8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER
 • BAMSTER

BAMSTER

Krachtpatsertje
Opvolger van de legendarische, portable stereo bluetooth speaker BT BAMSTER
(181)
€ 136,46 € 116,-
incl. btw
Kleur: zwart
Binnen 1 werkdag verzendklaar.  
 € 4,86 Verzending
Tijdelijk: € 20,46 korting
Geschenkt!
Die Mehrwertsteuersenkung ist für dich.
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
De nieuwe BAMSTER begint waar de bekroonde voorganger, de BT BAMSTER, ophield. Nog meer sound, nog meer features, nog meer power. De BAMSTER speelt jouw tunes overal & altijd.
Mini bluetooth speakers BAMSTER
Alle specs en features op een rij
 • Opvolger van de legendarische, portable stereo bluetooth speaker BT BAMSTER
 • Meer features & verbeterde sound
 • Bluetooth 4.0 met aptX® voor een draadloze, lossless geluidsoverdracht van Spotify, Youtube etc.
 • Robuuste behuizing & eigentijdse volume-draaiknop
 • AUX-audioingang & accuduur van 12 uur
 • Fullrange drivers voor een krachtige, ruimtelijke stereoweergave
 • Party modus: koppel twee smartphones gelijktijdig aan de BAMSTER
 • Handsfree bellen: duidelijk & verstaanbaar
BAMSTER review of lite-magazin
"Op dit moment ken ik geen bluetooth speaker die qua prijs en diversiteit ook maar enigszins in de buurt komt van de Bamster"
lite-magazin 17.08.2016
Alle recencies
(4.57 van 5 bij 181 reviews)
Alle reviews

 
Features

Onze technologieën op een rij

Bluetooth
Bluetooth aptX
Android
iOS
plug & play
BAMSTER reloaded – the next soundlevel

Het succes van de BAMSTER was voor onze soundingenieurs in Berlijn geen reden om op hun lauweren te gaan rusten – integendeel: ze zagen het als een uitdaging om de BT BAMSTER nog beter te maken.

 • Nieuwe drivers met hogere conus uitslag, minder vervorming en een betere afstemming zorgen ervoor dat de BAMSTER harder, lager en meer gebalanceerd klinkt.
 • Twee fullrange drivers met gedetailleerde hoogtes en twee passieve bass drivers in een eigen behuizing met diepe, krachtige bassen tot 65 Hz, weten een sound te creëren die in deze klasse portable speakers nieuwe maatstaven zet.
 • De soundbar-vorm van de BAMSTER is uniek en draagt bij aan een beter stereobeeld.
Meer comfort met bluetooth 4.0 met aptX

Gemakkelijk van je smartphone, tablet, pc, notebook of iPod streamen: bluetooth 4.0 garandeert een stabiele draadloze verbinding bij een gering stroomverbruik. Zelfs audio en videobeeld van bijvoorbeeld netflix of Youtube zijn lipsync. De nieuwe BAMSTER is een van de weinige speakers in deze prijsklasse met aptX-codec. Dit zorgt afhankelijk van het bronmateriaal en -geluid voor een lossless geluidsoverdracht.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Schwarz Aufstellungsmöglichkeit Bluetooth
Comfortabel bedienen via volume draaiknop & multifunctionele knop

Zo simpel: de draaiknop met LED-ring is een echte eyecatcher. Draai je het volume harder of zachter, dan licht de LED-ring kort op, is de accustand lager dan 25%, dan wordt dit ook via de LED-ring aangetoond.

Via de knop aan de achterkant van de speakerbar is het mogelijk om zowel een bluetooth apparaat te koppelen, een telefoontje te beantwoorden, een song te pauzeren of door twee keer klikken naar de volgende track te gaan.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER
Geïntegreerde handsfree-functie

De BAMSTER heeft een geïntegreerde microfoon waarmee je via je smartphone kunt bellen. Handig wanneer je handsfree wilt bellen. De muziek stopt automatisch wanneer je de telefoon via de BAMSTER opneemt. Echo- en ruisonderdrukking zorgen voor een duidelijke spraakverstaanbaarheid. De handsfree-functie functioneert op iedere smartphone – Android, iOS of Windows Phone.

Party modus - wie draait de volgende track?

Wek de dj in je! Koppel twee smartphones of tablets aan je BAMSTER en wissel de verschillende playlists met elkaar af.

