8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER
 • BT BAMSTER

BT BAMSTER

Free your sound
Draadloze verbinding met Bluetooth®-apparaat
(461)
BAMSTER
De opvolger bestellen.
Dit is de opvolger
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Groots geluid met lange speelduur voor onderweg
Alle specs en features op een rij
 • Draadloze verbinding met Bluetooth®-apparaat
 • Full-range luisterervaring
 • Sterke aluminium behuizing
 • Oplaadbare accu met een speelduur van 8 uur
 • Innovatief Double Bass System voor vette bassen
 • Geïntegreerde handsfree-functie voor mobiel bellen via Bluetooth
Dit vinden andere van ons
(4.35 van 5 bij 461 reviews)
Alle reviews
Features

Onze technologieën op een rij

Bluetooth
Bluetooth aptX
plug & play
Luister jij regelmatig naar muziek via smartphone middels bijvoorbeeld een Spotify afspeellijst? Kijk je regelmatig Youtube filmpjes op je tablet? Of gebruik je je laptop om films te kijken? Het kan zijn dat je het geluid daarbij via een koptelefoon hoort, maar het kan ook anders! De BT Bamster is namelijk een mini soundbar die via Bluetooth® verbinding maakt met bijvoorbeeld je tablet of smartphone. Muziek en films worden zo via deze compacte speakerbar draadloos afgespeeld. Dat is niet alleen handig. Het klinkt ook nog eens veel beter! En wil je handsfree bellen? Dankzij Bluetooth en een geïntegreerde microfoon, werkt de BT Bamster ook als een handsfree apparaat voor mobiel bellen.

Lange speelduur - overal en altijd jouw favoriete muziek

De BT Bamster van Teufel garandeert een krachtig en natuurlijk geluid en is voorzien van een oplaadbare accu met een mega lange speelduur van maar liefst 8 uur. De BT Bamster is dus ideaal voor onderweg: tijdens vakanties, op het strand, in het park. Eigenlijk overal waar jij je muziek in hoge kwaliteit en met een strak en vol volume wilt beluisteren! Waar je je laptop, tablet of smartphone ook mee naar toe neemt, met de kleine BT Bamster beschik je overal over een groots geluid.

Hoogwaardige aluminium behuizing en innovatief Double Bass System

De combinatie van nieuwe technologieën en het innovatieve Double Bass System zorgt voor een full-range luisterervaring met een krachtige bas tot 90 Hz en heldere hoge tonen in een compacte aluminium behuizing. De BT Bamster is ontworpen met het oog op eenvoud, gebruiksgemak en compatibiliteit met al je apparaten. Zo verbind je de luidsprekerbar eenvoudig met behulp van een Bluetooth® connectie of mini jack kabel met je tablet, smartphone, MP3-speler of laptop.

De hoogwaardige aluminium behuizing, die uit één deel bestaat, zorgt voor een heldere geluidsweergave zonder vibraties. Dankzij het gebruik van het aluminium ben je straks in het bezit van een luidsprekerbar met een strak en robuust design die je overal mee naar toe kunt nemen. De BT Bamster is voorzien van een One-Button-Design: één knop voor aan en uit, waarmee je tevens het volume regelt. De geïntegreerde accu biedt 8 uur afspeeltijd – zelfs met een constant hoog volume!

Een maximaal vermogen voor een minimale prijs

Naast de akoestische performance, het gebruiksgemak en de eenvoud is de prijs-kwaliteitverhouding van de BT Bamster van Teufel van ongekende klasse. Voor € 129,99 worden muziek en films met maximaal vermogen draadloos weergegeven en beschik je overal over een goede sound. Kies jouw favoriete kleur, wit of zwart, test de BT Bamster 8 weken en oordeel zelf.


Beoordelingen

Dat niet alleen wij enthousiast zijn over de BT Bamster, wordt nog eens bewezen met een gebruikersreview van Klaas Jansen op Trustpilot. 'Wat een verrassing komt er uit de 30cm lange speaker, mooi breed stereo beeld met in alle gebieden goede prestatie ( hier wordt ik vrolijk van).'  Lees hier de gehele review.

Ook Hans Vandecapelle is zeer tevreden met de BT Bamster: 'Ik kan iedereen de BT Bamster zeer warm aanbevelen. Een no-nonsense draagbare speaker, die het fantastisch doet, zowel via BT als via de gewone 3,5 mm audio jack... Geluidskwaliteit meer dan ok en fantastish qua design... Gewoon heel, heel, heel goed!'

