Er zijn te lang geen handelingen geregistreerd.
Om veiligheidsredenen hebben we de inhoud van de winkelwagen en je persoonlijke gegevens gewist.
|
|
0031-20 8083195
|
|
Land
Produktkompass
Please select your
country of residence
Please select your country of residence from the drop down menu below.
  
We ship within the European Union, Norway and Switzerland.

THX speakers voor home cinema - surround sound van extra klasse


Je wilt het beste geluid met je home cinema ervaren? Met THX kan het niet beter. De THX-norm is een betrouwbaar kwaliteitskenmerk voor bijzonder hoogwaardige audio. THX is door Star Wars-regisseur George Lucas geïnitieerd en garandeert een perfecte weergave van stemmen, muziek, effecten en diepe bassen. Met de THX speakers van Teufel weet je zeker dat je het goede geluid hoort. Precies zoals de toontechnicus het heeft bedoeld.

Hoge geluidsstandaard met THX speakers voor home cinema

THX is een hifi standaard die gebruikt wordt voor home cinema systemen, computer speakers, maar ook voor bioscopen. Het geluid via een THX set klinkt dan ook als de ultieme thuisbioscoop beleving. Het geluid klinkt zo goed als in de bioscoop.

Teufel heeft THX-systemen voor elk gewenst gebruik: met THX Compact voor kleinere ruimten en met THX Select en THX Select 2 sets vul je kamers tot 50 m² met perfecte sound. De bovengrens van het maakbare wordt gedefinieerd door de high-end home cinema luidspeker met het THX Ultra 2-certificaat voor ruimtes tot 150 m².

De THX Select 2 van Teufel Audio – hoogwaardig geluid bij muziek en film

Het THX Select 2 speakers van Teufel Audio is in het bezit van maar liefst twee subwoofers. De twee THX subwoofers waarborgen - ondanks de zeer compacte afmetingen - een zeer dynamisch en krachtige basweergave. Mocht je de voorkeur hebben voor het THX systeem waarmee je optimaal naar muziek luistert, dan raden we je de System 5 THX Select 5.2 Concert aan. Voor filmliefhebbers van film - voor degene die in de woonkamer een bioscoopsfeer wil creëren - heeft Teufel Audio de System 5 THX Select 2 Cinema.