8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Niet goed, geld terug!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account

ROCKSTER (2016)

Het podiumbeest
De luidste mobiele luidspreker op de markt: tot 115 dB
(32)
Kleur: zwart
ROCKSTER
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger

Highlights

Mogen we voorstellen
Als het monsterlijke volume van deze speaker wordt opengedraaid blijft er letterlijk geen grasspriet meer overeind. Het allesverwoestende geluid van de ROCKSTER geldt als het ideale ingrediënt voor een onovertroffen feest. Of het nu thuis is, in het park, op het strand of ergens op een dak in je stad... De kracht van de ROCKSTER kent geen grenzen, een ware Godzilla onder de luidsprekers! 
Alle specs en features op een rij
 • De luidste mobiele luidspreker op de markt: tot 115 dB
 • 2-kanaals dj-mixer voor de beste dj-sets
 • Draadloos muziek verbinden met Bluetooth 4.0
 • Ingang voor instrumenten en microfoon
 • 8 uur lang muziek mogelijk zonder stroom!
 • 31,5 kg zwaargewicht
 • Stevige multiplex behuizing
 • Flexibel met draaggrepen en wielen
Dit vinden andere van ons
(4.69 van 5 bij 32 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Bluetooth apt-X
iOS
Android
plug & play
Powerbank

115 dB aan pure en onvervalste geluidskracht

Groots, luid, sterk en onverwoestbaar! De ROCKSTER verandert menig park, plein en strand in een ware concertarena. Maar liefst 115 dB aan pure en onvervalste geluidskracht! De ROCKSTER is een ware party-knaller. Een niet te missen ingrediënt voor een nu al legendarisch feest.

De ultieme mobiele party booster

Met een maximaal volume van 115 dB wint de ROCKSTER het qua geluidsvolume met gemak van een pneumatische hamer. De indrukwekkende prestaties van het systeem, die ook in het diepste basgeluid (45 Hz) worden waargemaakt, heeft de 85 centimeter hoge luidspreker nodig om ook grote parties in de buitenlucht moeiteloos van het juiste geluid te voorzien. Dit alles wordt weergegeven met een 15 inch subwoofer en een 1 inch horn tweeter driver.

Nóg meer party-power nodig? Via een XLR-kabel is het zelfs mogelijk om twee ROCKSTER speakers als stereoset in te zetten. Met een schakelaar kan vervolgens worden bepaald welke luidspreker de toon aan geeft (Master/Slave). En alsof dat nog niet genoeg is, is het zelfs mogelijk de ROCKSTER in een serie te koppelen.

God is a DJ, maar Teufel heeft de ROCKSTER!

Die avonden dat men de hele avond naar dezelfde playlist luistert, zijn verleden tijd. De ROCKSTER beschikt namelijk over een geïntegreerde 2-kanaals dj-mixer met 3-bands equalizer, een crossfader, een PFL-schakelaar voor pre-fader-listening en bronselectie voor ieder kanaal. Sluit je smartphone(s) of mp3-speler aan op het systeem en ga als een ware dj los met het creëren van vette mixen!

Het is eveneens mogelijk de ROCKSTER aan 2 Bluetooth apparaten te verbinden, waardoor de mogelijkheid ontstaat om met 2 dj’s een back2back-set te verzorgen. De apt-X codec zorgt ervoor dat binnen een afstand van 10 meter de wireless verbinding in cd-kwaliteit wordt weergegeven! Met een schuifregelaar (crossfader) kan vervolgens de input van twee parallelle geluidsbronnen worden aangestuurd, waarbij over de koptelefoon de digitale naald alvast op de volgende plaat kan worden gelegd.

Ben je liever zelf een ‘rockster’? Dan is het eveneens mogelijk een instrument- of microfoon op de ROCKSTER aan te sluiten. Zowel de microfoon als het instrument zijn desgewenst met een echo-effect te voorzien.

24/7 Wireless party people!