Op Tweakers publiceerde freakandel een uitgebreide gebruikersreview en schreef de volgende conclusie:

'De BT Bamster is een geluidsspeaker van een gerenormeerde audio-specialist, wat terug te zien is in ontwerp en te horen in geluid. Gebalanceerd geluid zonder overdreven zware bas, mooi midden en transparant hoog. Een allrounder wat geluid betreft. Bouwkwaliteit is uitstekend: een volledig metalen behuizing, stevig afgewerkt en vrij plat en daardoor gemakkelijk mee te nemen.'

Inhoud levering

 • BT BAMSTER
 • Stroomkabel BT BAMSTER
 • Kabel mini-USB naa USB en 3,5-mm-cinch BT BAMSTER

Technische details

BT BAMSTER
BT BAMSTER
De BT Bamster is een compacte en krachtige aluminium luidsprekerbar in mini formaat met Bluetooth en line-ln. De aluminium behuizing is voorzien van 2 breedband woofers en het Double Bass System met 2 passieve subwoofers. Alle luidsprekers performen afzonder van elkaar in een aparte akoestische kamer, waardoor een harmonische geluidsweergave ontstaat. De luidsprekerbar is voorzien van Bluetooth en een aux ingang voor het aansluiten van een geluidsbron middels de 3.5 mm jackplug, USB-ingang voor connectie met pc, ingebouwde geluidskaart of draadloze verbinding met Smartphone, iPad, pc of notebook.
BT BAMSTER
Luidsprekers
Akoestisch principe 2-kanaals
Opbouw behuizing Gesloten
max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 5 Watt
max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 15 Watt
SPL 83 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 90 - 20000 Hz
En verder... Double bass system
Woofer (aantal per speaker) 2
Woofer (doorsnede) 56,00 mm
Woofer (materiaal) Aluminium
Breedbandluidspreker (aantal per speaker) 2
Breedbandluidspreker (doorsnede) 32,00 mm
Breedbandluidspreker (materiaal) cellulose, gelaagd
Materiaal behuizing Aluminium
Statief geïntegreerd Ja
Magnetische afscherming Ja
Aansluitingen
Bluetooth aptX Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth Yes, aptX codec
Analoge ingangen 1
USB 2.0 1
Elektronica
Versterker - technologie Class D
Versterker-configuratie 2.0
Versterkerkanalen 2
Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 3 W
Spanning 230 Volt
Standby-functie Ja
Standy verbruik 0,40 Watt
Maximaal verbruik 10 Watt
Beschermingsgraad 2
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Type batterij 2000 mAh / Lithium polymer
Batterij duur tot 8 uur
Afmetingen
Diepte 4,40 cm
Breedte 30,00 cm
Hoogte 5,20 cm
Gewicht 0,59 kg

Recensies & reviews

BT BAMSTER review of Hifi Video Test
BT BAMSTER review of Hifi Video Test
"Alles is dik voor mekaar"
Hifi Video Test 05/2016

“Appels met peren, dames en heren


De trouwe HVT lezers weten ionderhand dat ik er niet vies van ben ook de kleinere weergevers van vandaag de dag mijn volle aandacht te geven. De afgelopen tijd heeft zich in mijn kantoortje een opstapeling van dit soort moderniteiten voorgedaan.
En opeens zag ik daar toch het licht, laat ik een shootout doen! En toen werd het stil. Want op het eerste gehoor hadden deze Bluetooth luidsprekers echt geen fluit met elkaar te maken, behalve de Bluetoothfunctionaliteit en de draadloze werking dan. Zou ik het aandurven om appels met peren te gaan vergelijken?
  
Ja dûh
Het duurde niet lang of ik dacht bij mezelf “Ja, dûh, denk nou toch na man. Ieder van de apparaten die je voor je neus en oren hebt gehad dient een eigen doel. Ze hebben allemaal hun eigen bestaansrecht.” En zo geschiedde; ik kon het trio van bluetoothspeakers keurig én in relatie tot elkaar beoordelen. Over welke het gaat? Zoals de bovenstaande afbeelding al suggereert heb ik op auditie gehad de Teufel BT Bamster van €129,99, de Libratone ZIPP mini van €249, de Libratone ZIPP van €299 en twee stuks KEF Muo van €349,99 per stuk. En ik kan je nu al verklappen dat ze allemaal hun eigen plekje in mijn hart veroverd hebben. ...

