8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"
 • System 4 "Concert 5.1"

System 4 "Concert 5.1"

Extra slanke home cinema luidsprekerset met THX-factor
Home cinema luidsprekerset in THX-lengteformaat
System 4 THX
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!
Teufel Store Rotterdam
We sluiten de pop-up store in Rotterdam 

De final sale is begonnen. Alle showroommodellen krijgen maar liefst 30 % korting bovenop op de actuele prijs! En magazijnproducten gaan met 15 % extra korting de deur uit. Wees er snel bij want op=op.

Highlights

Alle specs en features op een rij
 • Home cinema luidsprekerset in THX-lengteformaat
 • Vol geluid uit zeer slanke satellieten
 • Concert: versie bevat 5 identieke satellieten
 • 250 Watt subwoofer met 250 mm woofer
 • Past op elke AV-receiver
 • Geschikt voor ruimtes tot 35 qm
Aktiv-Subwoofer M 4500 SW

De actieve M 4500 SW subwoofer neemt door zijn staande vorm en een klein grondoppervlakte zeer weinig ruimte in beslag. Technisch bezien is het een powerblock van nieuwste makelij met een extra krachtig vermogen van 250 Watt en de hoogwaardigste neodym magneten die we konden inkopen.

De technische waarde vindt haar equivalent in een adembenemende dynamiek en overvloedige krachtreserves, die je hem op het eerste gezicht niet toevertrouwd. Diepe bassen lijkt hij uit de kelder te halen en wanneer je wilt kun je een complete kudde van wilde leeuwen zeer authentiek  door je woonkamer laten brullen.

De luidsprekers M 450 FCR

Deze set komt conceptueel precies overeen met een groter THX-systeem. Alleen de afmetingen en het maximaal aantal decibellen zijn een klasse kleiner. In zoverre is de System 4 ideaal geschikt voor home cinema-liefhebbers voor wie de extreme compactheid een beslissend criterium vormt. Natuurlijk zonder dat het in ruimtes tot 35 m² een compromis moet maken op de geluidskwaliteit.

Het System 4 betovert met een ongelooflijk krachtige performance, dat daarmee in deze klasse luidsprekers een compleet nieuwe maatstaf zet. Verantwoordelijk daarvoor zijn de drie identieke front-luidsprekers, wiens chassis van neodym die volgens de THX D’Appolito-indeling zijn ingebouwd, voor een fantastische resolutie en een spraakweergave zorgen. En dat bij de kleinste dimensies: de voorkant van de M 450 FCR is nauwelijks groter dan A5-formaat!

Inhoud levering

 • Satelliet M 450 FCR
 • Actieve subwoofer M 4500 SW

Technische details

Actieve subwoofer M 4500 SW
Actieve subwoofer M 4500 SW
De actieve subwoofer M 4500 SW heeft dankzij zijn staande vorm met een klein oppervlak weinig ruimte nodig. Technisch bezien is het een powerblock met een extra krachtig vermogen van 250 Watt en de hoogwaardigste neodym magneten die we op de markt konden inkopen.

De meetbare waarden vinden hun oorsprong in een adembenemende dynamiek met voldoende reserves, die je hem niet zou toevertrouwen. Diepe bassen lijkt hij uit de kelder te halen en wanneer je wilt kun je een complete kudde van wilde leeuwen zeer authentiek door de woonkamer laten brullen.

Let op: de afgebeelde spikes zijn accessoires en moeten los worden bijbesteld.
Actieve subwoofer M 4500 SW
Luidsprekers
Woofer (aantal per speaker) 1
Woofer (doorsnede) 250,00 mm
Woofer (materiaal) Celluslose, gelaagd
Opbouw behuizing Basreflex, DPU
Compensatieopeningen (positie) Achter
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingen
Cinch-ingang stereo 1
Cinch-uitgang stereo 1
Elektronica
Frequentieregelaar (bereik) 40 - 240 Hz
Volumeregelaar Analoog (Potentiometer)
Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 350 W
Vermogen versterker: subwoofer Muziek-uitgangsvermogen
Versterkervermogen subwooferkanaal 250 W
Afmetingen
Diepte 31,80 cm
Breedte 32,80 cm
Hoogte 46,20 cm
Gewicht 14,70 kg
Satelliet M 450 FCR
Satelliet M 450 FCR
De extreem compacte satellieten M 450 FCR zijn perfect geschikt voor het gebruik bij een home cinema: De massieve kleine center, Front- en Rear-luidsprekers nemen elke opgave met volle tevredenheid aan.

