8 weken retourrecht
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Koptelefoon Aureol Real Black Edition
 • Koptelefoon Aureol Real Black Edition
 • Koptelefoon Aureol Real Black Edition

Koptelefoon Aureol Real Black Edition

Blackjack
Open high definition koptelefoon
(152)
REAL PURE
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Direct bij de fabrikant
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Special Color Edition in mat zwart!
Alle specs en features op een rij
 • Open high definition koptelefoon
 • Gelimiteerde editie in mat zwart – zolang de voorraad strekt!
 • Ultra licht (185 gram)
 • Stabiele behuizing
 • Neutraal. Natuurlijk. Gedetailleerd
 • Comfortabele pasvorm
Dit vinden andere van ons
(4.4 van 5 bij 152 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Android
iOS
plug & play
PC/Multimedia
Blackjack

Is een in-ear koptelefoon niets voor jou of zoek je een makkelijke on-ear koptelefoon voor erbij? Dan zou de Aureol Real zomaar iets voor jou kunnen zijn! De Aureol Real is namelijk een ultralichte en tegelijkertijd zeer stabiele en flexibele high-definition koptelefoon. Verwacht nonstop de beste geluidskwaliteit voor jouw favoriete muziek. De Aureol Real is verkrijgbaar in wit, zwart, matzwart, blauw en goud.

Perfect geluid zowel thuis als buitenshuis

Uiteraard wil jij dat een koptelefoon natuurlijk en neutraal klinkt. Dat is dan ook precies datgene wat onze geluidstechnici als eis hebben gesteld, toen zij deze koptelefoon ontwikkelden. De Aureol Real is door hen uitvoerig getest en de techneuten hebben ervoor gezorgd dat de Real niet alleen die neutrale en natuurlijke klanken heeft, maar ook een breed frequentiebereik. Iets wat natuurlijk erg belangrijk is, omdat - zoals je misschien zelf al weet - de geluidskwaliteit van een koptelefoon onder andere wordt bepaald door welke tonen je allemaal hoort. Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

De Aureol Real is in het bezit van sterke neodymium-magneten en twee 44 mm-HD-drivers. Pardon? Tjah, misschien zeggen deze twee begrippen je niet zo veel, maar deze componenten zorgen voor een stabiel frequentieverloop zonder geluidsvervorming, ook bij een hoog volume. En dankzij het open ontwerp, trillen de drivers (de ingebouwde luidsprekers) niet tegen de behuizing van de koptelefoon. De drivers hebben dus een resonantie-vrije omgeving, waardoor het natuurlijke en soepele frequentieverloop nog beter tot zijn recht komt.

Daarom wil je een open koptelefoon

Een gesloten koptelefoon zorgt ervoor dat je akoestisch wordt afgesloten van alles wat om je heen gebeurt. Er wordt geen geluid vanuit de hoofdtelefoon naar de omgeving ‘gelekt’. Een gesloten koptelefoon geeft vaak een wat drukkend en minder natuurgetrouw geluid weer.

Een open hoofdtelefoon, zoals deze Aureol Real, heeft echter een open klankkast en laat daardoor meer geluid door en laat de druk 'ontsnappen'. Er ontsnapt letterlijk geluid doordat de oorschelp aan de buitenkant open is. Dit heeft absoluut geen kwaliteitsverlies of een verlies aan bas tot gevolg. Als drager hoor je bij deze constructie ook het omgevingsgeluid. Heeft iemand naast je in de trein een koptelefoon op waarbij jij het geluid hoort, is het heel goed mogelijk dat hij of zij een open hoofdtelefoon heeft. Wanneer je over straat loopt is een open constructie veel beter, omdat je dan het verkeer en omgevingsgeluiden gewoon kunt horen. Een open koptelefoon voelt bovendien prettiger aan en heeft een natuurlijkere weergave. Dit resulteert in een ontspannender luistergenot.

Lichtgewicht – want draagcomfort telt zwaar mee

De Real is zó licht dat je vergeet dat je een koptelefoon op je hoofd hebt. Met de gevoerde en zachte, fluwelen oorkussens en de verstelbare oorschelpen en een gewicht van 185 gram, wil je alleen nog maar met deze koptelefoon naar je muziek luisteren. Wanneer je in het bezit bent van de Real dan kun je je op vele situaties verheugen: studeren met de Real, joggen met de Real, gamen met de Real, films kijken met de Real, werken met de Real, en nog veel meer! Met de de Real creëer je je eigen universum en ga je op in jouw moment!