De Teufel BT Bamster, €129,99

Over het merk Teufel hoef ik waarschijnlijk niet zoveel meer te vertellen. Je komt ze zo goed als overal tegen door hun optimaal opererende marketingmachine. Ze zijn zeer actief in het hele audiospectrum en dan bedoel ik apparaten. Alle soorten en maten, dus ook een hele reeks Bluetoothspeakers. Beginnend bij de kleinste, de Bamster XS is de BT Bamster nummer twee in de lijn, gevolgd door nog eens vier modellen. Tja, ze laten er daar geen gras over groeien in Berlijn.

  

Als je de BT Bamster in zijn verpakking bekijkt, zie je meteen dat dit merk serieus genomen wil worden. Alles is dik voor mekaar en doet vertrouwd aan. De doos opent lekker en maakt je alvast warm voor het moment der waarheid, het aanschouwen van de BT Bamster. Als je de BT Bamster uit zijn schuim bevrijdt, heb je echt iets in je handen. De behuizing van de ranke streep is gemaakt van een stoer zwart aluminium en boezemt kwaliteit in. De luidspreker is stijlvol vormgegeven, weegt precies genoeg en vraagt er gewoon om aangezet te worden. Omdat hij opgeladen de fabiek verlaat, kan dat ook gelijk. Een schuifje aan de achterzijde laat de weringsmodus kiezen, bluetooth of aux via een verloop van een minijack naar miniUSB kabel die netjes bijgeleverd wordt. Via de laatste poort laad je hem overigens ook op als de de ruim acht uur speeltijd voorbij is.

  

Op de zwarte streep zit slechts een knop, waarop de letter T prijkt. Met deze knop stel je het volume in en pair je de luidspreker via Bluetooth met je bron. Dit proces verloopt overigens snel en zonder haperingen, hetzelfde geldt voor de verbinding (aptX) die tot stand wordt gebracht. Als je de BT Bamster voor het eerst hoort, valt meteen op dat er voor het formaat toch een hoop geluid uitkomt. Als je nagaat dat er twee woofertjes van 56mm en twee breedbandjes van 32mm in zitten die aangestuurd worden door een Klasse D versterkertje van 2 x 3W RMS, dan is het zo gek nog niet.
  
Tel daarbij op dat je deze luidspreker door het formaat makkelijk mee kan nemen en de bouwwijze ook de overlevingskansen duidelijk verhoogt, dan krijgt dit speakertje toch de plek die het verdient. In de praktijk zal je ‘m vanaf vrij dichtbij beluisteren, waardoor er zelfs nog een stereobeeld is ook. Wellicht ook omdat ‘ie echt stevig op de ondergrond staat door de rubberen ondersteuning. Best uniek. 130 euro waard? Ik denk van wel, zeker als je enkele concurrenten hoort die vaak werkelijk helemaal nergens naar klinken.”
BT BAMSTER review of Oor
BT BAMSTER review of Oor
"Het kan ook anders"
Oor 03/2016

"Luister jij regelmatig naar muziek uit een Spotify afspeellijst via je smartphone? Kijk je regelmatig YouTube filmpjes op je tablet? Of gebruik je je laptop om films te kijken? Het kan zijn dat je het geluid daarbij via een koptelefoon hoort, maar het kan ook anders! De BT Bamster van Teufel is namelijk een mini-soundbar die via Bluetooth verbinding maakt met bijvoorbeeld je tablet of smartphone. Muziek en films worden zo via deze compacte speakerbar draadloos afgespeeld. Dat is niet alleen handig, het klinkt ook nog eens veel beter! (...) De combinatie van nieuwe technologieën en het innovatieve Double Bass System zorgt bovendien voor een full-range luisterervaring met een krachtige bas tot 90 Hz en heldere hoge tonen in een compacte aluminium behuizing.

De geïntegreerde accu biedt 8uur afspeeltijd - zelfs met een constant hoog volume! Ideaal voor op vakantie, een zomerse dag in het park, of gewoon thuis op je werkplek."

