8 weken retourrecht
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
Je wilt er meteen bij zijn? We houden je op de hoogte!
Je wilt meer weten?
1. Wat valt er te winnen?
Dit jaar bevat onze online adventskalender weer een wilde mix van Teufel klassiekers en onze nieuwkomers. Wat er precies te winnen valt, verklappen we pas op de dag zelf, hier op onze adventskalenderpagina. Dus houd de site goed in de gaten en laat je verrassen!
2. Wie kan er meedoen aan de adventskalender
Onze adventskalender is exclusief voor onze nieuwsbriefabonnees. Ben je nog geen abonnee, dan kun je je aanmelden en meteen meedoen aan de adventskalender. Deelnemen kan iedereen die in Nederland of België woont, ouder dan 18 jaar is en aangemeld is voor onze nieuwsbrief.
3. Hoe kan ik meedoen aan de adventskalender?
Als nieuwsbriefabonnee dien je je eenmalig via onze adventskalenderpagina aan te melden om je in te schrijven voor de dagelijkse mail voor de winactie. Deze mail wordt iedere dag om 8 uur 's ochtends verstuurd. Wanneer je je voor de eerste keer registreert op een van de 24 dagen, ontvang je direct na je aanmelding de eerste adventskalendermail. De daaropvolgende dagen ligt de mail voor die dag 's ochtends om 8 uur in je mailbox. Om aan de winactie mee te doen, moet je in de mail van die dag op de deelname-button klikken.
4. Doe ik iedere dag automatisch mee?
Nee. Inschrijven op de adventskalenderpagina betekent niet dat je automatisch meedoet aan de dagelijkse winactie. Door je eenmalige registratie ontvang je dagelijks om 8 uur een adventskalendermail met de prijs voor die dag en een deelname-button. Door te klikken op de button doe je mee aan de winactie voor die dag. Vergeet dus niet om dagelijks je mailbox te checken om te kijken wat er die dag te winnen valt.
5. Moet ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?
Ja. Omdat de adventskalender een exclusieve winacie is voor onze nieuwsbriefabonnees, is een volledige registratie voor de Teufel nieuwsbrief voorwaarde om mee te kunnen doen aan de adventskalender winactie.
6. Hoe kan ik me afmelden voor de dagelijkse winactie-mail?
Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden voor de herinneringsfunctie (dagelijkse winactiemailings). Je kans om te winnen wordt hierdoor niet beïnvloed. De link om je af te melden vind je onderaan ieder mail. Je kunt ook een korte mail sturen naar unsubscribe@teufelaudio.nl. De verwerking van je mail kan enige tijd duren.
7. Ik heb me afgemeld. Hoe kan ik me weer aanmelden?
Om opnieuw mee te kunnen doen, kun je je op elk gewenst moment weer via onze adventskalenderpagina aanmelden. Vervolgens ontvang je de dagelijkse mails om meteen mee te kunnen doen.
8. Kan ik vaker op een dag meedoen?
Nee. Iedere abonnee kan slechts een keer per dag deelnemen. Door vaker op de deelnamebutton te klikken doe je niet vaker mee met de winactie. Misbruik kan bovendien leiden tot uitsluiting van de wedstrijd – zie de desbetreffende paragraaf in onze voorwaarden.
9. Kan ik met meerdere e-mailadressen meedoen?
Nee. Iedere abonnee kan een keer per dag deelnemen. Het registreren via verschillende e-mailadressen leidt niet tot meervoudige deelname. Misbruik kan bovendien leiden tot uitsluiting van de wedstrijd – zie de desbetreffende paragraaf in onze voorwaarden.
