Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

Wireless Stereo

Draadloze geluidsoverdracht per radiosignaal

(22)
Kleur: Zwart

REARSTATION

Bekijk een soortgelijk product.

von Teufel Schwarz

Highlights

Wireless Audio - Rearstattion 4 - Set

Mogen we voorstellen

Meer comfort door minder kabels. Voor een draadloze bediening van twee speakers naar keuze. Perfect voor de rearspeakers van een surroundset of om in de keuken of studeerkamer van muziek te kunnen genieten.

Alle specs en features op een rij

  • Bundel met RearStation 4 (zender+ontvanger) en benodigde kabels
  • Voor een draadloos signaal van AV-receiver/versterker naar twee speakers
  • Tot 20 meter bereik, ook door muren en deuren
  • Inclusief 3 meter cinch kabel
  • Inclusief 15 meter luidsprekerkabels
  • 80 Watt maximaal vermogen, ideaal voor rearspeakers van 5.1 sets
  • Werkt met afstandsbediening
Logo - Alpha-audio
Het installeren is echt zo gepiept
Alpha Audio
08/2012
Alle recensies
(4.18 van 5 bij 22 beoordelingen)
Alle reviews

2-aderige standaard luidsprekerkabel met doorsnede van 1,0 mm². Wanneer hogere eisen aan de weergave kwaliteit worden gesteld of lengtes van meer dan 5 meter overbrugd moeten worden gebruik je deze kabel. De pluspool is gekenmerkt.

Voor vele gebruiksdoeleinden geschikt, vooral voor multimediasystemen en home cinema sets. In twee lengtes verkrijgbaar.

Stereo cinch kabel voor het verbinden van je versterker/AV-receiver met cd-speler, platenspeler etc.

Overal muziek

Verschillende professionele audiovakbladen hebben de Rearstation 4 uitgebreid getest en deze als goed systeem bestempeld. Het Nederlandse Alpha Audio beschrijft de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit als volgt: 'Het installeren is echt zo gepiept. Het is echt een handig apparaatje wat de Duitsers in het assortiment hebben. Het concept werkt gewoon.' Het vakblad AV magazine uit Duitsland beoordeelt de prijs-kwaliteitverhouding met: 'zeer goed' en vindt de bediening 'makkelijk en logisch'.

Geen lelijke kabels meer doo je woonkamer! Met de Rearstation 4 ziet je woonkamer er nog steeds hip en strak ingericht uit. bovendien geniet je optimaal van je muziek en films.Met de RearStation 4 luister je in iedere gewenste kamer in huis naar je muziekverzameling, gewoon via je passieve stereospeakers - bijvoorbeeld de Ultima 20 Mk2. De benodigde versterker is geïntgreerd in de Teufel RearStation 4.

NB De AV-receiver moet een line-out voor de rearkanalen hebben. Is dit niet het geval, dan heb je de Level Converter 5011 AP nodig.

Storingsvrij, zonder vertraging

Wil jij niet bezuinigen op maximale surround sound? Maar je wilt wel van de kabels af? Neem dan nu met de RearStation 4 het heft in eigen hand! De RearStation 4 verbindt de achterkanalen van je thuisbioscoop namelijk moeiteloos met de receiver/versterker.
De RearStation 4 bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender zendt het geluid draadloos vanuit de receiver/versterker naar de rear speakers. De ontvanger die aan de speakers is aangesloten zorgt ervoor dat de speakers het geluid weergeven. De geluidsweergave is uiteindelijk compleet storingsvrij en heeft geen enkele vertraging. Alles loopt dus nog steeds met elkaar in de pas: center, front speakers, subwoofers en natuurlijk ook het beeld!

Puzzelen met meters kabel

Jij vindt optimaal surround sound belangrijk? Dat vinden wij ook! Goede rear speakers zijn essentieel als je volop wilt genieten van een spannende actiefilm of een indrukwekkend live-concert. We vinden echter ook dat het aanleggen van kabels om zo je rear speakers met je versterker te verbinden, niet echt mooi is.

Tenzij je vloerbedekking hebt, of speciale plinten aanlegt, is het in bijna geen enkele woonkamer mogelijk om de lange kabels op een goede, opgeruimde manier aan te leggen. Een deurgat is problematisch en in geval van bijvoorbeeld een open keuken, is het helemaal een puzzel om de kabels achterin de woonkamer te krijgen. Een met zorg ingerichte huiskamer lijdt vaak onder een paar speakers die van kabels moeten worden voorzien.

