8 weken retourrecht
Tot max. 12 jaar garantie
Gratis retourneren!
Direct bij de fabrikant
B2B
Mijn account
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7
 • Complete 7

Complete 7

De ultieme plug & play HD upgrade voor je Teufel home cinema set!
De ultieme HD aanvulling op je home cinema systeem
 • 8 weken proberen
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Gratis retourneren!

Highlights

Mogen we voorstellen
Ben je op zoek naar het perfecte alles-in-een home cinema systeem? Dan hebben wij voor jou het antwoord: de Complete 7! Dit complete-systeem is namelijk speciaal ontwikkeld voor de 5.1 en 7.1 surround systemen van Teufel, om deze daarmee van nóg meer geluidsbeleving te voorzien.
Alle specs en features op een rij
 • De ultieme HD aanvulling op je home cinema systeem
 • Geen extra AV-receiver of eindversterker meer nodig
 • Twee aparte componenten
 • 8 x 100 Watt pure geluidskracht
 • 3D weergave, decoder voor o.a. DTS HD-Master, Dolby Digital
 • Innovatief koelingssysteem, geruisloos
 • Veelvoud aan aansluitingsmogelijkheden
 • Compact en strak design: past overal!
Features

Onze technologieën op een rij

plug & play
HDMI 3D
Dolby True HD
dts-HD Master Audio
Dolby
dts Digital Entertainment
USB
Dolby Pro Logic II
Surround Decoder
Ultra compacte high definition AV-controller als voorversterker voor meerkanaals actieve subwoofers of in combinatie met de Teufel Ampstation. Drie HDMI-ingangen, een HDMI-uitgang, drie digitale audio-ingangen (2x coaxiaal, 1x optisch) en drie analoge stereo-ingangen aan de achterkant van het apparaat voor het koppelen van diverse audio- en videoapparatuur.

Het 3D-compatibele apparaat bevat een decoder voor DTS HD Master, Dolby True HD, DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic en vele andere formaten.

Voor veel vermogen heb je geen grote eindversterker nodig. Dit bewijst de ultra compacte 8-kanaals eindversterker AmpStation van Teufel: de krachtcentrale voor elke Teufel luidspreker.

De AmpStation beschikt over 8 aparte 100 Watt versterkermodules in een extreem kleine behuizing van slechts 270 x 65 x 250 mm. Ondanks het compacte formaat behoort deze eindversterker tot de absolute  topklasse.

De technische eigenschappen van de ApmStation, met onder andere de nieuwste Class D technologie van Texas Instruments, zijn zo goed dat ook HD geluidsformaten zoals Dolby Digital True HD en DTS HD Master perfect worden verwerkt. Dit is vooruitgang die je kunt horen.

800 Watt puur vermogen

De AmpStation werkt als pure vermogensversterker, die tot 8 aparte luidsprekers, met 100 Watt uitgangsvermogen (bij 4 ohm) per luidspreker, kan voorzien. Daarmee beschikt de AmpStation over genoeg power voor overweldigende weergave van film en muziek. Zelfs in grote kamers met full-range vloerstaande luidsprekers. De AmpStation reageert onmiddellijk op snelle volumewisselingen. Op deze manier tovert hij uit elke luidspreker in een home cinema set, een gedetailleerde, levendige weergave met, tegelijkertijd, een warm geluid. Als alternatief kan de AmpStation in een 5.1 setup ook worden ingezet om een extra paar stereo speakers te versterken, die bijvoorbeeld in een andere kamer staan opgesteld.

Digitale versterker behoort tot de absolute topklasse

De moderne Class D technologie van Texas Instruments TAS5611 garandeert extreem veel vermogen in een voorversterker met een zodanig kleine behuizing  zoals van de AmpStation. Naast power levert de AmpStation ook een zeer fijne dynamiek. De voorversterker beschikt over een frequentiebereik van 10 tot 40.000 Hz, is absoluut rechtlijnig en garandeert een natuurgetrouwe reproductie.

Massieve hardware

Het ontwerp van de AmpStation is precies zo compromisloos als het geluid. Een massief aluminium frontpaneel en de solide, vergulde aansluitingen vormen een harmonische  combinatie met de akoestische prestaties.
De AmpStation heeft dezelfde formaten als de DecoderStation 6 en 7. Ze kunnen dus perfect worden gecombineerd.

Stijlvol en zinvol

De nostalgische VU-meter roept oude herinneringen op. De twee instrumenten geven niet alleen de niveaus aan van de afzonderlijke kanalen, ze zien er ook nog eens goed uit.