10. Ik heb geen deelnamebevestiging ontvangen. Doe ik nu toch mee?
Door op de button te klikken, land je op onze bevestigingspagina. Je ontvangt geen mail ter bevestiging dat je meedoet.
11. Wanneer vindt de verloting plaats en waar worden de winnaars bekend gemaakt?
De winnaar van de dagprijs wordt op de daaropvolgende dag door medewerkers van Teufel uitgeloot, indien dit een werkdag (ma-vrij) is. De winnaar van vrijdag, zaterdag en zondag of een feestdag worden op de daaropvolgende werkdag (ma-vrij) bekend gemaakt. De winnaars worden na de trekking per e-mail gecontacteerd. De winnaars van de Teufel adventskalender zullen bekend worden gemaakt op www.teufelaudio.nl/adventskalender-winnaars.html
12. Wanneer en hoe weet ik of ik gewonnen heb?
De winnaars worden na de loting schriftelijk via e-mail op de hoogte gesteld (zie FAQ nr. 10) en moeten binnen 14 dagen per mail contact opnemen met Teufel over de verzending van de prijs. Indien een winnaar niet binnen deze termijn antwoordt, komt de prijs te vervallen en wordt een nieuwe winnaar bepaald.
13. Wanneer ontvang ik mijn prijs?
Nadat we de gegevens ontvangen hebben, duurt het ongeveer 3-5 dagen voordat de gegevens verwerkt zijn en de verzendopdracht is aangemaakt. Bij leveringsproblemen kan de verzending vertraging oplopen. De nieuwkomers die nog niet op de markt zijn, worden waarschijnlijk in maart 2020 verzonden – dit staat in de mail die je hebt ontvangen wanneer je gewonnen hebt.
14. Wat gebeurt er met mijn gegevens?
We gebruiken je e-mailadres om onze nieuwsbrief te versturen. Heb je met hetzelfde e-mailadres een aankoop gedaan in onze webshop, dan sturen wij je in de nieuwsbrief aanvullende informatie over je aankoop. Als je de informatie opslaat in het profiel van je nieuwsbrief, dan gebruiken wij de info om de nieuwsbrief better op je af te stemmen en passende aanbiedingen te sturen. Hiervoor evalueren we ook je gebruiksgedrag in de nieuwsbrief en je aankoopgedrag in onze webshop. Verder gebruiken we je e-mailadres om je dagelijkse mails m.b.t. de adventskalender-winactie te sturen. Heb je een prijs gewonnen, da informeren we je via dit e-mailadres. De door jou opgegeven levergegevens gebruiken we alleen om de prijs te versturen. Je gegevens worden uitsluitend verwerkt in overeenstemming met de geldende regels en in het bijzonder die van de Europese privacywet en de wet op gegevensbescherming. Exacte informatie vind je in ons privacybeleid. Je kunt op ieder gewenst moment je toestemming voor de ontvangst van de nieuwsbrief herroepen evenals de verwerking van je gegevens. Dit kan via de afmeldlink in de nieuwsbrief of via mail aan unsubscribe@teufelaudio.nl. NB De afwikkeling kan enige tijd duren.
15. Wat zijn de voorwaarden voor deelname en waar kan ik deze vinden?
Deelname aan de Teufel adventskalender vindt plaats door het bevestigen van de deelnameknop direct in de bijbehorende winactie mailing. Door op de knop te klikken gaat u akkoord met de deelnamevoorwaarden. De voorwaarden voor deelname vind je direct in de mailing of op www.teufelaudio.nl/adventskalender-deelnemersvoorwaarden.html.
Hier vind je uitgebreide informatie over de Teufel adventskalender
De adventskalenderprijzen:

