Home

Ga naar inhoud
Home

Rockster (2016)

Het podiumbeest

(33)
Kleur: Zwart

ROCKSTER

Bekijk een soortgelijk product.

ROCKSTER 2017 - Set

Highlights

Bluetooth ROCKSTER DJ von Teufel

Mogen we voorstellen

Als het monsterlijke volume van deze speaker wordt opengedraaid blijft er letterlijk geen grasspriet meer overeind. Het allesverwoestende geluid van de ROCKSTER geldt als het ideale ingrediënt voor een onovertroffen feest. Of het nu thuis is, in het park, op het strand of ergens op een dak in je stad... De kracht van de ROCKSTER kent geen grenzen, een ware Godzilla onder de luidsprekers! 

Alle specs en features op een rij

  • De luidste mobiele luidspreker op de markt: tot 115 dB
  • 2-kanaals dj-mixer voor de beste dj-sets
  • Draadloos muziek verbinden met Bluetooth 4.0
  • Ingang voor instrumenten en microfoon
  • 8 uur lang muziek mogelijk zonder stroom!
  • 31,5 kg zwaargewicht
  • Stevige multiplex behuizing
  • Flexibel met draaggrepen en wielen
Logo - iPhoned
"Ondanks de grote drukte van omstanders en de vele lopers konden we op een afstand van 25 meter genieten van de muziek."
iPhoned
07/2017
Alle recensies
(4.7 van 5 bij 33 beoordelingen)
Alle reviews

Deze AGM-accu is een extreem krachtige energiebron die je ROCKSTER de nodige power geeft. Samen met de originele accu kun je dubbel zo lang doorfeesten.

De accu is extreem duurzaam en onderhoudsarm. Een beschermende glasvezelvlieslaag voorkomt dat elektrolyt, een vloeistof in de batterij, eruit kan lekken – no matter what!
Een online handleiding voor het wisselen van de accu vind je hier: guide.

Ontdek alle highlights

Technische details

Bluetooth ROCKSTER DJ von Teufel

ROCKSTER (stuk) (2016)

Indrukwekkende, krachtige mobiel event-soundsysteem met Bluetooth-connectie, 450 watt versterker, 2-kanaals dj mixer, aansluiting voor microfoon en instrument én geïntegreerde accu voor 2 uur non-stop volume op maximaal niveau.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 58,8 cm
    Hoogte 76,8 cm
    Diepte 45,1 cm
    Gewicht 31,5 kg
  • Beschrijving Artikel
    Koptelefoon-uitgang 3,5 mm 1
    XLR uitgang 2
    Analoge ingangen 5
    Cinch-ingang stereo 1
    Minijack-ingang 3,5 mm 1
    Minijack-ingang 6,3 mm 1
    Microfoon-ingang 1
    Bluetooth Ja
    Bluetooth aptX Ja
    Analoge uitgangen 2
    XLR-ingang 2
  • Beschrijving Artikel
    Type batterij Lood
    Spanning 230 / 12 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Stroomkabel netbus Ja
    Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
    Volumeregelaar Ja
    Algemene versterkervermogen (RMS) 500 W
    Versterker-configuratie 1.1
    Versterkerkanalen 2
  • Beschrijving Artikel
    Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 45 Hz
    Materiaal behuizing Multiplex, MPX
    Afwerking behuizing Gelakt + kunststof coating
    Tweeter (aantal per speaker) 1
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 380 mm
    Frequentiebereik van/tot 45 - 20000 Hz
    Maximale geluidsdruk 115 dB/1m
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing Basreflex