Hoogwaardig geanodiseerd aluminium
The BAMSTER is made of robust aluminium for a smooth feel and excellent durability, with a matte-lacquer finish. The two separate resonance chambers minimise vibrations and further increase the natural stereo effect through physical separation.
Overige features: AUX-ingang, batterij-indicator, bedienknoppen op de speaker

Met de meegeleverde 3,5 mm jackstekker functioneert de BAMSTER ook zonder bluetooth. De LED-ring op de volumeknop toont de functies mute, party modus, pairing, de laadstatus en de laadvoortgang. AUX- & USB-kabel zijn bij de levering inbegrepen.

Op zoek naar een portable bluetooth speaker met een handig formaat? Probeer de BAMSTER 8 weken lang vrijblijvend uit.

Inhoud levering

 • BAMSTER
 • Aansluitkabel minijack 3,5 mm (0,8 m)
 • 0,5 m kabel mini-usb naar USB voor BAMSTER
Maximale breedte
31,50 cm

Technische details

BAMSTER
BAMSTER
Thuis, tuin of balkon – de BAMSTER heeft een licht en smal design dat je gemakkelijk meeneemt. Voor een chillige sound: altijd & overal.
BAMSTER
Luidsprekers
Akoestisch principe 2-kanaals
Opbouw behuizing Gesloten
SPL 88 dB/1m
Frequentiebereik van/tot 80 - 20000 Hz Hz
Woofer (aantal per speaker) 2
Woofer (doorsnede) 65,00 mm
Woofer (materiaal) cellulose met coating
Breedbandluidspreker (aantal per speaker) 2
Breedbandluidspreker (doorsnede) 40,00 mm
Breedbandluidspreker (materiaal) Synthetic
Materiaal behuizing aluminium
Afwerking behuizing Mat gelakt
En verder... Double bass systeem
Aansluitingen
Bluetooth aptX Ja
Handsfree functie Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth 4.0 met aptX
Minijack ingang 3,5 mm 1
En verder... USB laadfunctie voor BAMSTER
Elektronica
Algemene versterkervermogen (RMS) 15 Watt
Versterker - technologie Class D
Versterker-configuratie 2.0
Versterkerkanalen 2
Standby-functie Ja
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Type batterij Lithium ion (2400 mAh)
Batterij duur tot 12 uur
Maximale duur opladen batterij 2
Compatibiliteit
Android Ja
iOS Ja
Microsoft Ja
Afmetingen
Diepte 7,20 cm
Breedte 31,50 cm
Hoogte 5,00 cm
Gewicht 0,72 kg

Accessoires

Accessoires en bundels zijn voor dit product op dit moment helaas niet beschikbaar.

Recensies & reviews

BAMSTER review of lite-magazin
BAMSTER review of lite-magazin
"Op dit moment ken ik geen bluetooth speaker die qua prijs en diversiteit ook maar enigszins in de buurt komt van de Bamster"
lite-magazin 17.08.2016
“Nog voordat mijn testgast uit Berlijn het eerste geluid van zich laat horen, krijgt hij al bonuspunten voor de afwerking en de super simpele bediening.“
  
„Don`t Do It“ von New Order
  
„Een song die terughoudend begint en steeds sterker in de middenrange wordt. Hier voelt de Teufel speaker zich duidelijk super op z’n gemak: hij reproduceert feilloos, beheerst en temperamentvol het draadloos verzonden geluid, terwijl stemmen en andere geluiden met een hogere frequentie zuiver en verbazingwekkend neutraal klinken. (…)
 
Rekening houdend met de compacte afmetingen van de stijlvolle portable speaker, krijg ik toch nog een indrukwekkend laag bereik gepresenteerd – iets wat maar slechts weinig andere concurrenten kunnen nadoen.“
 
Conclusie:

„Gemaakt van topmaterialen en met veel extra’s, is de Bamster de ideale outdoor partner. Of je nu naar het strand, het park, of een barbecue-avond in de tuin: je hebt gegarandeerd een goede sound – en dat de hele dag lang. De Teufel speaker kan echter nog meer: dankzij z’n performance en design is hij bij uitstek geschikt de sound van je computer of laptop te ondersteunen. Ik ken op dit moment geen  bluetooth speaker die qua prijs en diversiteit ook maar enigszins in de buurt komt van de Bamster.”
 
