8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant

Configuratie
Vorm
Uitrusting
Kleur
Afmetingen kamer
willekeurig
THX: 7 Producten
Filter
Bestseller
Prijs oplopend Prijs aflopend Beoordeling Sale Nieuw

THX producten van Teufel – excellent geluid voor de thuisbioscoop

THX werd oorspronkelijk ontwikkeld door George Lucas (Star Wars, Indiana Jones) om tot een standaard te komen voor beeld en geluid in bioscoopzalen. In 1983 richtte George Lucas het bedrijf "THX Ltd." op voor de certificering van bioscopen.

Het THX certificaat is inmiddels ook een kwaliteitslabel op het gebied van de thuisbioscoop voor luidsprekers die aan de THX-geluidseisen van het George Lucas-concern voldoen. Het THX systeem is dus oorspronkelijk bedoeld als kwaliteitsmaatstaf voor de waarneming van beeld en geluid in bioscoopzalen, maar wordt ook gebruikt voor de certificering van home cinema luidsprekers voor de thuisbioscoop.

Het THX systeem van Teufel Audio

Bij home cinema spelen weergavestandaarden en weergavekwaliteiten zoals HD en Dolby Digital een belangrijke rol. Een andere, soortgelijke categorie wordt gevormd door het kwaliteitslabel THX. Daarmee worden vooral componenten voor de geluidsweergave onderscheiden, bijvoorbeeld versterkers, luidsprekers of pc-geluidskaarten, die voldoen aan de THX-kwaliteitsrichtlijnen.

Het THX systeem van Teufel Audio kent vele voordelen

Bij Teufel Audio koop je excellente en betaalbare THX systemen. Teufel Audio is fabrikant en leverancier van deze THX systemen, waardoor een zeer aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Daarbij heb je bij Teufel Audio vele andere voordelen: je hebt bij Teufel Audio tot 8 weken volledig retourrecht en tot 12 jaar garantie op alle luidsprekers.

Nieuwsgierig naar het totaal assortiment van onze Home Cinema systemen? Neem dan eens een kijkje op onze Home Cinema productpagina. Daar vind je naast THX systemen bijvoorbeeld ook klassieke luidsprekers, Blu-ray systemen en soundbars.