Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

iTeufel Air

Miljoenen songs streamen

(4)
Kleur: Wit

MOTIV® HOME

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

iTeufel Air

Mogen we voorstellen

Nu nog voordeliger!

Alle specs en features op een rij

  • Speaker voor iPhone, iPad en iPod.
  • Muziek draadloos naar de speaker
  • Speel ook je Spotify collectie af!
  • Comfortabel via iTunes software aansturen
  • Staat goed overal in huis goed.
  • Met meerdere iTeufel Airs in meerdere kamers muziek horen.
  • Makkelijk te verplaatsen
Logo - RADAR+
Beste koop. 9+
Radar+
08/2013
Alle recensies
(4.25 van 5 bij 4 beoordelingen)
Alle reviews

Vroeger had jij een MP3-speler. Nu heb je een iPhone. Vroeger prikte je je iPhone in een dockingstation. Nu is er AirPlay! Vanaf vandaag stream je jouw muziek die op de iPhone of iPad staat direct naar de iTeufel Air speakerbox. Draadloos, zonder vertraging. Zo makkelijk was muziek luisteren nog nooit. Zo mooi overigens ook nog niet!

Supermakkelijk luistergenot

Gisteravond. Voordat je gaat slapen, lees je nog een artikel in de nieuwste Elsevier op je iPad en kun je wel een muziekje op de achtergrond gebruiken. Gisteren moest je eerst op zoek naar de afstandsbediening, je computer aanzetten of je iPad met een snoer aan je muziekinstallatie verbinden. Dat kan makkelijker, dacht Apple. Gelijk hebben ze: Apple ontwikkelde de AirPlay-technologie.

spotifygeschikt

Morgenavond. Je opent - op je iPad of iPhone – jouw iTunes collectie of Spotify applicatie en kiest een playlist of podcast uit die je graag wilt horen. Middels de AirPlay-technologie wordt de muziek draadloos naar de iTeufel Air gestuurd, ontvangen èn afgespeeld. Tegelijkertijd kun je je iPad of iPhone gewoon blijven gebruiken en bijvoorbeeld e-mails schrijven, je Facebook-status updaten, foto's bekijken, een magazine lezen of Angry Birds spelen.

Net zo comfortabel kun je de iTeufel Air met pc of Mac via de iTunes software aansturen: terwijl je met jouw laptop op de bank zit, heb je toegang tot je gehele muziekverzameling. De weergave start meteen via de iTeufel Air. Zonder kabels!

Hifi.nl testte het product en schreef over de installatie: 'Slechts een kwestie van seconden voor je muziek kunt streamen en draadloos kunt genieten van een dansje in de woonkamer of juist onderuitgezakt een filmpje kunt kijken.' Macfan schreef: 'Als je router over een WPS-functie beschikt (WiFi Protected Setup) ben je met een druk op de knop al klaar. Maar de alternatieve methode loopt ook gesmeerd.'

Geluid draadloos en overal

Volgens Apple gaan we in de toekomst alle muziek en films over het thuisnetwerk streamen. Apple wil dat dit draadloos gebeurt. En natuurlijk wil Apple dat je daarvoor AirPlay gebruikt. Eerlijk = eerlijk: wat een uitvinding!

Via de iTunes software kan de iTeufel Air deel worden van een makkelijk in te richten multiroom systeem. Je favoriete nummers volgen je in diverse ruimtes, weergegeven over meerdere AirPlay-geschikte apparaten, combinaties met Airport Express/Apple tv of simpelweg nog een iTeufel Air. Duidelijk mag zijn dat de witte speaker zowel in de woonkamer, slaapkamer, badkamer als keuken een goed figuur slaat!

Klinkt zoals hij uit ziet: strak, stevig, helder, fijn

De AirPlay technologie maakt een storingsvrije draadloze muziekweergave op cd-niveau mogelijk. Dit wordt door Teufel naar absolute hifi maatstaf omgezet. De iTeufel Air heeft bij zacht volume een voelbare dynamiek, maar heeft ook bij een krachtig volume geen probleem.

Met je Apple apparaat in de hand gecombineerd met de AirPlay-technologie ben jij je eigen dj of regisseur. De iTeufel Air is een echte must-have voor elke Apple-fan. Hij geeft niet je muziek een upgrade, maar je iPad en iPhone ook!