Vertaald uit het Duits

Lees de hele review op: www. lite-magzin.de
BAMSTER review of Computer Totaal
BAMSTER review of Computer Totaal
4 van 5 sterren
Computer Totaal 04/2019
"(...) Wat betreft de geluidskwaliteit behoort de Bamster tot de betere modellen in dit deelnemersveld, waarbij de focus ligt op een diepe laagweergave."
BAMSTER review of AskMen
BAMSTER review of AskMen
"het geluid is uitstekend"
AskMen 02.02.2018

Enkele weken geleden kregen we de gloednieuwe Teufel Boomster (niet te verwarren met de Bamster uit deze recensie) opgestuurd van Teufel. We bestudeerden deze grote boombox zorgvuldig en concludeerden dat, hoewel het geluid en de kwaliteit van de hardware uitstekend waren, we haast geen scenario konden bedenken waarin het de moeite was om de zware en logge speaker mee te tillen tijdens een dagje uit. Teufel las met ons mee en was niet boos. Nee, sterker nog: ze boden aan om de kleinere Teufel Bamster op te sturen, om te kijken of deze handzame speaker wel aan onze eisen zou voldoen. Een noemenswaardige actie, zo'n sportieve instelling komen we niet altijd tegen bij hardwarepartijen.

De Bamster dus, een slanke, langwerpige bluetoothspeaker die erg eenvoudig te bedienen is. Het koppelen met bluetooth (4.0) doe je middels het ingedrukt houden van één enkele knop, maar nog makkelijker is om te bijgeleverde AUX-kabel te gebruiken (sorry iPhone-gebruikers). Met het wiel aan de zijkant regel je het volume - allemaal erg vanzelfsprekend, weinig mensen gaan hiermee problemen ervaren.
 
(...) Het design is juist erg aangenaam. De speaker kantelt schuin naar voren, waardoor je deze makkelijk een richting in plaatst voor het ontvangen van beter geluid. Door het zwarte design misstaat de speaker ook niet onder bijvoorbeeld een computerscherm of in een kast met andere hardware. De volumeknop heeft een LED-strip ingebouwd, maar dit licht is niet buitensporig fel en zal dus ook niet afleiden. Geen discopraktijken in deze speaker.

Dan komen we aan op het belangrijkste aspect van elke speakerrecensie: de geluidskwaliteit. De Bamster levert een flinke lading decibels (frequentiebereik tussen de 80 en 20.000 Hz), waardoor je met enige zekerheid kan zeggen dat de speaker zelfs in meer rumoerige situaties (een druk strand, een huisfeest met +/- 20 bezoekers) goed te horen is. Ook het basgeluid is uitstekend, dit door het ingebouwde dubbele bassysteem. De speaker lijkt hierdoor wel iets in te leveren in de hoge tonen, maar dat kan ook haast niet anders. We zijn qua geluid ook wel wat verwend na het testen van de grotere broer van de Bamster, daar kon je zelf het basgeluid aanpassen voor het creëren van jouw ideale mix.
 

Conclusie
De Teufel Bamster is, in tegenstelling tot de grotere Boomster, een stuk beter te verantwoorden. Je stopt de speaker redelijk makkelijk weg in een rugzak en het geluid is uitstekend. Natuurlijk is het langwerpige formaat nog steeds niet super handzaam, maar ik zou tien keer liever de Bamster in mijn rugzak meenemen dan een kleine speaker op puckformaat die alleen maar schelle tonen weet te produceren. Daar moet je dan iets meer geld voor neerleggen (€99,99), maar de liefhebber van goede audio heeft dit er zeker voor over.

De Bamster maakt indruk met een stijlvol design, gebruiksvriendelijke hardware en een fijn geluid.


Lees de hele recensie op: askmen.com
BAMSTER review of Computer Totaal
BAMSTER review of Computer Totaal
"Super geluidje!"
Computer Totaal 12/2016
"Binnengekomen! En wat heb ik ernaar uitgekeken. Vandaag heeft de postbode de Teufel Bamster op mijn adres afgegeven.

Het openen
De verpakking ziet en voelt solide aan en straalt kwaliteit uit. Bij het openen van de doos zie je meteen de Teufel Bamster. Deze is wat groter dan ik verwachte bij een portable bluetooth speaker. Je stopt hem niet even snel in je jaszak. Toch ben ik blij verrast. De Teufel Bamster ziet er strak vormgegeven uit. Deze afwerking zorgt er wel voor dat ik meteen besluit de Teufel Bamster indoors te testen en niet mee te nemen naar natte dampige sportvelden. (...)

