Home

Ga naar inhoud
Home

ROCKSTER XS (2016)

Rock it

(216)
Kleur: Zwart

ROCKSTER GO 2

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Bluetooth null DJ XS Klein von Teufel

Mogen we voorstellen

Met de ROCKSTER XS krijg je een flinke portie muzikale adrenaline. Beschermd met een dik panter, met behoorlijk veel volume en een vette bas maakt hij van elk uitstapje een klein feestje.

Alle specs en features op een rij

  • Draagbare bluetooth stereo speaker <br />
  • Stevig en robuust<br />
  • Draadloze geluidsoverdracht zonder kwaliteitsverlies<br />
  • Party-modus: twee bluetooth apparaten gelijktijdig met de ROCKSTER XS verbinden<br />
  • Lithium-ionen accu met hoge capaciteit<br />
  • Passieve subwoofer aan de achterkant <br />
  • AUX-ingang en USB -port voor het opladen van smartphone of tablet<br />
  • Passieve subwoofer aan de achterkant <br />
Logo - Lust for Life
"Stoer en rauw als Lemmy"
Lust for Life
10/2016
Alle recensies
(4.55 van 5 bij 216 beoordelingen)
Alle reviews

Technische details

Bluetooth null DJ XS Klein von Teufel

ROCKSTER XS (2016)

Draagbare Bluetooth stereo speaker met een massieve aluminium behuizing voor sportieve outdoorfun.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 8,6 cm
    Hoogte 17,8 cm
    Diepte 6,9 cm
    Gewicht 0,79 kg
  • Beschrijving Artikel
    Minijack-ingang 3,5 mm 1
    Bluetooth Ja
    Bluetooth aptX Ja
    USB 2.0 Ja
    NFC Ja
  • Beschrijving Artikel
    Type batterij Lithium-Ion
    Spanning 5 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
    Standby-functie Ja
    Bass boost/EQ Ja
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 8 W
    Algemene versterkervermogen (RMS) 36 W
    Versterker-configuratie 2.0
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 2
  • Beschrijving Artikel
    Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 25 Hz
    Materiaal behuizing Aluminium
    Afwerking behuizing mat gelakt
    Fullrange speaker (aantal per speaker) 2
    Fullrange speaker (diameter) 46 mm
    Fullrange speaker (materiaal) Aluminium
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 100 mm
    Woofer (materiaal) aluminium
    Frequentiebereik van/tot 62 - 20000 Hz
    Maximale geluidsdruk 86 dB/1m
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten

Recensies & reviews

Logo - Lust for Life
"Stoer en rauw als Lemmy"
Lust for Life
10/2016
Meer...
Logo - Lust for Life
Leg dit apparaat op zijn zij en het lijkt wel een podium-monitor, maar dan voor heel kleine muzikantjes. Wat is het? (...) De XS is het kleine broertje van de normale Rockster, die vorig jaar werd gelanceerd. Die wordt ook wel de 'Godzilla onder de luidsprekers' genoemd, want met een geluidskracht van 115 dB jaag je daarmee binnen een paar minuten je buren hun huis uit. Zo hard gaat deze XS niet, maar hij bijt niettemin fel van zich af. (...) 

Hoe klinkt de Rockster XS? Voor een luidspreker die de titel 'extra small' draagt, maakt hij toch een flinke indruk. Verwacht niet dat je een balzaal met muziek kunt vullen, maar een middelgrote woonkamer moet lukken; zeker als je 'm met een tweede Rockster gebruikt. De speaker kan niet zo hard dat dat men elkaar niet meer kan verstaan, maar daar zijn we eigenlijk wel blij mee. Het geluid blijft daardoor immers heel goed in balans. De middentonen zijn helder en de bas niet minder dan indrukwekkend. (...)

 

Moet ik nog meer weten? Ja: de batterij gaat zo'n veertien uur mee en er wodt gebruik gemaakt van Bluetooth 4.0, wat voor een stabiele verbinding zorgt. En het apparaat heeft een aux-ingang, dus je kunt er ook een externe geluidsbron zondergeluidsbron aan koppelen."  En dus? Zien wij hem wel zitten. Rauw en stoer als een echte rockster, maar dan wel gemakkelijk mee te nemen." 

