8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Koptelefoon Aureol Fidelity
 • Koptelefoon Aureol Fidelity
 • Koptelefoon Aureol Fidelity

Koptelefoon Aureol Fidelity

Hifi direct in je oor. Nauwkeuriger krijg je het niet te horen.
De beste in-ear van Teufel
(197)
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
In-ear headphones with high-end neodymium magnet drivers within elegant aluminium enclosures. Enjoy transparent high-definition sound with all genres of music.
Alle specs en features op een rij
 • De beste in-ear van Teufel
 • Natuurlijke hifi-sound
 • Perfecte pasvorm en robuuste kabel
 • Inclusief handige accessoires
 • Stoere look
Dit vinden andere van ons
(4.51 van 5 bij 197 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Android
iOS
plug & play

Je weet dat een in-ear koptelefoon van € 15,- niet goed kan klinken. Echter, voordat je € 100,- uitgeeft, heb je wel wat bewijs van kwaliteit nodig. Dat is helemaal niet raar. Sterker nog, we willen juist dat je precies weet wat je kunt verwachten van de Aureol Fidelity. Wij leggen het graag nog uitgebreider aan je uit.

De juiste in-ear voor jou
Ben jij op zoek naar een in-ear koptelefoon voor onderweg waarmee je je muziek optimaal kunt beluisteren? Naar eentje die daarnaast ook comfortabel zit en vooral lang meegaat? Dan is de Aureol Fidelity de juiste in-ear voor jou. Dat zeggen we niet alleen, maar dat is ook zo! De Aureol Fidelity heeft namelijk een breed geluidsspectrum met een neutrale afstemming. Dat houdt in dat je zowel de bas, de hoge tonen en alles daar tussenin tot in detail hoort.

Oordopjes die lekker zitten

Omdat we het belangrijk vinden dat je het geluid zo comfortabel mogelijk hoort, voegen we bij de Aureol Fidelity maar liefst 7 verschillende ooradapters bij, die elk een andere maat hebben. Je probeert simpelweg uit welke adapters het lekkerste zitten en het beste in jouw gehoorgang aansluiten en die laat je dan op de in-ear zitten. De zachte adapters kun je overigens makkelijk schoonmaken. Je haalt ze van de in-ear en houdt ze gewoon onder de kraan.

Robuust en tegelijkertijd erg flexibel

Zitten de kabels van jouw koptelefoon regelmatig in de knoop? Met de Aureol Fidelity is dat probleem verleden tijd. Dankzij de robuuste, stugge kabel, raakt niets meer echt in de knoop. Je haalt het draad supermakkelijk uit elkaar en je kunt weer snel je koptelefoon gebruiken. Je eerst 15 minuten bezighouden met een wirwar aan knopen is er gelukkig niet meer bij!

Dat je er maar lang plezier van hebt
De Aureol Fidelity is zo gemaakt dat hij erg lang meegaat. De stevige kabel is daar een voorbeeld van. Behalve dat het voorkomt dat de kabel in de knoop raakt, voorkomt het ook dat de kabel snel knikt en zo een kabelbreuk veroorzaakt. De hoekstekker die je in je MP3-speler of bijvoorbeeld smartphone prikt is expres zo gemaakt. Op deze manier heeft de stekker de meeste stevigheid en blijft hij niet zo makkelijk ergens aan hangen.

Beoordelingen
Op Kieskeurig.nl schrijft C. Mohlsen: 'Ik kan iedereen die op zoek is naar een in-ear koptelefoon van audiofiele kwaliteit de Teufel aanraden.'

Het vakblad HVT is ook razend enthousiast en schrijft het volgende over de Aureol Fidelity: 'De Neodymium HD driver van de Aureol Fidelity overtuigt met prachtig gedoseerd laag, present midden en helder, maar niet opdringerig hoog. Van de goede resolutie van deze kleine luidsprekers profiteert vooral de detailweergave: de Aureol Fidelity openbaart zeer veel muzikale finesses. Zo komt Kleiber's interpretatie van Beethoven's Zevende Symfonie ongelooflijk detailrijk door en zijn 'Every teardrop is a waterfall' en 'Got put a smile upon you' van Coldplay bijna letterlijk te nemen. Wat een mooie in-ear!' 

