Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

iTeufel Move

For music, for iOS

(38)
Kleur: Rood

MOVE PRO

Bekijk een soortgelijk product.

MOVE PRO - Set

Highlights

Teufel von 2

Mogen we voorstellen

Deze lichtgewicht in-ear koptelefoon met ideale pasvorm is gemaakt voor het weergeven van zuivere en gedetailleerde midden en hoge tonen met een nauwkeurige en stevige basweergave.

Alle specs en features op een rij

  • Ongekende sound performance
  • Comfortabele pasvorm
  • Inclusief headset
  • Makkelijke bediening met geïntegreerde afstandsbediening
  • Evenwichtige frequentierespons
  • Minimale reflecties
  • Incl. praktisch etui en tube voor snelle reiniging ear-tips
Testbericht - Gadgetgear - Zilver
"De bass is lekker strak en komt heerlijk naar voren in zowel dance als urban muziekstijlen"
gadgetgear
29.05.2016
Alle recensies
(4.45 van 5 bij 38 beoordelingen)
Alle reviews

Technische details

Teufel von 2

iTeufel Move

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 1,3 cm
    Hoogte 1,3 cm
    Diepte 2,3 cm
    Gewicht 0,01 kg
  • Beschrijving Artikel
    Frequentiebereik van/tot 20 - 20000 Hz
    Impedantie 16 Ohm
  • Beschrijving Artikel
    Handsfree functie Ja
  • Beschrijving Artikel
    Lengte kabel 1,2 m

Reviews

Testbericht - Gadgetgear - Zilver
"De bass is lekker strak en komt heerlijk naar voren in zowel dance als urban muziekstijlen"
gadgetgear
29.05.2016
Meer...
Logo - gadgetgear Testbericht - Gadgetgear - Zilver

"Met de release van haar Teufel Move oordopjes deed het merk uit Berlijn iets nieuws. De gehoorgang werd scheef op de oordopjes gemonteerd. En eigenlijk is dat heel logisch, want de gehoorgang loopt doorgaans niet recht. Best slim dus.

UnboxingIn de unboxing zien we dat Teufel echt haar best heeft gedaan de Move heel mooi te verpakken. Bovendien komt het setje lekker volledig, inclusief reis etui. Teufel levert drie maten eargels mee.

Teufel heeft niet voor de populaire platte kabels gekozen, maar een standaard, strak en rond kabeltje. Die raken in theorie gemakkelijker in de knoop, maar het betreft een kabeltje met siliconen afwerking. En dan gebeurt dat in de praktijk net iets minder snel.

AfstandsbedieningDe afstandsbediening en de microfoon zitten aan het kabeltje van het rechter oor. Hierdoor is de microfoon altijd redelijk dicht in de buurt van de mond. Daarnaast is de afstandsbediening goed toegankelijk. De knoppen zijn goed op de tast te vinden en het geheel voelt stevig aan.

GeluidservaringTeufel staat bekend als het merk van de wat zwaardere bass. Dat merken we ook in het geluid dat uit de Teufel Move komt. Gewoon een beetje bass-heavy. Luister je naar een zuivere gitaartrack, zal dit wat onzuiver klinken op de move. Luister je juist veel naar dance en urban muziekstijlen, is dit een heel ander verhaal. De ware basshead zal dan echt van het geluid uit deze oordopjes genieten.

Dit maakt de oordopjes ook zeer geschikt voor gaming en het kijken van films en series. Documentaires is weer net een ander verhaal. Daarbij is duidelijke spraak van groter belang en dat wil weleens net iets minder zijn door de extra bass in de oortjes. (...)

SchoonmakenEn dan hebben ze bij Teufel nog iets nieuws. Een speciale cleaning tube. Een beetje water erin met een drupje zeep ongeveer 2/3 vullen), dan de eargels erin en goed schudden. Zo ontdoe je de eargels van oorsmeer en andere vervuiling. Daarna even afspoelen en klaar. Snel en simpel.