Het koppelen met mijn telefoon gaat soepel en ik ben verrast door het geluid. De tonen zijn niet blikkerig maar warm en helder. Voor in de woonkamer is het volume ruim voldoende maar het is niet zo dat de kopjes bij de buurvrouw staan te trillen in de kast. Gelukkig maar want daar ben ik ook niet naar op zoek bij een portable bluetooth speler.
Bereik

Het bereik van de Teufel Bamster met Bleutooth 4.0 aptX is geweldig. Ik kan naar boven met mijn telefoon en hoor de muziek nog, zonder haperingen, beneden doorspelen. Ook bij een online radio app. Totdat ik gebeld word! Snel naar beneden zodat ik ook deze functie kan proberen. De microfoon van de Teufel Bamster zit in de verlichte volumeregelaar. Het aannemen van de telefoon is makkelijk en tijdens het overgaan van de telefoon stopt het afspelen van de muziek. Ik maak mijn gesprek af en na het ophangen speelt de muziek weer lekker verder. Top! Mijn gesprekspartner geeft overigens aan dat ik goed te verstaan ben.

Concluderend
✓ Gebruiksvriendelijkheid ⑨ De Teufel Bamster is zeer eenvoudig te bedienen.
✓ Batterij ⑨ De batterij gaat bij continue gebruik zeker 8 uur mee.
✓ Formaat ⑧ Goed formaat maar wel voornamelijk voor gebruik binnen.
✓ Geluidskwaliteit ⑧ Super geluidje! De glazen staan niet te trillen in de kast maar hij kan wel hard en blijft zuiver.
(...)"
Lees de hele review op: Computer Totaal
BAMSTER review of techtesters.eu
BAMSTER review of techtesters.eu
"een geluid wat in mijn ervaring het best beschreven kan worden als: volwassen, kwalitatief keurig"
techtesters.eu 04.05.2017
"De verpakking doet al vermoeden dat het geen lichtgewicht is, en is zelf ook keurig stevig uitgevoerd. Ietwat jammer is het wat gevoelige zwart van de verpakking, maar daar hebben we vlot geen last van. Intern worden we verwelkomd door de iets meer dan 30cm brede Teufel Bamster en vooral ook een keurig logotje bovenop. (...) Wellicht interessant: voor een tientje meer (in een bundel deal) verkopen ze ook een specifieke draagtas voor dit model, die heb ik echter niet.

De Bamster zelf kan het best worden beschreven als een Soundbar meets wapenstok; de bouwkwaliteit laat niets te wensen over en je kan er gerust een inbreker mee te lijf gaan. De aluminium basis voelt bijzonder goed aan, zo ook de gril bovenop, en wederom spieken we even naar het charmante logo. Net onder de gril, of door de gril, zien we de rode lijn om de drivers heen. Aan de rechter kant zien we de opvallende volume draaiknop die ook rood oplicht, voor iemand die regelmatig aan het volume zit een prettige feature ten opzichte van fysieke knoppen. Wel valt op dat de Bamster en je input device (bijv telefoon) afzonderlijke volume instellingen hebben, in de regel is het raadzaam de bron eerst harder te zetten alvorens je de speaker harder zet, met AptX devices –lijkt- dat nog meer het geval. (...)

Nog even terug naar het design, want het is zeker een opvallend geval. De Bamster heeft duidelijk een richting waarin hij afspeelt, en lijkt zich dan ook prima te lenen voor bijvoorbeeld gebruik bij een vaste computer opstelling of iets dergelijks, zo kan ik mij voorstellen dat hij bij menig monitor voet uitstekend zou passen (helaas bij mijn gekromde voet van de LG Ultrawide of de wat apart gevormde voet van de Eizo FS2735 dan weer net niet…). Of hij “mooi” is mag je zelf bepalen, ik vind hem zelf aantrekkelijk, maar dat hij stevig / solide / degelijk is staat niet ter discussie.(...)

