagen: € 79,00

Highlights

MOVE PRO - Set

Mogen we voorstellen

MOVE PRO - het nieuwe member van de Move familie is een robuuste in-ear voor een actieve lifestyle. Met een kristalheldere high definition sound en een mooie diepe basweergave, heeft de MOVE PRO alles wat je van een professional mag verwachten.

Alle specs en features op een rij

  • Hoogwaardige in-ears met geïntegreerde afstandsbediening en handsfree-functie
  • Natuurlijke high definition sound met een pure, lage bas dankzij neodymium HD-drivers
  • Goede geluidsisolatie voor een duidelijke, storingsvrije weergave zelfs in een rumoerige omgeving
  • Optimale pasvorm door comfortabele siliconen earplugs
  • Aansluiting en afstandsbediening geschikt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Hoogwaardig design van massief en duurzaam aluminium
  • Inbegrepen: opberghoes, div. oordopjes
  • Heldere en krachtige weergave van ieder afspeelapparaat
Testbericht - Modernhifi - MOVE PRO 8,5 08/2016
“De Teufel Move Pro heeft een strakke afwerking en een homogene sound."
ModernHifi
10.08.2016
Alle recensies
(4.58 van 5 bij 656 beoordelingen)
Alle reviews

Het beste van het beste

De MOVE PRO biedt alles wat je als kritische audiofiel van een in-ear topmodel mag verwachten:

  • Ultralichte HD-drivermembranen voor een accurate respons, high-impuls fidelity en een uiterst gedetailleerde weergave. Ook geschikt voor high res audio bestanden.
  • Een natuurlijke, gebalanceerde afstemming voor een heldere zuivere middenfrequentie en een aangenaam en terughoudend hoog. Het absolute highlight: de diepe, zuivere bas. Met de MOVE PRO klinkt al je muziek even authentiek.
  • Een precieze afstemming van de linker en rechter driver plus lage toleranties geven de MOVE PRO veel diepte en een breed stereobeeld met een duidelijke plaatsing van alle instrumenten.
  • De robuuste behuizing van de in-ears voorkomt vervormingen en vermindert reflecties. Het afgeronde design zorgt voor een aangenaam draagcomfort.

In-line afstandsbediening en headset-functie

Druk op play, spoel vooruit naar de volgende track of druk op pauze als je wilt horen wat je buurman zegt – de geïntegreerde afstandsbediening functioneert met Android en iOS smartphones.

Met de MOVEPRO afstandsbediening hoef je jouw telefoon niet uit je broekzak of tas te halen – bellen kan gewoon via de afstandsbediening. De microfoon heeft altijd de juiste positie – hoe je de koptelefoon ook draagt.

MOVE PRO Kopfhörer Inear
Kopfhörer Inear Fernbedienung

Stabiel en krachtig aan iedere muziekbron

Met de effectieve lage weerstands Neodymium HD drivers compenseert de MOVE PRO proactief zwakke uitgangen aan koptelefoons en tovert iedere muziekbron om tot een eersteklas hifi apparaat. Zowel bas als volume klinken met de MOVE PRO aan iedere muziekbron even sterk en overtuigend.

Duurzaam en handig

De robuuste kabels met knikbescherming en de ear plugs met aluminium behuizing zijn ontworpen voor een intensief gebruik. De speciale kabelconstructie is gemaakt van een flexibel weefsel en voorkomt zo kabelbreuk en een lastige kabelwirwar.

null Inear

Handige accessoires – het puntje op de i

De MOVE PRO komt niet alleen, maar met een hele set extra’s: een transport-case, een handige silikonen snoeroproller, een klemmetje om de kabel mee te bevestigen en ear tips in drie verschillende afmetingen voor een perfecte pasvorm en vermindering van omgevingsgeluiden.

MOVE PRO - Zubehör
Inear Kopfhörer MOVE PRO - Case
Ontdek alle highlights

Technische details

MOVE PRO - Set

MOVE PRO

Top in-ear koptelefoon met geïntegreerde afstandsbediening en handsfree-functie.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 1,1 cm
    Gewicht 16 g
    Hoogte 1,1 cm
    Diepte 2,1 cm
  • Beschrijving Artikel
    Android Ja
    iOS Ja
    Mac OS Ja
  • Beschrijving Artikel
    Frequentiebereik van/tot 20 - 20000 Hz
    Impedantie 16 Ohm
  • Beschrijving Artikel
    Handsfree functie Ja
  • Beschrijving Artikel
    Afstandsbediening Inline
  • Beschrijving Artikel
    Lengte kabel 1,25 m