Geen stroom? Geen zorgen. De interne accu van de ROCKSTER speelt op een volumeniveau van 105 dB maar liefst 6 uur lang af. Op maximaal geluidsvolume (115 dB) blijft de ROCKSTER zelfs nog twee uur overeind. De accu is vervaardigd door de Duitse fabrikant Battery Kutter uit Hamburg, is vervangbaar, en heeft een capaciteit van 12 Ampère-uur (Ah). Voor een langer uithoudingsvermogen is het mogelijk de ROCKSTER op een externe auto-accu aan te sluiten. De daarvoor benodigde aansluitkabel is optioneel verkrijgbaar.

Robuust, veelzijdig en bierkrat-compatibel

De stevige behuizing van multiplex van de ROCKSTER zorgt ervoor dat de deze een robuust en onverwoestbaar karakter heeft. De vier wielen aan de onderkant in combinatie met de twee handgrepen aan de zijkant maken van de ROCKSTER een mobiele party booster. Het is daarbij mogelijk om twee van de vier wielen te vergrendelen, waarmee de stabiliteit wordt vergroot. Bovendien zijn de wielen zo aangebracht, dat de ROCKSTER zelfs zijn plek vindt op een bierkrat. Hierdoor kan hij bij een grotere party ook probleemloos hoger worden geplaatst en wordt voorkomen dat de wielen bij een zachte ondergrond - bijvoorbeeld strandzand - verzinken.

Een stevige, met scharnieren bevestigde afdekking van kunststof ervoor dat het dj-mengpaneel kan worden beschermd wanneer hossende feestgangers met bier in de hand aan de dj-booth voorbij komen.

Specificaties

 • Extreem hoog geluidsniveau tot 115 dB, geschikt voor grote ruimtes en oppervlakten
 • 31,5 kg zwaar, voorzien van wielen voor makkelijk verplaatsen
 • Geïntegreerde 2-kanaals dj-mixer met equalizer voor hoge, midden en lage tonen, crossfader en een PFL-schakelaar voor pre-fader-listening  
 • 2 x Bluetooth 4.0 connectie met apt-X codec voor het wireless en in cd-kwaliteit overdragen van muziek via de smartphone
 • Accu speelduur van 8 uur, extra 12 Volt auto-accu en 230 Volt stroomaansluiting
 • 3 stereo-ingangen, microfoon- en koptelefoon-aansluiting, line out

Inhoud levering

 • ROCKSTER (stuk) (2016)
 • Stroomkabel
 • Wielset voor de ROCKSTER
 • ROCKSTER batterij 1212
Maximale hoogte
76,80 cm
Download informatie als PDF

Technische details

ROCKSTER (stuk) (2016)
ROCKSTER (stuk) (2016)
Indrukwekkende, krachtige mobiel event-soundsysteem met Bluetooth-connectie, 450 watt versterker, 2-kanaals dj mixer, aansluiting voor microfoon en instrument én geïntegreerde accu voor 2 uur non-stop volume op maximaal niveau.
ROCKSTER (stuk) (2016)
Luidsprekers
SPL 115 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 45 - 20000 Hz
Tweeter (aantal per speaker) 1
Woofer (aantal per speaker) 1
Woofer (doorsnede) 380,00 mm
En verder... Horn tweeter
Akoestisch principe 2-kanaals systeem
Opbouw behuizing Open
Materiaal behuizing Multiplex, MPX
Afwerking behuizing Gelakt + kunststof coating
En verder... Vier wielen bij levering inbegrepen.
Aansluitingen
XLR ingang 2
Microfoon ingang 1
XLR uitgang 2
En verder... 2 XLR uitgangen voor link en rechts
Analoge ingangen 5
Cinch-ingang stereo 1
Minijack ingang 3,5 mm 1
Minijack ingang 6,3 mm 1
En verder... 1 x XLR stereo-in, 1 x microfoon-in
Analoge uitgangen 2
Koptelefoon uitgang 3,5mm 1
Bluetooth 2 x 4.0 aptX codec
En verder... USB oplaadfunctie voor smartphones
Elektronica
Algemene versterkervermogen (RMS) 500 Watt
Versterker-configuratie 1.1
Versterkerkanalen 2
Spanning 230 / 12 Volt
Stroomkabel netbus Ja
Veiligheid Yes
Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Type batterij Lead 12 000 mAh
Batterij duur Up to 8 h
Maximale duur opladen batterij 8 h
Afmetingen
Diepte 45,10 cm
Breedte 58,80 cm
Hoogte 76,80 cm
Gewicht 31,50 kg