Belangrijker dan al het andere is uiteraard het geluid wat uit de Bamster komt, een geluid wat in mijn ervaring het best beschreven kan worden als: volwassen, kwalitatief keurig en gevoelsmatig net wat meer geschikt voor near field of achtergrondmuziek dan een feest in een grote ruimte, al is er helemaal niets mis met het maximale volume of de vervorming op dat moment. Woorden die hopelijk een beeld schetsen, maar tot zover niet duidelijk: met volwassen bedoel ik dat Teufel afwijkt van wat menig typische Bluetooth speaker probeert te forceren, een duidelijke V curve met focus op bass en knallen en waarbij het midden regelmatig wat onderbelicht blijft. Op zich een begrijpelijke keuze gezien de drivers van menig Bluetooth speaker niet de kwaliteiten in huis hebben om echt detail te voorzien, maar in dat opzicht doet de Teufel Bamster het eigenlijk best aardig; vocals klinken relatief juist wat sterker, van enige vorm blikkerigheid of dofheid is zeker geen sprake, en ook instrumenten komen redelijk (laten we niet vergeten dat het een redelijk compacte Bluetooth speaker is en geen klankkast van jewelste) goed tot hun recht. Laag is voldoende aanwezig, je zal het niet direct mogen missen, maar dit is geen speaker voor de echte bass heads en dat merk je zodra je bijvoorbeeld een Creative Roar Pro ernaast legt die onderin flink wat extra fysieke beweging weet te genereren in de tafel, maar waarbij de Teufel dan weer wat neutraler en rustiger over komt als je er een rustigere track tegenover zet, of hem direct voor je neus legt op een lager volume. 

(...) de Teufel kent dan met de twee-bronnen input eigenlijk een wat bescheiden fetureset. Bouwkwaliteit van beide is concurrerend, maar het is duidelijk een vergelijking tussen tech-focus en stijl-focus. De uitstraling maakt ze dermate anders dat ik mij afvraag in hoeverre het echt concurrenten zijn, maar het feit dat hij de strijd aan kan met een model als dat is een compliment op zich. (...)

Vooral die draagbaarheid lijkt de Teufel meer een all-round speaker te maken voor op of rond je bureau dan een echte mobiele speaker, in welk geval een solide elegante soundbar achtige speaker ongetwijfeld de voorkeur mag genieten. Op zich niets mis met de 12 uur accuduur die je ook kan halen bij een (uiteraard) bescheiden volume, en een dagje op pad is dan ook prima mogelijk, maar het blijft een flink gewicht wat je meesjouwt en ik betwijfel of je dat dagelijks wil doen; juist dan lijkt een model dat hooguit ietsjes minder klinkt, maar goedkoper en veel lichter is simpelweg logischer. Daarbij gaf ik al it aan dat ik hem het best tot zijn recht vind komen in een situatie waarbij hij voor je ligt dan wanneer je hem een paar meter verderop op een plankje legt. Of dat door de stereo weergave komt, dat de bescheiden vormgeving mij op een bescheiden volume doet lijsteren, of wat de factor precies is durf ik niet te zeggen, maar gecombineerd met de uitstraling en gewicht blijf ik dan toch met dat gevoel dat hij het beste tot zijn recht komt met een vaste plek in de basis, en dan met het gemak van hem af en toe mee kunnen nemen wanneer dat gewenst is. (...)

Teufel liet een lekkere indruk achter met de Mute BT ANC headset, en houdt de lijn van prettige gevoelens met de Bamster vast. (...)

De Bamster is geen feature beest, maar met 3.5mm in, twee Bluetooth devices, en de wel belangrijke AptX lijkt deze speaker de meest cruciale elementen wel te pakken in de productcategorie. Daarbij komt voor mij ook de handige fysieke scrollknop, die an sich lekker is maar het juist in een opstelling met de Bamster direct voor je neus toch het best tot zijn recht komt. Zoals gezegd is de accuduur prima, en is de Bamster redelijk mobiel, maar toch blijf ik bij het gevoel dat dit eerder een compacte, chique oplossing met een primaire vaste plek, waarbij het mobiele element een handige feature is voor af en toe. En ook daar is natuurlijk helemaal niets mis mee.


Lees de hele review op: techtesters.eu
BAMSTER review of home cinema magazine
BAMSTER review of home cinema magazine
"een no-nonsense speaker"
home cinema magazine 15.03.2017
"(...) De Teufel Bamster is een opvallende bluetooth-speaker. Het is een opvallend brede speaker met een hellend design. Doordat het apparaat een beetje schuinstaat, wordt de muziek niet direct op het plafond afgevuurd en kan daardoor de luisteraar beter bereiken.(...)