Ontdek alle highlights

Technische details

Lautsprecherkabel C1015S - Rolle

15m luidsprekerkabel 1.0mm² - C1015S

  • Beschrijving Artikel
    Dwarsdoorsnede 1 mm²
    Lengte kabel 15 m

Recensies & reviews

Logo - Alpha-audio
Het installeren is echt zo gepiept
Alpha Audio
08/2012
Meer...
Logo - Alpha-audio
'Het installeren is echt zo gepiept. Het is een kwestie van de zender aan de line-out koppelen en de versterker aan de luidsprekers verbinden. Kies vervolgens op elk van de kastjes hetzelfde draadloze signaal (er zijn drie keuzes) en hij is verbonden. That’s it. Iedereen kan dit installeren. Puik werk hier dus.''Het is echt een handig apparaatje wat de Duitsers in het assortiment hebben. Het concept werkt gewoon. De verbinding is stabiel en de versterker levert in de meeste gevallen gewoon voldoende vermogen om achterkanalen aan te sturen. We verwachten ook niet direct dat iemand detail mist bij de achterkanalen, aangezien het detailniveau van de RearStation helemaal niet slecht is.'
Goed, praktisch en eenvoudig
Ron's Audio Blog
07/2011
Meer...
Ofschoon de vormgeving van de Rearstation 4 in eerste instantie anders doet vermoeden (plastic) geeft het klankmatig geen bijgeluiden. Het onopvallende uiterlijk is ook een voordeel. Ook van vertraging in het overbrengen van het geluid is geen sprake. Tijdens het testen zijn er geen storingen geweest. Het geluid is gewoon goed te noemen. Het is een verrassend goede, praktische en eenvoudige manier van uitbreiden met een prima bedieningsmogelijkheid en met de techniek van vandaag de dag. Kortom een zeer probleemloze, goede en prima oplossing als de situatie het niet toelaat om kabels van je av-receiver naar je rear speakers te laten lopen.
Music Maker
Prima oplossing
Music Maker
06/2011
Meer...
Music Maker
De Teufel RearStation 4 is een prima oplossing als de situatie het niet toelaat om kabels van je av-receiver naar je rear speakers te laten lopen. Het systeem voelt wat goedkoop aan maar is wel mooi afgewerkt en heeft een vrij onopvallend uiterlijk en dat is in dit geval juist de bedoeling. Ik heb vooral genoten van de mogelijkheid om dezelfde muziek op plaatsen te krijgen waar ik geen bron voor handen heb en het indrukwekkendst daarbij is dat muziek daadwerkelijk flinke afstanden kan afleggen. De 'installatie' van het systeem is in principe vrij eenvoudig maar houd wel de gebruiksaanwijzing van je versterker in de buurt want deze yal je ongetwijfeld even moeten inkijken.
Testbericht - AV Magazin - RearStation 4 sehr gut
'Zeer goed'
AV Magazin
01/2011
Meer...
AV Testbericht - AV Magazin - RearStation 4 sehr gut
'Wie zich het lastige aanleggen van kabels tussen versterker en luidsprekers wil besparen, vindt met de RearStation 4 van Teufel de ideale oplossing. Het gebruik van het apparatenduo heeft een focus bij home cinema en multiroom. Zo kun je bijvoorbeeld de achterste effectluidspreker van een surroundset makkelijk en optisch onopvallend met audiosignalen verzorgen, omdat het aanleggen van luidsprekerkabels dwars door de kamer wegvalt. Niet minder praktisch is het gebruik ervan in een multiroomsysteem, waarbij van een audiobron uit meerdere ruimtes zonder kabel met audiosignalen kunnen worden verzorgd.''De draadloze versterker RearStation 4 van Teufel is een voordelig geprijsde en vooral praktische mogelijkheid, muziek – en filmgeluid zonder kabels in de woonruimte te verdelen. Het geluid is zeer goed, de bediening makkelijk en logisch. Wat wil je nog meer?'Uitrusting: zeer goedBediening: zeer goedVerwerking: goedPrijs-kwaliteitverhouding: zeer goedSlotoordeel: zeer goed
AREA DVD - superb
'Probleemloze, vermogende draadloze oplossing met flexibele mogelijkheden'
Area DVD
12/2010
Meer...
Area DVD AREA DVD - superb
'De draadloze oplossing is ideaal geschikt om tot nu toe onbereikbare plekken of complexe ruimtes met akoestische glans te voorzien. Een vermogen van 2x 30 Watt zou voor de meeste toepassingen voldoende moeten zijn. Alle scepsis over draadloze oplossingen meegenomen is de RearStation 4 meer dan geschikt! Alles bij elkaar is de RearStation 4 een uitstekende draadloze geluidsoplossing met een makkelijke bediening in een compact hedendaags design.'

Inhoud levering

Wireless Stereo
  • 1 × Stereo-Cinch-Kabel 3.0m - C7030A – Zwart
  • 1 × RearStation 4 – Zwart - matt
    • 1 × Stroomstekker voor RS 4 Mk2 WLR
    • 1 × RS 4 WLT Transmitter – Zwart - matt
    • 1 × RS 4 WLR receiver – Zwart - matt
    • 1 × RS 4 RC Afstandsbediening – Zwart
    • 1 × Stroomstekker RS 4 Mk2 WLT
  • 1 × 15m luidsprekerkabel 1.0mm² - C1015S – Zwart