NWTV
"compacte, robuuste speaker met een fantastisch geluid"
NWTV
19.08.2016
Meer...
NWTV
"Dat Teufel bekend staat om hoogwaardige audio-apparatuur, bewijzen ze wederom met de Rockster XS; een compacte draadloze krachtpatser. De speaker is erg compact, maar mede door zijn stevige behuizing is het geen lichte speaker. Het geluid wat de Rockster XS produceert is bijzonder goed, met een lekkere zware bas. De Rockster XS kan zonder meer worden gebruikt tijdens een feest om de ruimte te vullen met jouw favoriete muziek.   ... Aan beide kopse kanten is een rubberen voet geplaatst, wat ervoor zorgt dat de trillingen van het geluid opgevangen worden en dat de speaker goed op zijn plaats blijft staan. Daarnaast is de Teufel Rockster XS spatwaterdicht. Hierdoor kan de speaker zonder problemen buiten bij het zwembad worden gebruikt of bijvoorbeeld in de badkamer. Het geheel is volledig zwart en is afgewerkt met rode tinten, wat het een stoere en strakke uitstraling geeft.  Onder de ene rubberen voet zijn enkele aansluitingen verwerkt, waaronder de micro USB-aansluiting waarmee de speaker wordt opgeladen. Daarnaast is er nog een gewone USB-poort aanwezig waarmee het mogelijk is om je smartphone op te laden. Daarnaast is er nog een AUX-aansluiting aanwezig om de speaker met een audiokabel aan te sluiten in plaats van draadloos via Bluetooth. Aan deze zijde is ook de powerknop geplaatst om de speaker in te schakelen. Op de andere rubberen voet zijn enkele knoppen aanwezig om de Rockster XS te bedienen. Denk hierbij aan een Bluetooth-knop, een speel/pauze-knop, twee volumeknoppen en een knop om de outdoor modus in te schakelen. Deze modus zorgt ervoor dat maximale volume wordt geoptimaliseerd voor een verder bereik. Dit is ideaal wanneer je de speaker buiten gebruikt of in een grote ruimte. (...)  Het is mogelijk om een apparaat voorzien met NFC te koppelen met de Rockster XS. De speaker is voorzien van een Bluetooth 4.0 met APX-codec. Dit zorgt ervoor dat je kraakheldere, hoge kwaliteit muziek kunt streamen naar de Rockster XS. 

De kleine speaker heeft een totale afmeting van bijna 18 centimeter, wat erg compact is. Desondanks heeft Teufel er flink wat hardware in kunnen verwerken. Zo zijn er twee breedband speakers geplaatst met elk een doorsnede van 46 millimeter. Om het geluid te onderbouwen met lage tonen is er aan de achterkant een passieve subwoofer van 10 cm geplaatst. Het totaalplaatje zorgt voor een mooi vol geluid en een levert een bijzonder hoog volume. Wanneer de eerdergenoemde outdoor modus wordt ingeschakeld, is de verandering direct hoorbaar. Het volume gaat omhoog en de muziek bereikt een grotere afstand, wel ietwat ten koste van de lage tonen. De Teufel Rockster XS heeft in de normale modus een zware bas die lekker de kamer in dreunt. Als je het volume flink verhoogt, zal de speaker door de bas bewegen, ondanks de rubberen voeten. Verder is het geluid erg scherp, zonder kraken of misvorming.