Teufel Move vs. Teufel Move BTHet voordeel van een late review is dat de opvolger (of het plus model) er ook al is. En natuurlijk hebben we die naast elkaar gehouden. Het grootste verschil is natuurlijk de bluetooth ondersteuing in de Teufel Move BT, maar eigenlijk is het hele ding opnieuw ontworpen. De ronde kabel, in een andere kleur, is gebleven evenals het scheef zetten van de uitgang naar de gehoorgang. Verder zijn de twee in uiterlijk compleet anders.

Opvallend is dat het geluid kwalitatief bijna gelijk is gebleven. Alleen in de lage tonen presteren de twee anders. Beiden hebben extra bass, maar in de Move BT lijkt er net iets meer punch in te zitten dan in de gewone Move. Zelf geef ik de voorkeur aan de bass van de BT uitvoering.

Conclusie Teufel MoveDe Teufel Move is een headset voor bassheads. De bass is lekker strak en komt heerlijk naar voren in zowel dance als urban muziekstijlen. Van Jason Derulo tot Redondo, het klinkt allemaal lekker. Maar ben je meer fan van Kensington of Ogene, dan zal je hier juist niet vrolijk van worden. De Teufel Move is geen allemansvriendje. Maar als het jouw vriendje is, maakt hij je wel heel gelukkig."

gamezoom.net
“Audiofielen zullen niet om de Move koptelefoon heen kunnen.“
GAME ZOOM
05/2015
Meer...
gamezoom.net
“In onze dagelijkse test (Battlefield: Hardline, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm en diverse MP3-files) presteert de koptelefoon erg goed. Ons testexemplaar scoort met duidelijke hogen tonen en een solide bas.“Conclusie: “De nieuwe in-ear-koptelefoon van Teufel scoort met een zeer goed geluid en een zeer goede afwerking. Ook het aangename draagcomfort en de praktische in-line-afstandsbediening heeft ons testexemplaar mee. [...] audiofielen zullen niet om de Move koptelefoon heen kunnen.“ (Vertaald vanuit het Duits)
Logo - hifitest.de
“Geluidstechnisch maakt de Teufel Move mijn zeker niet geringe verwachtingen waar."
hifitest.de
06/2014
Meer...
Logo - hifitest.de
“De Move zijn als headset voor gebruik met de iPhone of Smartphone ontworpen. De noodzakelijke afstandsbediening alsmede de microfoon bevindt zich in de snoer naar het linker oordopje. Daardoor zit de microfoon nagenoeg bij de mond, tegelijkertijd kan men de knop van de afstandsbediening goed beetpakken.“"De vrije en losse ophanging van het omhulsel van de kabel voorkomt effectief wrijving en kabelruis. Dit werkt! Ook het „anti-overdruksysteem“ vind ik bijzonder aangenaam." "Geluidstechnisch maakt de Teufel Move mijn zeker niet geringe verwachtingen waar. Een extra effect van het „anti-overdruksysteem“ is dat de Move ook bij hoge volumes geen onaangename basdruk produceert. [...]""Daarnaast genieten we ook van de koptelefoon vanwege diens heldere, duidelijk aanwezige weergave van het middel en schitterende, doch niet vervelende hoge tonen."(Vertaald vanuit het Duits)
Award - Goldenes Ohr - Video Home Vision - Teufel Move
“Video apparaat van het jaar 2015“
Video Home Vision
2015
Meer...
Award - Goldenes Ohr - Video Home Vision - Teufel Move
2e plaats in de kategorie “mobiele koptelefoons“Uitstekend Teufel apparaat volgens de lezers van de magazines video, stereoplay en AUDIO:Aan het begin van 2015 worden wederom producten die het afgelopen jaar in de magazines video, stereoplay en audio zijn getest onderworpen aan de veelgeprezen lezerskeuze. Lautsprecher Teufel had natuurlijk ook weer enkele apparaten in de test. We zijn er blij mee dat de lezers van de magazines onze producten opnieuw meerdere malen op de eerste en tweede plaats hebben gezet. Daaronder valt ook de Teufel Move koptelefoon met een uitstekende tweede plek. (Vertaald vanuit het Duits)

Inhoud levering

iTeufel Move
  • 1 × Siliconen ooradapters (3 paar)
  • 1 × Geschenkverpakking voor Teufel Move