De Duitse variant van de Consumentenbond, Stiftung Warentest, zegt over de geluidskwaliteit: 'Zuiver uitgebalanceerd, natuurlijk en krachtig. Je moet duidelijk meer geld uitgeven om een koptelefoon te vinden die met de Aureol Fidelity concurreert.'

Specificaties

 • Extreem natuurlijk hifi-geluid met hoge resolutie dankzij Neodym HD-driver
 • Hoge volumes aan elk weergave apparaat
 • Optimale pasvorm (verwisselbare ooradapters)
 • Frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz
 • Luxe, stevige kabel van 1,25 m lang met hoekstekker (3,5 mm minijack aansluiting).
 • Transport-etui en uitgebreide accessoires bij levering inbegrepen

Inhoud levering

 • Koptelefoon Aureol Fidelity
 • Transport-Case
 • Vliegtuig adapter
 • silicone ear pieces (6 pairs)

Technische details

Koptelefoon Aureol Fidelity
Koptelefoon Aureol Fidelity
Topklasse in-ear koptelefoon met extreem natuurlijk hifi-geluid van hoge resolutie dankzij Neodym-HD-driver en uitgelanceerde afstemming. De Fidelity biedt hoge volumes aan elk weergave-apparaat. Uitwisselbare ooradapters van silicone, een transport etui en uitgebreide asseccoires worden meegeleverd.
Koptelefoon Aureol Fidelity
Luidsprekers
Impedantie 16 Ohm
Frequentiebereik van/tot 20 - 20000 Hz
En verder... Magnet: Neodym
En verder... Aansluiting: 3,5 mm stereo-minijack
Magneet: Neodym
Kabel
Lengte kabel 1,25 m
En verder... Connection: 3.5 mm mini-jack
Afmetingen
Diepte 2,10 cm
Breedte 1,10 cm
Hoogte 1,10 cm
Gewicht 0,01 kg