De THX-ontleende D'Appolito-opbouw zorgt voor een breed hoorveld met extreme precisie voor detail. Heel belangrijk voor de spraakweergave.

De identieke luidsprekers in micro lengteformaat presenteren zich in een terughoudende optiek met hun behuizing in kersenhoutkleur. Door de compacte behuizing en hun onopvallende verschijning zijn ze optisch nooit op de voorgrond, maar nemen ze mooier wonen bewust in ogenschouw.
Satelliet M 450 FCR
Luidsprekers
max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 120 Watt
max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 170 Watt
min. aanbevolen versterkervermogen 20 Watt
Impedantie 4 - 8 Ohm
Tweeter (aantal per speaker) 1
Tweeter (doorsnede) 28,00 mm
Tweeter (materiaal) Stof
Mid range woofer (aantal per speaker) 2
Mid range woofer (doorsnede) 90,00 mm
Mid range woofer (materiaal) Polypropylen-membranen
Opbouw behuizing Gesloten
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingsklemmen Schroefklemmen
Geschikt voor bananenstekker Ja
Maximale doorsnede kabel 4,00 mm
Geschikt voor AV-receiver Ja
Afmetingen
Diepte 9,00 cm
Breedte 31,00 cm
Hoogte 17,50 cm
Gewicht 3,70 kg

Recensies & reviews

System 4 "Concert 5.1" review of Heimkino
System 4 "Concert 5.1" review of Heimkino
'Onbetwist de nummer 1
Heimkino 05/2008
'De Teufel luidsprekers passen perfect bij elkaar en het excellente ruimtelijke geluid overtuigt ook in lastige passages volop. Akoestisch veeleisende scènes worden erg gedetailleerd weergegeven. Gebalanceerd mid en steeds aangenaam hoog worden op een krachtig basfundament gezet dat zich perfect in het geheel invoegt. De grote woofer gaat enorm hard en vindt veel werk heerlijk. In de stereo setup overtuigen de correcte progressie van het muzikaal gebeuren en het vervormingsarme spel.
Conclusie: System 4 is akoestisch en in de technische metingen in deze klasse onbetwist de nummer 1. Meer home cinema geluid uit zo compacte luidsprekers is niet mogelijk. Daarom: winnaar van de test!'

Geluid: zeer goed
Lab: zeer goed
Gebruik: zeer goed
Totaal: zeer goed

+ Uitstekend geluid
+ Beste subwoofer in de test
+ Lange garantieperiode

Testoordeel: uitstekend

System 4 "Concert 5.1" review of HiFi Test
System 4 "Concert 5.1" review of HiFi Test
'Er kan maar één de winnaar zijn...'
HiFi Test 04/2008
'Achteraf kan maar één de winnaar zijn en die komt van de Berlijnse fabrikant Teufel. Het is verbazingwekkend wat de ontwikkelaars hier weer op de been hebben gebracht. De beste subwoofer van de test fundeert ook in grotere kamers de gebalanceerde klank van de satellieten met een soeverein basgeluid.'

Testoordeel: zeer goed
System 4 "Concert 5.1" review of Area DVD
System 4 "Concert 5.1" review of Area DVD
'Buitengewoon akoestische prestatie in elegant design'
Area DVD 03/2008
'Optisch is deze Teufel zo aantrekkelijk, dat hij ook uitstekend in moderne en sjiek ingerichte woonkamers past. De kleine luidsprekers storen niet en wie ze toch ontdekt, zal aangenaam verrast zijn door de mooie optiek. Teufel zou eigenlijk nog meer kleurvariaties moeten aanbieden, zoals een hoogglans wit of hoogglans zwart. De verwerking is voor de aanschafsprijs boven nuveau. Alleen diegenen die heel precies kijken, zullen zien dat ook Teufel niet kan toveren. Alles bij elkaar opgeteld is de System 4 een echte verrijking voor het portfolio van Teufel. Er is geen, van welke aanbieden dan ook, vergelijkbaar, compact en zo voordelig geprijsde 5.1-set met een dergelijk geslepen geluid.'