De accuduur is ook prima in orde. Met een volle accu kun je 14 uur genieten van je muziek. Dit wordt uiteraard een stuk minder wanneer je tegelijkertijd je smartphone ermee oplaadt. De Teufel Rockster XS is een compacte, robuuste speaker met een fantastisch geluid. (...)" 
NWTV
"Het geluid wat de ROCKSTER XS produceert is bijzonder goed, met een lekkere zware bas."
NWTV
19.08.2016
Meer...
NWTV

"Dat Teufel bekend staat om hoogwaardige audio-apparatuur, bewijzen ze wederom met de Rockster XS; een compacte draadloze krachtpatser. De speaker is erg compact, maar mede door zijn stevige behuizing is het geen lichte speaker. Het geluid wat de Rockster XS produceert is bijzonder goed, met een lekkere zware bas. De Rockster XS kan zonder meer worden gebruikt tijdens een feest om de ruimte te vullen met jouw favoriete muziek.  Om op alle momenten van je muziek te genieten heeft Teufel een leuk apparaatje ontwikkeld. Ze hebben namelijk een kleinere variant van hun Rockster ontwikkeld, een flinke partyspeaker met flink wat volume. De kleinere variant heeft de toepasselijke naam Rockster XS gekregen. Het mag duidelijk zijn dat niet alleen het formaat kleiner is, maar dat je ook een ander geluid kan verwachten van een speaker die vele malen kleiner is. De Teufel Rockster XS valt onder de draagbare Bluetooth-speakers die je overal mee naartoe kunt nemen.  

Wat het design betreft lijkt hij nog wel op zijn grote broer. De behuizing is van massief aluminium wat de speaker erg stevig doet aanvoelen, maar het zorgt er ook voor dat het gewicht flink toeneemt. Zo is de speaker met een gewicht van 0,72 kilo niet bepaald een lichtgewicht. Het ietwat zware gewicht is geen probleem gezien je er een stevige robuuste behuizing voor terugkrijgt die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Aan beide kopse kanten is een rubberen voet geplaatst, wat ervoor zorgt dat de trillingen van het geluid opgevangen worden en dat de speaker goed op zijn plaats blijft staan. Daarnaast is de Teufel Rockster XS spatwaterdicht. Hierdoor kan de speaker zonder problemen buiten bij het zwembad worden gebruikt of bijvoorbeeld in de badkamer. Het geheel is volledig zwart en is afgewerkt met rode tinten, wat het een stoere en strakke uitstraling geeft.  

Onder de ene rubberen voet zijn enkele aansluitingen verwerkt, waaronder de micro USB-aansluiting waarmee de speaker wordt opgeladen. Daarnaast is er nog een gewone USB-poort aanwezig waarmee het mogelijk is om je smartphone op te laden. Daarnaast is er nog een AUX-aansluiting aanwezig om de speaker met een audiokabel aan te sluiten in plaats van draadloos via Bluetooth. Aan deze zijde is ook de powerknop geplaatst om de speaker in te schakelen. Op de andere rubberen voet zijn enkele knoppen aanwezig om de Rockster XS te bedienen. Denk hierbij aan een Bluetooth-knop, een speel/pauze-knop, twee volumeknoppen en een knop om de outdoor modus in te schakelen. Deze modus zorgt ervoor dat maximale volume wordt geoptimaliseerd voor een verder bereik. Dit is ideaal wanneer je de speaker buiten gebruikt of in een grote ruimte. (...)  

Aan de voorkant is een tweetal LED-lampjes verwerkt welke door het gaas zichtbaar zijn. Deze lampjes geven aan dat de speaker is ingeschakeld en dat er een Bluetooth-verbinding is met een apparaat. Het is mogelijk om een apparaat voorzien met NFC te koppelen met de Rockster XS. De speaker is voorzien van een Bluetooth 4.0 met APX-codec. Dit zorgt ervoor dat je kraakheldere, hoge kwaliteit muziek kunt streamen naar de Rockster XS.  De kleine speaker heeft een totale afmeting van bijna 18 centimeter, wat erg compact is. Desondanks heeft Teufel er flink wat hardware in kunnen verwerken. Zo zijn er twee breedband speakers geplaatst met elk een doorsnede van 46 millimeter. Om het geluid te onderbouwen met lage tonen is er aan de achterkant een passieve subwoofer van 10 cm geplaatst. Het totaalplaatje zorgt voor een mooi vol geluid en een levert een bijzonder hoog volume. Wanneer de eerdergenoemde outdoor modus wordt ingeschakeld, is de verandering direct hoorbaar. Het volume gaat omhoog en de muziek bereikt een grotere afstand, wel ietwat ten koste van de lage tonen. De Teufel Rockster XS heeft in de normale modus een zware bas die lekker de kamer in dreunt. Als je het volume flink verhoogt, zal de speaker door de bas bewegen, ondanks de rubberen voeten. Verder is het geluid erg scherp, zonder kraken of misvorming.  