Recensies & reviews

ROCKSTER (2016) review of iphoned
ROCKSTER (2016) review of iphoned
"Ondanks de grote drukte van omstanders en de vele lopers konden we op een afstand van 25 meter genieten van de muziek."
iphoned 07|2017
"Volgens Teufel is de ROCKSTER ‘de ultieme mobiele party booster’. Een claim die we hebben getest door de speaker mee te nemen naar de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse. Ondanks het indrukwekkende geluidsvolume zou de ROCKSTER het zo’n acht uur vol moeten houden op de geïntegreerde accu. Ook is hij uitgerust met enkele interessante features om een goed feestje te geven. De ROCKSTER is bovendien de grootste en krachtigste bluetooth-speaker die je op dit moment kunt kopen. (...)
 
Heb je de speaker eenmaal ingeschakeld, dan kun je direct je smartphone via bluetooth koppelen. Uniek is dat je twee bluetooth apparaten tegelijk kunt verbinden, wat tof is als je via de geïntegreerde dj-mixer nummers in elkaar over wil laten lopen. Via de koptelefoonaansluiting kun je naar kanaal 2 luisteren om de perfecte overgang te zoeken, waarbij kanaal 1 over de speaker wordt afgespeeld. De besturing zit boven op de speaker bij de crossfader, de selectie van input (bluetooth, line-in, microfoon) en een equalizer om het geluid optimaal af te stemmen. (...)
 
Ook als je een stukje van de speaker af staat, klinkt de muziek en verschillende tonen in evenwicht, waarbij vooral de geluidskracht van de speaker in positieve zin opvalt. Ondanks de grote drukte van omstanders en de vele lopers konden we op een afstand van 25 meter genieten van de muziek. (...)
 

De Teufel ROCKSTER is bij uitstek geschikt om een goed feestje te bouwen. De speaker heeft een boel technische snufjes, maar is makkelijk te bedienen en is snel gekoppeld met je smartphone. Het geluidsvermogen van 115dB is indrukwekkend, waarbij muziek vrijwel altijd zuiver klinkt, ook als je van een afstandje naar de speaker luistert.

(...) Fijn is dat de ROCKSTER ondanks zijn flinke formaat redelijk goed mee te nemen is."

Lees de hele review op iPhoned.nl
ROCKSTER (2016) review of Award
ROCKSTER (2016) review of Award
GOLDEN COMPUTER Best Product 2015; Category: Sound
Award

Excellent: The ROCKSTER


The ROCKSTER received the "Best Product" award for the category "sound" in the GOLDEN COMPUTER poll.
ROCKSTER (2016) review of www.welt.de
ROCKSTER (2016) review of www.welt.de
„Teufel Rockster – voor grote party’s“
www.welt.de 06|2015
“De Teufel luidspreker gaat niet alleen verdomd hard – hij klink daarbij ook zeker goed: bassen worden droog en met veel power weergegeven, midden en hoge tonen klinken nauwkeurig en uitgewogen. Daarmee laat zich snel een groot feest organiseren.”