Recensies & reviews

Logo - iPhoned
"Ondanks de grote drukte van omstanders en de vele lopers konden we op een afstand van 25 meter genieten van de muziek."
iPhoned
07/2017
Meer...
Logo - iPhoned
"Volgens Teufel is de ROCKSTER ‘de ultieme mobiele party booster’. Een claim die we hebben getest door de speaker mee te nemen naar de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse. Ondanks het indrukwekkende geluidsvolume zou de ROCKSTER het zo’n acht uur vol moeten houden op de geïntegreerde accu. Ook is hij uitgerust met enkele interessante features om een goed feestje te geven. De ROCKSTER is bovendien de grootste en krachtigste bluetooth-speaker die je op dit moment kunt kopen. (...) Heb je de speaker eenmaal ingeschakeld, dan kun je direct je smartphone via bluetooth koppelen. Uniek is dat je twee bluetooth apparaten tegelijk kunt verbinden, wat tof is als je via de geïntegreerde dj-mixer nummers in elkaar over wil laten lopen. Via de koptelefoonaansluiting kun je naar kanaal 2 luisteren om de perfecte overgang te zoeken, waarbij kanaal 1 over de speaker wordt afgespeeld. De besturing zit boven op de speaker bij de crossfader, de selectie van input (bluetooth, line-in, microfoon) en een equalizer om het geluid optimaal af te stemmen. (...) Ook als je een stukje van de speaker af staat, klinkt de muziek en verschillende tonen in evenwicht, waarbij vooral de geluidskracht van de speaker in positieve zin opvalt. Ondanks de grote drukte van omstanders en de vele lopers konden we op een afstand van 25 meter genieten van de muziek. (...) 

De Teufel ROCKSTER is bij uitstek geschikt om een goed feestje te bouwen. De speaker heeft een boel technische snufjes, maar is makkelijk te bedienen en is snel gekoppeld met je smartphone. Het geluidsvermogen van 115dB is indrukwekkend, waarbij muziek vrijwel altijd zuiver klinkt, ook als je van een afstandje naar de speaker luistert.