De accuduur is ook prima in orde. Met een volle accu kun je 14 uur genieten van je muziek. Dit wordt uiteraard een stuk minder wanneer je tegelijkertijd je smartphone ermee oplaadt. De Teufel Rockster XS is een compacte, robuuste speaker met een fantastisch geluid. (...)"

Logo - Computer Easy
"Geluid dat staat als een huis"
Computer Easy
06/2016
Meer...
Logo - Computer Easy
Logo - Connected
"Kwaliteitsaudio op vakantie"
Connected
06/2016
Meer...
Logo - Connected
"Sinds jaar en dag staat Teufel bekend om kwaliteitsproducten die het net zo goed doen bij fans van Miles Davis als die van Motörhead. Speciaal voor de tweede categorie levert de Duitse audiospecialist de Rockster XS, een handzame speaker. Laat je echter niet op een verkeerd spoor zetten door het formaat, want deze kleine speaker kan een ontzettend hoog volume voortbrengen. Tel daarbij ook nog eens een bas op waar zelfs Lemmy voor terug zou deinzen. Je weet dat je een portable speaker in huis haalt waar geen enkele liefhebber van de wat ruigere muziek omheen kan. Maak je geen zorgen, ook Miles Davis klinkt te gek door de Teufel Rockster XS."  
Logo - apgetupdate.de
"Luisterboek, rock of muziek met vette bas maakt niet uit, de ROCKSTER XS klinkt overal overtuigend"
apgetupdate.de
24.03.2016
Meer...
Logo - apgetupdate.de
"Juist bij de bas, die in geen enkele situatie overstuurd klinkt, was ik persoonlijk aangenaam verrast. Zulke kleine speakers hebben puur alleen al vanwege het volume het probleem dat er eigenlijk niet veel lucht kan bewegen. De elektronica moet dit dan overnemen en daarin is Teufel met vlag en wimpel geslaagd.”   “Teufel is met de Rockster XS een zeer flexibel en stemmig geheel gelukt. Beginnend met het robuuste en tegelijkertijd compacte design – dat overigens optisch gezien al naar de outdoor eigenschappen van de speaker verwijst – vervolgens de lange speelduur of features als de USB-oplaadfunctie en de party-modus en tot slot de intuïtieve bediening.”

  

Vertaald uit het Duits

Logo - TECH365
"Robuuste kleine broer met een lekkere bass!"
TECH365
01/2016
Meer...
Logo - TECH365
"Teufel komt ieder jaar wel met een aantal nieuwe producten op de markt. Tegen het einde van vorig jaar introduceerde het merk de ROCKSTER xs, een kleine variant van de flinke ROCKSTER party speaker. Maar hoeveel power kan Teufel nog in zo’n klein apparaatje kwijt?    De ROCKSTER xs is een perfect draadloze speaker voor binnen en buiten. De behuizing is van massief aluminium en dit voel je direct al als je hem in je handen hebt. Het is geen lichte jongen, dat is een feit. Maar voor een speaker voor outdoor gebruik hecht ik persoonlijk meer waarde aan een robuuste behuizing. En dat is zeker wat de ROCKSTER xs heeft. Aan beide kopse kanten van de behuizing heeft Teufel dikke siliconen voeten gemaakt wat het geheel trillingsvrij moet maken en de behuizing niet beschadigd. Hij is overigens ook spatwater dicht. Dus ideaal voor een feestje buiten in de tuin bij het zwembad of lekker ergens aan het strand.

Ondanks dat de behuizing niet langer is dan 18 centimeter heeft Teufel er toch de nodige apparatuur in kunnen onder brengen. In totaal heeft de Duitsers er 3 speakers in geplaatst. Twee breedband speakers van 46mm en 1 woofer van 100mm. Om het geheel aan te sturen is de ROCKSTER xs voorzien van een twee-kanaals 8W versterker. Om het geheel buiten te kunnen gebruiken is hij voorzien van een flinke 4400 mAh Lithium-Ion accu.