Beoordeling: Goed
De Rockster ontvangt met een vergelijkingstest onder 20 Bluetooth speakers de 2e plaats.Lees hier het gehele artikel (Duits)
ROCKSTER (2016) review of www.iphone-tricks.de
ROCKSTER (2016) review of www.iphone-tricks.de
"...impressive all-rounder"
www.iphone-tricks.de 22.06.2017
 "The Teufel Rockster is an impressive all-rounder that delivers great sound at any volume. The speaker creates an impression with its outstanding craftsmanship and solid appearance. Whether at a barbeque in the garden or a chilled evening with friends, this mobile soundsystem proves to everyone at the party who's boss."
See full review at http://iphone-tricks.de/zubehoer/60172-teufel-rockster-das-mobile-soundsystem-mit-dem-xxl-sound-im-test
ROCKSTER (2016) review of www.curved.de
ROCKSTER (2016) review of www.curved.de
"...louder than a Harley Davidson: the Teufel Rockster delivers above all on smooth, balanced sound"
www.curved.de 30.09.2016
 "No matter how high you turn up the volume, the high, mid and bass tones are adjusted smoothly, thanks to a Class-D 450 Watt amplifier.  The bass of the 380mm woofer impressed me in particular. So strong, yet so smooth, that you just want to cuddle up to it. That must be a first for a portable loudspeaker.
In our practical "road-testing", so not in a technical acoustic lab, the speaker reached an impressive 120dB. Which is even louder than teh 115dB that Teufel promised. Such a roar makes it able to fill even large halls with sound."
See the full review at https://curved.de/reviews/teufel-rockster-im-test-das-festival-im-vorgarten-415879
ROCKSTER (2016) review of www.bild.de
ROCKSTER (2016) review of www.bild.de
"Allrounder mit Höllenklang"
www.bild.de 27.05.2016
„Der Sound ist aber bereits in der Standard-Einstellung sehr gut. Ob Bombast-Rock (Pink Floyd, Deep Purple) oder Vocal-Jazz (Gregory Porter) bis hin zu schrägen Sounds wie die Peter-Gabriel-Cover von David Byrnes („I Don’t Remember“) und Lou Reed („Soulsbury Hill“) – der Rockster besteht nahezu jede Klangprüfung.“
„Selbst bei Maximum-Lautsärke verzerrt der Klang kaum.“

Fazit:

„Sehr guter Klang und hohe Flexibilität. Der Rockster lässt sich zwar nicht unter den Arm klemmen; einmal aufgestellt wird er jedoch zu einem echten Party-Starter.“

Zum ganzen Test auf www.bild.de
ROCKSTER (2016) review of www.lowbeats.de
ROCKSTER (2016) review of www.lowbeats.de
"Zodra de muziek wordt aangezet, heeft hij de performance van z'n leven"
www.lowbeats.de 28.05.2016
“Gezien zijn postuur en looks verwacht je van de Rockster natuurlijk een klank van groot kaliber – en wat dat betreft, word je ook beslist niet teleurgesteld.”
 
“Toch is de spectaculair uitziende Berlijner allesbehalve een herrieschopper. Natuurlijk is de Rockster niet voorbestemd om zijn luisteraars mee te nemen naar het ultieme hifi-nirvana. Maar wat hij te berde brengt, mag je met een gerust hart klankcultuur noemen. Zelfs kritische oren zijn verrast over het volle, zuivere en enorm zelfbewuste geluid dat met een plastische midrange en een aangenaam gearticuleerde aanwezigheid voor de nodige grip zorgt.”
  
“Wat bij de Rockster iedere keer weer opvalt, is dat zelfs bij een grotere afstand het geluid nog uitzonderlijk krachtig en catchy is – zo blijf je zelfs van ver nog goed in contact met de muziek. Het geheel wordt ondersteund door een fulminante, pulserende en toch compacte bas.”
  
Echt, de Rockster is best verslavend – en zet je hem flink hard, dan is er geen ontkomen meer aan, dan ben je echt verkocht. De afkorting spl achter dB staat dan niet meer voor sound pressure level, maar voor sound pleasure level – en dat niet alleen bij meejoel songs, maar ook bij andere muzieksoorten als muziek en jazz (...).”
 