Recensies & reviews

Testbericht - Modernhifi - MOVE PRO 8,5 08/2016
“De Teufel Move Pro heeft een strakke afwerking en een homogene sound."
ModernHifi
10.08.2016
Meer...
Logo - ModernHifi Testbericht - Modernhifi - MOVE PRO 8,5 08/2016
“Het geluid van de Teufel Move Pro is aan de neutrale kant. Niets stoort, klinkt overdreven of te sterk.” "De bassen zijn krachtig, duidelijk en dynamisch zonder te overdrijven. Ook het lage middenbereik van stemmen en instrumenten overtuigt de Move Pro met een helder geluid.”  De hoge frequenties klinken zuiver en bieden veel ruimte voor details. Dit maakt de in-ear een perfecte kopteleoon voor high-res muziek en audiostreams met een hoge resolutie zoals bij Spotify en Tidal.”  “De Teufel Move Pro klinkt het beste met hip-hop, electro, rock & pop. En dankzij de neutrale klank krijgen jazz en klassiek liefhebbers ook waar voor hun geld.”  “De Teufel Move Pro heeft een strakke afwerking en een homogene sound. Met earplugs in verschillende maten plus een transport-case met snoeroproller krijg je een mooie set extra’s. De in-ear is terecht het premiumproduct van de grote T uit Berlijn .”  Vertaald uit het Duits
Logo - Androidics
"De geluidskwaliteit is uitstekend"
Androics
14.03.2017
Meer...
Logo - Androidics
"Bij de kwaliteit van een headset draait het om twee dingen; de geluidskwaliteit en de bouwkwaliteit. Vervolgens wegen we dit op tegen de adviesprijs van de headset.

De in-ear oordopjes van de Move Pro bestaat grotendeels uit aluminium, waardoor de oordopjes niet alleen een strakke uitstraling hebben maar ook nog eens erg sterk zijn. Ook de verbindingen tussen de 3,5mm headphone jack en de opsplitsing tussen de linker en rechter kabel zitten stevig in elkaar.

De geluidskwaliteit is uitstekend. Door de ingebouwde neodymium HD-drivers heeft de Move Pro een lage bass, waardoor de geluiden erg zuiver overkomen. Ook sluiten de oordopjes goed af, wat de omgevingsgeluiden blokkeert. Hierdoor zijn de oordopjes ook geschikt om te gebruiken in luide omgevingen.Conclusie

De Teufel Move Pro is een luxe headset met een zuivere geluidskwaliteit en een mooie uitstraling. De meegeleverde accessoires zoals de siliconen snoeroproller en de transport-case zorgen ervoor dat de headset altijd netjes blijft. (...)Maar ben je opzoek naar een kwalitatief goede 3,5mm headset en kan je een mooi design wel waarderen, dan is de Move Pro een echte aanrader."

Logo - Eigen huis & interieur
"eersteklas geluid"
Eigen huis & interieur
12/2016
Meer...
Logo - Eigen huis & interieur
"Met de Move Pro heeft het Berlijns audiomerk Teufel de lat voor in-ear koptelefoons een flink eind omhoog gelegd. Met zijn kristalheldere high-definition geluid en mooie diepe basweergave kunnen zelfs de grootste audionerds en meest veeleisende muziekliefhebbers genieten van eersteklas geluid als ze onderweg zijn. Dankzij de optimale pasvorm van de oordopjes, de robuuste aluminium behuizing en goede geluidsisolatie voor een duidelijke en storingsvrije weergave heb je ook nog eens nul last van je omgeving. En als je dan toch wilt horen wat je buurman zegt? Dankzij de geïntegreerde afstandsbediening in de knikbestendige kabel kun je muziek pauzeren, starten, doorspoelen en handsfree bellen met één klik op de knop, zodat je telefoon gewoon in je zak kan blijven zitten."
Logo - leuke suggesties
"must-have voor de stoere muziekliefhebber"
leuke Suggesties
11/2016
Meer...
Logo - leuke suggesties
"Belangrijk is natuurlijk de geluidskwaliteit. Hey, daar koop je tenslotte een koptelefoon voor, nietwaar? Zoals je gewend bent van Teufel zit dat met de Move Pro ook helemaal goed. De headset beschikt over een mooie en volle bas en rijke middentonen. Daardoor komt de muziek in al zijn intensiteit bij je binnen, ook al heb je het volume wat zachter staan. Dankzij de aluminium behuizing zijn er ook geen losse onderdelen, waardoor de muziek trillingsgrij is. Let wel op, want doordat de rubber oordopjes redelijk afsluiten komt het omgevingsgeluid ook niet heel erg goed binnen. Let dus op als je je met een koptelefoon in het verkeer begeeft!"
Logo - Computer Idee
"Verduiveld goed"
Computer Idee
15.11.2016
Meer...
Logo - Computer Idee
"Het eerste wat opvalt, is dat ze erg fraai en goed gemaakt zijn. Niet alleen de dopjes ogen en voelen robuust, het flexibele koord is ook van een uitstekende kwaliteit. Naast een etui waarin ze opgeborgen kunnen worden, levert Teufel ook een buisje mee waar extra siliconen oordopjes in zitten. Dit buisje kunt u aan beide zijden afsluiten en vol water doen, waarna u door te schudden de dopjes (die op een soort spindle zitten) schoon kunt maken. Qua geluidskwaliteit valt de Move Pro met name op door het uitstekende laag dat hij produceert. Het is al lang geleden dat we zo'n krachtige en vrij precieze bas uit een setje in-ears hebben horen komen. (...)"