Een draadloze speaker is vooral voor gebruik buiten erg handig. De ROCKSTER xs maakt gebruik van Bluetooth 4.0 met aptX-codec zodat je zonder problemen hoge kwaliteit audio kunt streamen naar de speaker toe. Hiervoor kun je simpel je smartphone of tablet inzetten en hebt hier geen speciale apps voor nodig. Beschikt je toestel over NFC dan kun je heem eenvoudig koppelen door hem tegen de speaker aan te houden. Als je echt geen mogelijkheid hebt om muziek naar de ROCKSTER xs te streamen dan kun je gebruik maken van de 3,5mm mini-jack ingang. Zit je net lekker aan het strand en is je smartphone bijna leeg? Laad hem dan eenvoudig op via de USB-oplaadfunctie van de ROCKSTER xs.  

Wat zit er in de doos?Teufel ROCKSTER xs draadloze speaker.230V oplader met USB-aansluiting.Beknopte instructie.Wat vinden we van de ROCKSTER XS?

Toen ik de ROCKSTER xs binnenkreeg bestond de ervaring eigenlijk uit een tweetal verassingen. Dat klinkt misschien vreemd, want je weet immers wat je krijgt toch? Deels wel, maar bepaalde producten zijn altijd nog in staat om je te verassen. De eerste verassing was bij het uit de verpakking halen van de ROCKSTER xs. De behuizing is enorm solide en prachtig afgewerkt. Opnieuw weer een fijn stukje Duitse degelijkheid. Daarnaast ziet hij er ook nog eens lekker stoer uit.    

De tweede verassing kwam bij het afspelen van muziek. Een behuizing van nog geen 18cm geef je al snel het idee dat het niet veel bijzonders kan zijn. Voor wat lekkere lage tonen heb je vaak ook wat meer volume nodig. Toch is dit bij de ROCKSTER xs niet het geval. Naast de hoge en midden tonen, die prima zijn, heb je ook een lekkere bass. Eigenlijk stukken meer dan je van een dergelijk kleine speaker kunt verwachten.

Oké, even een stapje terug. Voordat je muziek kunt afspelen moet je hem natuurlijk wel koppelen aan je smartphone. Op mijn iPhone ging dit zonder problemen en kies je hem als tussen je Bluetooth-apparaten. Mijn Android toestel kon ik door middel van NFC koppelen. Even je toestel er tegenaan en je bent klaar. Kind kan de was doen. Wil je het koppelen opnieuw doen, dan kun je ook op de speciale Bluetooth-knop drukken bovenop de ROCKSTER xs."... (D)e ROCKSTER xs is ... robuust en prachtig afgewerkt en zorgt ook nog eens voor een lekkere bass..."

Logo - androidkosmos
"De Rockster XS geldt wat ons betreft als premium Bluetooth speaker”
androidkosmos
12/2015
Meer...
Logo - androidkosmos

“Jongens, echt: de ROCKSTER XS klinkt beter dan alles wat ik tot nu toe – in dit formaat – gehoord heb. De speaker valt vooral op met een volle bas en hoge frequenties. Het middenbereik is iets terughoudender, maar dat vinden we voor de outdoor modus ook precies goed. Want bij de meeste kleine boxen ontbreekt meestal de volle bas, wat natuurlijk ook ligt aan de vrij kleine ruimte van de behuizing. Het is echt indrukwekkend hoe het Teufel gelukt is om hierin zo’n krachtige bas te krijgen.”