BT BAMSTER review of IGN
BT BAMSTER review of IGN
"De BT Bamster is de perfecte Bluetooth speaker voor op je kamer of in een gezamenlijke ruimte."
IGN 01/2016

"Al vanaf 1997 is het Duitse Teufel op het internet te vinden. Sinds kort kan je de verschillende soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers van dichtbij zien in de Amsterdamse Van Baerlestraat 16. Zo ook de BT Bamster, een bluetooth speaker die net even anders is dan de rest.
  

Teufels Bluetooth speaker valt meteen op door zijn vorm. De speaker wijst de lucht in zodat het geluid goed door de kamer klinkt. "Uitstekend geluid, doch voordelig geprijsd", luidt het motto van Teufel en dat kan goed toegepast worden op de BT Bamster. Het apparaat is op dit moment 120 euro en dat is een mooie prijs voor de goede geluidskwaliteit.
  

De Bluetooth-verbinding werkt perfect. Wanneer je knop aan de achterkant naar rechts beweegt, wordt er automatisch naar een apparaat gezocht. Als je telefoon is aangesloten, kan je vanaf een afstand de muziek en het volume regelen. Een kleine maar erg fijne toepassing is de volumeknop die tevens ingedrukt kan worden. Hiermee kan je gemakkelijk het volume regelen door - zoals we gewend zijn - aan een fysieke knop te draaien. Dat heeft toch wel wat. Daarnaast kan je zonder je telefoon het geluid harder of zachter zetten. Handig wanneer deze even aan de oplader hangt, ver van de speaker af. Wanneer je de volumeknop indrukt, pauzeert de muziek."


Lees de review hier: nl.ign.com
BT BAMSTER review of Area DVD
BT BAMSTER review of Area DVD
‘Onder alle omstandigheden, maakt de BT Bamster indruk, mede door zijn verschijning en door de heldere en detailrijke geluidsweergave.’
Area DVD 01/2014
‘130 euro kost de BT Bmaster, dat zijn faire 30 euro meer dan de ‚normale‘ Bamster. Natuurlijk kan de BT Bamster ook als speaker dienen voor apparaten die niet over Bluetooth beschikken. Een 3.5 mm analoge ingang en een micro-USB 2.0 zijn ook beschikbaar. Gelukkig is een batterij voor een volledig mobiel gebruik geïntegreerd, deze batterij is goed genoeg voor maximaal 8 uur speeltijd. De lithium-polymeer batterij heeft een capaciteit  van 2000 mAh. Luister maximaal op half volume, als je de volledige speelduur van de batterij wil benutten.

Helemaal los gaan op de BT Bamster met een RMS vermogen van 2 x 3 Watt kan natuurlijk niet – maar de weergave is genoeg voor het afspelen van muziek ’s avonds in de hotelkamer, in het vakantiehuisje of op het strand aan zee – of tijdens après-ski in de skihut, dat past beter bij dit seizoen.’

Conclusie

‘De BT Bamster is chic, hoogwaardig, beschikt over een natuurlijke klank en blijkt zeer praktisch te zijn. Onder alle omstandigheden, maakt de BT Bamster indruk, mede door zijn verschijning en door de heldere en detailrijke geluidsweergave.’

Read the full test review from areaDVD (in German)
BT BAMSTER review of Tablets Magazine
BT BAMSTER review of Tablets Magazine
‘Extreem solide aanvoelende en luxe ogende Bluetooth-speaker’
Tablets Magazine 06/2014
‘Ik ben fan van de Teufel BT Bamster mini soundbar, het is een extreem solide aanvoelende en luxe ogende Bluetooth-speaker die net klein genoeg is om draagbaar genoemd te mogen worden. Het gewicht werkt dit een beetje tegen maar heeft een veel belangrijkere rol in de geluidskwaliteit dan in het totaalgewicht van mijn tas als ik naar het park ga om om te barbecuen.’


Lees hier het hele testbericht www.tabletsmagazine.nl
BT BAMSTER review of gadgetgear
BT BAMSTER review of gadgetgear
Een speaker voor liefhebbers van een puur en eerlijk geluid
gadgetgear 05/2014
Design

Teufel is audio, maar zeker ook design. Door te kiezen voor de vorm van een kleine soundbar, wijkt Teufel al af van wat andere fabrikanten doen. Het enige, opvallende, stukje design is de grote volumeknop die blauw verlicht is. Een opvallende keuze, gezien de rand van de BT Bamster juist rood is.

Deze grote knop is ook het belangrijkste onderdeel van de bediening.