(...) Fijn is dat de ROCKSTER ondanks zijn flinke formaat redelijk goed mee te nemen is."
Ausgezeichnet Bluetooth Verstärker ROCKSTER
"Zodra de muziek wordt aangezet, heeft hij de performance van z'n leven"
www.lowbeats.de
28.05.2016
Meer...
Logo - lowbeats.de Ausgezeichnet Bluetooth Verstärker ROCKSTER
“Gezien zijn postuur en looks verwacht je van de Rockster natuurlijk een klank van groot kaliber – en wat dat betreft, word je ook beslist niet teleurgesteld.”  “Toch is de spectaculair uitziende Berlijner allesbehalve een herrieschopper. Natuurlijk is de Rockster niet voorbestemd om zijn luisteraars mee te nemen naar het ultieme hifi-nirvana. Maar wat hij te berde brengt, mag je met een gerust hart klankcultuur noemen. Zelfs kritische oren zijn verrast over het volle, zuivere en enorm zelfbewuste geluid dat met een plastische midrange en een aangenaam gearticuleerde aanwezigheid voor de nodige grip zorgt.”   “Wat bij de Rockster iedere keer weer opvalt, is dat zelfs bij een grotere afstand het geluid nog uitzonderlijk krachtig en catchy is – zo blijf je zelfs van ver nog goed in contact met de muziek. Het geheel wordt ondersteund door een fulminante, pulserende en toch compacte bas.”   Echt, de Rockster is best verslavend – en zet je hem flink hard, dan is er geen ontkomen meer aan, dan ben je echt verkocht. De afkorting spl achter dB staat dan niet meer voor sound pressure level, maar voor sound pleasure level – en dat niet alleen bij meejoel songs, maar ook bij andere muzieksoorten als muziek en jazz (...).”  Conclusie: “Van straatmuziek, tuinfeestjes tot studentenparty’s en een spontane picknick in het park – de Teufel Rockster grijpt iedere kans om te feesten met beide handen aan. De Rockster scoort niet alleen hoog met een stoere offroad-look, maar veel meer nog met zijn verbazingwekkend goede klank en een ademberovende frequentiestabiliteit die hem bij ieder event tot muzikaal middelpunt bombarderen. Bovendien heeft hij nog meer stoere kantjes, zodat hij zelfs de meest extravagante feesten ongeschonden overleeft. Noemenswaardig is ook de praktische uitrusting: highlights zijn het geïntegreerde mengpaneel en de meegeleverde accu waardoor hij nog mobieler wordt dan hij al is.”  Vertaald uit het Duits 
Logo - futurezone
"Verstoring van de openbare rust gegarandeerd!"
futurezone
11/2015
Meer...
Logo - futurezone
De ROCKSTER, het outdoor-soundsysteem van Teufel, heeft een super krachtige versterker van 450 Watt versterker en kwalificeert zich als sterke en flexibele partymachine.       ...[Hij] lijkt niet alleen op een speaker in een club, hij moet ook precies zo hard kunnen.   Doordringende bas... [B] Bij de geluidskwaliteit scoort de ROCKSTER ook al. De speaker levert bij de verschillendste muziekstijlen en volumes zuivere resultaten in iedere frequentie tussen 45 en 20.000 Hertz. Wat de ROCKSTER het beste kan is party’s tot leven wekken. Futurezone heeft in eigen huis de doordringende kracht van de speaker mogen ervaren. Toen de ROCKSTER op de vijfde verdieping van ons gebouw helemaal werd opengedraaid, kregen we meteen een verbaasd telefoontje van de koerier-ruimte, twee verdiepingen lager. Nadat we verteld hadden waar dit duivels geluid (hoe toepasselijk) vandaan kwam, zeiden ze: “als jullie dat ding niet meer nodig hebben, mogen jullie het het aan ons geven.”Op het terras kregen we al snel klachten uit het hele gebouw. Dus maar naar de parkeergarage in de kelder. De pefecte location voor een spontane garageparty. De ingebouwde accu en de gemakkleijke transportmogelijkheid op rollen was op iedere geteste locatie super praktisch. [...]Risico op klachtenDe ervaringen met de Rockster laten ook meteen het grootste probleem zien dat je met de Rockster kunt hebben: ruzie met de buren. Want heb je geen kelder, garage of een afgelegen outdoor-mogelijkheid, dan is het werkelijk moeilijk de mogelijkheden van de ROCKSTER volop te gebruiken. Niet geheel ten onrechte heeft Teufel een rechtsbijstandsverzekering een cadeau bij de eerste modellen van het soundsysteem.
ICREATE
"Voor de wildere feestjes"
icreate
10/2015
Meer...
ICREATE
Teufel Rockster - voor de wildere feestjesWe testen bij iCreate al jaren speakers en soms denken we alles wel zo'n beetje gehad te hebben. Maar nog nooit kwam er een speaker met een steekwagen binnengereden. Totdat de de Teufel Rockster werd binnengerold. Deze speaker is bijna een meter hoog en weegt 31,5 kilo: volgens Teufels eigen zeggen is de Rockster 'de Godzilla onder de luidsprekers'.    Heel veel knopjes Als je verbazing over de enorme omvang is weggeëbd, val je in de volgende verbazing. Er zitten namelijk enorm veel aansluitingen en knopjes op de acherkant. Alleen al om de Rockster aan te zetten heb je drie opties (een stroomkabel, auto-accu of de interne accu), er zijn twee aan/uit-knoppen en er is een schakelaar om de stroomstand te kiezen. De inputmogelijkheden zijn nog breder: een jack-kabel, dubbele tulp, mini-jack, XLR, en twee keer bluetooth (met twee pairingknopjes) en een masterinput met stereo-XLR. Was het dat? Nee, er zijn ook nog uitvoerpoorten voor de koptelefoon en een extra speaker. […]    KnalfeestUiteraard is de Teufel Rockster niet alleen zo groot om heel veel knopjes te herbergen. Godzilla produceert namelijk een 'monsterlijk' volume Je hebt 115 dB tot je beschikking, met diepe bas door de 15-inch subwoofer en duidelijke hoge tonen door de 1-inch tweeter. Ook bij dit hoge volume (we hebben het op vrijdagmiddag op kantoor even aangedurfd) worden alle dimensies nog steeds goed gebalanceerd weergegeven. Deze kracht is ruim voldoende voor de wildere feesten en om dat te benadrukken , is de Rockster zeer robuust gemaakt - hij kan tegeneen stootje en een omgestoten glas bier. Kortom: komt er wat familie op vistite, heb je een kinderfeestje of zit je 's zomers lekker in de tuin.... dan is de Rockster ongeschikt. Heb je een wild knalfeestje enwil je een stapje verder gaan dan een simpel afspeellijstje? Dan is de Rockster geweldig.
Logo - hifi.nl [NL]
"De Rockster getest in het Vondelpark"
hifi.nl
07/2015
Meer...
Logo - hifi.nl [NL]