No fans, no noise

Om vervelende ventilatorgeluiden te voorkomen, is de AmpStation uitgerust met oversized koelribben. Dankzij het ontwerp met de ventilatie aan de zijkant, kan de eindversterker ook in een tv-meubel worden geplaatst.

Kwaliteitsversterker

De AmpStation beschikt over meer dan genoeg power en kwaliteit om alle actuele en oudere luidsprekersystemen van Teufel op een nog hoger geluidsniveau te tillen: extreem akoestische transparantie,  vervormingsvrije dynamiek en authentieke geluidsweergave.

Perfecte partners

Niet alleen dankzij het universele ontwerp is de AmpStation de ideale partner van de DecoderStation 7, ook technisch passen de twee perfect samen. Met elkaar vormen ze een prachtige combinatie: AV-voorversterker en AV-eindversterker met high end kwaliteit tegen een onklopbare prijs.

Inhoud levering

 • AM-antenne voor Decoderstation 7
 • FM-antenne voor Decoderstation 7
 • Stroomstekker Decoderstation 7
 • Decoderstation 7
 • Afstandsbediening Decoderstation 7
 • AmpStation
 • Netzteil für AmpStation
 • Teufel-Link 3,5 jack cable for AmpStation
 • 15m luidsprekerkabel 4.0mm² - C4515S
 • 30m luidsprekerkabel 4.0mm² - C4530S
 • Subwooferkabel 5.0m - C3550W
 • Bananenstekker - C8502P (Paar)
 • HDMI 1.4 kabel 1.5m - C1515V
 • Stereo-Cinch-Kabel 0.5m - C7005A
 • Mono cinch kabel 0.5m - C3005A
 • Cinch-Adapter 0.2m (2 Buchsen zu 1 Stecker) C5512C

Technische details

Decoderstation 7
Decoderstation 7
Extreem compacte high definition AV-besturingsapparaat / voorversterker voor aansluiting aan een meerkanaals actieve subwoofer. 3 HDMI ingangen, een HDMI uitgang, drie digitale ingangen (2 x coaxiaal, 1 x optisch) en 3 analoge stereo ingangen. Je kunt ook stereosignalen met bijv. Dolby Prologic tot surround sound opwaarderen.

Het 3D-compatibele apparaat bezit een decoder voor verschillende formaten zoals Dolby TrueHD / DTS HD-Master, DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic.

Via een 5.1 analoge uitgang wordt de Decoderstation 7 aan een meerkanaals actieve subwoofer aangesloten. Andere features zijn een FM/AM radio met RDS functie, een afstandsbediening, een gebruiksvriendelijk en dimbaar display met vele instellingsmogelijkheden.
Decoderstation 7
Aansluitingen
Digitale ingang coax 2
Digitale ingang optisch 1
Analoge ingangen 3
Cinch-ingang stereo 2
Minijack ingang 3,5 mm 1
Analoge uitgangen 10
Cinch-uitgang stereo 1
Cinch-uitgang 5.1 1
Cinch-uitgang 7.1 1
Koptelefoon uitgang 3,5mm 1
Video-ingangen HDMI 3
HDMI-versie 1.4a
Video-uitgangen - HDMI 1
HDMI-versie 1.4a
Weergave
Dolby TrueHD Ja
DTS-HD High Resolution Audio Ja
DTS-HD Master Audio Ja
En verder... NEO:6
Dolby Digital Ja
DTS Ja
Dolby Digital Plus Ja
Dolby Pro Logic II Ja
Radio
Radio aanwezig Ja
Aantal op te slagen zenders - FM 30
Aantal op te slagen zenders - AM 10
RDS Ja
FM - UKW Ja
AM - MW Ja
Elektronica
Spanning 100-240 Volt
Standby-functie Ja
Standy verbruik 0,50 Watt
Maximaal verbruik 30 Watt
Beschermingsgraad 2
Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
Aan-/Uitschakel automatiek Ja
Display Ja
OSD Ja
Kleur display Wit
Soort display VFD
Display uitschakelbaar Ja
Geïntegreerde DSP Ja
Geïntegreerde DD/dts/PLII-decoder Ja
Geïntegreerde True HD/dts HD/DD/dts/PLII-decoder Ja
Afstandsbediening Infrarood
Afmetingen
Diepte 17,00 cm
Breedte 27,00 cm
Hoogte 6,50 cm
Gewicht 2 kg
AmpStation
AmpStation
De AmpStation is een super compacte hoogwaardige 8-kanaals-eindversterker, een regelrechte krachtpatser voor alle Teufel luidsprekers.  