Conclusie:
 “Van straatmuziek, tuinfeestjes tot studentenparty’s en een spontane picknick in het park – de Teufel Rockster grijpt iedere kans om te feesten met beide handen aan. De Rockster scoort niet alleen hoog met een stoere offroad-look, maar veel meer nog met zijn verbazingwekkend goede klank en een ademberovende frequentiestabiliteit die hem bij ieder event tot muzikaal middelpunt bombarderen. Bovendien heeft hij nog meer stoere kantjes, zodat hij zelfs de meest extravagante feesten ongeschonden overleeft. Noemenswaardig is ook de praktische uitrusting: highlights zijn het geïntegreerde mengpaneel en de meegeleverde accu waardoor hij nog mobieler wordt dan hij al is.”
 
Vertaald uit het Duits
 

Lees de hele review op: www.lowbeats.de
ROCKSTER (2016) review of www.likehifi.de
ROCKSTER (2016) review of www.likehifi.de
"The power of the sound practically blows the listener away."
www.likehifi.de 28.04.2016
"When the music plays, the ROCKSTER’s power becomes apparent. The system really comes into its own at events. The power of the sound practically blows the listener away. Responsible for this is the 450 watt amplifier that drives an enormous 380 mm woofer to 115 dB. According to the manufacturer, the heavy chassis is especially tightly mounted, has powerful voice coils and a massive membrane. A high-performance tweeter ensures high, distortion-free levels. The broad dispersion angle guarantees a high degree of speech intelligibility over a wide area.”

Conclusion:

"With its gigantic dimensions and almost professional feature set, Tefeul’s ROCKSTER wasn’t made for a small home’s front porch. Instead, its strengths unfold in large outside areas and big rooms. The power packet is the ideal choice for accompanying musical events or athletic and dance groups.”

Translated from the original German.You can read the entire test review (in German) at www.likehifi.de
ROCKSTER (2016) review of futurezone
ROCKSTER (2016) review of futurezone
"Verstoring van de openbare rust gegarandeerd!"
futurezone 11/2015
De ROCKSTER, het outdoor-soundsysteem van Teufel, heeft een super krachtige versterker van 450 Watt versterker en kwalificeert zich als sterke en flexibele partymachine.  
  
 
...[Hij] lijkt niet alleen op een speaker in een club, hij moet ook precies zo hard kunnen.
 
Doordringende bas

... [B] Bij de geluidskwaliteit scoort de ROCKSTER ook al. De speaker levert bij de verschillendste muziekstijlen en volumes zuivere resultaten in iedere frequentie tussen 45 en 20.000 Hertz.
Wat de ROCKSTER het beste kan is party’s tot leven wekken. Futurezone heeft in eigen huis de doordringende kracht van de speaker mogen ervaren. Toen de ROCKSTER op de vijfde verdieping van ons gebouw helemaal werd opengedraaid, kregen we meteen een verbaasd telefoontje van de koerier-ruimte, twee verdiepingen lager. Nadat we verteld hadden waar dit duivels geluid (hoe toepasselijk) vandaan kwam, zeiden ze: “als jullie dat ding niet meer nodig hebben, mogen jullie het het aan ons geven.”

Op het terras kregen we al snel klachten uit het hele gebouw. Dus maar naar de parkeergarage in de kelder. De pefecte location voor een spontane garageparty. De ingebouwde accu en de gemakkleijke transportmogelijkheid op rollen was op iedere geteste locatie super praktisch. [...]

Risico op klachten
De ervaringen met de Rockster laten ook meteen het grootste probleem zien dat je met de Rockster kunt hebben: ruzie met de buren.
Want heb je geen kelder, garage of een afgelegen outdoor-mogelijkheid, dan is het werkelijk moeilijk de mogelijkheden van de ROCKSTER volop te gebruiken. Niet geheel ten onrechte heeft Teufel een rechtsbijstandsverzekering een cadeau bij de eerste modellen van het soundsysteem.

Lees de hele review hier:
ROCKSTER (2016) review of icreate
ROCKSTER (2016) review of icreate
"Voor de wildere feestjes"
icreate 10/2015
Teufel Rockster - voor de wildere feestjes
We testen bij iCreate al jaren speakers en soms denken we alles wel zo'n beetje gehad te hebben. Maar nog nooit kwam er een speaker met een steekwagen binnengereden. Totdat de de Teufel Rockster werd binnengerold. Deze speaker is bijna een meter hoog en weegt 31,5 kilo: volgens Teufels eigen zeggen is de Rockster 'de Godzilla onder de luidsprekers'.
   