(...) De Bamster oogt gaaf en solide en zo voelt hij ook aan wanneer je hem vasthoudt.(...)

je krijgt er dan ook een hoop voor terug. De Teufel Bamster beschikt over een ferme behuizing en kraakt niet wanneer je hem vasthoudt. Naast een bluetooth-verbinding vind je het ook belangrijk om een audiokabel te kunnen gebruiken voor de muziek. En je zoekt gewoon een no-nonsense speaker die je zonder handleiding kunt gebruiken.

Naast een compact doch langwerpig design, beschikt de Teufel Bamster ook over slechts twee knoppen. Er is een schuifknop om het apparaat mee aan en uit te zetten en met de andere knop zet je de muziek op pauze en op play, kun je de bluetooth-verbinding activeren, koppel je er nog een andere Teufel-speaker aan én kun je naar het volgende nummer gaan. De tonen in het midden en het hogere segment komen goed naar voren in de Bamster (...). Oh en met de accu, die ruim tien uur meegaat, zit het ook snor. (...)"lees de hele review op: homecinemamagazine.nl
BAMSTER review of leuke Suggesties
BAMSTER review of leuke Suggesties
"Het meest gave is het stereo geluid"
leuke Suggesties 11/2016

"De Bamster heeft in onze wereld een goed plekje weten te bemachtigen. De bluetooth speakers van de Duitse muziekgigant maken een onuitwisbare indruk. Bovendien laten ze zien dat hun R&D-afdeling niet stilzit en blijft sleutelen aan hun producten. Hoewel de Bamster al 2,5 jaar bestaat komen er telkens nieuwe producten bij. De nieuwe Bamster lijkt dan misschien wel op zijn voorganger, maar is beter dan ooit.

Stevig

De nieuwe Bamster voelt ten eerste al oerdegelijk aan, dankzij de geborstelde aluminium behuizing. Hij kan tegen een stootje, dat is duidelijk, hoewel het aluminium niet onverwoestbaar is: zoals je weet zijn grote vlakken best vatbaar voor krassen en beschadigingen. Maar de speaker? Die merkt daar niets van. Op zijn rubber pootjes en stevige aluminium behuizing is hij vrij van trillingen en resonanties, zodat hij zelfs bij hogere volumes een helder geluid geeft.

Stereo

Het meest gave is het stereo geluid. Ja, er zijn meer speakers die te koop lopen met het feit dat ze stereo geluid weergeven, en als je goed luistert is dat ook wel zo, maar dankzij de lange afmeting van de Teufel Bamster komt het beter tot zijn recht, zeker als je de speaker voor je neerzet als bijvoorbeeld een soundbar voor je computer of als je hem achter je tablet zet bij het bekijken van Netflix of een andere streaming dienst.

Vol geluid

Dankzij de twee passieve basdrivers heeft de Teufel Bamster een mooi en vol geluid, met een duidelijk aanwezige lage toon in zo’n beetje alle volumes. Omdat die zo nadrukkelijk aandacht krijgen in de speaker heeft dat wel een kleine concessie tot gevolg: de middentonen zijn niet altijd even goed aanwezig, en dat is wel jammer. (...) Het mooie is dat zowel bij een laag volume als bij een hoog volume het geluid eenzelfde kwaliteit heeft, zonder vervormingen of dat het geluid heel iel wordt.

Verbinding

Natuurlijk kun je via bluetooth verbinding maken met deze nieuwe Teufel Bamster. Via een bluetooth 4.0 verbinding om precies te zijn, met en aptX codering voor zo min mogelijk kwaliteitsverlies. Het minimalistische ontwerp heeft tot gevolg dat de kleine aan/uitschakelaar aan de achterkant van de speaker is geplaatst. Ook vind je aan de achterkant bedieningselementen voor het pauzeren of starten van en nummer, voor- en achteruit schakelen en het opnemen van een telefoongesprek. Niet de meest handige optie. De draaiknop aan de rechterzijde is bedoeld voor het aanpassen van het volume. Het handige aan de speaker is dat je ook een 3,5mm jack plug kunt aansluiten. Bijvoorbeeld op je computer of laptop, maar ook kun je er je smartphone op aansluiten.