De technische specificaties van de met de nieuwste Class-D technologie van Texas Instruments uitgeruste AmpStation zijn dusdanig indrukwekkend, dat ook HD audiosignalen, Dobly Digital True HD en DTS HD Master perfect worden verwerkt. Daarnaast zorgt een uiterst lage vervormingsfactor (0,03%) ervoor dat instrumenten klinken zoals ze zijn opgenomen in de studio en garandeert de signaal-ruisverhouding (-105 dB) een schoon en ruis-vrij geluid. De frequentiegang van het systeem is HD audio compatible en heeft een bereik van 10 tot 40.000 Hz, waarmee een zo puur mogelijk geluid wordt geproduceerd.
Dat dit systeem voor innovatie staat, dat is puur een kwestie van horen.
AmpStation
Aansluitingen
Analoge ingangen 8
Cinch-ingang stereo 4
High Level luidspreker-uitgangen 8
Elektronica
Spanning 230 Volt Volt
Standby-functie Ja
Standby-functie Ja
Standy verbruik 0,50 Watt
Maximaal verbruik 800 Watt
Beschermingsgraad 2
En verder... Versterker: Class-D technologie van Texas Instruments TAS5611
Display Ja
Kleur display Wit
Soort display Analoog
Afmetingen
Diepte 25,00 cm
Breedte 27,00 cm
Hoogte 6,50 cm
Gewicht 2,50 kg

Downloads & support

Hulp bij dit product
Kan ik Teufel-luidsprekers aan een versterker met 6 Ohm-uitgangen aansturen?
Dat is vaak mogelijk. Wanneer fabrikanten van versterkers een minimale weerstand van 6 Ohm vereisen, zijn de redenen daarvan in de VDE-norm gefundeerd. Om aan deze norm te voldoen mogen de apparaten niet warmer dan 40 graden Celsius worden, zodat bij het aanraken daarvan geen verwondingen mogelijk zijn.
Deze 40 graden Celsius worden alleen in het grensgebied, dus bij zeer grote luidsprekers over een langer tijdsbestek bereikt. De hogere temperatuur die bij aansluiting van 4 Ohm luidsprekers ontstaat, beschadigt het apparaat echter niet. Daarom zijn 4 Ohm luidsprekers normaal gesproken met een dergelijke versterker aan te sturen.
Het is echter niet uit te sluiten dat sommige receivers bij de aansturing van 4 Ohm luidsprekers zich uitschakelen. In dit geval kun je op onze 8 weken retourrecht vertrouwen en de luidsprekers teruggeven. Wanneer je twijfelt of de apparaten harmoniseren, probeer je het simpelweg uit...
Aan welke eisen moet een AV-receiver voldoen?
Hij moet de mogelijkheid hebben, de signalen voor de achterste kanalen via een paar cinch-stekkers uit te voeren. Deze zijn normaal gesproken beschreven met: Side of Rear Left/Right. Eventueel is in het menu van de AV-receiver in te stellen dat de signalen aan deze stekkers worden doorgestuurd, zodat deze dus worden geactiveerd.
Kan ik een 6.1 luidsprekersysteem ook aan een 7.1-receiver aansluiten?
Vanzelfsprekend. Een 6.1/7.1 AV-receiver biedt slechts de mogelijkheid aan om een 7.1 luidsprekersysteem in te zetten. Het is niet noodzakelijk. Daarom kun je ook een 5.1 luidsprekersysteem met een 6.1/7.1 AV-receiver combineren. In het Speaker-setup-menu van de receiver moet je vaak even aangeven welke van de kanalen je als Rear-center hebt ingezet.
Kan ik de luidsprekers van Teufel ook in andere als de aangeboden kleuren bestellen?
Om de bij Teufel gebruikelijke zeer voordelige verkoopsprijzen te kunnen realiseren, is het niet mogelijk de luidsprekers in verschillende uitvoeringen aan te bieden. Deze service zou de productie- en magazijnkosten opvoeren wat duidelijk duurdere prijzen tot gevolg heeft.
Onze website maakt gebruik van cookies
Teufel gebruikt functionele, analytische en reclame cookies en vergelijkbare technologieën. Hiermee kunnen wij en derden je tijdens het bezoek en winkelen zo goed mogelijk van dienst zijn en relevante advertenties tonen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid en cookie richtlijnen. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Hier kun je de cookie-instellingen en opt-out beheren. Door te klikken op het X-symbool of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door te klikken op een link op deze website) ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.