Home

Ga naar inhoud
Home

Boomster (2016)

Boombox 2.0

(298)
Kleur: Zwart

BOOMSTER

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

BOOMSTER - black - Set

Mogen we voorstellen

Opgelet; hier komt de BOOMSTER! Had je vroeger ook een boombox? Mooi – dan is de  BOOMSTER van Teufel echt iets voor jou! En zoals de naam al doet vermoeden, is het een krachtig baasje dat, uitgerust met Bluetooth 4.0, een perfecte geluidsoverdracht met aptX, NFC, FM-UKW-radio én een sterke downfire-subwoofer, zonder moeite iedere muzieksoort aankan!

Alle specs en features op een rij

  • Portable bluetooth luidspreker met geïntegreerde subwoofer
  • 3-kanaals systeem: 2 tweeters, 2 midrange drivers + downfire subwoofer
  • Bluetooth 4.0 met aptX & NFC
  • Oplaadbare batterij met speelduur van 10 uur
  • FM radio en aux audio-ingang
  • Geïntegreerde microfoon voor handsfree telefoongesprekken
  • USB-poort laadt smartphone weer op
Logo - FHM
"de James Bond onder de speakers"
FHM
05/2016
Alle recensies
(4.43 van 5 bij 298 beoordelingen)
Alle reviews

Technische details

BOOMSTER - black - Set

Boomster (2016)

Stereo-Bluetooth-radio met geïntegreerde downfire subwoofer, oplaadbare batterij en FM tuner.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 37 cm
    Hoogte 18 cm
    Diepte 14,5 cm
    Gewicht 3,35 kg
  • Beschrijving Artikel
    Minijack-ingang 3,5 mm 1
    Bluetooth Ja
    Bluetooth aptX Ja
    USB 2.0 Ja
    NFC Ja
  • Beschrijving Artikel
    FM Ja
    Aantal op te slagen zenders - FM 3
  • Beschrijving Artikel
    Looptijd bij normaal volume 16 h
    Type batterij Lithium-Ion
    Spanning 230 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Stroomkabel netbus Ja
    Beschermingsgraad 2
    Zekering Ja
    Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
    Standby-functie Ja
    Volumeregelaar Ja
    Versterkervermogen subwooferkanaal 15 W
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 10 W
    Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 18 W
    Algemene versterkervermogen (RMS) 38 W
    Versterker-configuratie 2.1
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 3
    Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 8 W
  • Beschrijving Artikel
    Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 50 Hz
    Compensatieopeningen (positie) Onderkant
    Compensatieopeningen 2
    Materiaal behuizing ABS-kunststof, aluminium
    Afwerking behuizing mat gelakt
    Statief geïntegreerd Ja
    Tweeter (aantal per speaker) 2
    Tweeter (diameter) 20 mm
    Tweeter (materiaal) Geweven textiel
    Mid range (aantal per speaker) 2
    Mid range (diameter) 65 mm
    Mid range (materiaal) Cellulose
    Woofer (aantal per speaker) 1
    Woofer (diameter) 90 mm
    Woofer (materiaal) Cellulose
    Frequentiebereik van/tot 50 - 20000 Hz
    Maximale geluidsdruk 96 dB/1m
    Akoestisch principe 3-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing Basreflex

Recensies & reviews

Logo - FHM
"de James Bond onder de speakers"
FHM
05/2016
Meer...
Logo - FHM

"Ach mannen wat worden wij blij van muziek. daar hoort natuurlijk wel een speaker bij de pompende bass van onze brute tunes aankan. Die hebben we nu gevonden. De Teufel Boomster is de James Bond onder de boomboxen; chique, elegant en dodelijk. Verpakt in een gelikt design met een nog gelikter geluid, is deze knalbak een absolute must voor de muziekliefhebber. 

Looks De producten van Teufel zien er altijd strak uit en de Boomster is daar geen uitzondering op. Tijdloos en strak zijn woorden die ons te binnen schieten bij het zien van de zwarte geluidsdoos. De Boomster is heel vriendelijk voor het oog, geen omgeving waar hij in misstaat. We willen hem zelfs als chique bestempelen. Een must have voor stijlvolle mannen die met hun speakers willen laten zien dat ze van kwaliteit en design houden.  

Sound Zoals de naam al aangeeft produceert de Boomster een booming sound die je oorlel laat sidderen van genot. Met een brute bass, maak je grote indruk op huisfeesten, BBQ’s of op de vrijdagmiddagborrel. Na het aanzetten van de Boomster komt het zuivere geluid je tegemoet, zelfs als je het volume op de hoogste stand zet. Blaas alle verwachtingen die je had omver met het geweldige geluid.  