Technische data iTeufel Air
  • Hifi stereo luidspreker met de draadloze overdrachtstechnologie AirPlay
  • Muziek van hoogste geluidskwaliteit zonder kabelverbinding – ook in meerdere ruimtes
  • Aansturing door iPhone/iPad/iPod of computer middels iTunes Software (MacOS/Windows)
  • Hoogwaardige 2-kanaals uitrusting plus ingebouwde 130 mm subwoofer voor krachtige bas
  • 100 Watt maximaal vermogen garandeert zuivere weergave bij hoge dynamiek
  • Geschikt voor Spotify!
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Geschikt voor kamers tot 25m²

Airplay, het AirPlay logo, iPhone, iPad, iPod, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en in andere landen. iPad is een handelsmerk van Apple Inc.

iTeufel® is een geregistreerd handelsmerk van Teufel GmbH
Ontdek alle highlights

Technische details

iTeufel Air

iTeufel Air

Hifi stereo luidspreker in draadloze overdrachtstechniek AirPlay voor iPod/iPhone/iPad of Mac/Windows computer. Uitstekende geluidskwaliteit met levendige dynamiek en gedetailleerde weergave. 2x 2-kanaals luidspreker plus ingebouwde subwoofer. 100 Watt maximaal vermogen.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 43,5 cm
    Hoogte 27 cm
    Diepte 17,5 cm
    Gewicht 5,7 kg
  • Beschrijving Artikel
    Minijack ingang 3,5mm 1
    AirPlay Ja
    Bluetooth Ja
    Wifi Ja
  • Beschrijving Artikel
    iOS Ja
    Mac OS Ja
  • Beschrijving Artikel
    Geïntegreerde DSP Ja
    Spanning 220 - 240 VAC V
    Maximaal verbruik 100 W
    Beschermingsgraad 2
    Zekering 250V T5AL
    Standby-functie Ja
    Standy verbruik 1 W
    Versterkervermogen subwooferkanaal 45 W
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 25 W
    Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 50 W
    Versterker-configuratie 2.1
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 3
    Wifi-standaard 802.11b/g
    Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 20 W
    Ad-hoc-modus Ja
    Wifi-beveiliging WPA/WPA2 personal
  • Beschrijving Artikel
    Compensatieopeningen (positie) Zijkant
    Compensatieopeningen 2
    Materiaal behuizing ABS Kunststof
    Afwerking behuizing Lak, hoogglans
    Netto volume 6 L
    Statief geïntegreerd Ja
    Tweeter (aantal per speaker) 2
    Tweeter (diameter) 25 mm
    Tweeter (materiaal) Geweven textiel
    Mid range (aantal per speaker) 2
    Mid range (diameter) 80 mm
    Mid range (materiaal) Cellulose
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 130 mm
    Woofer (materiaal) Cellulose
    Frequentiebereik van/tot 65 - 20000 Hz
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing Basreflex
    Crossover frequentie interne crossover 2200 Hz

Recensies & reviews

Logo - RADAR+
Beste koop. 9+
Radar+
08/2013
Meer...
Logo - RADAR+
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In deze (ruime) prijscategorie wat ons betreft de beste koop.'Cijfer: 9+.
Logo - MijniPad.net
Een dikke acht
MijniPad.net
03/2013
Meer...
Logo - MijniPad.net

'Dankzij de WPS functie was de iTeufel wel heel snel te bedienen. Direct begonnen met het openen van Spotify op mijn iPad Mini en via de AirPlay button de muziek naar de iTeufel gestuurd. Een makkie!

