Er zijn te lang geen handelingen geregistreerd.
Om veiligheidsredenen hebben we de inhoud van de winkelwagen en je persoonlijke gegevens gewist.
+8 weken proberen +Tot max. 12 jaar garantie +Direct bij de fabrikant Service +31-20 8083195
Land
Please select your
country of residence
  
We ship within the European Union, Norway and Switzerland.
Kleur Walnoot
Alle prijzen zijn incl. BTW
 • 8 weken proberen
 • Niet goed? Geld terug!
 • Tot max. 12 jaar garantie
 • Direct bij de fabrikant
 • Veilig betalen o.a. met iDeal
Telefonisch advies: +31 (0)20 8083195
maandag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00 uur
Tidal
40 miljoen songs in lossless kwaliteit
Nu 3 maanden TIDAL HiFi gratis
bij aanschaf van een Raumfeld systeem.
Ter waarde van 59.97 €
Details
Highlights
 • 5 Satelliten-Lautsprecher
 • Geeignet für das Theater 80 oder ähnliche Sets
 • 2-Weg-System für detaillierten, kraftvollen Klang
 • Impedanz 4 - 8 Ohm
 • Für jeden AV-Receiver geeignet
Omschrijving
Satelliet T 80 FCR - Bundel
De Theater 80 lukt een moeilijke spagaat. Zowel technisch als optisch. Weliswaar voordelig in prijs, maar akoestisch bezien op Teufel-niveau. Enerzijds luidsprekers in conventioneel compact formaat, anderzijds met een fris design nieuw vormgegeven.

De moderne boekenkastluidspreker
De nieuwe home cinema-set wordt bepaald door de speciaal ontwikkelde satellieten T 80 FCR die op een gangbare AV-receiver zijn aan te sluiten. Gebouwd als klassieke 2-kanaals-luidspreker, profiteert hij van een passend volume van de behuizing en de beide bijbehorende hoogwaardige drivers voor de high- en midtones.

Akoestisch geoptimaliseerde klankbord
Het elegant vormgegeven klankbord is niet alleen optisch een aandachtstrekker. Ook technisch bezien snijdt deze set hout. Storende randen verdwijnen, een beter uitstralingsvermogen is het duidelijk hoorbare positieve gevolg.


Home cinema en muziek
Met adequate volumes van de behuizing en woofer wordt een vol, rond geluid bereikt, dat kleinere micro-luidsprekers of slanke zuilen uit deze prijsklasse ver achter zich laat. De Theater 80 is dan ook niet alleen voor filmgeluid, maar ook voor het muzikale genot geschikt.

 

Vijf identieke luidsprekers
Voor een bijzonder harmonisch geluidsbeeld in het gehele surround-veld, werkt de Theater 80 volgens de geprezen Teufel-methode van 5 identieke luidsprekers: vijf T 80 FCR delen het werk met elkaar.

Center in lengteformaat
De voor de spraakweergave verantwoordelijke T 80 FCR luidspreker wordt in lengteformaat geleverd, zodat deze bijvoorbeeld goed onder de TV kan worden geplaatst.

150 Watt subwoofer
Naar beneden afronden, dat is de opdracht van de bijpassende T 800 SW subwoofer. Een opdracht die hij met passie volbrengt. Dankzij een voor deze prijsklasse bovengemiddeld krachtige 150 Watt versterker, worden door de aan de zijkant gemonteerde 200 mm woofer krachtige basgeluiden tot 38 Hz (-3 dB) de woonkamer ingeblazen.

Aanbevolen voor 30 m²
In een combinatie van voldoende membraanoppervlakte, hoge decibellen (106 dB!) en goed voorzien vermogen van de subwoofer is de Theater 80 bekwaam genoeg om ruimtes tot 30 m² in een heuse bioscoop te veranderen. En dat zonder in de kamer te domineren of de bankrekening te plunderen.

Modern en klassiek
Met deze moderne interpretatie van de klassieke boekenkastluidspreker kun je met de Theater 80 je woonkamer op vele verschillende manieren inrichten. De luidsprekers zijn niet dominant, maar hoeven ook niet verstopt te worden. Daarom vindt een Theater 80 zijn terechte plek in het Teufel-aanbod.


Inhoud levering
Inhoud levering
 • 5 x Satelliet T 80 FCR
Technische details
Satelliet T 80 FCR - Bundel

Satelliet T 80 FCR - Bundel De T 80 FCR is het klassieke ideaal van een compacte luidspreker: compact en niet opvallend, muzikaal opvallend en dynamisch in de weergave.