  

Conclusie:“Met de ROCKSTER XS krijg je een zeer goede Bluetooth speaker die met zijn compacte  formaat en afmetingen goed mee te nemen is. De behuizing van metaal is uiterst robuust en kan bij outdoor-acties goed tegen een stootje. Maar ook de lange speelduur van 14 uur is een dik pluspunt; een dagje zonder stroom is zo geen probleem. Vooral bij de bassen laat de box zijn kunnen zien. “    "De Rockster  XS geldt wat ons betreft als premium Bluetooth speaker”   Vertaald uit het Duits.
Logo - NewGadgets
“een geslaagde begeleider, een aanrader”
NewGadgets
12/2015
Meer...
Logo - NewGadgets
“Hij kan horizontaal en verticaal staan en klinkt in beide richtingen goed. De behuizing van aluminium heeft een koele touch en geeft een hoogwaardige indruk. Hij is stabiel en de speakergrill met het royale Teufel logo en de rode sierranden heeft fraaie details en ziet er goed uit. Zowel de boven- als onderkant hebben een rubberen bescherming. Dit zorgt er niet alleen voor dat de speaker stevig staat, maar ook voor een goede grip.”   “Alle knoppen laten bieden een goede en duidelijk drukpunt.”    “Ook wat geluid betreft kan de ROCKSTER XS overtuigen. Wat meteen opvalt, zijn niet alleen de zuivere frequenties in het hoog, maar ook de aangenaam volumineuze bas, die bij de geringe afmetingen van de speaker echt opmerkelijk is. ...       Conclusie:“De audiosmederij uit Berlijn heeft met de draagbare Bluetooth speaker ROCKSTER XS een geslaagde en aan te raden begeleider voor onderweg gebouwd, die niet alleen met een tip top afgewerkt is, maar er ook nog eens super uitziet. Echt een eyecatcher die ook nog eens geweldig rockt!     Maar het apparaat ziet er niet alleen goed uit, hij weet ook met zijn sound te overtuigen: helder, bij elk volume verrassend krachtig en evenwichtig.”   Vertaald uit het Duits.
Logo - Allround-PC [NL]
Allround-PC
12/2015
Meer...
Logo - Allround-PC [NL]
“De ROCKSTER XS van Teufel is de speaker voor iedereen die veel tijd veel tijd outdoor doorbrengt en die een goedklinkende Bluetooth speaker zoekt.” Het geluid is gedetailleerd, laat een duidelijk basfundament horen en heeft stabiele geluidlevels. Het is mogelijk de speaker via de knoppen op de speaker te bedienen. Wat we zeer prettig vinden is dat Teufel aansluitingen heeft ingebouwd, zodat je ook apparaten zonder Bluetooth op de speaker kunt aansluiten.” Vertaald uit het Duits.
Ausgezeichnet
"Wat een geluid!"
gadgetgear
12/2015
Meer...
Logo - gadgetgear Ausgezeichnet
Teufel Rockster XS BT speaker; MUST HEAR!Zo aan het einde van het jaar overspoelen de persberichten onze emailbox. Deels vanwege de december verkoopcijfers die gehaald moeten worden en deels vanwege de CES beurs in januari. Zo kwam ook het aanbod van Teufel om de paar maanden geleden geintroduceerde nieuwe Bluetooth speaker te testen. Wij worden niet snel meer warm van de zoveelste BT speaker, maar deze overtuigt zo, dat we deze ervaring moeten delen.OpvallendHoofdtelefoons en Bluetooth speakers, ze zijn er werkelijk in duizenden vormen, maten en prijzen. Soms rommel, vaak oké, maar zelden echt overtuigend. Op de IFA heb ik met verbazing staan kijken naar de mega muziek truck van Teufel. Teufel is als merk aan het veranderen. Raumfield is het design merk van de firma en Teufel is zonder twijfel inmiddels de stoere kant. Op de IFA zagen wij de Rockster. Een draadloze PA speaker om feestjes weg te blazen. Er is nu ook een mini versie; de Rockster XS. Zo kwam de Teufel Rockster XS bij mij terecht. Samen met een nieuwe hoofdtelefoon; de Teufel Turn. Binnen een paar dagen kan je over deze ‘hoofdtelefoon met ballen’ een review over lezen. BetonDe Rockster XS valt allereerst op door het gewicht. De 720 gram gooi je niet zo maar in je rugzak. Dat gewicht is absoluut geen dood gewicht zoals in sommige producten een stukje lood zit voor de kwaliteit beleving. Een 4400 mAh accu is vooral de reden van het gewicht en levert voldoende voeding voor 14 uur speelplezier. Je kan zelfs tijdens het spelen andere apparatuur opladen via de Rockster XS. Er is ook een mogelijkheid om met twee Rockster XS speakers een draadloze stereo opstelling te maken. Een feestje kan zo aardig op gang komen.GeluidDe Rockster XS heeft veel leuke features, maar de Klasse D versterker met 8W vermogen op de speakers overtuigen. Wat een geluid!! De geluidsdruk is enorm. Zeker wanneer je de boost knop indrukt. Officieel is deze voor buitengebruik, maar in de badkamer knalt het heerlijk. Omdat de luidspreker ook nog eens spatwater dicht is kan ie overal mee naar toe. De boost knop licht rood op en het geluid krijgt een soort extra loudness met vooral veel laag. Waar veel andere luidsprekers gaan rammelen door veel laag, blijft de Rockster XS echt lekker strak klinken. Het midden en hoog komt lekker los en zelfs met één luidspreker heb je niet echt het idee dat het uit één hoekje komt. Van de vele vele luidsprekers die wij getest hebben was er geen beter geluid met zulk luid volume onder de tweehonderd Euro.WensenDe Rockster XS heeft dus een boost knop, speelt draadloos en is spatwaterdicht. Voor de Android gebruikers is er zelf een NFC verbinding mogelijk. Het enige wat we missen is een NEXT knop. Niet alle apps werken met twee keer de play knop indrukken. Als je staat te douchen met de Rockster is het af en toe wel handig als je snel even kan doorspoelen…. de muziek dan Als reviewer rijst wel de vraag: ben je nog wel gelovig als weer een product beter is dan het vorige? Alle reviews zijn oprecht en gelukkig een weergave van de technologie die steeds weer beter wordt. De transparantie in de markt zorgt dat de concurrentie de producten steeds beter maakt. Mijn GadgetGear reviews zijn niet gefinancierd door fabrikant of andere bron.ConclusieTeufel heeft een nieuwe koers als merk ingezet. Product voor muziekliefhebber maar wel de stoere rockers. De dames op de redactie waren niet gecharmeerd van het uiterlijk van het product. De mannen des te meer. De Teufel Rockster XS is kwaliteit in afwerking, details, geluid, volume en klankbeeld. Het gaat enkel ten kosten van wat gewicht, maar echte mannen hebben daar geen probleem mee.________________________________________De Teufel Rockster XS BT speaker; MUST HEAR! krijgt van ons 5 uit 5 sterrenPluspunten •    top geluid•    VOLUME•    kwaliteit afwerking•    stereo mogelijkheid•    spatwaterdicht•    functie als accupack________________________________________