En WAT EEN GELUID! Okay – zoals je kon lezen => de iTeufel is wel aardig ‘groot’….., maar dat geeft dus ook groots geluid. Vanuit de kamer hoorde ik dan ook direct een stem ‘denk je ook even aan de buren EN de tweede buren?‘  Okay – dus even een beetje dimmen. Stuur je geen geluid meer door – dan gaat de iTeufel in sluimer, lekker energie besparend bezig. En krijgt hij weer een signaal door, dan is hij ook direct weer paraat!Een dikke acht voor de iTeufel voor het geluid en vormgeving.
Logo - Tablets Magazine
Van hoog niveau
Tabletsmagazine
11/2012
Meer...
Logo - Tablets Magazine

'De iTeufel Air is absoluut een fraai vormgegeven en high-end audiosysteem dat de muziek die op je iOS apparaat, Mac of PC staat vele malen beter laat klinken dan ingebouwde speakers of zelfs externe speakersetjes. De speaker is zeer eenvoudig in te stellen en is daardoor binnen 2 minuten klaar voor gebruik. Het gebruik zelf is ook eenvoudig maar heeft wat nadelen zoals niet werken volumeknoppen wanneer je vanuit iTunes muziek streamt en de zeer gevoelige volumeregeling op je iOS apparaat of PC.

De audioweergave van de iTeufel Air is van hoog niveau; het geheel klinkt dynamisch, helder en overtuigend en is daardoor zeer aangenaam. Het systeem kost 499,99 euro maar daar krijg je wel Hifi geluid, een compacte speaker, hoge kwaliteit AirPlay streaming en een eenvoudige bediening voor.'