Beoordelingen

Op Trustpilot.nl schreef Camiel Schlatter een positieve gebruikersreviews over de Aureol Real :

'Design erg mooi. Zit prettig op het hoofd en klinkt uitstekend (weinig verschil op gemerkt met mijn vorige koptelefoon van AKG die vele malen duurder was).'

m.rutte beoordeelde het product met een dikke 8 op Kieskeurig.nl en schreef onderstaande review:

'Toen ik de koptelefoon eenmaal uitgepakt had viel gelijk op hoe licht deze is. Als je ‘m op je hoofd zet merk je bijna niet dat je een koptelefoon draagt. Eerst een paar van mijn favoriete nummers geluisterd en deze klonken zeer goed. Ik ben geen audiofiel maar ik hou gewoon van een goed geluid met een stevige bas.
Al met al een dikke plus voor het geluid.'

Overear REAL Teufel

Inhoud levering

 • Koptelefoon Aureol Real Black Edition
 • Stoffen hoes Aureol Real
 • Aansluitkabel stereo stereojack 6,3 mm (3,0 m)
 • Aansluitkabel minijack 3,5 mm (1,3 m)

Technische details

Koptelefoon Aureol Real Black Edition
Koptelefoon Aureol Real Black Edition
Ultra lichtgewicht, stabiele, high-definiton open koptelefoon. Krachtige neodymiummagneten met 44 mm lineaire HD drivers zorgen voor een verreikende frequentierespons op heldere en vervormingsvrije niveaus. Het klankbeeld is onvoorwaardelijk neutraal en natuurlijk. Krachtige volumes ook haalbaar met iPod/iPhone / Smartphones. Hoogwaardige accessoires inbegrepen.
Koptelefoon Aureol Real Black Edition
Luidsprekers
Impedantie 50 Ohm
Frequentiebereik van/tot 20 - 22000 Hz
En verder... Empfindlichkeit: 102 +- 4 dB @ 1 kHz
Kabel
Lengte kabel 3,00 m
En verder... Anschluss: 3,5-mm-Stereo-Miniklinke (1,3 m) und 6,3-mm-Stereo-Klinke (3 m)
Afmetingen
Gewicht 0,18 kg
Anders Magnet: Neodym

Recensies & reviews

Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of PC Magazine
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of PC Magazine
Mensen die genieten van goede geluidskwaliteit op hun hoofd moeten zeker deze koptelefoon uitproberen
PC Magazine 05/2014
'De Teufel Aureol Real is een geweldige koptelefoon. Mensen die genieten van goede geluidskwaliteit op hun hoofd moeten zeker deze koptelefoon uitproberen. Naast het vrijwel perfecte geluid op alle toonhoogten zit de koptelefoon bijzonder lekker.'


Lees hier het hele testbericht >
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Music Emotion
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Music Emotion
Deze staat haar mannetje makkelijk naast een Sennheiser, AKG of Beyer
Music Emotion 05/2014
‘Wij hebben de mogelijkheid om een hoofdteletoon uitvoerig te testen. Geen live opname zonder een hoofdtelefoon en dus zetten we de Teufel Aureol Real in bij de eerste de beste live opname. Deze opname was in Leusden waar een groot koor met combo begeleiding een medley zong van onder andere musical componist mister Andrew Lloyd Webber, de beroemde song van Queen Bohemian Rhapsody en nog veel meer. Opvallend is zeker, ondanks dat de hoofdtelefoon open is, deze toch nog aardig afsluit wat ik een groot pluspunt vind, de omgeving hoeft niet perse mee te genieten. Hij kan ook behoorlijk hard, dus het is wel oppassen geblazen. De Teufel hebben we natuurlijk ook aan de tand gevoeld in onze reference room op allerlei soorten muziek. Deze hoofdtelefoon is heel bijzonder, zeer vervormingsvrij, heeft een open geluid en toch een zachte tremble (beter voor slechte cd’s en opnames), maar dat staat een high-end opname niet in de weg om ook op deze hoofdtelefoon goed te kunnen beluisteren.’

Helemaal verliefd

‘De Teufel zet het beeld (als het er al is) breed neer met een behoorlijke diepte. Dit geldt ook voor het laag, dit is best wel sterk. Zijn beste karakter hoorde ik via de Atell&Kern high.end portable speler. Daar had ik een paar gemasterde opnames op gezet in wav files 24bit/88-2.
De violen van de begeleidingsband van Nat King Cole waren zo zijdezacht dat ik helemaal verliefd werd op deze Teufel. Dat is toch wel een kunst in audio van het hoogste niveau. Dat hoor je maar zelden, maar de Teufel deed het met verve. Een test is ook om te luisteren of er, tijdens een mastering van het MW Coding Process, minimale verschillen te horen zijn. Voor en na correctie en dat kan ik je mededelen in een woord: uitstekend. Ja, het is me er een die Teufel en dat voor slechts € 99,99. Het is de prijs niet waard, ha, ha maar dan in positieve zin. Deze staat haar mannetje makkelijk naast een Sennheiser, AKG of Beyer ‘you name it’ en deze kosten rond de €199,- of zijn zelfs nog duurder.’