1 December

Begin de adventstijd luid en spectaculair met de sound van onze ROCKSTER. Het portable soundsysteem dwingt met 121 dB respect bij iedereen af en zorgt ervoor dat ook je buurman, zelfs de hele straat kan meefeesten.

2 december

Muziek, tv-sound of games: de ULTIMA 20 KOMBO is veelzijdig te gebruiken. De bundel bevat de 2-kanaals boekenplankspeakers en een 80 Watt versterker voor een hoog en zuiver volume. Met de bijbehorende bluetooth dongle kan de installatie ook draadloos streamen via telefoon of tablet.

3 december

Hier komt de sound upgrade voor je tv: de CINEBAR 11 is met maar liefst 8 drivers de compacte oplossing voor een indrukwekkende tv- en filmsound. De bundel bevat de soundbar en een losse subwoofer die voor een stevig basfundament zorgt.

4 december

Een nieuwe dag, een nieuwe look: met de bont gekleurde ringen voor de oorschelp ziet je outfit er iedere dag weer anders uit. De draadloze bluetooth koptelefoon AIRY is niet alleen een fashion statement, maar levert tevens een precieze, heldere sound en een eigentijdse bas – en dat maar liefst tot 30 uur lang.

5 december

Op kantoor of in de metro: de REAL BLUE NC met actieve ruisonderukking zorgt ervoor dat jij je volledig op je muziek kunt concentreren, zonder lastige omgevingsgeluiden. Met de geïntegreerde handsfree functie kun je draadloos bellen of skypen maar ook Siri en de Google assistant bedienen.

6 december

De ROCKSTER GO is gemaakt voor fun & actie. Met z'n waterdichte en stootvaste behuizing is de compacte bluetooth speaker de ideale begeleider voor je volgende hikingtour of je festivals. Geniet onderweg van een volle stereo sound dankzij de twee fullrange drivers en een passieve bassdriver.

7 december

Met de ROCKSTER AIR over je schouder ben je goed uitgerust voor alle party's de komende feestdagen.Het portable soundsysteem dwingt met 112 dB respect af bij iedereen en zorgt ervoor dat ook je buurman, zelfs de hele straat kan meefeesten.

8 december

Home cinema sound in zijn mooiste vorm. De CINEBAR LUX is zowel optisch als ook qua sound een echt highlight. Uitgerust met een imposante 2-kanaals akoestiek en vier geïntegreerde bassdrivers zorgt de soundbar voor een meeslepende geluidsbelevenis in 3D surround. Muziek streamen kan via bluetooth of wifi.

9 december

Hij is klein maar qua sound een van de grootsten. De Teufel ONE S is compact van formaat en dus veelzijdig te gebruiken. Met wifi en bluetooth stream je via je smartphone alle muziek ter wereld naar je ONE S. Heel handig: de presettoetsen op de speaker zelf voor je lievelingsszenders of playlists.

10 december

De HD-headset met geïntegreerde USB-geluidskaart is de must have voor iedere gamer. De 40 mm lineaire HD drivers zorgen voor een uitmuntende muziekweergave. De CAGE heeft twee HD microfoons die je zowel links of rechts kunt bevestigen. Dankzij Mixed Audio Play kun je tegelijkertijd muziek van je smartphone en console afspelen.

11 december

De stereo bluetooth radio met geïntegreerde downfire subwoofer zorgt thuis en onderweg voor een krachtige sound met flink veel bas. De BOOMSTER is ook uitgerust met het nieuwe radio-systeem DAB+ en bluetooth met apt-X® & NFC voor een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit van streamingdiensten als Deezer en Spotify.

12 december

De hifi stereoset THEATER 500 heeft een natuurlijke sound met een lichte nadruk op de bas. De set is perfect voor films, muziek en games en een sound-upgrade voor in je woonkamer. Het hoogwaardige 3-kanaals systeem met 2 krachtige basdrivers laat horen hoe strak en zuiver bas kan klinken.

13 december

De BOOMSTER GO past met z'n compacte afmetingen altijd in je tas of rugzak, waar je ook heen gaat. Op je fiets, aan een gordel of op een statief – met de handige strap en de M4-schroefdraad kun je hem overal aan bevestigen en heb je een topsound binnen handbereik.

14 december

De overtreffende trap voor iedere gelegenheid. De krachtige stereo-installatie ULTIMA 40 KOMBO is dé oplossing om muziek mee te streamen; cd's, tv-sound of radio mee te beluisteren. Geniet van een helder geluid met crispy bas dankzij de 3-kanaals opbouw van de vloerstaande speakers. De ULTIMA 40 KOMBO is verder uitgerust met de 200 Watt KOMBO 62 cd-receiver.