Heel veel knopjes
 Als je verbazing over de enorme omvang is weggeëbd, val je in de volgende verbazing. Er zitten namelijk enorm veel aansluitingen en knopjes op de acherkant. Alleen al om de Rockster aan te zetten heb je drie opties (een stroomkabel, auto-accu of de interne accu), er zijn twee aan/uit-knoppen en er is een schakelaar om de stroomstand te kiezen. De inputmogelijkheden zijn nog breder: een jack-kabel, dubbele tulp, mini-jack, XLR, en twee keer bluetooth (met twee pairingknopjes) en een masterinput met stereo-XLR. Was het dat? Nee, er zijn ook nog uitvoerpoorten voor de koptelefoon en een extra speaker. […]
   
Knalfeest

Uiteraard is de Teufel Rockster niet alleen zo groot om heel veel knopjes te herbergen. Godzilla produceert namelijk een 'monsterlijk' volume Je hebt 115 dB tot je beschikking, met diepe bas door de 15-inch subwoofer en duidelijke hoge tonen door de 1-inch tweeter. Ook bij dit hoge volume (we hebben het op vrijdagmiddag op kantoor even aangedurfd) worden alle dimensies nog steeds goed gebalanceerd weergegeven. Deze kracht is ruim voldoende voor de wildere feesten en om dat te benadrukken , is de Rockster zeer robuust gemaakt - hij kan tegeneen stootje en een omgestoten glas bier. Kortom: komt er wat familie op vistite, heb je een kinderfeestje of zit je 's zomers lekker in de tuin.... dan is de Rockster ongeschikt. Heb je een wild knalfeestje enwil je een stapje verder gaan dan een simpel afspeellijstje? Dan is de Rockster geweldig.

Lees de hele review hier:
ROCKSTER (2016) review of www.krone.at
ROCKSTER (2016) review of www.krone.at
„Erstaunlich in jedem Fall“
www.krone.at 12.09.2015
„Ein 3,5- mm- und ein 6,3- mm- Klinkenanschluss, ein Cinch- sowie ein XLR- Eingang erlauben den Anschluss von etwa MP3- und CD- Player, Gitarre sowie Mikrofon, sogar mit Reverb und Limiter - optimal für all jene, die neben der reinen Musikwiedergabe beispielsweise in der Fußgängerzone vom Ende der Welt predigen oder einen auf Kelly Family machen wollen. Falls ein Tinnitus nicht genug sein sollte, lassen sich über einen zusätzlichen Audio- Ausgang sogar weitere Rockster in Reihe anschließen.“

„Erstaunlich in jedem Fall: Dank leistungsstarkem Hochtonhorn liefert der Rockster selbst im Grenzbereich noch einen verzerrungsfreien und überraschend ausgewogenen Klang. Erst durch zusätzliches Hinzufügen von Bässen mittels Equalizer, um sich dieses wohlige Kribbeln in der Magengegend zu verschaffen, beginnt der Rockster laut zu pumpen. Wer ein bisschen an den Reglern schraubt, kann damit also Klassik ebenso genießen wie Metal, Dubstep oder Rap.“

Fazit:

„Ob auf Partys oder Gartenfesten, für Vorträge oder den Bandproberaum und Konzerte - die Einsatzmöglichkeiten des Rockster sind ebenso vielfältig wie seine Anschlüsse.“


Zum ganzen Test auf www.krone.at
ROCKSTER (2016) review of SFT
ROCKSTER (2016) review of SFT ROCKSTER (2016) review of SFT
„… einiges zu bieten, was sich auch vom Klang behaupten lässt“
SFT 09|2015
„Trotz seiner  Größe  und  seiner  geradezu  brachialen Klangkraft  kann  man  den  als  Konzertspeaker deklarierten  Lautsprecher  auch  fernab  jeder Steckdose auf der Terrasse, im Park oder am Strand  betreiben  –  integriertem  Akku  mit maximal  sechs  Stunden  Laufzeit  und optional anschließbarer 12-Volt-Batterie sei Dank. Der Mobilität zu gute kommen auch einige äußere Faktoren am stabilen MDF-Gehäuse des Speakers.  Vier  Rollen  –  zwei  davon feststellbar – sorgen für einen sicheren Stand, zwei Griffe an den Seiten erleichtern  das  Ziehen  und  Schieben. 