Gebruikersgemak De Boomster is niet al te zwaar en is makkelijk te gebruiken. Met ingebouwde radio, bleutooth, oplaadbare accu met een duur van tien uur en touch bediening is het een mooi staaltje techniek. Natuurlijk zit er ook gewoon een aux-ingang in voor de ouderwetsen onder ons. Met een druk op de ‘knop’ heb je fantastisch geluid tot je beschikking, verpakt in een uitermate stijlvol jasje. Wat een knaller van een speaker."

Logo - Süddeutsche Zeitung
"Vroeger noemden we dit een ghettoblaster of boombox."
Süddeutsche Zeitung
11/2015
Meer...
Logo - Süddeutsche Zeitung
Vroeger noemden we dit een ghettoblaster of boombox. De Boomster van Teufel is een draagbare radio met afspeelmogelijkheden voor digitale muziekbronnen als smartphone, tablet of mp3-player. Met een gewicht van 3,4 kg is hij een flink stukje zwaarder dan zijn soortgenoten, maar door de grote greep is hij toch gemakkelijk te transporteren, zelfs op je schouder. De verbindingsopbouw tussen je computer of smartphone lukt binnen een paar seconden. Dankzij de geïntegreerde accu speelt de Teufel bijna 22 uur lang. Mocht hij toch leeg zijn, dan werkt hij ook op normale AA-baterijen. De aansluitingen zijn achter rubberen klepjes verstopt; in de keuken kan hij dus tegen een druppeltje, zonder dat hij kapot gaat. De klank is krachtig, gebalanceerd en natuurgetrouw.
Logo - International Business Times IT
"Teufel's Boomster is een geval van hoog niveau.."
International Business Times
09/2015
Meer...
Logo - International Business Times IT
"Teufel staat bekend om het produceren van verschillende koptelefoons en mini soundbars van hoog niveau. Vandaag belichten we een van de krachtigste items van Duitse bodem, de Teufel Boomster, die je portable kunt luisteren en waarbij vooral de bas de nodige indruk maakt. Dit dankzij de geïntegreerde subwoofer." "Herinner je je de Boom box nog? De iconische stereo die je overal mee naar toe kon nemen en je ook vaak in jaren 80 films voorbij zag komen: Teufel heeft dit concept nieuw leven ingeblazen en daarbij de hedendaagse techniek toegepast. Ze hebben een van de meest iconische producten uit de jaren 80 opnieuw ontworpen en getransformeerd tot een icoon van 2015.""De Boomster is dus een Bluetooth speaker die je kunt gebruiken in combinatie met je smartphone, PC, Mac of tablet voor het luisteren van muziek. Ten eerste ziet de verpakking er indrukwekkend en erg goed ontworpen uit, deze bevat naast de speaker een instructie en een voeding.""Ook esthetisch een indrukwekkend geval: de speaker heeft een handvat, wat erg praktisch is, en weegt niet bijzonder licht, gezien de ingebouwde hardware: 3.35 kg. [...] Zoals je van de foto's kunt zien, is het design indrukwekkend, een van Teufel's sterkere producten." "Ok, deze Boomster is qua design een uitstekend product, maar hoe klinkt hij eigenlijk? Dit is natuurlijk de belangrijkste vraag, gezien zijn technische specificaties. Teufel heeft zijn huiswerk goed gedaan, de Boomster biedt dan ook alles dat je nodig hebt om te genieten van een hoogwaardig geluid. [...] ""Teufel's Boomster is een geval van hoog niveau. We hebben geen specifieke problemen ondervonden tijdens het testen van de speaker, op welk niveau ook. Op het hoogste volume heeft de speaker het wat enigszins zwaar, maar niet dat dit stoort. [...] zeker niet goedkoop, maar wel met het gegeven van een top item." (Vertaald uit het Italiaans)
Logo - Die Welt
"Het geluid is aangenaam sterk, evenwichtig en natuurgetrouw"
Die Welt
21.06.2015
Meer...
Logo - Die Welt
“De Boomster is het zwaargewicht onder de mobiele luidsprekers, met zijn grote handvat, kan je hem makkelijk overal mee naar toe nemen.  De Teufel speelt bijna 22 uur lang  - dat is meer dan genoeg voor lange expedities. Het geluid is aangenaam sterk, evenwichtig en natuurgetrouw. En hij kan ook echt hard.”De BOOMSTER ontvangt met een vergelijkingstest onder 20 Bluetooth speakers de 1e plaats
Logo - leuke suggesties
"Het geluid is fantastisch. Zeker als je ‘m vergelijkt met de kleinere bluetooth speakers geeft de Boomster een flinke bak geluid."
leuke Suggesties
06/2015
Meer...
Logo - leuke suggesties
