8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Koptelefoon Aureol Massive
 • Koptelefoon Aureol Massive
 • Koptelefoon Aureol Massive
 • Koptelefoon Aureol Massive

Koptelefoon Aureol Massive

Omdat een koptelefoon niet hip hoeft te zijn, maar omdat hij goed moet klinken!
Professionele sound
(174)
Teufel MASSIVE
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Ideaal voor liefhebbers van een vette bas!
Alle specs en features op een rij
 • Professionele sound
 • Gedetailleerd geluid
 • Intensieve geluidsweergave
 • Flexibel en variabel
 • 'Je hoort alles en voelt het ook!'
Dit vinden andere van ons
(4.64 van 5 bij 174 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Android
iOS
plug & play
PC/Multimedia
Wanneer je een koptelefoon zoekt om er goed uit te zien, kun je beter ergens anders kijken. Wanneer je echter op zoek bent naar een koptelefoon omdat je jouw muziek beter wilt horen of je games intensiever wilt beleven, dan zit je hier helemaal goed. We weten namelijk dat de Aureol Massive niet de hipste koptelefoon is. Dat hoeft ook helemaal niet. Hij klinkt immers retegoed. En dat is wat telt.

Slim: Probeer Teufel 8 weken thuis uit en weet zeker dat het daar goed klinkt! >
Geen gedoe: Toch liever iets anders? We halen het product gratis bij je op. >

Bijna een eeuw koptelefoon

Weet jij hoe lang de koptelefoon al bestaat? De eerste oortelefoon werd in 1919 gemaakt door de Amerikaan Nathaniel Baldwin die in zijn eigen keuken aan het apparaat knutselde en hem uiteindelijk verkocht aan de Amerikaanse marine. Destijds was de oortelefoon een onhandig metalen samenhangsel van draden dat vooral door militairen werd gebruikt. De Aureol Massive is voor iedereen geschikt, licht van gewicht, voor vele doeleinden geschikt en heeft een gedetailleerde geluidsweergave.

Stevig exemplaar met stevige bas

Wil je geen licht, slap ding, maar een stevig exemplaar?
Je wilt de koptelefoon gebruiken voor het gamen op je kamer of het luisteren naar muziek wanneer je onderweg bent in bijvoorbeeld de trein of vliegtuig?
Je bent een hifi-fan en wilt simpelweg elke toon en elke detail kunnen horen dat zich in het muziekstuk bevindt?
Of misschien ben je muzikant, maak je opnames of mix je muziek af of wil je de koptelefoon gebruiken tijdens het dj-en?
In alle gevallen is de Aureol Massive jouw nieuwe multitalent. De gesloten koptelefoon zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf zoveel mogelijk gedempt worden. Bovendien is het geluid zo afgestemd dat je een ronde en volle weergave hoort, met heldere hoge tonen, zachte middentonen en een bas, die je van een koptelefoon niet zou vermoeden.
Stel je eens voor dat je ineens alle details zou horen. We beloven je: je zult versteld staan!

Beoordelingen

Klanten die de Aureol Massive reeds in hun bezit hebben, zijn erg enthousiast over de geluidskwaliteit. 'Direct geluid', 'aardig wat volume', 'krachtige bas', 'prettig luisteren', 'het geheel klinkt warm, vol en niet te opdringerig', zijn slechts enkele meningen die bevestigen hoe goed de geluidsweergave van de Aureol Massive is. En dan te bedenken dat de Aureol Massive je slechts € 69,99 kost en dan heb je nog 2 jaar garantie ook!

De Aureol Massive is net zo krachtig als zijn naam doet vermoeden. Nu ben jij diegene die nog  daadkracht moet tonen: bestel die koptelefoon!

Specificaties

 • Gesloten koptelefoon voor gamers, hifi-fans, muzikanten, dj's
 • Hoog volume bij elk weergave-apparaat
 • Omklapbare oorschelpen voor dj-mixen
 • Past altijd: twee verschillende kabels (gedraaid en recht snoer) en extra adapter (3,5 mm en 6 mm)
 • Koptelefoon is opvouwbaar en op te bergen in kleine meegeleverde tas.
 • Slechts 400 gram!

Ben je op zoek naar een open en iets lichtere koptelefoon? Bekijk dan de ultralichte Aureol Real met een gewicht van slechts 185 gr.