De redactie van Hifi.nl ging onlangs met de ROCKSTER op pad in het Vondelpark in Amsterdam en vroeg de bezoekers aldaar wat zij zoal van de ROCKSTER vonden. Hieronder enkele korte reacties. Het volledige verslag is hier na te lezen. 

"Het is maar goed dat er wielen onder de ROCKSTER zitten, want met deze zomerse temperaturen heb je weinig behoefte de dik dertig kilo zware luidspreker lang te moeten dragen." "De ROCKSTER onderscheidt zich van vergelijkbare apparaten door een mengpaneel inclusief crossfader aan de bovenkant. [...] Ideaal dus om mee te dj'en of gewoon een lekker vet feestje te bouwen." "Het ontwerp is strak en robuust, maar vooral het geluid vind ik echt top.” “Voor een rave zou dit wel echt een ideale speaker zijn.” “Ik kan hem zelf niet betalen, maar zou hem zeker aanraden bij mijn vrienden die het geld wel hebben.” "Een groot voordeel van de ROCKSTER vind ik de dj-booth, die is echt heel chill. Mixen met een crossfader geeft wel echt meerwaarde aan zo’n luidspreker. Ook het ontwerp spreekt me aan, strak en robuust." “Damn, dat laag klinkt écht heel goed” [...] “Kunnen jullie mij niet zo’n ding sponsoren?” [...] “Per jaar doe ik zo’n vijf, zes festivals aan waar ik niet alleen mijn kookkunsten vertoon, maar ook mijn lyrics spit. Daarvoor is dit wel echt een perfect apparaat.” “We werken in de animatie.” En dan niet de variant met pennen en potloden, maar die op campings en vakantieresorts. “Daarvoor zou de ROCKSTER wel echt een bijzonder geschikt apparaat zijn.” [...] "als ik hem zou kopen, zou ik hem naast op het werk ook gewoon thuis gebruiken. Want het geluid is wel echt heel helder en krachtig. En hij ziet er ook gewoon mooi uit.”
Testbericht Audio Video Bild Bluetooth null DJ gut
„Niets voor kinderfeestjes“
Audio Video Foto BILD
07/2015
Meer...
Logo - Audio Video Foto Bild Testbericht Audio Video Bild Bluetooth null DJ gut
"Wij hebben het nagemeten: vol opengedraaid, haalt de Rockster net iets meer dan de 115 Decibel die Teufel belooft. Ter vergelijking: een luchtdrukhamer komt tot “slechts” 90 Decibel [...]”“De Teufel luidspreker gaat niet alleen verdomd hard – hij klink daarbij ook zeker goed: bassen worden droog en met veel power weergegeven, midden en hoge tonen klinken nauwkeurig en uitgewogen. Daarmee organiseer je al snel een groot feest.”
Welt
„Teufel Rockster – voor grote party’s“
www.welt.de
06/2015
Meer...
Welt
“De Teufel luidspreker gaat niet alleen verdomd hard – hij klink daarbij ook zeker goed: bassen worden droog en met veel power weergegeven, midden en hoge tonen klinken nauwkeurig en uitgewogen. Daarmee laat zich snel een groot feest organiseren.”Beoordeling: GoedDe Rockster ontvangt met een vergelijkingstest onder 20 Bluetooth speakers de 2e plaats.

Inhoud levering

Rockster (2016)
  • 1 × ROCKSTER (stuk) (2016) – Zwart
    • 1 × Stroomkabel – Zwart
    • 1 × Wielset voor de ROCKSTER
  • 1 × ROCKSTER accu – Geel
Bluetooth ROCKSTER DJ