De Teufel Rockster XS kost 179 Euro en is online te koop

GadgetgearGeschreven op zaterdag 5 december 2015 door Zeeman Albert
Testbericht - Hardware-journal - Gold
„lukt wat tot nu toe nog geen speaker in dit formaat is gelukt.“
Hardware-Journal
17.12.2015
Meer...
Logo - Hardware-Journal Testbericht - Hardware-journal - Gold
“Overduidelijk is de gelijkenis met zijn grote broer. De vormgeving is identiek, alleen de afmeting is aangepast. De tactiliteit, de afwerking en zijn appearance lijken op het eerste gezicht vrij ongebruikelijk maar zijn vrij subliem. De matte aluminium behuizing heeft een extreem hoogwaardige feel. Het geheel wordt afgerond met perfect op elkaar afgestemde componenten. De uiteindes (boven en beneden) hebben rubberen elementen die tegelijkertijd als staander fungeren.”   “Het portable monster lukt wat tot nu toe geen andere luidspreker in deze prijsklasse is gelukt. De ingebouwde techniek veroorzaakt een enorme soundexplosie die eigenlijk niet van een apparaat kan stammen dat zo compact en klein is als deze speaker.”    Feit is dat de speaker echt heel goed klinkt, hij zorgt voor een gedetailleerde en duidelijk spraakweergave en is ook in de hoge frequenties en het maximale volume enorm stabiel. Het laag van de passieve subwoofer lijkt op het moment dat de tafel begint te trillen, echt ongelofelijk.”    Conclusie:“We kunnen een vrij simpel oordeel over de ROCKSTER XS vellen. De kleine rocker heeft het DNA van zijn grote broer geërfd, zodat je hem nu ook in je rugzak kunt stoppen en niet op rollen moet transporteren. De technologie is eveneens zeer overtuigend.”   “Wat sound betreft, krijg je een weids geluid dat perfect is voor kleinere tuinfeesten of open air tv-happenings.”Vertaald uit het Duits.
Logo - lifestyle.blogo
"Fijne speaker met een lekkere sound"
Lifestyle.blogo
11/2015
Meer...
Logo - lifestyle.blogo