Inhoud levering

 • Koptelefoon Aureol Massive
 • Verbindingskabel (3,5 mm) voor Aureol Massive
 • Spiraalkabel (3,5 mm) voor Aureol Massive
 • Adpater spiraalkabel op 6,3mm voor Aureol Massive

Technische details

Koptelefoon Aureol Massive
Koptelefoon Aureol Massive
Gesloten koptelefoon voor gamers, hifi-fans, muzikanten, dj's. Hoog volume bij elk weergave-apparaat. Omklapbare oorschelpen voor dj-mixen.

Koptelefoon Aureol Massive
Luidsprekers
max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 1 Watt
SPL 98 dB/1m
Impedantie 32 Ohm
Frequentiebereik van/tot 10 - 22000 Hz
En verder... Driver: 50mm, 1x koptelefoon-spiraalkabel (2,5m, 6,3mm stekker), 1x koptelefoon-kabel (3,0m, 3,5mm stekker)
Afmetingen
Gewicht 0,40 kg

Recensies & reviews

Koptelefoon Aureol Massive review of mactestic
Koptelefoon Aureol Massive review of mactestic
Gewoonweg echt goed
mactestic 07/2011
'De geluidskwaliteit is gewoonweg echt goed te noemen. Of je nou luistert naar rap, rock, klassiek of jazz, de Teufel staat zijn mannetje. Bassen dreunen lekker door, hoge tonen zijn goed te horen en ook het midden streelt de oren. Zet je het volume wat hoger, vind de Teufel dat alleen maar lekker en trakteert je op echt lekker zuivere tonen met een hoog volume. Ook op zeer laag volume is het geluid gewoonweg goed. Ik keek hier nogal van op en heb de boel eens opengetrokken om te zien wat voor drivers hier nou in zaten..

Groot was mijn verbazing toen ik drivers met een diameter van maar liefst 50 millimeter zag. Normaal gesproken zijn deze (vooral in deze prijsklasse) een stuk kleiner. Dit verklaarde echter een hoop. Deze drivers leveren 1W aan vermogen (98dB/1m) en hebben een bereik van 10 tot 22.000 Herz. Dat verklaart dus meteen de lekkere klank waar deze Teufel hoofdtelefoon je mee verwent.

Inmiddels had ik de hoofdtelefoon al een tijdje op en merkte dat hij toch wel erg comfortabel zat. De 400 gram welke hij weegt zijn niet te merken en de oorschelpen sloten goed aan zonder ál het omgevingsgeluid te dempen. Met deze hoofdtelefoon zou ik dus ook wel over straat durven zonder bang te zijn dat ik word aangereden omdat ik iets niet heb horen aankomen. Eén klein puntje van kritiek; De oorschelpen zijn van een soort kunstleer wat mij (na een 2.5 uur durende film te hebben gekeken met deze hoofdtelefoon op) een beetje 'zweetoortjes' gaf.

Nadat ik de hoofdtelefoon af heb gedaan heb ik eens kritisch gekeken naar deze Teufel, maar om jullie eerlijk te zeggen kon ik eigenlijk (buiten het nepleer waar ik het al eerder over had) niets negatiefs hierover vinden. De afwerking is zéér netjes gedaan en de hoofdtelefoon zit gewoonweg goed in elkaar. Mooi gezette schroeven blinken je tegemoet en een groot voordeel vind ik dat de kabel niet vast aan de hoofdtelefoon zit. Dit heeft namelijk als voordeel dat áls je een keer een kabelbreuk zou krijgen, deze kabel makkelijk te vervangen is.