15 december

Wel een heuse filmsound in je woonkamer, maar grote boxen kun je niet kwijt? Met de CONSONO 35 MK3 set haal je een compacte surround set in huis met een grootse sound. De bundel bestaat uit vier identieke speakers voor front- en rearbereik plus een krachtige subwoofer voor de nodige basperformance bij films, games en muziek.

16 december

Goede sound meenemen was nog nooit zo easy: de ROCKSTER CROSS heeft een handige draagriem en een krachtige powersound met behoorlijk veel bas. De robuuste behuizing is gemaakt voor outdoor trips en is zelfs spatwaterdicht. Streamen doe je via Spotify, Deezer of YouTube - dankzij de krachtige accu heb je maar liefst 16 uur lang muziek!

17 december

De RADIO 3SIXTY levert een krachtige 360-graden sound. Stream de beste kersthits via bluetooth, Spotify Connect of luister naar je favoriete radiozender - via FM of DAB+. De handige wekfunctie zorgt voor een goed begin van de dag: doordeweeks en in het weekend.

18 december

Hard en luid – dat is onze BOOMSTER XL. Maar de draagbare XL-speaker is meer dan dat. De stereo bluetooth speaker heeft een reusachtige downfire subwoofer die voor een prettige hifi-sound zorgt. Z'n XL-afmetingen maken er een echte soundgigant van, die je met de handige draagriem toch nog gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

19 december

Met de KOMBO 22 wordt een avondje kokerellen een klein feestje: de compacte stereo-installatie past perfect op de keukenkast en levert een volle, precieze sound. Dankzij bluetooth kun je je draadloos met de KOMBO 22 verbinden en je lievelingsmuziek van je telefoon of tablet regelen. De bundel bevat de 2-kanaals boekenplankspeakers VT 11 en een 60 Watt cd-mp3-receiver.

20 december

De AIRY TRUE WIRELESS is onze eerste draadloze in-ear koptelefoon en daardoor multifunctioneel te gebruiken. Op kantoor, tijdens het shoppen of op de loopband in de sportschool: de in-ears zorgen 7 uur lang voor een topsound. De in-ears worden opgeladen in de meegeleverde case. Oh, en zijn spatwaterdichtheid maken de in-ears geschikt voor een outdoor run zonder dat je bang hoeft te zijn voor een regenbui.

21 december

De ULTIMA 40 is niet voor niets onze meest populaire towerspeaker! Want of hij nu muziek, film- of gamingsound afspeelt: alles klinkt even goed! De hifi vloerstaande speakerset heeft een 3-kanaals opbouw en zorgt zo voor een hoog en zuiver volume. De nieuwste versie van de ULTIMA 40 heeft een sound- en design-update gekregen.

22 december

De perfecte set voor kleinere ruimtes en grote filmfans met een passie voor bas. De CINEBAR DUETT is een extreem smalle soundbar die met in totaal 10 drivers een vette en dynamische sound je woonkamer binnenvuurt. De draadloze subwoofer, bluetooth, HDMI CEC/ARC ronden het geheel perfect af. Zo wordt een avond thuis voor de buis nog leuker.

23 december

De ULTIMA 40 SURROUND 5.1 Set set is de must have voor iedere filmfan. De bundel bevat onze bestseller de towerspeaker ULTIMA 40, de ULTIMA 20 als rearspeaker plus centerspeaker en actieve subwoofer. Het 3-kanaals systeem zorgt voor een hoog en zuiver volume met een prettige portie bas.

24 december

Concertfeeling in je woonkamer: feest erop los met de extreem luide, maar heldere en precieze sound van de POWER HIFI. Stream je muziek via bluetooth van je telefoon of tablet in cd-kwaliteit. Het modulaire systeem bestaat uit een tweeter, midrange driver, basunit en een uiterst efficiënte Class D-versterker.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.