Aan de achterkant zit een kleine schakelaar waarmee je de speaker in de AUX of Bluetooth stand zet. De BT Bamster is namelijk ook gewoon als speaker voor de PC te gebruiken. Ook dan maak je gebruik van de speciale bijgeleverde USB kabel.

De voet is voorzien van anti-slip en in de behuizing zit een 2.000mAh accu. Deze moet goed zijn voor zo’n 8 uur aan muziek. in de praktijk halen we de 8 uur ook wel.

Audiokwaliteit

Onder de metalen grill heeft Teufel de ware kracht achter de BT Bamster verstopt. Hier vinden we namelijk vier drivers die samen goed zijn voor een piekvermogen van 15 Watt. De buitenste twee drivers zijn 32mm breedbandluidsprekers. Deze twee zorgen voor midden- en vooral ook de hoge tonen. In het midden zitten twee woofers met een doorsnede van 56mm. Deze zorgen voor het midden- en lage bereik. Qua drivers is de BT Bamster dan ook de meest indrukwekkende speaker in haar prijsklasse.

Al die details klinken waanzinnig, maar hoe klinkt de BT Bamster in de praktijk? De indrukwekkende driverselectie van Teufel doet duidelijk haar werk als het gaat om het neerzetten van een eerlijk en puur geluid. Akoestische muziek en jazz klinken fenomenaal op de BT Bamster.

Conclusie

Met de BT Bamster zet Teufel een bijzondere mobiele speaker neer. Een speaker voor liefhebbers van een puur en eerlijk geluid.


Lees hier het hele testbericht >
BT BAMSTER review of TECH365
BT BAMSTER review of TECH365
Een hele goede soundbar en zeer scherpe prijs
TECH365 03/2013
Strak en degelijk design en een zeer mooi vol geluid. De accu ging in onze test ruim 10 uur mee, wat de BT Bamster tot een super handig draagbare soundbar maakt. Een ander belangrijk voordeel is de prijs van slechts € 129. Dikke aanrader!'


Lees hier de hele review!
BT BAMSTER review of Allround-PC
BT BAMSTER review of Allround-PC
`De chique aluminium behuizing, de geweldige verwerking en de goede sound overtreffen alle verwachtingen’
Allround-PC 12/2013
'De chique aluminium behuizing, die zowel in het zwart of wit kan worden besteld, de geweldige verwerking en de goede sound overtreffen alle verwachtingen. Daarbij komt dat wij tijdens de test geen verschil in geluidskwaliteit bij Bluetooth hebben kunnen ontdekken. Met iets minder dan 12 meter, kan het bereik worden omschreven als goed en we zijn onder de indruk van de levensduur van de batterij: ca. zeven uur. De BT Bamster kost 129,99 euro in de webshop van Teufel en is de meerprijs van 30 euro tegenover de PC Bamster meer dan waard.’Lees hier het hele persbericht
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Wenn ich meinen BT Bamster auf einer ebenen Ablage (z.B. Schreibtisch) nutze und damit laut höre, "wandert" er manchmal von allein und könnte herunter fallen. Was kann ich tuen?
Für sicheren Halt sorgt eine Gummierung an der Unterseite des BT Bamsters. Entfernen Sie zunächst die Schutzfolie von der Unterseite Ihres BT Bamsters oder reinigen Sie ggfs die Unterseite vorsichtig mit einem feuchten Lappen, sollte diese verstaubt sein.  Alternativ stellen Sie das Gerät zusätzlich auf eine Fläche Moosgummi oder vergleichbares.
In der Verpackung sind zwei kleine schwarze längliche Kapseln enthalten. Wozu werden diese benötigt?
Die beiliegenden kleinen Kapseln sind sogenannte Ferritkerne. Diese dienen als Mantelwellenfilter, um unerwünschte Einstrahlungen auf das USB/Netzkabel zu verhindern. Klappen Sie den Ferritkern auf, legen Sie das Kabel hinein und klappen die Kapsel wieder zu. Somit sind diese einsatzbereit.
Mijn bluetooth speaker van Teufel klinkt minder goed op mijn Windows-pc/laptop.
Waarschijnlijk is de speaker gekoppeld als "apparaat met handsfree functie". Ga naar Instellingen>apparaten en printer> jee bleutooth speaker. Klik rechts op het apparaat en verwijder het haakje bij "Handsfree functie".
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.

Gerelateerde producten

Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.