+ verrassende fijne weergave
+ zeer heldere scheiding van stemmen en instrumenten
+ sfeervolle Rear
+ Uitstekend volume
+ uitstekende subwoofer met indrukwekkende diepgang
+ zeer goede prestaties ins stereo-werking

- weinig kleurkeuze
- geen afstandsbediening voor de subwoofer

Prijs-kwaliteitverhouding: 10 van de 10 sterren!
Lees hier het gehele testbericht (in het Duits)

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Welke luidsprekerkabels raadt Teufel aan?
Voor kleinere sets tot de Theater 1 raden we voor een optimale geluidskwaliteit de 2,5 mm² dikke Teufel-luidsprekerkabels aan, wanneer de benodigde lengte niet meer dan 15 meter is. Voor Theater 2 en de grotere systemen raden we voor de Front/center-luidsprekers de Teufel-kabel met 4 mm² doorsnede aan en voor de effectluidsprekers de 2,5 mm² kabel (wanneer de 15 meter lengte niet wordt overschreden).
Kan men luidsprekerkabels met verschillende doorsnedes met elkaar combineren?
Voor de aanvulling van ontbrekende kabellengtes kun je zonder verschil in geluidsweergave ook luidsprekerkabels met verschillende doorsnedes gebruiken. De doorsnede mag echter niet extreem van elkaar verschillen.
Moet ik een volactief of liever een deelactieve luidsprekerset kiezen?
Deelactieve systemen moeten met een AV-receiver worden verbonden. Deze verzorgt de vijf tot zeven satellieten met het benodigde vermogen. Alleen de subwoofer werkt met een eigen versterker. Door de AV-receiver is de investering in een nieuwe installatie hoger, maar deze oplossing is ook flexibeler. Ten slotte kun je aan een AV-receiver meerdere signaalbronnen zoals TV, satellietontvanger, PC, spelcomputer en MP3-speler gelijktijdig aansluiten.

Volactieve sets hebben niet per se een AV-receiver nodig. Hier worden de vijf tot zeven satellieten met vermogen verzorgd door de versterkers die in de subwoofer zijn ingebouwd. Daardoor bespaar je de kosten voor een receiver, maar je kunt aan de meeste receivers maar een geluidsbron aansluiten. Natuurlijk zijn hierop uitzonderingen.

Natuurlijk kun je de volactieve systemen later ook met een AV-receiver uitbreiden. De aansluiting is dan dezelfde als met de deelactieve sets. Een andere optie en aantrekkelijk qua prijs is een uitbreiding met de Decoderstation, die een veelvoud van analoge en digitale ingangen voor onze volactieve sets beschikbaar maakt.
Kann das System 4 meine HiFi-Boxen ersetzen?
Auf jeden Fall. Das System 4 ist ein vollwertiger Ersatz für Stereo-Standlautsprecher und für Musikwiedergabe wie Heimkinoton geeignet. Lautsprecher Teufel ist Pionier auf dem Gebiet hochwertiger Satelliten-Subwoofer-Kombinationen. Wir garantieren Ihnen mit einer sorgfältigen Entwicklung der Satelliten M 400 FCR einen Stereoklang vergleichbar mit deutlich teureren (und vor allem größeren) Standboxen. Ein Standard-Lautsprecher müsste schon etwa die Größe eines Kühlschranks haben, um einen tiefen Bass wiederzugeben, der mit einem separaten Subwoofer wie dem M 4000 SW vergleichbar ist. Mehr Informationen zu diesem Thema finden Sie hier: HiFi im Heimkino?
Heb ik voor alle luidsprekers dezelfde kabellengte nodig?
Tot een lengte van 15 meter ontstaat volgens onze ervaringen geen verschil in geluidsweergave bij verschillende kabellengtes.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.