Teufel hat  den  massiven  Riesenspeaker  allerdings für seine Größe nicht nur einzigartig mobil gebaut, sondern auch bei der integrierten Technik ganze Arbeit geleistet. So lassen sich zwei Geräte via Bluetooth  oder  Analog-Eingängen  simultan verbinden [...]. Ohne Unterbrechung  kann  zwischen  den  Quellen gewechselt  werden.  Außerdem  lässt  sich mit  angeschlossenem  Kopfhörer  ein  Lied vorhören,  während  ein  anderes  von  der zweiten Quelle abgespielt wird. Getrennte Pegelregler sorgen für die passende Klangabstimmung  je  nach  Musikrichtung.  Wer selbst für Unterhaltung sorgen will, bedient sich an den Anschlüssen für Gitarre und Mikrofon. Featureseitig hat der Rockster somit einiges zu bieten, was sich auch vom Klang behaupten lässt.
 
Wie man es von einem 32 Kilo schweren Lautsprecherkoloss erwartet, bringt der Rockster Leistung en masse: Bis zu 115 Dezibel laut spielt er [...].  Auch große  Outdoor-Partys  beschallt  man  damit mühelos.  Wirklich  erstaunlich  ist  aber,  dass die Wiedergabe selbst auf hoher Lautstärke stets klar bleibt – es sei denn, man möchte alle Grenzen sprengen und die Party zum Kochen bringen. Dann dreht man die Frequenzpegelregler bis zum Anschlag, woraufhin der Rockster Wände zum Beben bringt und Gitarrenriffs  erbarmungslos  Richtung  Zuhörer feuert.“


www.spielefilmetechnik.de
ROCKSTER (2016) review of www.areadvd.de
ROCKSTER (2016) review of www.areadvd.de
"...the ROCKSTER isn’t just loud, it’s also precise. No cheap technology is on offer here, but rather premium components that are able to master the entire signal path."
www.areadvd.de 04.08.2015
"The website assures us, "Wherever it rocks, the grass won’t grow.“ We’d just like to assure you that the ROCKSTER can do more than “rock”. It reveals itself to be a club on wheels, and the ROCKSTER plays techno/trance, house and R& B with such abandon that the first 666 buyers received free legal insurance from the company Arag as a free add-on -- something they can certainly make good use of.”

"It pushes out the pressure at levels that can be felt in the pit of one’s stomach. At the same time, it remains much more precise that many other PA systems. It throws the electronic effects far into the room and can be put to good use outdoors thanks to its power.”

"And when the tracks really get going, the ROCKSTER makes it clear that it’s the king of all portable sound systems. In comparison, what other modern boomboxes or larger BT loudspeakers bring forth is not much more than lukewarm air. These devices shouldn’t even try to compete with the ROCKSTER, no matter how many watts they claim to have. It’s as if a Dacia Logan would race against a Ferrari 488 GTB – best to not embarrass oneself trying.”

"Teufel has  [...] probably put together the best mobile speaker system that not only instils fear in the competition but plays them mercilessly against the wall. Calmly and even-temperedly, levels are attained that are so high, one always has to be careful not to get arrested for disturbing the peace.”

"Whether old-school rocker, party fan or digital DJ, the ROCKSTER is the ultimate tool for everyone who wants to have fun while listening to music. And the ROCKSTER isn’t just loud, it’s also precise. No cheap technology is on offer here, but rather premium components that are able to master the entire signal path. We also very much liked the robust professional finish enhanced by skilfully set modern accents.”