... [D]e Teufel Rockster XS is een spatwaterdichte bluetooth (met NFC) speaker die er stoer  en solide uitziet. En de XS is gebaseerd op zijn grote broer, de Rockster. De naam doet het al vermoeden maar de Rockster XS is geen lichtgewicht speaker en daar moet je rekening mee houden als hem mee wilt nemen in je tas of rugzak. De reden voor het gewicht is oa. de zware accu, maar deze heeft wel als voordeel dat ie niet snel aan de lader gelegd hoeft te worden en je kunt tegelijkertijd ook andere apparaten opladen, terwijl je muziek afspeelt...

Conclusie; De Teufel Rockster XS is een fijne speaker met een lekkere sound. En Teufel heeft ook bij deze speaker haar kenmerkende rode lijn verwerkt. Hij ziet er stoer uit en is misschien iets meer een mannencadeau dan eentje voor dames. (Tip; Misschien kan Teufel leuke gekleurde ‘jasjes’ voor de Rockster XS ontwerpen.) Het enige minpuntje is het gewicht, je stopt hem niet even snel in je handtas.
Logo - Connect
"Volwassen sound, robuuste behuizing - get the party started"
Connect
11/2015
Meer...
Logo - Connect
Van buiten overtuigt de Teufel ROCKSTER XS met een robuuste behuizing. Overtuigt de compacte Bluetooth speaker in deze eerste test ook een met een goede sound?... [E]en druk op de knop van een rood verlichte toets veranderde de geluidsweergave: van volumineus en gebalanceerd, naar iets slanker en harder. Wie welke modus wanneer gebruikt? Maakt niet uit, dat is een kwestie van smaak.... [D]e variant die meer ‘bassy’ klinkt, bleef gebalanceerder en ronder. „Ongeloofelijk“ volgens de audio-redactie naast ons. En inderdaad: de Teufel had een verbazingwekkend diepe bas en verraste ons met verschillende toonhoogtes – zelfs de hoge frequenties bleven bij langere luistersessies aangenaam.... [M]isschien belangrijker: wie ca. 360 euro wil investeren, kan twee Rockster XS als stereo-set bundelen en de buren tot waanzin drijven. Want hard kan hij, deze kleine speaker. Niet dat je er nu meteen een PA-bedrijfje mee kan starten, maar toch zo hard dat je buren op de muren zullen kloppen. Deze power stamt van twee kleine frontspeakers en een ovaal passief membraam aan de achterkant, dat het mebraanvlak in het basbereik vergroot.De geïntegreerde accu heeft volgens Teufel een speelduur van 14 uur, wat bij normaal volume ook echt lijkt te kloppen.Is de accu van je telefoon leeg, dan kan hij met de accu van de ROCKSTER opgeladen worden. Of twee telefoons, want de Teufel kan zich dankzij de Partymodus ook met twee afspeelapparaten draadloos verbinden. Conclusie: Volwassen sound, robuuste behuizing, gemakkelijke ingebruikname – get the party started!

Inhoud levering

ROCKSTER XS (2016)
  • 1 × USB-kabel voor ROCKSTER XS
  • 1 × Voeding – Zwart
Bluetooth ROCKSTER XS Klein