‘Al met al vind ik het een hoofdtelefoon die veel waarde voor je geld biedt. Simpel gezegd: warm aanbevolen!’
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of leuke suggesties
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of leuke suggesties
Geweldige kwaliteit
leuke suggesties 05/2013
De Teufel Aureol Real verrast. In positieve zin. Zeker in deze prijsklasse had ik niet verwacht zo’n open, helder en volledig geluid te horen. Of misschien zijn die verwachtingen verpest door andere koptelefoons? Teufel bewijst in ieder geval dat een geweldige kwaliteit geen hoofdprijs hoeft te kosten!
Lees hierr het complete testbericht
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of HiFi Agent
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of HiFi Agent
'Luistergenot op het hoogste niveau'
HiFi Agent 12/2012
'De Aureol Real is de ultralichte koptelefoon met een gewicht van 185 gram met een zeer stabiele constructie. Door het geringe gewicht van de hifi koptelefoon, wordt snel vergeten dat een koptelefoon wordt gedragen.

De geluidservaring van de Aureol Real is zowel bij hoge, midden en lage tonen zeer precies: met z'n elegant, natuurlijk en helder geluid, worden alle tonen zorgvuldig weergegeven. Waardoor de  muziekliefhebber zijn muziek niet alleen hoort maar ook voelt.'

Lees hier het hele testbericht (Duits)
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Androidworld
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Androidworld
Lekker gewone hoofdtelefoon
Androidworld 01/2013
Deze hoofdtelefoon heeft een iets minder trendy uiterlijk dan de Beats by Dr Dre-koptelefoons en de koptelefoons van Logitech UE, maar je mag er best mee gezien worden. Ze zijn met 185 gram erg licht en de hoofdband is makkelijk te verstellen.  De Teufel Aureol Real is een eerlijke, eenvoudige hoofdtelefoon. Teufel staat voor kwaliteit en stelt het natuurgetrouw weergeven van geluid voorop, vooral dat laatste ervaar ik als zeer prettig. De technici hebben de Teufel Aureol Real zo ontworpen dat het geluid wordt weergegeven zoals het gemaakt is. What you hear is what you get, en dat is in het begin enigzins wennen. Hoe langer je deze hoofdtelefoon gebruikt, hoe meer plezier je ervan hebt.
Lees hier het hele testbericht!
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Veronica Magazine
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Veronica Magazine
Alsof er een teufeltje in je oor piest
Veronica Magazine 12/2012
Slechts 185 gram weegt deze open koptelefoon. De zachte fluwelen oorkussens herdefiniëren het begrip comfort. De Aureol Real wordt geleverd met twee kabels, die dus los te koppelen zijn. Wel zo relaxed als er eens een sneuvelt, hoef je niet de hele koptelefoon weg te gooien. Alsof er een teufeltje in je oor piest.
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of ALPHA-AUDIO
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of ALPHA-AUDIO
Erg eerlijk
ALPHA-AUDIO 12/2012
'Wij vinden de Teufel Aureol Real een prima product voor 99 euro. Hoewel de metingen niet heel spannend lijken, is het een erg goede score. Wij hebben al meerdere tests gedaan met de opstelling en hebben veel duurdere modellen gezien die slechter meten. De vervorming van de Aureol Real is uitermate laag voor een product in deze klasse en zelfs voor hogere klasses. Klankmatig vinden we de Aureol Real erg eerlijk. Hij komt open en rustig over.'


Lees hier het hele testbericht!
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of The gadget man
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of The gadget man
Hoofdtelefoon duiveltje
The gadget man 12/2012
De Aureol Real klinkt werkelijk drie maal duurder dan de 99 Euro wat Teufel er voor vraagt. De oude Sennheiser HD240 Reference gaat definitief met pensioen.
Lees hier het hele testbericht!
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Allround-PC
Koptelefoon Aureol Real Black Edition review of Allround-PC
'Het minimale gewicht en het draagcomfort strelen het oor.'
Allround-PC 12/2012
'De Berlijnse luidsprekerspecialist Teufel biedt met de Aureol Real een uitstekende open koptelefoon. Het evenwichtige en neutrale geluid is overtuigend. Het minimale gewicht en het draagcomfort strelen het oor.'

+ Evenwichtig en neutraal geluid
+ Goede afwerking
+ Gewicht
+ Draagcomfort


Lees hier het hele testbericht (Duits)
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.