Translated from the original German.You can read the full test review (in German) at www.areadvd.de
ROCKSTER (2016) review of HIFI.nl
ROCKSTER (2016) review of HIFI.nl
"De Rockster getest in het Vondelpark"
HIFI.nl 07|15

De redactie van Hifi.nl ging onlangs met de ROCKSTER op pad in het Vondelpark in Amsterdam en vroeg de bezoekers aldaar wat zij zoal van de ROCKSTER vonden. Hieronder enkele korte reacties. Het volledige verslag is hier na te lezen. 


"Het is maar goed dat er wielen onder de ROCKSTER zitten, want met deze zomerse temperaturen heb je weinig behoefte de dik dertig kilo zware luidspreker lang te moeten dragen."

"De ROCKSTER onderscheidt zich van vergelijkbare apparaten door een mengpaneel inclusief crossfader aan de bovenkant. [...] Ideaal dus om mee te dj'en of gewoon een lekker vet feestje te bouwen."

"Het ontwerp is strak en robuust, maar vooral het geluid vind ik echt top.”

“Voor een rave zou dit wel echt een ideale speaker zijn.”

“Ik kan hem zelf niet betalen, maar zou hem zeker aanraden bij mijn vrienden die het geld wel hebben.”

"Een groot voordeel van de ROCKSTER vind ik de dj-booth, die is echt heel chill. Mixen met een crossfader geeft wel echt meerwaarde aan zo’n luidspreker. Ook het ontwerp spreekt me aan, strak en robuust."

“Damn, dat laag klinkt écht heel goed” [...] “Kunnen jullie mij niet zo’n ding sponsoren?” [...] “Per jaar doe ik zo’n vijf, zes festivals aan waar ik niet alleen mijn kookkunsten vertoon, maar ook mijn lyrics spit. Daarvoor is dit wel echt een perfect apparaat.”

“We werken in de animatie.” En dan niet de variant met pennen en potloden, maar die op campings en vakantieresorts. “Daarvoor zou de ROCKSTER wel echt een bijzonder geschikt apparaat zijn.”

[...] "als ik hem zou kopen, zou ik hem naast op het werk ook gewoon thuis gebruiken. Want het geluid is wel echt heel helder en krachtig. En hij ziet er ook gewoon mooi uit.”


Lees hier het hele testbericht www.hifi.nl
ROCKSTER (2016) review of Audio Video Foto BILD
ROCKSTER (2016) review of Audio Video Foto BILD
„Niets voor kinderfeestjes“
Audio Video Foto BILD 07|15
"Wij hebben het nagemeten: vol opengedraaid, haalt de Rockster net iets meer dan de 115 Decibel die Teufel belooft. Ter vergelijking: een luchtdrukhamer komt tot “slechts” 90 Decibel [...]”

“De Teufel luidspreker gaat niet alleen verdomd hard – hij klink daarbij ook zeker goed: bassen worden droog en met veel power weergegeven, midden en hoge tonen klinken nauwkeurig en uitgewogen. Daarmee organiseer je al snel een groot feest.”Lees hier het gehele artikel (Duits)
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kann der ROCKSTER auch an einer Auto-Steckdose (12 V) betrieben werden?
Der Betrieb des ROCKSTER über eine KfZ-Steckdose ist indirekt möglich, indem ein handelsüblicher Spannungswandler 12V auf 230V zwischen Auto-Steckdose und ROCKSTER Stromkabel geschaltet wird.

Externer Link (amazon): Beispiel eines Spannungswandlers 12V auf 230V (ungetestet)
Mijn BOOMSTER/BOOMSTER XL/BAMSTER/BAMSTER PRO/BAMSTER XS/ROCKSTER XS klinkt minder goed op mijn Windows-pc/laptop.
Waarschijnlijk is de speaker gekoppeld als "apparaat met handsfree functie". Ga naar Instellingen>apparatuur en printer> BOOMSTER (of andere bluetooth speaker). Klik rechts op het apparaat en verwijder het haakje bij "Handsfree functie".
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.