Met een 100 mm mid range woofer en een 25 mm titaan tweeter produceert hij alle frequenties boven de 80 Hz levendig, krachtig en zonder verkleuringen. Daarmee kwalificeert hij zich voor een verstaanbaar home cinema-genot en uitstekende weergave van gedetailleerde muziek.

Bij de opstelling van de luidspreker heb je de keuze uit een plaatsing in de kast of montering aan de muur. Je kunt de luidspreker ook op een statief plaatsen.

De luidspreker is alleen als bestanddeel van de Theater 80 verkrijgbaar.
Pfeil Pfeil
Technische gegevens en afmetingen Satelliet T 80 FCR - Bundel
 
Luidsprekers max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 60 Watt
  max. belastbaarheid (IEC - Short Term) 110 Watt
  Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 86 dB
  min. aanbevolen versterkervermogen 20 Watt
  SPL 106 dB/1m
  Impedantie 4-8 Ohm
  Tweeter (doorsnede) 25,00 mm
  Tweeter (materiaal) Stof
  Woofer (doorsnede) 100,00 mm
  Woofer (materiaal) Papierconus, gelaagd
  Akoestisch principe Gesloten
  Materiaal behuizing MDF
  Afwerking behuizing Film
  Voorzet afneembaar Ja
  Netto volume 3,80 Liter
  Aansluitingsklemmen 2
  Geschikt voor bananenstekker Ja
  Maximale doorsnede kabel 6,00 mm
  Kantelfrequentie 3500 Hz
 
Afmetingen Diepte 15,00 cm
  Breedte 19,00 cm
  Hoogte 23,00 cm
  Gewicht 2,65 kg

Expertreviews
 

HiFi Test 05/2009

'Rakker'

'Bijna geen andere fabrikant heeft in de laatste 10 tot 15 jaar wereldwijd meer surround luidspreker sets ontwikkelt en verkocht dan Lautsprecher Teufel. Toch is de Berlijnse luidsprekerfabrikant...

'Bijna geen andere fabrikant heeft in de laatste 10 tot 15 jaar wereldwijd meer surround luidspreker sets ontwikkelt en verkocht dan Lautsprecher Teufel. Toch is de Berlijnse luidsprekerfabrikant altijd weer in voor een verrassing: voor een bijna belachelijke prijs weten ze weer meeslepende geluidskwaliteit en attractief design met degelijke afwerking te combineren. Wie de Theater 80 hoort, gelooft nooit hoe compact de satellieten daadwerkelijk zijn. Met het geluid van een “grote”, het design van een “dure” en de prijs van een “goedkope” is de Theater 80 gewoon een echte “rakker”!'

+ Elegant design
+ Vijf identieke luidsprekers
+ Ideale resolutie

Geluid: zeer goed
Lab: zeer goed
Praktijk: goed

Prijs-kwaliteit: uitstekend 

What HiFi? 01/2010

'Geweldig geluid voor weinig geld'

'Wij houden ervan als een plan uitkomt. En het plan van Teufel, hun producten alleen direct online te verkopen en zodoende betere prijzen voor de klant te kunnen bieden, is volgens ons prima...

'Wij houden ervan als een plan uitkomt. En het plan van Teufel, hun producten alleen direct online te verkopen en zodoende betere prijzen voor de klant te kunnen bieden, is volgens ons prima uitgekomen.
Nemen we bijvoorbeeld de Theater 80: het is een degelijk en sjiek 5.1 systeem voor weinig geld. Het beste er aan is dat het ook nog eens goed klinkt. De vijf identieke compacte luidsprekers creёren een naadloos surround-veld met gedetailleerde effecten. De subwoofer matcht goed met de satellieten, zodat de spraakweergave, die over alle frequentiebereiken kan gaan, natuurlijk en gebalanceerd wordt weergegeven. Teufels grootste prestatie is gewoon de geluidskwaliteit. Wij kennen geen ander systeem van deze prijsklasse dat een kamer met zulke pittige sound vult.'

+ Kamervullend geluid voor weinig geld
+ Uitstekende surround sound
+ Uitstekend gedetailleerde weergave

Totaal: 4 van 5 sterren

Downloads & Service Accessoires
Expertreviews
HiFi Test 05/2009
'Rakker'
What HiFi? 01/2010
'Geweldig geluid voor weinig geld'
Winkelbeoordelingen op Trustpilot
Om privacyredenen klik je hier 2x om een aanbeveling te versturen. Alleen zo kan de overdracht van gegevens aan derden worden voorkomen.