Voor nog geen zeven tientjes heb je een hoofdtelefoon waar je ú tegen zegt en welke zich kan meten met hoofdtelefoons uit een hogere (en dus duurdere) klasse. Niet alleen qua afwerking, maar ook qua geluid! Petje af dus voor deze Teufel Aureol Massive. Een absolute aanrader!'
Lees hier het hele bericht >
Koptelefoon Aureol Massive review of Digital Life
Koptelefoon Aureol Massive review of Digital Life
Op en top Deutsche gründlichkeit
Digital Life 12/2011
De geluidskwaliteit die de Aureol Massive biedt is ronduit indrukwekkend. Vooral als je bedenkt dat het ding voorzien is van het schappelijke prijskaartje van 69,99 euro. Het mag dan hun eerste koptelefoon zijn, uit alles blijkt dat de Duitse fabrikant al enkele decennia ervaring heeft op het gebied van hoogwaardige audioproducten. Met de Aureol Massive brengt Teufel dan misschien niet de meest stijlvolle koptelefoon op de markt, het is wel een van de meest degelijke apparaten die ik in tijden tijd op mijn hoofd heb gezet. Het stevige ontwerp, de zachte oorschelpen en de geweldige geluidskwaliteit maken dit tot de beste koptelefoon in zijn prijssegment. De Aureol Massive is prima te gebruiken op een MP3-speler in de trein, maar doet ook uitstekend dienst bij de audiofiel die hem thuis op een peperdure versterker aansluit. Het mocht dan misschien even duren voordat wij Nederlanders aan de slag konden met de producten van Teufel, deze Aureol Massive maakt het lange wachten zeker de moeite waard.
Lees hier het hele testbericht
Koptelefoon Aureol Massive review of Veronica Magazine
Koptelefoon Aureol Massive review of Veronica Magazine
Klinkt niet goedkoop
Veronica Magazine 08/2012
Goedkoop alternatief, klinkt niet goedkoop.
'Krachtig en luid'
Ron's Audio Blog 07/2011
De kussens zijn lekker breed en zacht. De hoofdtelefoon heeft hele flexibele instellingsmogelijkheden. Het type is een open hoofdtelefoon. Geluiden komen naar buiten toe. Van buiten komen de geluiden gedempt binnen. Mits er een goede bron en aansturing is, is het een goede hoofdtelefoon met een goed klankkarakter. Zeker voor een acceptabele prijs. De hoge gevoeligheid en het bijbehorende hoge volume is echter wennen en kan ronduit vervelend zijn als het geluid niet is te regelen op de basisunit. Het geluid is conform wat jongeren onder ons willen horen, krachtig en luid.
Koptelefoon Aureol Massive review of Nintendo-online
Koptelefoon Aureol Massive review of Nintendo-online
'Duidelijke kooptip!'
Nintendo-online 03/2011
'Qua geluid overtuigt Teufel hier. Het is echt leuk om met de koptelefoon te gamen of muziek te luisteren, omdat men meer van de spellen en songs hoort, dan met de geïntegreerde luidsprekers van de apparaten. Vooral de overtuigende, facettenrijke weergave van omvangrijke composities heeft ons erg overtuigd.'
Koptelefoon Aureol Massive review of Area DVD
Koptelefoon Aureol Massive review of Area DVD
'Solide, krachtige en dynamisch klinkende koptelefoon met hoog volume'
Area DVD 02/2009
'De Teufel AC 9050 PH biedt voor een typisch Teufel faire prijs een krachtig, rond en dynamische geluid. Dit wordt gecombineerd met een zeer hoog netto resultaat en een uitstekend volume. Omdat de kwaliteit van de verwerking en de meegeleverde accessoires ook overtuigen, kan men het eerste Teufel-product van dit marktsegment alleen maar als groot succes beoordelen.'

Oordeel: uitstekend
Lees hier het complete (originele) testbericht!
Koptelefoon Aureol Massive review of Windows The Official Magazine
Koptelefoon Aureol Massive review of Windows The Official Magazine
'Het geproduceerde geluid heeft een mooie diepte en warmte'
Windows The Official Magazine 06/2009
'Laptop-geluid is op zijn best nog steeds zeer basic. Deze goed gemaakte koptelefoon is een goede manier om meer van je muziek, games en films te genieten. Thuis of onderweg.'

Beoordeling: 7/10
Koptelefoon Aureol Massive review of Allround-PC
Koptelefoon Aureol Massive review of Allround-PC
'Nu is er iets voor op je oren!'
Allround-PC 03/2009
'DeTeufel AC 9050 PH koptelefoon belooft bij een goede prijs-kwaliteitverhouding een ware geluidsbeleving, waarvan menig concurrent wat kan leren. De heldere muziek- en filmgeluidweergave verleidt je er haast toe om het surround sound system uit te schakelen en in plaats daarvan met deze koptelefoon de duivelse bassen en fijnste geluidsdetails te horen. Ook bij een LAN-party mag deze koptelefoon niet ontbreken. Wie eens de Teufel AC 9050 PH heeft uitgeprobeerd, wil geen andere meer.'

Allround PC-aanrader!

Read the entire test review
Koptelefoon Aureol Massive review of GAME ZOOM
Koptelefoon Aureol Massive review of GAME ZOOM
'Eersteklas koptelefoon voor superprijs!'
GAME ZOOM 05/2010
'De ingenieurs en technici van Teufel hebben met de AC 9050 PH op indrukwekkende wijze bewezen dat ze ook uitstekende koptelefoons kunnen produceren. Ons testmonster overtuigde over de gehele linie. Verwerking: top. Geluid: uitstekend. Draagcomfort: zeer goed. Zelfs over de verkoopprijs valt er niets te klagen. Daarom is de koptelefoon volgens onze redactie een duidelijke aanrader voor de audio-freaks en hifi-enthousiastelingen!'
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.