"Naast een groot aantal pocket-size speakers komt Teufel met een bluetooth speaker van een heel ander kaliber: de Teufel Boomster. Geïnspireerd op de boomboxen van de jaren tachtig: grootse muziekprestaties om mee rond te lopen.""Dat valt ook direct op aan de degelijke en robuuste handgreep, die je boven op de Boomster vind. Die voelt stevig en degelijk aan, alsof je de Boomster zonder problemen urenlang rond zou kunnen slingeren. Op eigen risico natuurlijk." "Bovenop de Boomster vind je een aantal toetsen verwerkt in een touchscreen: om het volume te regelen, ‘m aan en uit te zetten, maar ook om over te schakelen tussen de functies. De Boomster kan namelijk niet alleen muziek streamen met de bluetooth 4.0-verbinding, maar ook via een normale koptelefoonaansluiting (handig voor je non-bluetooth mp3-speler), een USB-aansluiting en zelfs via de ether, via een radioverbinding. Via de USB-aansluiting kun je meteen je telefoon of tablet opladen. Handig!""Die laatste lijkt overigens een beetje vergezocht. Op mij kwam het eerder over als een functie ‘omdat het kan’. De zenderinformatie wordt namelijk via een klein kabeltje uit de lucht geplukt. Maar: deze functie zul je waarschijnlijk weinig gebruiken.""Waarom niet? Omdat je ‘m natuurlijk koopt voor de bluetooth-functies! En die werken als een trein. Met de ingebouwde accu kun je 10 uur vooruit, maar je kunt de Teufel Boomster ook aansluiten op het stroomnet of er gewone batterijen in stoppen. Waar je ook bent, je kunt altijd genieten van de muziek van Youtube of Spotify, of wat meer power zetten in het kijken van Netflix-films of series.""Het geluid zelf is fantastisch. Zeker als je ‘m vergelijkt met de kleinere bluetooth speakers geeft de Boomster een flinke bak geluid. Zet je ‘m echt hard, dan is het bijna oncomfortabel hard. Daarbij gaat ook de verhouding tussen de middentonen en de bas uit balans, waardoor je een scheller geluid krijgt. Op lagere niveaus is alles echter heel mooi op elkaar afgestemd, en heb je een schitterend vol geluid."
Logo - Techgirl
"Heerlijk compacte, maar toch sterke speaker. Prima voor thuis, weekendje weg of vakantie. Lekker opladen van te voren. Zeker samen met Spotify een supercombi"
Techgirl
02/2015
Meer...
Logo - Techgirl
"Bij draagbare radio denk je misschien aan de gigantisch grote, oerlelijke dingen waar ze in de jaren 80 mee rondsjouwden. Anno 2015 heeft Teufel een stuk mooiere en vooral betere versie op de markt gebracht. Lees er alles over in deze Teufel Boomster review.""Hoewel je er waarschijnlijk niet mee op je schouder over een basketbalveldje gaat lopen, zou dat met deze speaker wel kunnen. Uiteraard een beetje hipper zonder cassettebandjes, maar bluetooth via je smartphone. De oplaadbare accu geeft je zo’n 10 uur muziekplezier.""Ook als hem gewoon rustig in huis hebt staan zal hij je veel plezier brengen. Krachtig, helder geluid; dat makkelijk te bedienen is. Je connect je telefoon (of tablet of pc of muziekspeler) via bluetooth, start Spotify/Youtube of een opgeslagen song en je kunt genieten (de buren iets minder als je het volume open gooit;)). Blijf wel in de buurt; verder dan tien meter bij de box vandaan wordt de verbinding slecht.""Bijkomend voordeel van de speaker is dat je direct je smartphone kunt opladen via de usb- ingang. Je kunt hem zelfs als telefoonspeaker gebruiken. Er kan één bluetooth- connectie tegelijkertijd worden gemaakt, dus niemand die je dj- plaats zomaar overneemt."Conclusie?"Heerlijk compacte, maar toch sterke speaker. Prima voor thuis, weekendje weg of vakantie. Lekker opladen van te voren. Zeker samen met Spotify een supercombi."
Logo - TECH365
"Wat een geluid! De kopjes op mijn bureau trillen door de lage tonen, de hoge tonen zijn loep zuiver en ook de midden tonen komen heerlijk tot hun recht."
TECH365
01/2015
Meer...
Logo - TECH365
"Wat een geluid! De kopjes op mijn bureau trillen door de lage tonen, de hoge tonen zijn loep zuiver en ook de midden tonen komen heerlijk tot hun recht. Ik kan het niet laten om het volume van de Boomster op te schroeven naar maximaal, de meeste van dit soort sets laten het namelijk afweten bij hoge volume’s. Je kunt het volume op 2 manieren regelen, middels je telefoon en middels de volume knoppen op de Boomster. Ook met beide volumes op maximaal blijft het geluid zuiver, de set overstemt niet en klinkt niet schel."

Inhoud levering

Boomster (2016)
  • 1 × Oplaadbare accu voor BOOMSTER (2020) – Zwart
  • 1 × Stroomkabel voor BOOMSTER / BOOMSTER NG – Zwart
BOOMSTER