Lees de hele review op: leuke suggesties
BAMSTER review of AV-Magazin
BAMSTER review of AV-Magazin
"Een kleine krachtpatser die zijn luisteraars verwent met een vette bas en een zacht geluid"
AV-Magazin 17.08.2016
 “Wie bij de smalle speaker een dun geluid verwacht, die gaat behoorlijk de fout in. De langgerekte soundbar-vorm ondersteunt het stereo-effect optimaal en geeft het geluid diepte en ruimtelijkheid. Verder is de vorm van de Bamster een tikkeltje schuin voor een vol muziekgenot in de hele ruimte.”
 
„Om te testen of de Bamster geschikt is voor dagelijks gebruik, moet hij bijna een marathon doorlopen. Hij klinkt eigenlijk overal goed: op kantoor, in het park, in de hobbyruimte, de keuken, op het terras, de logeerkamer, de badkamer. Het absolute hoogtepunt is een tuinfeest waar de mini-soundbar de ster van de avond is. In de partymodus kunnen 2 bluetooth apparaten met de Bamster verbonden worden en afwisselend hun favoriete tracks afspelen. Wat in dit geval een echte wedstrijd is geworden. Artiesten als Prince, the Clash, Sting, Green Day wisselen indrukwekkend bassen, gitaar, drums, vette beats en electro/techno sounds met elkaar af – en verzorgen het tuinfeest met een super geluidskwaliteit.”
   
Conclusie:

Met de nieuwe generatie – de Bamster – vervult Teufel op het gebied van portable sound alle wensen. De slanke, strakke vorm is zowel geschikt voor een stationaire muziekweergave in de woonkamer, maar net zo handig mee te nemen. Als je bedenkt dat het hier om een mini-soundbar gaat, dan is de Bamster een echte krachtpatser die de luisteraar verwent met een volle bas en een zachte klank. En dat draadloos en in cd-kwaliteit! De hoogwaardige afwerking, de verschillende functies en de simpele bediening maken het soundpakket compleet (…)”
 
Vertaald uit het Duits

Lees de hele review op: av-magazin.de
BAMSTER review of Area DVD
BAMSTER review of Area DVD
„De nieuwe Bamster overtreft zijn voorganger in bijna elk opzicht"
Area DVD 17.08.2016
"Vocals klinken heel overtuigend en de ruimtelijkheid is uitstekend. Echt goed, omdat het helder en levendig klinkt, is het begin van de eurodance klassieker “Da Beat Goes” van Red5. Bij deze song levert de Bamster geweldige prestaties – een onberispelijke bas, een goede dynamiek, weer een grote ruimtelijkheid met veel nadruk zorgen voor veel luisterplezier. Ook bij de song Up’N’Away van Mr. President klinkt de 2016 editie van de Bamster erg goed. Ondanks zijn compacte afmetingen weet hij de stemmen perfect van de instrumenten te onderscheiden.”
 
"Lovenswaardig is de sfeervolle dichtheid van het geluidsbeeld. De titelsong van de 007 film “Moonraker” gezongen door Shirley Bassey bevalt ons extreem goed. De bijzondere kenmerken van haar stem zijn goed uitgewerkt en de klassieke instrumenten geeft de Bamster goed en vervormingsvrij weer, zelfs bij hogere volumes."
 
Conclusie:
"De nieuwe "powerbar“ uit Berlijn is wat veel eigenschappen betreft een schot in de roos. Zeker bij muziek met veel details is de klank lovenswaardig. Stemmen en resolutie zijn duidelijk beter dan bij de voorganger. Ook de ruimtelijkheid en de helderheid van de akoestiek zijn geoptimaliseerd. De baspower is voor zo’n smal device behoorlijk (…). De uitstekende afwerking, de stabiele bluetooth verbinding, de hoogwaardige volume draaiknop en het verfrissende uiterlijk leveren de Berlijnse newcomer nog meer pluspunten op.”
 
Vertaald uit het Duits

Lees de hele review op: www.areadvd.de
Dit zeggen onze klanten over het product:

Downloads & support

Hulp bij dit product
Mijn bluetooth speaker van Teufel klinkt minder goed op mijn Windows-pc/laptop.
Waarschijnlijk is de speaker gekoppeld als "apparaat met handsfree functie". Ga naar Instellingen>apparaten en printer> jee bleutooth speaker. Klik rechts op het apparaat en verwijder het haakje bij "Handsfree functie".
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.