Logo - Lust for Life
'Dit duiveltje heeft een power waar we enorm blij van worden'
Revolver's Lust For Life
09/2012
Meer...
Logo - Lust for Life
Good morning, Angels! Ha! Dit apparaat heeft inderdaad wat weg van een uit de kluiten gewassen retro-intercom. Toch is het heel wat anders! Maak kennis met de iTeufel Air. Dat klinkt als iets met iPhones, iTunes en iPods Je slaat de spijker op zijn kop. Deze speaker van het Duitse merkt Teufel speelt via Airplay draadloos muziek vanaf dat soort apparaten. Oei! Dat zal wel een heel gedoe zijn om in te stellen. Ben je mal! Je stopt de stekker in het stopcontact, drukt op wat knoppen en voor het het weet speel je muziek af via je iPhone of iPad. Daarna hoef je de bank niet meer af. Maar ik heb al min digitale muziek op mijn computer staat... Dan moet je wat meer stappen ondernemen, maar Teufel heeft een kekke handleiding meegegeven waarmee zelfs de grootste digibeet verbinding met zijn pc of laptop maakt. Als je maar een wifi-netwerk hebt en iTunes op je computer. Dan kan het harde pompen beginnen. Nou, nou. Dat bedoelen we louter muzikaal, want dit duiveltje heeft een power waar we enorm blij van worden. Goede bas, warm geluid en als je je straat ook wil laten meegenieten van The Stones, Hendrix of Zappa, is dat geen probleem. Ook bij een hoog volume houdt de iTeufel Air het roer aardig recht. Mooi! Ik had toch al ruzie met de buuf. De kans dat die nog een kopje suiker komt lenen is dan een feestje met dit apparaat voorgoed verkeken. Kan ik het geluid ook instellen naar mijn eigen wensen? Dat valt tegen: je hebt geen knoppen voor equalizer, treble of bass. Voor e echter audiofiel misschien een gemis, maar daardoor die deze luidspreker er wél strak en zonder poespas uit. De enige drie knoppen bovenop de iTeufel Air zijn om 'm in te schakelen en het volume harder of zachter te zetten. En door zijn toch nog redelijk normale formaat doet hij het ook goed in de slaapkamer, in de keuken, of zoals we hier bij Lust For Life merkten, op kantoor. Ik ben bijna overtuigd... Laat je dan overhalen door de mogelijkheid om ook muziek via Spotify af te spelen. Daar heb je een abonnement op de online muziekdienst voor nodig, maar dan krijg je wel toegang tot miljoenen songs die je kunt afspelen wanneer jij dat wilt. En ook leuk: met meerdere iTeufel Airs in je huis creëer je een mutiroom muzieksysteem! Wat kost dat? € 499,99 per speaker. Goedemorgen! Da's inderdaad veel, maar een hoogstaand draadloos systeem als dit is het wel waard. Dus? Gaan wij even plaats inruimen op ons bureau. Kunnen we stiekem toch Charlie's Angels naspelen.
Een draadloze speaker met stijl
WANT.NL
08/2012
Meer...
‘Wij zouden hem graag in ons huis hebben staan en wij denken dat -ie in ieder interieur prima past.’‘De iTeufel bestaat uit een 2x 2-kanaals luidspreker + een ingebouwde 130mm subwoofer.’
Logo - MacFan
Een tien voor installatiegemak
Macfan
08/2012
Meer...
Logo - MacFan
We legden de voorbije jaren al heel wat AirPlay luidsprekers op de testbank. Toch kennen we maar een handvol toestellen dat zich op een vlotte, gebruiksvriendelijke manier laat configureren. Een van de weinige fabrikanten die weet hoe het wel moet is Philips. Bij Teufel hebben ze daar duidelijk een voorbeeld aan genomen. De installatie lijkt als twee druppels water op die van Philips. Leentjebuur gespeeld of niet; dat kunnen we alleen maar toejuichen. Als je router over een WPS-functie beschikt (WiFi Protected Setup) ben je met een druk op de knop al klaar. Maar de alternatieve methode loopt ook gesmeerd. Als Loewe en B&O meelezen: dit bedoelen we dus met een tien voor installatiegemak.
Een bijzonder apparaat
Digitailing.nl
05/2012
Meer...
De iTeufel Air wordt met een andere insteek op de markt gezet. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor AirPlay, de draadloze streaming-techniek die Apple gebruikt op zijn iOS-apparater en iTunes en doet daarmee dienst als draadloze luidspreker. Dat is goed terug te zien aan het enorm mooie ontwerp, want de iTeufel Air oogt ook daadwerkelijk als een luidspreker. Er zijn maar een heel beperkt aantal besturingsknoppen en een dock connector is ver te zoeken. Zoals eigenlijk wel verwacht mag worden van Teufel produceert de iTeufel Air een waanzinnig geluid. Het systeem beschikt daarnaast over behoorlijk wat vermogen, waardoor het volume zonder problemen flink kan worden opgeschroefd.Voordat de iTeufel Air gebruikt kan worden, moet er verbinding worden gemaakt met het draadloze netwerk. Het geluidssysteem werkt namelijk via WiFi. Als de router is uitgerust met een WPS-knop, is het een koud kunstje om de iTeufel Air verbinding te laten maken met de rest van het netwerk. Elk iOS-apparaat en elke pc of Mac met iTunes zal nu kunnen streamen naar het geluidssysteem. Een bijzonder apparaat.'+ Prachtig geluid+ Stijlvol ontwerp
Logo - AppelStijl
Goede prijs-kwaliteitverhouding
AppelStijl
04/2012
Meer...
Logo - AppelStijl