Recensies & reviews

Koptelefoon Aureol Fidelity review of Fok.nl
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Fok.nl
Zeker een aanrader!
Fok.nl 11/2012
'Naast het overtuigende geluid is de robuustheid van de koptelefoon een grote plus: na vijf maanden bijna dagelijks gebruik zijn er nog geen sporen van zwakke plekken in de kabels of de overgang naar de stekker en is ook het geluid nog onveranderd goed. De prijs (99 euro) ligt dan wel een stuk hoger dan de meeste reguliere in-ear-systemen, maar voor zo'n geluid en bouw ben je vaak nog meer geld kwijt. Voor de audiofiel zeker een aanrader!'
Lees hier het hele testbericht!
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Esquire
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Esquire
Voor de forens
Esquire 10/2012
Opteer voor een in-ear en wel voor deze: de Aureol Fidelity van het Duitse Teufel. Teufel grossiert in degelijkheid en kwaliteit, maar heeft nu ook over het uiterlijk en pasvorm goed nagedacht.
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Quote
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Quote
Oorgasme
Quote 09/2012
Waarom? Luister eens naar uw iPhone-oordopjes... Daarom! Het geluid is veel beter dan dat van de gemidddelde oordopjes, want deze Teufels zijn ruim bemeten en van goede constructie-kwaliteit. Het laag is veel beter, het hoog is oke. Uiteindelijk blijven het oordopjes. Misschien wel de beste op de markt.
Blitse in-ear van Teufel Audio
Digitailing 08/2012
Zoals eigenlijk wel verwacht mag worden van een merk als Teufel, is de geluidskwaliteit gewoon weer erg goed. De koptelefoon is lekker luxe uitgevoerd. De Aureol Fidelity heeft een zilvekleurige, metalen behuizing en de kabel is omwonden met een soort metallic kunststof die ervoor zogt dat deze goed stevig is en ook niet zo snel in de knoop raakt.
Koptelefoon Aureol Fidelity review of HVT
Koptelefoon Aureol Fidelity review of HVT
Wat een mooie in-ear!
HVT 08/2012
De Neodymium HD driver van de Aureol Fidelity overtuigt met prachtig gedoseerd laag, present midden en helder, maar niet opdringerig hoog. Van de goede resolutie van deze kleine luidsprekers profiteert vooral de detailweergave: de Aureol Fidelity openbaart zeer veel muzikale finesses. Zo komt Kleiber's interpretatie van Beethoven's Zevende Symfonie ongelooflijk detailrijk door en zijn 'Every teardrop is a  waterfall' en 'Got put a smile upon you' van Coldplay bijna letterlijk te nemen. Wat een mooie in-ear!
Koptelefoon Aureol Fidelity review of PC Active
Koptelefoon Aureol Fidelity review of PC Active
Overtuigt met lage en tegelijkertijd zuivere bassen
PC Active 08/2012
De Neodym HD driver van de Aureol Fidelity overtuigt met lage en tegelijkertijd zuivere bassen, middentonen met fijne resoluties en een volle grondtoon, en heldere maar niet opdringerige hoge tonen. Van de goede resolutie van de dynamische audiodriver profiteert vooral de detailweergave. De Aureol Fidelity openbaart muzikale fijnheden, die bij vele andere koptelefoons van deze prijsklasse verborgen blijven. De precieze basfundering vormt de basis voor de briljante hoge tonen en de hoge resolutie van de middentonen waarin bijvoorbeeld zang en een groot aantal instrumenten worden weergegeven. Daarbij blijven de hoge tonen mooi zacht in plaats van dat ze veel te scherp klinken.
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Music Emotion
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Music Emotion
Extreem natuurlijke geluidskwaliteit
Music Emotion 08/2012
Naast de extreem natuurlijke geluidskwaliteit van de Aureol Fidelity, hebben ze in Berlijn ook aan het uiterlijk gedacht. De zilverkleurige metalen behuizing ziet er goed uit en is daarnaast ook erg degelijk. De luxe kabel, met hoekstekker, komt met 3,5 mm mini jack aansluiting en heeft een bescherming aan de uiteindes tegen knikken.
Koptelefoon Aureol Fidelity review of SFT
Koptelefoon Aureol Fidelity review of SFT Koptelefoon Aureol Fidelity review of SFT
'Uitgebalanceerd, natuurlijk en krachtig'
SFT 07/2012
'De verwerking is uitstekend: de behuizing is van metaal, de kabel is met een metaal gevlecht en in een rubberen omhulling die wrijvingsgeluiden minimaliseert. De stekker heeft een bescherming tegen knikken. En het geluid? Zuiver uitgebalanceerd, natuurlijk en krachtig. Je moet duidelijk meer geld uitgeven om een koptelefoon te vinden die met de Aureol Fidelity concurreert.'
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Whitex-Modd
Koptelefoon Aureol Fidelity review of Whitex-Modd
'Gold Award'
Whitex-Modd 06/2012
'Voor onderweg, thuis of tijdens sporten; de Aureol Fidelity is een echte allrounder en is bij de meest uiteenlopende activiteiten prima te gebruiken. Dankzij de omvangrijke accessoires die worden meegeleverd, zoals een kleine transportetui, is ook het makkelijk opbergen van de koptelefoon geen probleem. De hoogwaardige verwerking overtuigende en laat weinig te wensen over. Het geluid is dankzij de Neodym magneet in de HD-driver kristalhelder en biedt een mooie sound. Teufel heeft naar de kritiek van haar klanten geluisterd en de Aureol Fidelity op de markt gebracht. Ondanks de wat hoge prijs verdient de Aureol Fidelity terecht de Gold Award!'
Lees hier het hele testbericht (Duits)
Koptelefoon Aureol Fidelity review of StyleCowboys
Koptelefoon Aureol Fidelity review of StyleCowboys
Stoere look
StyleCowboys 05/2012
De kabel heeft een beetje de looks van een staalkabeltje, maar is gemaakt van een soort kunststof dat een beetje stijfjes aanvoelt. Deze zorgt ervoor dat de kabel niet zo snel in de war zal raken.

De sound van de in-ear Aureol Fidelity is erg goed. Veel goede en diepe bass. Wat mij betreft een strak en helder geluid welke in het hoog iets aan de schrale kant is.

Voor mij zijn dit de eerste in-ears die ik nog wel in mijn oren kan verdragen. De meeste  in-ears vallen uit mijn oren of ik moet ze er zover instoppen dat het pijn doet. Teufel heeft met deze nieuwe in-ears voor elk oor wel een passend oordopje, zeven verschillende maten in het zwart of transparant.
Lees hier het hele testbericht!
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.