Conclusie:

"Op vrijwel alle vlakken uitstekende set in-ears, met handig schoonmaakbuisje."
Testbericht - LowBeats - MOVE PRO sehr gut 4,3 08/2016
"Easy listening op het hoogste niveau"
lowbeats.de
14.08.2016
Meer...
Logo - lowbeats.de Testbericht - LowBeats - MOVE PRO sehr gut 4,3 08/2016

“Na een treinreis van 5 uur en non-stop listening, kan ik zeggen “ik houd wel van de Teufel Move Pro”. Ze zijn nooit vermoeiend en zijn toch open en natuurlijk.”

"Je hoort er bijna alles mee en toch lukt het de Berlijnse in-ears om het geheel op op een mooie, terughoudende en tegelijkertijd substantiële manier in het oor van de luisteraar te transporteren. Dat komt door de middenfrequenties. De afstemming balanceert op het randje: 1dB te weinig en het klinkt te slap, 1dB teveel en het klinkt te agressief en te overheersend. De Teufel designers hebben dat goed voor elkaar gekregen, want die gedetailleerde eenvoud is precies wat je na langer luisteren gaat waarderen.“Conclusie:"Een sympathiek product waar alles aan klopt: de afwerking, de sound en zelfs de verpakking. De Teufel Move Pro is een neutraal klinkende in-ear, een eigenschap die het – vooral bij lange reizen – mogelijk maakt om urenlang naar muziek te luisteren, zonder er moe van te worden."  Vertaald uit het Duits
Testbericht - Area DVD - Preisklassen-Referenz
“De Move Pro klinkt compleet en gecultiveerd, krachtig en dynamisch."
Area DVD
10.08.2016
Meer...
Area DVD Testbericht - Area DVD - Preisklassen-Referenz
“Wat Teufel over de basweergave heeft beloofd, klopt – dat kunnen we meteen al bevestigen. Met nadruk, vol, met een onberispelijke diepte – zo moet bas klinken.” “Je kunt probleemloos naar een hoger volume luisteren, stemmen en instrumenten klinken consistent en zijn duidelijk van elkaar gescheiden. De stemmen klinken niet – zoals vaker bij in-ears het geval is – gecomprimeerd, maar ze bewegen zich vrij in de virtuele ruimte. De harmonie van het gehele akoestische spectrum is uitstekend. Dit maakt de Move Pro geschikt voor muziek met veel details.” “De Move Pro klinkt compleet en gecultiveerd, krachtig en dynamisch. Een mooie combinatie. Dit horen we ook duidelijk bij de classic “West End Girls” van de Pet Shop Boys. Het dynamische bereik dat de Move Pro uit het bronmateriaal weet op te wekken, klinkt enorm overtuigend. De strakke maar ook zeer volle bas trouwens ook – een schot in de roos, deze Move Pro.” “De Teufel Move Pro leverde uitstekende prestaties bij onze test. Prima afgewerkt met een goed draagcomfort en pasvorm, zet de Berlijnse in-ear nieuwe maatstaven. Hij heeft stabiele levels, klinkt heerlijk ruimtelijk en bovengemiddeld gedetailleerd. Het heldere hoog dat nooit onaangenaam wordt, is een verder pluspunt. De handsfree functie werkt perfect en de geïntegreerde afstandsbediening in de kabel is perfect aangebracht.”

 

Vertaald uit het Duits

Inhoud levering

MOVE PRO
  • 1 × Reinigings- /transportbuisje
  • 2 × Siliconen ooradapters (S)
  • 1 × Kabelhalte-Clip
  • 1 × Transport-Case – Zwart
  • 2 × Siliconen ooradapters (M)
  • 2 × Siliconen ooradapters (L)
  • 1 × Schoonmaakdoekje
  • 1 × Snoeroproller voor MOVE PRO
  • 1 × Bevestigingsclip
  • 2 × Siliconen ooradapters (XS) – Zwart
Kopfhörer MOVE PRO Inear