We moeten concluderen dat het geluid over het geheel genomen een dikke voldoende scoort. Een AirPlay-speaker zoals de iTeufel Air geeft een extra dimensie aan het dagelijkse gebruik van je iPhone of iPad en zeker bij het kijken van een video of het spelen van een spelletje in bijvoorbeeld de slaapkamer is de iTeufel Air niet meer weg te denken als je het eenmaal gewend bent. Ondanks de kleine drawbacks kunnen wij de iTeufel Air wel aanraden. Hij biedt immers zeer degelijk geluid en ook niet geheel onbelangrijk, hij is 200 euro goedkoper dan bijvoorbeeld een Libratone Live. De prijs / kwaliteit verhouding van de iTeufel Air is goed te noemen. Hij heeft dan wellicht een wat minder kwalitatief afgewerkte voet, maar de rest van de speaker voelt solide en degelijk aan. Buiten dat ziet de speaker er in onze visie ook gewoon netjes uit.
Logo - versheid
Hoogwaardige stereo speaker
Versheid.com
04/2012
Meer...
Logo - versheid
Met de geluidskwaliteit is absoluut niks mis mee, want door Apple’s draadloze technologie merk je geen kwaliteitsverschil ten opzichte van het afspelen van muziek via een draad. Sterker nog, de technologie maakt het mogelijk om, zonder storingen, de muziek op CD-niveau af te spelen. Tel daar het kamer vullende geluidsvermogen van Teufel bij op en je hebt een prima speaker voor in het huis. Nog een aardig voordeel aan de iTeufel Air is dat deze zo compact is vormgegeven en dus ook makkelijk verplaatst kan worden. Nog even en het is zomer en dan zou het apparaat prima mee naar buiten kunnen voor feestjes of voor tijdens een lekkere barbeque. Wat overigens ook mooi mee is genomen, is dat de speaker weinig energie verbruikt. In de standby-modus bijv. is het energieverbruik van de Air slechts 0,5 Watt.
Logo - hifi.nl [NL]
Dat geluid is niet mis
Hifi.nl
03/2012
Meer...
Logo - hifi.nl [NL]
De iTeufel Air combineert een hoogwaardige stereo luidspeaker met een eenvoudige, strakke verpakking. En de eenvoud beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk van de iTeufel Air, maar zit ook in de bediening van het apparaat. Er kan namelijk maar weinig misgaan met drie knoppen, waarvan er twee dienen voor het volume. Je moet er wel even voor zorgen dat het iOS-apparaat waarmee je Airplay wil aansturen up-to-date is, anders heb je kans dat de iPad of iPhone de nieuwe geluidsbron in huis niet herkent. Daarna is het slechts een kwestie van seconden voor je muziek kunt streamen en draadloos kunt genieten van een dansje in de woonkamer of juist onderuitgezakt een filmpje kunt kijken, met geluid uit de iTeufel Air natuurlijk. En dat geluid is niet mis, want De AirPlay technologie maakt een storingsvrije draadloze muziekweergave op cd-niveau mogelijk. Twee volwassen 2-kanals systemen gecombineerd met de ingebouwde 130 mm subwoofer zorgen voor een compleet geluid met volle bas, heldere middentonen en stralende hoogtes. Dankzij 80 Watt aan vermogen produceert de iTeufel Air ook bij zacht volume een voelbare dynamiek, maar is ook een krachtig volume geen probleem. Kamers tot 25 m² zijn goed met geluid te vullen.
Testbericht - AV Magazin - iTeufel Air
'De geluidskwaliteit is typisch Teufel: foutloos'
AV Magazin
01/2012
Meer...
Testbericht - AV Magazin - iTeufel Air
'De iTeufel Air is een krachtig audiosysteem, dat met smaakvol design en goede geluidskwaliteit overtuigt. Dankzij de AirPlay-techniek ontvangt de mooie actieve luidspreker draadloos muziek, wat hem tot de perfecte speaker voor de keuken, woon- en werkkamer maakt.'Geluid: zeer goeduitrusting: goedBedieing: goed-zeer goedVerwerking: zeer goedGeluid: topklassePrijs-kwaliteitverhouding: goed-zeer goed
Digital Home Highlight
'Muziek in de lucht'
digital home
01/2012
Meer...
Digital Home Highlight
'De iTeufel AIr is een serieus te nemen hifi stereo luidspreker, die een mooi design, comfort en een geluidskwaliteit zonder storingen en onderbrekingen perfect combineert. Zijn diep gande bas, gecombineerd met het enorme speelplezier, maken de iTeufel Air tot een echte ontdekking voor hifi-fans, die de voorkeur geven aan een sjieke en erg makkelijk te bedienen all-in-one systeem die niet veel plaats inneemt.'
Testbericht Logo - iTeufel Air
'Optisch zeer elegant, hoogwaardige verwerking'
AREA DVD
01/2012
Meer...
Testbericht Logo - iTeufel Air
'Teufels nieuwste schepping iTeufel Air presenteert zich als hoogwaardig verwerkt, snel startklaar hichtech product dat ook met de edele, tijdloze elegante optiek punten scoort. Akoestisch bezien richt de iTeufel Air zich aan de gecultiveerde, rijpere muziekliefhebber, die er niet voor terugschrikt om ook klassieke muziek of jazzmuziek met de soundstation te beluisteren. De gebruikte techniek rechtvaardigt de aanschafprijs: twee tweeters, twee midrange drivers en een woofer met aparte versterker zijn een uitgebreide uitrusting die de gewenste sound mogelijk maakt.''Optisch zeer elegant, hoogwaardige verwerking en goed klinkend - ervaren muziekliefhebbers met gevoel voor stijl zijn bij de iTeufel Air precies goed.'

Inhoud levering

iTeufel Air
iTeufel Air - Outline [SVG]