8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant

Configuratie
Serie
Uitrusting
Kamergrootte
Kleur
willekeurig
Vloerstaande speakers: 9 Producten
Filter
Bestseller
Prijs oplopend Prijs aflopend Sale Nieuw

Surround set met klassieke luidsprekers

Voordat je een surround set aanschaft, is het belangrijk jezelf de volgende vraag te stellen: wil je een systeem met compacte satellietluidsprekers, die een mooi frequentieverloop weergeven? Of wil je een groter systeem dat nog krachtiger en voller klinkt met een fantastisch frequentieverloop? Elke surround set heeft zijn voor-en nadelen. In eerste instantie is het goed om te weten wat een dergelijk systeem kost en hoeveel jij in goed geluid kunt en wilt investeren. Als je dit weet dan ben je op de goede weg. Als het gaat om een optimaal bioscoopgeluid zweren veel home cinema liefhebbers bij klassieke luidsprekers. Door hun hoogte en massieve voorkomen, bereiken deze speakers een voller geluid. Testberichten en informatie over deze home cinema luidsprekers vind je op het internet. Deze wijzen jou op de voordelen van klassieke luidsprekers voor home cinema: meer bas, een midrange chassis en een tweeter voor de hoge tonen in een grote speaker box.

De best geteste surround systemen met klassieke luidsprekers van Teufel Audio

Het voordeel van klassieke luidsprekers - in een home cinema surround set - is naast een spectaculaire bioscoop geluidsweergave, een uitstekende muziekweergave.

In bijna alle testberichten worden de home cinema sets van Teufel Audio met klassieke luidsprekers zeer goed beoordeeld. Niet alleen in het stereobeeld, maar ook in het home cinema segment presteren ze zeer goed. Ze worden gebruikt als front speakers en zorgen voor een onmiskenbaar zuiver geluid. Teufel ontwerpt de luidsprekers met vele technische verfijningen om er voor te zorgen dat jij een ultieme geluidservaring beleeft!

Vooral voor mensen die minder kennis van hifi apparatuur hebben, zijn deze testberichten van groot belang. Met deze testberichten is het mogelijk om de verschillende vloerstaande luidsprekers van verschillende fabrikanten goed met elkaar te vergelijken. Op vergelijkingssites zijn naast testberichten ook reviews van andere gebruikers te lezen. Deze deskundige en onafhankelijke tests en reviews kun je bij elke luidspreker van Teufel Audio raadplegen.

Nieuwsgierig naar ons Home Cinema totaal assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze Home Cinema productpagina.